Bevis mot Jensen holder ikke - påtalemaktens korrumpering...

Slettet bruker
25.01.2019 kl 15:01 9848

La oss håpe juryen får tenkt seg grundig om til over helgen - ALT er galt i denne saken - helt uavhengig om Jensen er skyldig/uskyldig!

"I saken om Eirik Jensen har rettskommentatorene i NRK og Aftenposten har sviktet helt. Uansett hva dommen blir er prosessen og måten den ble ført på en svinesti for Norges lange rettstradisjoner, et av Europas eldste rettssamfunn.

Man blir ikke korrupt av å pusse opp et bad med svart arbeid, om det ikke gis tydelige bevis for pengeoverføringer til tiltalte; en mengde SMSer gir ingen mening all den tid tiltalte ikke kan bevises å ha hatt innvirkning på tollere, grensekontroll eller Caps narkogjenger.

Det hele blir et konstruert mistankespinn fra ende til annen som vi veit at Spesialenheten har fått store summer av de overbetalte polititoppene til å etterforske i månedsvis, men fangsten var mager.

Og endelig har vi det største av alle misforhold i norsk rettssikkerhet, at det gis strafferabatt til en medtiltalt som juger mest hensiktsmessig for aktoratet og politi-topper, hva gjør vitnet inhabilt og polititoppene til part i saken."

https://resett.no/2019/01/25/eirik-jensen-saken-er-en-svinesti-for-norges-lange-rettstradisjon/
Redigert 25.01.2019 kl 15:14 Du må logge inn for å svare
-sannheten-
31.01.2019 kl 15:33 2321

Er du utdannet jurist Havfruen ?
Du virker illsint nå. Vi forsøker bare å finne ut av saken, fordi den er meget oppsiktsvekkende.
1500 SMS over 3 - 4 år sier sitt i seg selv. Summen av dette er bevis Havfruen. Det er masse
annet her også, som Asker og Bærum politikammer som følte at noen i politiet skjermet noen her.
Det er penger i konvolutter. Det er masse ulovlig våpen. Det er motorsykler og Hells Angels etc.
Ser du ikke at summen av dette stinker Havfruen ? Cappelen importerer vitterlig store mengder
narkotika. Politiet fingerer innbrudd i Cappelens narkotikalager. Og fjerner 109 kilo hasj.
Slettet bruker
31.01.2019 kl 19:09 2302

Havfruen vil ikke nødvendigvis ha sannheten. Hun vil ha sin versjon av virkeligheten. Når vi ikke gir henne det blir hun sint. Argumentasjonen blir borte. Følelsene overtar. Hun klarer ikke å flytte seg og se saken fra en annen kant. Det er Havfruens store svakhet. De trådene som er nøstet opp, forklaringer, etterforskning, spaning m. fl kalles indisium. De er indirekte bevis. Til sammen danner de bevis mot eks-politimannen Jensen
Slettet bruker
31.01.2019 kl 19:22 2298

Hvis dere tror det er "sannheten" som utspiller seg i norske rettsaler så er dere grundig uerfarne i livet. Det må kunne gå an å løfte blikket litte grann og se hva som skjer her.
Slettet bruker
31.01.2019 kl 19:41 2291

Ingen er over loven. Jensen jobbet med infiltrasjon i kriminelle miljøer. Til det brukte han informanter og utradisjonelle metoder. Norges største hasjimportør Cappelen fikk han ikke satt knagger på selv om bekjentskapet varte over mange år. Jensen har forklart han ikke kjente til Cappelens business. Når vi bl. a. ser de er fersket i møter sammen i dyre biler og overrekkelsen av konvolutter står ikke det til troendes. Så der faller Jensens historie sammen. Infiltrasjonen og informantvirksomheten går over i noe annet. Når Jensen har hatt et forbruk på minst 1,4 mill mer enn hans økonomiske tilganger skulle tilsi vil tankene våre gå over på kilden til disse tilgangene fordi Jensen finner ikke disse pengene på gaten.

Eks politimannen Jensen er i tingretten dømt til 21 år ubetinget fengsel. I lagmannsretten ble det bare tull pga. en helt inkompetent jury og lagretten måtte sette den til side. Saken i hele sitt omfang må derfor opp igjen i ny lagmannsrett. Jensen er fortsatt bare siktet før denne rett, men altså dømt i en lavere rett. Det har ikke kommet noe nytt i saken som letter hans siktelse. Ordningen med jury er nå heldigvis forbi i Norge. Det vår tids svøpe at alminnelige mennesker vil dømme ut fra summen av de inntrykk de sitter med fra media, informasjon, eget ego og konspirasjonsteorier og klarer ikke helt isolere sakenes innhold med direkte eller indirekte bevis. Ingen sak er helt svart eller hvit, men den har en kjerne.
Redigert 31.01.2019 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
Jomma123
01.02.2019 kl 12:24 2236

At Cappelen har "levd livet" er jeg da ikke uenig i. Har Jensen levd samme livet? Hvilken håndfaste bevis har du på det? Jeg ser ingen. Jensen hevdes jo og motatt 2-sifra millionbeløp. Hvorfor står da ikke forbruket i stil med det? Når juryen faller ned på korrupsjon av ei klokke og noen gipsplater så sier det sitt.
Var du i retten hver dag? Hadde du tilgang til det som foregikk bak lukka dører trollungen? Ja jeg bor på bygda men itte på det jordet du er på for dæ æ digert.......
-sannheten-
01.02.2019 kl 15:20 2219

Om du ikke har vært yrkesjurist, har jeg nok vært like mye i retten som deg. Dine og Jommas ytringer begynner å få ting litt til å demre her.
Det virker som din beveggrunn Havfruen er hensynet til noen andre politifolk her. Er det dere sier at egentlig er det noe CIA, NWO, dypstat greier
innvolvert her ? At Jensen bare har fått en liten del ?
Slettet bruker
01.02.2019 kl 16:55 2209

Du regne som 100% sikkert at jeg har vært mer i retten enn deg!

Så håper jeg da inderlig ikke at CIA har noe med saken å gjøre, men det har garantert den nye norske statlige tilpasningen til og underordningen av et globalistisk system. I den grad CIA har med dette å gjøre, så er det som verdens største narkoleverandør fra Afghanistan. Det passer dem dårlig at Trump har varlet tilbaketrekking av amerikanske styrker derifra og forhandler med Taliban om fredsløsning. Uten krig blir det ikke så lett å stjele grøden fra poppyfields og skjule smuglingen. Systematisk tørker Trump opp alle inntektskildene til Deep State, og når de blir uskadeliggjort, forsvinner globalismen som ikke har hatt annet mål enn å berike den lille 1% eliten.
-sannheten-
01.02.2019 kl 18:05 2201

Havfruen,
Jeg er enig i mange av dine betraktninger om feil, urettferdighet, overgrep og det som verre er i domstolene. Dvs. generelt sett og uavhengig av Jensensaken.
Mht. Afghst. o lign. husker du vel hva R. Steele sa. Og DS' virksomhet. (Vi kan få frem linken). SVFJWO er i kjernen særdeles få. og mye mye færre enn 1 %.
1 % er 77 millioner mennesker. Det er totalt fjernt fra virkeligheten. Spørsmålet var om det er noen form for utenlandsk DS i Jensensaken opprinnelig initielt ?
Slettet bruker
01.02.2019 kl 19:45 2194

Det kan vi jo ikke vite - men jeg tror det er Politidirektorat, Påtalemyndighet og Domstol som samarbeider om å få straffedømt Jensen. Han gjorde seg upopulær og satte politireformen i et dårlig lys, dels ved direkte uttalelser i pressen og dels ved å vise store resultater med andre metoder enn de som er koklet frem bak skrivebordene hos eliten. Slikt gjør man ikke ustraffet - Jensens suksess må vendes til fiasko hvis skjørtepolitiet av begge kjønn skal få oppslutning. Jeg tror fellingen av Jensen er en innenrikspolitisk affære. Han står ingen sjanse nå, og bør egentlig flykte til et land uten utleveringsavtale med Norge (bare som et tips til deg, Eirik - #YNWA)
Redigert 01.02.2019 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
-sannheten-
01.02.2019 kl 20:13 2185

Jeg må medgi at jeg ikke forstår meg ordentlig på deg i akkurat denne saken Havfruen. Om du kan gi meg noen hint om
hvor skoen trykker for deg, så kanskje jeg bidra med litt forståelse for dine synspunkter.
Er du en slags venn av ham kanskje, noen rundt, eller kollegaer i politiet ?
Eller er det noen kjepphester du rir fra inntrykk du fikk på ulike områder som deltagende i retten ?
Hvor kommer din omsorg for EJ fra ?
Det jeg umiddelbart kan fylle ut med her, er at EJ nok er i en situasjon hvor han tar hele støyten her.
Det er bare EJ eksponering - det skulle vært fler.
Redigert 01.02.2019 kl 20:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.02.2019 kl 20:35 2178

Vi behøver ikke å bli enige, sannheten.

Let opp gamle avisartikler om Jensen, så forstår du konflikten innad i politiet som gjør at eliten har bestemt seg for å felle ham.

Noe mer ønsker jeg ikke å si - det er rettsoppfatning og ikke omsorg jeg har pro Jensen. Hvis han skal felles, så er det utrolig mange politispanere som også må felles for sin informantkontakt, for en slik jobb kan ikke gjøres slik skjørtepolitiet bak skrivebordene innbiller seg. Dette er folk som daglig er i ytterste livsfare på grunn av sin jobb og som ofte lever på hemmelig adresse med alle de komplikasjoner det medfører for familien og med frykt for at egne barn skal kidnappes i barnehage og skole. De har kort sagt andre hensyn å ta enn flisespikkeri som pønskes ut i Politidirektoratet og som politilederne følges opp på og måles på og derfor tvinger ned over hodet på spanerne uansett om det påfører dem livsfare.

Vi kan like godt gi opp kampen mot kriminalitet på den måten - just hva globalismen forutsetter at vi skal gjøre. Åpne grenser og fri flyt!
Redigert 01.02.2019 kl 20:41 Du må logge inn for å svare
-sannheten-
01.02.2019 kl 21:39 2163

Vi behøver ikke å bli enige. Greit at du sier.
Jeg har ikke så lett for å lete opp gamle avisartikler om Jensen. Kanskje du har en link eller to ? Rettsoppfatning er stikkord for deg registrerer jeg.
En ting er rettstekniske ting i retten. Så som om indisierekke kan legges til grunn. Noe annet hva han faktisk har gjort.
Hvor mange lever med livsfare og på hvilken måte med ekte livsfare ? Og for hva ? Dvs. for hvilket formål ?
Tilfeldigvis så vet jeg en del i akkurat denne saken. Unik kunnskapskombinasjon ingen andre har. Og ting kan sjekkes opp ytterligere. Da vil
bedre svar kunne fåes. Noe som virker å være et savn, eller mangel eller feil nå. At flere skulle vært om støyten er nok riktig.
Slettet bruker
02.02.2019 kl 07:19 2137

«Magasaki
31.01.2019 kl 19:41
155
Ingen står over loven»

The law perverted! The law — and, in its wake, all the collective forces of the nation — the law, I say, not only diverted from its proper direction, but made to pursue one entirely contrary! The law become the tool of every kind of avarice, instead of being its check! The law guilty of that very iniquity which it was its mission to punish! Truly, this is a serious fact, if it exists, and one to which I feel bound to call the attention of my fellow citizens.

Frédéric Bastiat, The Law
Slettet bruker
02.02.2019 kl 07:59 2133

Denne saken handler ikke om globalisme. Den handler heller ikke om ledere i politiet og deres lønninger eller hva de oppnår. Det får være måte på til avsporing. Saken handler om noe så enkelt som belønning for tjenester i tjenesten. Jensen hadde et markert overforbruk i forhold til disponibel inntekt og har ikke klart å redegjøre for den. Det er ingen ubetydelig synlig samlet sum. Fjåseriet til Havfruen har vært prøvet og funnet feil av tingretten og delvis lagmannsretten. Tviler på om hun sitter med innsyn i sakens fulle informasjon. Derfor bør hun gå stille i dørene og slutte med sin fiksjon i denne saken. Når man overser konkrete indirekte bevis som andre med direkte innsyn vektlegger og trekker inn distraksjoner er man ikke skikket til å mene noe i en sak.
Slettet bruker
02.02.2019 kl 08:46 2128

Vi skal nok ikke avfeie at maktkamper i politiet kan ha noe med denne saken å gjøre.
Slettet bruker
02.02.2019 kl 10:42 2111

Vi registrerer at Magasaki mener som fagdommerne - at juryen ikke var "skikket" til å ta en avgjørelse i saken!

VÅR TUSENÅRIGE STOLTE RETTSTAT ER NÅ HISTORIE! - Heretter har vi STATSRETT - eller TYRANNI som det også kalles!
Redigert 02.02.2019 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.02.2019 kl 20:45 2085

Det kan ikke felles dom i en sak der det ikke er fremlagt beviser/tilstrekkelige indisier, som bare er bygget på subjektive mistanker!

"Vi ser at det faktisk ble slik til slutt, at de var nødt til å oppheve juryens midlertidige frifinnelse. De fant det rett og slett helt umulig å skrive denne dommen.
Lagdommer Kristel Heyerdal ble historisk, ikke bare ledet hun den siste jurysaken i Norge, men hun er av de få juristene i landet som har avslørt at hun har misforstått juryordningen.

Juryens eneste oppgave er alene å avgjøre skyldspørsmålet. Hun valgte å sette til side juryens avgjørelse med begrunnelsen at alle de tre fagdommerne mente at Jensen var skyldig. Det er ikke hennes jobb. Det er juryens oppgave.

Fagdommernes oppgave er å sjekke at ikke juryen har hatt en uforsvarlig saksbehandling, bestemme straffens lengde og skrive dommen. Punktum.

Høyesterett må sette Heyerdals opphevelse av juryens frifinnelse til side. Hun har vist at hun ikke er skikket. Det har de to andre dommerne også. Hun ville være med å avgjøre skyldspørsmålet. Det finnes kanskje heller ikke noen annen norsk dommer som ikke ville henfalle til føleri i en slik sak. Hvordan de skal få gitt Jensen en fair trial er et mysterium.

Jensen-saken er i ferd med å bli en rettsskandale som kommer til å gå inn i ett av rettshistoriens mørke kapitler. Slik har rettsvesenet spilt falitt og Jensen kommer igjen til å bli ofret, antakelig med en prislapp på 21 år."

https://resett.no/2019/02/02/eirik-jensen-og-paralyserte-dommere/
Redigert 02.02.2019 kl 20:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.02.2019 kl 21:00 2077

Rettsutfallene sålangt i lagmannsretten fremstår nå mer og mer som rigget. Dette er arrangert teater. 6-4 og 7-3 - det lukter FOR påfallende. Det lukter rigget.
Og med påfølgende tilsidesettelse for å skape et hav av tid - det lukter rigget.

Litt mer etterforskning, og alt hadde blitt mye klarere.
Slettet bruker
03.02.2019 kl 21:22 2020

All mulig etterforskning til tross, så har påtalemyndigheten ikke klart å legge substans bak sine mistanker.

Saken skulle etter mitt skjønn aldri vært tatt ut tiltale på i første omgang, og dernest skulle saken vært avvist av rettens kjæremålsutvalg. Det er misbruk av samfunnsressurser å la en sak som ikke har substans gå til rettsforhandling. Enormt mye penger har vært brukt på denne saken uten at spesialenheten har klart å spore de pengene de mistenker skal være betalt for narkotikainnførsel, og de har heller ikke klart å påvise at Jensen har hatt og brukt informasjon om tollvesenets aksjoneringer på grensen. Dermed faller saken, uansett hvor sterke mistanker noen føler. Følelser dømmer man ikke mennesker på i en rettsstat! Hvis bevisene ikke kan belegges med substans, så skal det heller ikke tiltales og enda mindre pådømmes!
Redigert 03.02.2019 kl 21:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2019 kl 21:27 2019

"Søndag kveld hadde 4541 mennesker fra hele Norge signert underskriftskampanjen «NEI til lagmannsrettens tilsidesettelse av kjennelsen i Eirik Jensen saken!».

I beskrivelsen av kampanjen står det at underskriftene «skal sendes Riksadvokaten og Justisministeren før Høyesteretts behandling av anken i saken».

Søndag, en drøy uke etter at innsamlingen begynte, er det samlet inn 159.000 kroner til Jensen. – Det er vår folkegave til Jensen. Det skal være en påskjønnelse for god innsats, sier Bøhler.

– Det er en kompleks sak, men vi kan ikke se at det har vært lagt fram beviser for at han er skyldig. Det er en så detaljert sak, at man kan ta biter fra saken og lage en hvilken som helst historie, sier Arne Sundt-Bjerck.

Han kjenner ikke Eirik Jensen, men valgte likevel å opprette støttegruppen på Facebook. – Når man ikke lenger bryr seg om hva en jury mener, er det grunn til å reagere, sier Arne Sundt-Bjerck."

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/støttemarkering-for-eirik-jensen/ar-BBT7nqR?ocid=spartanntp

Hvis du støtter dette oppropet, så kan du linke deg på her:
https://www.opprop.net/nei_til_lagmannsrettens_kjennelse_i_eirik_jensen_saken?s=58540800
Slettet bruker
03.02.2019 kl 22:43 2010

Du behøver verken å grunngi ditt standpunkt og du kan reservere deg mot å vise navn offentlig på nett - så gå inn og støtt at den demokratiske juryens korrektiv til maktens prestisje ikke skal bli høvlet ned av elitemakten - i det som enn så lenge kalles en rettsstat!
rischioso
03.02.2019 kl 22:53 2006

RE - Skyldspørsmålet var todelt, nettopp fordi de to ikke nødvendigvis henger sammen! Dommerne var ikke enig!

* Men om de ikke henger sammen og det fortsatt er å anse som korrupsjon og ikke svartarbeide så må det jo være andre enn Cappelen inne i bildet noe som ikke er fremkommet under rettsaken og av samme grunn kan jeg være enig i at dommerne hadde et ankepunkt og således var uenige med juryen...:)

Det hadde nok kanskje stilt seg annerledes om juryen også hadde frikjent Jensen om korrupsjon - noe de dessverre ikke gjorde....
Redigert 03.02.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2019 kl 23:12 2000

Uff, det er slitsomt å debattere her!

Hvils Cappelen har spandert en pils på Jensen, så er det teknisk sett korrupsjon! De hadde et "uryddig forhold". Men derfra til å si at Jensen har hjulpet med narkoinnførsel er det ikke påvist noen sammenheng overhodet! Tvert om, kjente Jensen ikke noe til når tolletaten hadde kontroller, så han hadde ingen info av verdi å komme med. Det har heller ikke blitt bevist at det har vært overført noen penger som må knytte seg til innførsel. Dette er rett og slett ikke en sak som skulle sluppet til i retten, men vært ryddet opp i som personalsak i politiet!

Det er siste gang jeg sier dette. Dere som roper på blod her og synes det er greit at statsmakten utøves uten bevis mot vanlig folk får ta føleriet deres et annet sted - i det minste sette dere inn i saken før dere gnir og gnurer...
Slettet bruker
03.02.2019 kl 23:16 1999

Dere andre får bla bakover en gang og finne linken der dere kan signere underskriftskampanje mot tilsidesettelse av juryens kjennelse!
Slettet bruker
03.02.2019 kl 23:39 1991

Tollvesenet kontakter politiet når de har kontroll. Den info blir delt med toll og politikontorer. Jensen hadde tilgang til denne infoen. Uvurderlig for Cappelen som da kunne holde biler tilbake. Det er dette blomsterspråket. Der er alle meldingene. Jensen hadde ikke kontroll på aksjonene før noen ble tatt.

Innsamlingen til Jensen-saken er stupid. Alminnelige mennesker med begrenset informasjon deltar. Deler av saken har gått for lukkede dører. Da vet man ikke hva man støtter. Ingen stor støtte som vi ser av beløpet. Langt større beløp Jensen har gjemt unna og også beløp som kom frem av hans overforbruk. Han ikke kunne redegjøre for. Hun venninnen til Jensen ser dessuten frekk ut.
Redigert 03.02.2019 kl 23:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.02.2019 kl 00:02 1985

De som hørte hele innledningen og påtalen i tingretten i 2017, og senere hørte hele domsavsigelsen i september 2017 kan ikke være det minste i tvil om at Eirk Jensen er skyldig i medvirkning til innførsel av betydelige mengder Hasj.

Derfor ble jeg meget overrasket over juriens dom om at Jensen ikke var skyldig i punkt 1.
Det var nok helt riktig å sette til side juriens dom.

Jeg tror Jensen blir dømt til 21 års fengsel når dette er over.
Slettet bruker
04.02.2019 kl 00:14 1978

Uvitende, følelsesmennesker, nærstående og andre forvirrede har sympati med Jensen fordi rettssakene har dratt så veldig ut. Man kan ikke straffe mennesker langvarig uten dom. Nå sist var det denne udugelige juryen som ikke bare brukte vanvittig lang tid, men som kom med motsigelser i avgjørelsen. Så det på de 10 typene at de ikke hadde mye mellom ørene. De hadde ikke engang respekt for retten og stilte i hettegenser og joggesko.

Klart Jensen får 21 år. Soner 10-12 år av dem med tv og god mat på romslig celle og turer i friluft. Egentlig skulle han vært i steinbruddet eller på grøftegraving. Jensen har medvirket til å ødelegge mange liv sammen med sin kompanjong. Mannen har ødelagt hele politietatens renommé. Det blir vondt å rette opp.
sus1
04.02.2019 kl 00:39 1973

"Jensen har medvirket til å ødelegge mange liv sammen med sin kompanjong."

Er det derfor det kalles en joint?
Slettet bruker
04.02.2019 kl 00:44 1974

Eirik Jensen kommer til å sone 14 år i fegsel etter at han blir dømt til lovens strengeste straff i Norge som er 21 års fengsel.
Mange mener nok at en korrupt politimann som er satt til å overholde lov og orden burde fått livsvarig dom.

Kanskje på tide å få innført livsvarig fengselstraff for de groveste forbrytelsene i Norge.
sus1
04.02.2019 kl 00:51 1970

Spør deg igjen jeg havfrue:)
Dette var det jeg tenkte på med den nye meddomsretten.
To fagdommere og fem legdommere avgjør skyldspørsmålet. Ved frifinnelse må minst en av fagdommerne si seg enig med flertallet.
Da har jo fagdommerne all makt. Er ikke alt nå snudd på hodet. Du kan dømmes skyldig men en dommer må også dømme deg frikjent.