Den store globale oppvarmingsvindelen - Mange føler seg lurt

brahman
27.01.2019 kl 22:35 443


- Det er alt fra 70 cm til to meter enkelte plasser. Det er for mye for vanlige personbiler. Det er nok mange tiår siden vi hadde så mye snø her oppe. Jeg vil anbefale alle som bor her å holde seg inne i dag, ogi allefall ikke ta ut bilen."


NRK: "Enorme snømengder har slått ut veinettet i Lofoten: - Helt ekstremt

Er du ikke i stand til å skjønne forskjell på vær og klima bør du kanskje la være å skrive om det.

Hvis været er for varmt er det klima. Slik som sommeren 1947 og 2018. Somrer som er tatt til inntekt for menneskeskapte klimaeffekter jfr. global oppvarming.

Når det snør ekstremt mye er det snakk om vær - ikke klima. jfr. kulde passer ikke med global oppvarming
Redigert 27.01.2019 kl 22:57 Du må logge inn for å svare

"Hvis været er for varmt er det klima."

Dette er tull. Når det er sagt er det uvitende personer på begge sider men du hører ikke en klimaforsker bruke lokale værforhold til å forklare klima, kun idioter,
Redigert 27.01.2019 kl 23:01 Du må logge inn for å svare

Havet skulle jo stige med 62 meter var den spenstigeste spådommen.

Merkelig ,at det offentlig vil bygge alt mulig dyrt og rart i fjæresteinene da.....

Økt nedbør er forøvrig forbundet med global oppvarming. Det at det snør mye i Norge midt på vinteren burde vel ikke være annet enn vanlig. Nord-Norge har jo normalt lang vinter med masse snø. Sør-Norge opplever en helt vanlig gammeldags vinter. Litt kald og med en del snø. Slik skal det være.

"Merkelig ,at det offentlig vil bygge alt mulig dyrt og rart i fjæresteinene da....."

Ja det er merkelig at Holland bruker hundrevis av milliarder på å forsterke og forhøye dikene.


Norske forhold for holde for oss
sus1
28.01.2019 kl 00:08 404

Avlyser vinter i sør og vest
Statsminister Jens Stoltenberg håper på hvit jul, men får det stadig sjeldnere.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/rk2Qe/stadig-sjeldnere-med-hvit-jul

Har nå vært ute å måket snø fra 80 tallet.
exian
28.01.2019 kl 00:18 400

Mer ekstremvær TS. Det har vi sagt en stund. Det kan bl.a. gi mye snø i Nord-Norge.

Dette stammer fra menneskeskapte klimaendringer.

Det har seg slik at man kan "bevise" alt med statistikk.

Det er slik "forskerne beviser" at "klimaet blir varmere".

Saken er det i perioder har vært mye varmere på jorda, uten at det var var noe problemer knyttet til dette, ei heller utsikter om at "jorda ble uopprettelig skadet".


Tipper "klimaforskerne" håndplukker statistiske resultater på temperaturer på ulike steder slik at de alltid kan "bevise" at jorda blir varmere, de samme forskerne kunne garantert bevist at klimaet stadig blir kaldere ved å håndplukke tall på samme måte men med motsatt hensikt.

Solislistiske land drev med samme desinformasjon f.eks i Sovjet under den kalde krigen der de hele tiden viste til statistikk som beviste at kommunistiske land ble rikere og rikere mens de kapitalistiske vestlige landene utviklet seg dårligere og dårligere.

FN uttalte jo i 2017 at jorda hadde 3 år på seg til å få ned utslipp av såkalte klimagasser, noe man selvsagt ikke er i nærheten av. Så da får de enda flere argumenter til å fatte vanvittige og ekstreme beslutninger.


Det er absolutt INGEN beviser for at f.eks utslipp av CO2 i seg selv har noen annen utvikling på jorda enn at planter og trær vokser bedre.
Redigert 28.01.2019 kl 11:03 Du må logge inn for å svare

Korrekt, den britiske forskeren Piers Corbyn, forøvrig bror av Jeremy Corbyn, sier at der er bare tull og tøys at CO2 utslipp fører til varmere klima, at det er sola som bestemmer temperaturen og at jorda nå går mot en kaldere periode.

https://www.derimot.no/britisk-forsker-vi-er-pa-vei-mot-en-avkjolingsperiode-av-jorden/?fbclid=IwAR2_aMuwk3Q0aI88XfR061OOzDDbiJa1R17PHC1BAvsbpef2iaiMpdUK-6U
Redigert 28.01.2019 kl 11:38 Du må logge inn for å svare

"Tipper "klimaforskerne" håndplukker statistiske resultater på temperaturer på ulike steder slik at de alltid kan "bevise" at jorda blir varmere, de samme forskerne kunne garantert bevist at klimaet stadig blir kaldere ved å håndplukke tall på samme måte men med motsatt hensikt."

Dette er veldig enkelt å bevise så hvorfor tipper du?

Jeg «tror», på samme måte som at du «tror» på menneskeskapte klimaendringer.

Dette blir som å krangle om religion der man tror på ulike ting. Jeg tror mest på de forskerne som mener at sola står bak klimaendringer, på samme måte som at jeg IKKE tror at det å be til en Gud vil gjøre noen som helst forskjell på det ene eller det andre.

De såkalte forskerne er like uenige som muslimer og buddhister.

Dette er et utslag av at vi har gått bort fra de tradisjonelle religionene, og at vi «ikke tror på noe» som ikke er vitenskapelig bevist.

Nietzsche uttalte på 1800-tallet at «Gud er død», at menneskene ikke uten videre vil godta dette og at det vil føre til nihilisme og videre til ekstremisme.

Dette er et utslag av ekstremisme, mennesker som ikke tror på verdens undergang der en Gud skal komme å dømme levende og døde, men en verden der menneskene selv ødelegger verden, og at vi må straffes for dette.

Klimaløgnen er ikke like stor som løgnene om alle religionene, men det kommer seg.
Redigert 28.01.2019 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
Okulus
28.01.2019 kl 14:54 278

Honnør til Fjordgubbe for virkelighetsbeskrivelse. Tilleggsinformasjoner finner man på for eksempel Google/Wikipedia/Store Norske Leksikon ++. Les om jordens historie in de siste 115000 år (Siste istid) inntil for 11700 år siden (se også definisjon på Istid). Eirik Raudes bosetting på Grønland ca. år 900, og hans ca 250 bosettere i Aust- og Vestbygdi under varmeperioden i årene 800-1200. Så innledningen til "Den lille istid" fra 1400-tallet til 1700-tallet, da kornet ikke kunne modne. Da var bark (muligens fra Asketre) god å ha til baking av Barkebrød. Ta også med funnene av store røtter og stammer i myrene på Hardangervidda, under arbeidet med Bergensbanen og vannkraftutbygging, noe som viser at Vidda må ha vært skogkledt, - en gang. Et studium av Jordens geologiske historie viser et mangfold av klimatiske variasjoner, helt uavhengig av dieselmotorer og bensin.
Se også på yrket "forsker" med nøkternhet. Tittelen er ikke beskyttet, og til fri anvendelse Heller ikke ordet "laboratorium". Her, som ellers, FØLG PENGENE! Hvem finansierer til ønsket resultat. Gi tilbud!
Ikke glem saken om den amerikanske sukkerindustrien kontra søtningsmidlet "Aspartam", da selv FDA (Food and Drug Admin) først gikk i vannet med å forby det, basert på bestilte forskningsresultater. Igjen: FØLG PENGENE!


For bare 6000 år siden var temperaturen f.eks på Svalbard hele 4 grader varmere enn i dag.

Dette er bevist,og ikke noen man «tror».

Klimabløffen er mildt sagt kontroversiell, og å lage helvete utav «utslipp», skatter og avgifter etc etc for noe som ikke er bevist, men snarere motbevist av seriøse forskere er en like stor galskap som det vi så i Sovjet der de f.eks tok livet av millioner av mennesker på 30-tallet fordi politikere i Moskva trodde det ville være mye bedre å kollektivisere jordbruket og bli kvitt brysomme bønder i samme slengen.

Galskap satt i system er farlige greier, og FN leker med ilden med sine vanvittige påfunn.
Redigert 28.01.2019 kl 15:24 Du må logge inn for å svare