Finansvisen står måske til hård fængselstraf


Finans avisen spreder fake news, når de meddeler at Ryanair vil købe NAS. Det må være strafbart at påvirke kursen i en aktie så meget og måske også erstatningspligtig for Finansavisen.
Er det i Norge at tilladt at sprede falske rygter om køb og salg uden konsekvenser for det. Havde været noget andet hvis det var mening mand der kom med de rygter, end når det er en måske anerkendt finans informations kilde.
Nu må lovgivningen i Norge se at vågne op , og stramme op for løgne og fake news.
Ingen snakker om hvor godt det går for NAS , alle snakker kun om hvad der kan ske hvis og hvis ..
Solux
27.01.2019 kl 15:38 1397

Spot on.

Siste setning er fulltreffer. Så lei av det.

Det er stort sett negativitet den norske finanspressen sprer om NAS, av ukjent grunn, slik trådstarter antyder. Og shorterne henger seg på: https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010196140
NorthW
27.01.2019 kl 17:11 1236

Jeg vet ikke om jeg helt forstår problemet du drar opp. Mener du at kursen på NAS er for høy eller for lav i øyeblikket?
Hvis du mener kursen er for lav så burde du jo være glad for det og dermed benytte anledningen til å kjøpe. Hvis du mener kursen er for høy så er det jo fornuftig at media og andre analyserer mulige scenarier for selskapets utvikling og dermed kanskje påvirke kursen til å bli mer "rett" for NAS.

TS sikter vel til dette?

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/01/Ryanair-avfeier-Norwegian-igjen

O'leary er en smarting så seff er han ikke interessert i NAS før han er sikker på at Kjos & co. sier ja hehe

blir ikke overrasket om NAS blir kjøpt opp i løpet av de neste månedene...
NorthW
27.01.2019 kl 17:21 1196

Ja, men jeg ser ikke hva som er galt med den artikkelen, og i alle fall ikke hva som skulle være straffbart med den?
fleks
28.01.2019 kl 20:33 722

E24 fortsætter med at få visse personer til at angribe NAS, med deres spådomme. Fatter ikke at en E- Avis vil bruge sådan negative kilder, kilder som ikke ved noget som helst, men måske gætter for egen vinding i for af shortet aktien. Håber de kommer til at sidde bagerst i køen, når der skal deles info ud, mener det er helt ubegrundet. Nas er en succes historie uden lige i Norge, men det ser ud til Norge har verdens højeste jantelov.
Journalister uden ordentlige uddannelser hopper med på vognen og skriver kun negativt, det må være noget de lærer et eller andet sted, for så dumsmart kan en mand ikke være.