PHO Hvor lenge kan man vente med inngang før rally mot Q4.


27. Feb kommer Q4 med ny salgsguiding som også inkluderer oppfølgingsmarkedet...
Jeg skal snart inn med hvor lenge tør jeg venge?
Durable
01.02.2019 kl 12:31 1839

Amen, Londonmannen. Fantastisk innlegg!!!
01.02.2019 kl 12:31 1837

"Til slutt vil jeg minne om at det er gjort mer eller mindre seriøse tester på hva som fører til suksess i aksjemarkedet, der flaks har trumfet ekspertisen."
Nemlig. Men det impliserer også at markedet ikke alltid har rett, og at aksjekursene kortsiktige utvikling er mer preget av tilfeldigheter enn vi liker å tro.
En av de som har tatt slik nyere og evidensbasert atferdsøkonomisk forskning til seg er jo Scoopfinder. Men ham har du ikke troen på, Computum?
Til gjengjeld fremhever du de som bygger på en økonomisk forståelse a la Friedman og Chicago-skolen. Og som tror på markedsliberalismens iboende rasjonalitet - trass evidensen, som du selv nevner. Blander man da inn litt banal common sense, da er man verdt å lytte til?
Redigert 01.02.2019 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
focuss
01.02.2019 kl 13:00 1767

LM
Veldig flott innlegg og takk for det.

En liten kommentar til hvorvidt vi kaller 20% markedsandel med kurs konsekvens 1900 kr for mål eller potensiale. Jeg tenker vi er enige om at potensialet er mye høyere, ref Danmark og Schneiders 70% markedsandel, og kan vel se på markedsandel 20% scenariet kun som ett regneeksempel. Photocure skriver i en kvartalsrapport at målet er å nå markedsandel som i Europa og Schneider har turt å høyttenke 70%. Så får vi ha i mente at når Europa har den markedsandelen de har så må vi minne oss på at det er oppnådd kun med stive scope.
Computum
01.02.2019 kl 13:23 1725

"Likevel er du negativ :-)"

Du tolker meg feil, igjen. Mulig jeg er uklar? Jeg er svært forventningsfull til Q4-presentasjonen. Vi har fått noen "drypp" som er svært løfterike.
Men jeg er,klok av skade, forberedt på å bli skuffet igjen. Å håpe på det beste, men frykte det verste er vel ikke å være negativ?

Støtter deg der.
Jeg har mindre forventninger til Q4 enn mange her inne, men håper selvsagt på positive overraskelser.
Jeg tror ikke det tar av før 2-3 kvartaler med sterkt stigende overskudd.
Men jeg tror det tar av omsider.
Det er enklere å spå retning enn timing.
Redigert 01.02.2019 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
pafo
01.02.2019 kl 14:13 1640

Det blir litt merkelig om Bladder canser pasienters helse skall avgjøres av flaks. Det bør finnes litt ansvar hos myndigheter
som gjør att de gir den rette behandlingen til pasienter. Og nær den og er kostnads besparande før dem, så trur eg den kommer
att bli innført.

Hvor lenge tør en vente? er spørsmålet i trådstarten.
Kommer nok litt av om man har interesser som langsiktig eller som daytrader.
Som langsiktig med tro på en positiv vekst for selskapet laster en når økonomien tillater det og bryr seg ikke så mye om en kunne fått en inngang noen kroner billigere. Hva gjør vel noen krusninger i en stor sjø.
Det viktigste er at en ikke står står igjen på perrongen når toget først skyter fart.
Har sett nok av tilfeller her på HO hvor kløner står igjen på perrongen, mens snørr og tårer spruter. De hyler ut om hvor ille alt kan gå hvis toget ikke reverserer for å plukke dem opp.
thepower
01.02.2019 kl 16:31 1443

Impressive volume today. Almost 80k shares. Zzzzzzzzzzzz
onuk
01.02.2019 kl 16:45 1410

Så langt har Photocure toget alltid kommet tilbake til perrongen. Noen ganger vel så det......
Spørsmålet er, vil den fortsette med det, eller har det skjedd noe fundamentale forandringer i så måte?
At alt ligger til rette for positive forandringer trenger vi vel egentlig ikke å diskutere, spørmålet er om de folka som styrer showet holder mål ift hva vi som aksjonærer med rett forventer. Det er våre penger de forvalter. Så langt på en lite overbevisende måte.
01.02.2019 kl 16:51 1401

Har bare vært i Photocure siden juni så skal trø varsomt om å mene for mye ift tidligere ledelse.
Uansett fortjener Schneider mer enn et kvartal til å bli bedømt på.

OnuK
«På en lite tilfredsstillende måte»

Vel, det er tydeligvis forskjellige oppfatninger om akkurat det. Ledelsen som gikk av i 2018 overlot et selskap uten gjeld, et selskap med relativt få aksjer utstedt, et selskap med FDA godkjent produkt både til TURBT og Surveillancemarkedet markedet.

Min oppfatning er fundamentalt forskjellig fra onuk sin. Jeg synes PHO Storvika dag særdeles godte ystet til å innta markedet. Og det vil PHO gjøre med bravur, sa brura.

Toget tøffet avgårde på kr 22 for litt over ett år siden. Tror du vi kommer tilbake ditt onuk ?
NilsAB
01.02.2019 kl 17:45 1302

Litt opp hver dag er alt jeg ønsker ?
God helg.

Slik jeg ser det, så har det ikke hatt mye for seg å være langsiktig i PHO før godkjent Cysview fase III.
Jeg har fulgt litt med på hva som har vært skrevet om PHO i rundt 10 år, men eneste gangen jeg ble fristet til inngang var ved Cevira fase IIb hvor heg gikk inn med 25k aksjer på 40, og ut igjen 30-40 øre under inngang etter relativt kort tid.
Siden har jeg hatt PHO på radaren og fulgt spradisk med, og gikk til slutt inn med en større post i juni 2018.

Jeg mener at 2018 var gjennombruddsåret for selskapet, og at fortsettelsen kan bli eksplosiv i 2019.
gunlove
02.02.2019 kl 02:10 1038

Det er ikke et spørmål om hvor lenge man kan vente eller ikke. Hvis det er utgangspunktet er det nok like greit å kjøpe i AVM, ELE. PLCS eller et annet drømme selskap hvor det er mer håp enn tro som driver kursen. Jeg gikk inn i pho pga Fase 3 og FDA, det bør være nok for samtlige fordi det skiller virkelig klinten fra veten. Hadde ikke rørt pho om ikke dette var på plass. CEO Schneider kommer til å endre alt, tro meg, dette er mannen som kommer til gjøre pho til PHOTOCURE. Dette er hva Schneider gjør i farmasi selskap, dette er rutine. Husk Schneider gikk bort fra et giga selskap til lille Pho?? Hva forteller det det deg? Du er i trygge hender selv om jeg ikke garanterer noe, jeg er selv sykt inne i dette selskapet. Grunnen er som jeg har sagt, FDA, fase 3 og CEO Schneider. Du har Lotto kupongen, nesten ferdig utfylt, vi kan faktisk ikke gjøre mer for deg, dette er muligheten du har ventet på.

Ikke glem SOC og topp 25 MSA