Er Nordic Nanovector i krise? Og hvis ja hvor dyp?


Nordic Nanovector er gått fra å være en stor snakkis til å bli nesten ingenting slik jeg ser det. Hva kan så dette fallet skyldes og kunne flere ha forutsett det som ville skje for 13 måneder siden? Jeg vil gjerne bruke denne tråden sånn at fremtidige investorer klarer bedre å gjennomskue taktikken og fremgangsmåten i biotek sektoren sånn at de slipper samme skjebnen som noen andre.

Jeg mener helt klart, at det burde være flere enn meg og Korsar som burde ha klart å forutse det vi opplever i dag, og jeg baserer min antagelse på følgende hendelser:

-Jostein Dahle sitt innsidesalg (Innsidesalg er ALLTID negativt, når en da ser på størrelsesorden og tidspunktet burde det gå opp for de fleste at mannen ikke forventet å kunne selge seg ut ved en senere anledning til en like god pris, det skal han ha lov til MEN at dette skjedde i samband med en emisjon oppfattet jeg som svært svært urovekkende og kritisk)

-Forandringer i nano sine presentasjoner uten å børsmelde disse: Det har i økende grad vært tilsynelatende små forandringer i slidene til presentasjonen til NANO, det dreier seg om ting der 1Q er blitt til 1H eller 1H til 2H. Disse har - som er meg bekjent - ikke blitt børsmeldt. Den oppmerksomme investoren derimot burde bruke slike signaler og alarmklokkene burde begynne å ringe med en gang sånt skjer og posisjonen burde avsluttes. I biotek er det to ting som er viktig: Tillit og Tillit, uten tillit så burde en ikke eie en eneste aksje. Jeg bruker nano som tradeobjekt og sitter ikke long i aksjen lengre nettopp fordi jeg mistet enhver tillit til ledelsen som utenpå viser seg superhappy men nekter å vise markedet hva som er så fantastisk.

-Dårligere DOR: Et annet momentum er den stadig dårligere DoR som børsmeldes, den har gått fra over 20måneder til knapt over 10, altså nesten en halvering, hvis dette fortsettes vil aksjekursen fall tilsvarende

-Problemer med rekrutteringen? Luigi Costa har for 7 måneder under samtalen med Radiumpodcasten hevdet at pasienter står i kø for å få prøvd ut 20/100, noen uker siden fikk vi fasiten. Etter min vurdering var dette dødsstøtet til tilliten til Nordic Nanovector for min del, oppdaferingen omfattet såvidt noen FÅ pasienter og resultatene ble presentert på en meget, meget, merkelig måte som ikke tilsvarte den måten NANO presenterte på tidligere. Dette tror jeg vil fortsette innover i 2018, der ledelsen sannsynligvis kommer til å nekte å innse at de ikke driver i aksjonærenes beste og samtidig fyller lommene sine med eiernes risikokapital. Men å fornærme aksjonærene ved å kalle dem dårlig i matte, det kan de! Samtidig mener jeg at ledelsen også er meget flink til å tildele seg fete opsjonspakker og digre lønninger, så det skal de ha!

Dette er min subjektive oppfatning av situasjonen i NANO, som jeg oppfatter som svært så dramatisk. Skulle utviklingen forsette i denne retningen så tror jeg absolutt at aksjen vil stupe mot slutten av 2018, mens Merlin og co (hyggelig forresten å se han på PCIB tråden der han absolutt har et poeng når han hevder at denne snart kan stå i 5000) nok vil hevde det motsatte til selskapet er konkurs (noe som kan skje fortere enn vi aner, når vi ser på pengeburn raten)

Alt i alt er NANO en sterk salgskanditat spør dere meg men absolutt et godt lærecase for de som ikke klarte å forutse det som ville skje for 13 måneder siden.

Min anbefaling til eierne er:

-bytte ut styre med et aksjonærvennlig styre
-bytte ut ledelsen med aksjonærvennlige ledere
-Prioriter Norske ledere fremover Italienere

Er åpen for en progressiv debatt!


Ærbødigst og med over 150% avkastning de siste ukene

AksjespesialistenHusk å engang til se på Radiumpodcasten der Luigi og Dahle var gjester. Luigi sier helt tydelig at meldingen kom på en fredag, siden pasientene stå i kø på behandlingsstedene. Nå sjekk den siste oppdatering fra nano og hvor mange 20/100 pasienter som var inkludert. DET HAR GÅTT 7 MÅNEDER LUIGI!!!! UNDER 10 PASIENTER ER INGEN KØ I NORGE!
Redigert 16.01.2018 kl 19:06 Du må logge inn for å svare

som vanlig et velbegrunnet svar fra en nano fanboy, det er vel krevd for mye å be deg om å redegjøre det meget innholdsrike og dype svaret ditt med annet enn uag uag?

Du spurte et enkelt spørsmål og svaret er NEI. Hvis svaret var ja så måtte jeg jo begrunnet det. en svaret på ditt spørsmål er NEI, Nano er ikke i krise.
focuss
16.01.2018 kl 20:05 5346

Aksjespesialisten
Godt innlegg. Jeg beholder mine Nano aksjer til tross for ledelsen og ikke på grunn av ledelsen. Årsaken er at de har et produkt som er av stor interesse for BP. ARC produkter er hot for tiden. Med CD-37 antibody så har Nano noe unikt. Roche, verdens største Pharma selskap trenger Nano. Videre så er det naturlig å tenke at både Bayer og Novartis er interesserte. Tidspunktet en av de slår til kan man ikke lese seg til i noen graf. Hadde jeg ikke trodd på oppkjøp hadde jeg vel ventet litt på utsiden. Nano har kontor i samme område som Roche i Sveits. Vurderer å få satt opp en stor "Til Salgs" plakat på veggen.
.

Takk for å bidra til diskusjonen med intelligente synspunkter! Jeg er enig i at produktet kan være svært så lovende, dog mener jeg at oppførselen til ledelsen kan ødelegge ethvert lovende produkt og mener at eierne burde snarest ta grep å rette opp i denne problematikken. PHO har også et godt produkt men der har prisen stått stille i snart 20 år, jeg håper at ikke nano eierne vil havne i samme situasjonen, men skulle de fortsette å høre på Londomannen, tixis og Merlin frykter jeg det kan gå samme veien!

Aksjespes du bidrar jo ikke en dritt med din konstante møkkakasting mot Nano og den ledelse. Du kommer kun med kopipaste og ha ingenting absolutt ingenting å komme med og kan absolutt ingenting om Pharma. At du har truffet med dine få tusen aksjer i PCIB gjør deg ikke til en ekspert på Pharma. Jeg innrømmer at jeg ikke har peiling over hodet på Pharma, men jeg traff med en inngang på 12-14 kroner og har tatt god gevinst i Nano. Teamet som Nano besitter er blant verdens fremste på sitt felt og at du skal kunne sitte på gutterommet ditt og drite ut dette laget er faen ikke til å tro. De har peil, du har null peil. Hold deg langt unna Nano, det er jo bare dritt uansett. Men hvorfor i H sitter du dag ut og dag inn og følger med på NANO og skriver dritt og rør om et selskap du mener er møkk? Svar på det du!!!
focuss
16.01.2018 kl 20:41 5290

Aksjespesialisten
Det er forståelig at mange er oppgitte over PHO og ledelsen der når man fokuserer på utviklingen der de siste 20 år. Glemmer man historien og konsentrerer seg om dagen i dag og fremover så kan man faktisk bli imponert. Hestdal er nå i ferd med å få registrert et produkt i USA i et marked verdt 15 milliarder kroner. De har gjennomført et ekstremt stort fase 3 studie som nå bør gjøre produktet til markedsleder i dette markedet. Hestdal har gjennomført dette uten partner og uten emisjoner. Følgelig kan dagens aksjonærer trolig se frem til en fantastisk cashflow som kun skal fordeles på 21 millioner aksjer.
focuss
16.01.2018 kl 20:56 5288

Aksjespesialisten
Mitt bilde av Costa er en fotballspiller som er alene på motpartens halvdel med åpent mål. I stedet for å score så sparker han ballen tilbake til egen back ved egen 16 meter. Det aller verste er at publikum (aksjonærene) applauderer.
16.01.2018 kl 21:14 5220

Focuss du må være den største taperen på ho sitter fast i pho med enormt tap

Historikk
Endring siste måned 8.94%
Endring i fjor -35.00%
Endring siste tolv måneder -33.50%
Endring siden nyttår -1.83%
Høyeste i år 28.00
Laveste i år 27.00
Høyeste siden 29/05-2000 152.00
Laveste siden 29/05-2000 17.80
Endring fra topp -82.37%

du kommer med gode poeng focuss, kanskje nano aksjonærene får som de fortjener. En kan ikke frata alt av ansvaret fra eierne, det er bare synd for de få som evner å se ledelsen for dem de virkelig er men som sagt, dem anbefaler jeg salg eller betydelig nedvekting i nano, dette kan fort gå veldig dårlig eller ta veldig lang tid.
16.01.2018 kl 21:39 5178

Ser at du skriver om pho for et år siden og no er kursen ned over 30% siden det så det må kalles et mega tap i Pho, og ledelsen i pho er ELENDIG men misunnelsen din er fan det sterkere en kjønns drifta di når det gjelder nano

Du hauser desperat ha ha elendig ledelse et styre som ikke har en aksje

Historikk
Endring siste måned 8.94%
Endring i fjor -35.00%
Endring siste tolv måneder -33.50%
Endring siden nyttår -1.83%
Høyeste i år 28.00
Laveste i år 27.00
Høyeste siden 29/05-2000 152.00
Laveste siden 29/05-2000 17.80
Endring fra topp -82.37%
16.01.2018 kl 21:51 5163

Innlegg av: focuss (09.01.17 14:07 ), lest 284 ganger
Ticker: PHO
Endret: 09.01.17 14:11
PHO. Hva sier de i San Francisco i kveld.
Det har vært en del tolkninger av hva PHO skal si til investorer i USA i kveld. Det de sier er:

HOS OSS BLIR DET HYGGELIG Å VÆRE AKSJONÆR DE NESTE PAR ÅRENE.

De snakker til investorer som skal plassere millionbeløp. Ikke for å selge i morgen, men et sted det vil være attraktivt å være de neste par årene og hvor blockbuster potensialet er bare en av ingrediensene.

Tror presentasjonen vil funke jeg og forventer vi starter en opptur som vil vare en stund. Vi får se utover i uka, men har ikke tro på at dette er tidspunkt å selge. Tvert i mot.
focuss
16.01.2018 kl 22:06 5145

Gull007
Gammel moro. Jeg fikk grunn til å selge og gjorde det. Begynte å kjøpe etter Fase 3 studiet i mai og hentet mest under brannsalget til HH.
16.01.2018 kl 22:13 5126

fy fader at denne Luigi fyren ikke skammer seg, kan ikke foredra sånne sleipe CEOer som jeg mener kun tenker på å fylle sine egne fete lommebøker mens de sitter og slurver dyr vin ved Zurichsjøen!!! Dette klarer vi oss her i Norge fint foruten, neste gang burde vi ansette en utdannet fra NHH istedenfor en italiener!

At det ikke er flere som ser at selskapet kjører i grøftekanten og snart er på vei ned i grøfta er uforståelig.

https://no.wikipedia.org/wiki/Kognitiv_dissonans

Alt tyder på det men Luigi er superhappy, så det kan jo ikke stemme lel!

La merke til siste del:
Mennesker viser sterke tendenser til å unngå en økning av eksisterende dissonans. De utsetter seg selv for kilder til informasjon som forventes å tillegge nye elementer som kan øke deres konsistens, men unngår kilder som kan øke deres dissonans. Selv om mennesker ikke opplever dissonans eksisterer det også en tendens til å unngå selve forekomsten av dissonans. Personer som ikke opplever dissonans, men frykter den, mangler blant annet motivasjon til å søke ny informasjon

Koble det sammen med at de fleste aksjonærene startet med å tro på ledelsen.
16.01.2018 kl 23:58 5041

Nå må du slutte å gjenta deg selv, til det uendelige, få deg ett liv !
Makraka
17.01.2018 kl 00:22 5009

Pensjonssparer, korsar, spesialisten, dere må komme dere langt vekk fra Nano aksjen før nervene knuser dere fullstendig. Det er et velmente råd.
Fokuser på andre aksjer og få ro i sjelen, så kan vi som tror på Nano sitte med aksjen i fred og ro.

Tusen takk og god natt.
Lotepus
17.01.2018 kl 10:27 4793

Er Nordic Nanovector i krise? Og hvis ja hvor dyp? Tenker vi sier 67-68 tror vi treffer bunnen der

Vi er helt klart i stillebelte nå. Men kan vi tolke den øredøvende stillheten dithen at det kommer positive nyheter og at de holder på de "kortene tett inntil brystet", Gud forby, til Q4 27.2?

Mulig jeg tar feil, men jeg kan heller ikke se at selskapet så langt skal delta på konferanser/kongresser. Hvordan tolker vi det?

Svaret er nei.

Jeg anbefaler deg likevel å selge dine aksjer og holde deg langt unna NANO ettersom usikkerheten tydeligvis plager deg dypt og intenst. Dette er ikke en aksje for de kortsiktige
Lotepus
17.01.2018 kl 14:18 4628

Nesten vinneren på taperlisten på børsen i dag . De som klamrer seg til masta og Costa er nok fremdeles superhappy

Gjerrig.
Jeg er langsiktig og det er årsaken til at jeg unntaksvis gidder å ta del i "diskusjonen". Og som alltid: Heng i masta! Goddamnit!
17.01.2018 kl 15:23 4582

Gratulerer, da er paradigme godkjent i UK.
Den er allerede godkjent i Tsjekkia.
Se link under det endringen fremgår og det nå er 200 som er det endelige tallet.

https://www.clinicaltrialsregister.eu/ctr-search/trial/2011-000033-36/GB
Korsar
17.01.2018 kl 16:32 4573

Hehe, nederst på dokumentet finner man flg. "date of decision":

Date of Competent Authority Decision 2014-06-04
N. Ethics Committee Opinion of the trial application Favourable
N. Ethics Committee Opinion: Reason(s) for unfavourable opinion
N. Date of Ethics Committee Opinion 2014-08-01

Du skulle ikke ha noen nyere saker også? :-)


Han fikk i alle fall lurt deg inn og du måtte sjekke:-) Skal si du følger nøye med i en aksje du ikke eier. Det er LOL det.

Se litt bedre etter Korsar.. det er endret til 200 pasienter (paradigme), men det er fremdeles Lymrit 37-01. Dvs at det er lagt inn nødvendig justering av studien, som opprinnelig ble godkjent i 2014
Korsar
17.01.2018 kl 22:11 4390

Og den nye godkjenningsdato er?
diffish
20.01.2018 kl 22:26 4067

Hyggelig at du har et innlegg som er åpent å skrive på.

At Dahle solgte ut på omtrent All Time High var absolutt et håpløst valg med tanke aksjekursen. Der kan jeg være enig i. At NANO ikke børsmelder at forsinkelser er selvfølgelig fordi de ikke vil sende ut negative børsmeldinger. Da kan folk heller lese presentasjonene og tolke fremdriften utifra dette.

At DoR går ned er absolutt forventet da det er innført mange nye pasienter i kohorten. Dette vil jeg dvele litt med her.

Ved ASH 2016 var mDoR 20.7 måneder for samtlige pasienter i Arm 1

På den tiden var en stor gruppe pasienter ble behandlet i Arm 1 fase 2 med 15 MBq/kg. De fordeler seg slik (tid beregnet relativt til ASH 2017 i forhold til hvor lenge siden de fikk behandling):

11 pasienter 15 måneder
4 pasienter 21 måneder
1 pasient 24 måneder

Ved ASH 2017 var 25 pasienter registrert (de 5 siste ble behandlet mindre enn 3 måneder før ASH)
Vi kan derfor føre opp:

9 pasienter <15 måneder

Når man deretter skal vurdere median duration of response for 15/40 pasientene tar man bort de 9 ferskest behandlede og de 9 som ble behandlet for lenge siden. Da kan vi ikke ende opp med noe høyere enn max 15 månder DoR.

Å si at det er krise at mDoR går ned til "knapt over 10" er fullstendig galt. Det er ikke annet å forvente når mange rekruteres.

Vi venter 5 pasienter til i 15/40. Når disse kommer med vil de dermed kansellere ut de 5 første pasientene som ble behandlet, og vi kan forvente en mDoR som øker med max 3 måneder til , men antagligvis noe mindre. Vi venter også data fra 7 nye 100/20 pasienter, hvor mDoR vil være lavere enn for 15/100 ettersom virkningstiden for den nye kohorten er lav.

Så ja, vi mangler data for 12 personer for 2017. PARADIGME har ikke kunnet starte opp før rekrutering av siste pasient ble utført. Derfor har Costa & Co. fokusert på å starte så mange behandlingssentre som mulig i utlandet, slik at flere pasienter kan behandles på kortere tid. Alternativet er å sitte hjemme og tvinne tommeltotter, noe som ikke kommer hverken aksjonærer eller pasienter til gode.
Faktisk har Nordic Nanovector tidligere søkt REK 26.10.2017 om utvidelse av Arm 1 fase 2 fra 24 til 30 pasienter for å behandle pasienter, fordi det var uetisk å ikke behandle de som ventet. (Lenke: https://helseforskning.etikkom.no/prosjekterirek/prosjektregister/prosjekt?p_document_id=191330&p_parent_id=197383&_ikbLanguageCode=n , trykk på dato 26.10.2017 )


Kunne også kommentert andre deler av innlegget, men her er dine og mine meninger totalt forskjellige. :)

Meget informativt og balansert. Hvor er de skråsikre besserwissere nå?
Korsar
21.01.2018 kl 18:11 3850

Andersiverden,
hvem er de "skråsikre besserwissere" du tenker på?
Det må vel være de som spådde minst 400 til jul, det?

Ta det til deg dersom du føler deg truffet.