Israel forskere sier all kreft kureres med peptides+amino acidsMens israelske forskere hevder at kombinasjon av peptides + a chain of amino acids kan kurere alle typer kreft innen 1 år, ler hele verden av dem. Vi husker den amerikanske ungdommen som lurte hele verden med sin nye blodprøve. Ja, ja en ny svindel metode har dukket opp, hevde noe, notere på børsen og bedra hele verden! De som er TRVX aksjonær vet om TG-plattformen er basert på peptider og 20%-30% av all krefttyper forårsakes av peptider. Targovax er eneste i verden som har utviklet og tatt patent for behandling av kreft basert på peptider, dette er noe som Soug har hevdet. Vil TG + CPI virke?

Published 23 Hours Ag
Israeli company that claims cure for cancer would face years of testing ahead for US market
https://www.cnbc.com/2019/01/29/israeli-company-that-claims-cancer-cure-faces-skeptical-us-market.html

Forskere lover kreftkur innen ett år, men norske leger advarer: - Svært usannsynlig
https://www.nettavisen.no/livsstil/forskere-lover-kreftkur-innen-ett-ar-men-norske-leger-advarer---svrt-usannsynlig/3423586960.html

onuk
30.01.2019 kl 21:08 1686

Logikken tilsier ja da at mange vil tro TRVX også driver med en form for svindel metode.
SomSa
30.01.2019 kl 21:14 1658Targovax kan vise til fantastiske kliniske data fra TG01 og de hevder heller ikke at TG-plattformen kurerer alle krefttyper. Israelere har gjort noen prekliniske data og de hevder at de kan kurrere all krefttyper innen 1 år......... seriøse og oppegående forskere vet at planleggings- godkjenningsprosessen for å starte en kliniske studie kan ta mer enn 1 år.Redigert 30.01.2019 kl 21:17 Du må logge inn for å svare

Ett år...ikke i forsøksfase engang.. HAH!

Uansett om guds utvalgte folk skulle fått det til på mirakuløst vis, hadde nok vi tjent noe først ;))
https://forskning.no/kreft/2016/10/vi-finner-aldri-en-kur-mot-kreft
Sydney
31.01.2019 kl 01:34 1374

Hvor er resultatene fra museforsøkene?

Ville aldri trodd jeg skulle lese the Jerusalem post, men der står det avsluttningsvis:

Morad said that so far, the company has concluded its first exploratory mice experiment, which inhibited human cancer cell growth and had no effect at all on healthy mice cells, in addition to several in-vitro trials. AEBi is on the cusp of beginning a round of clinical trials which could be completed within a few years and would make the treatment available in specific cases.
Aridor added: “Our results are consistent and repeatable

Det er vel svaret på både tidsperspektiv og musedata... Kuren for kreft finnes... for mus... minner meg om Einarsson som sa at, skulle vi kurere kreft hos mus, ville vi gjort det for lenge siden...
AksjeRik
31.01.2019 kl 07:49 1157


Kuren er å leve forebyggende og gjøre det som styrker cellene innenfra. Naturen og åndeligheten har allerede løsningen og har hatt den hele tiden men leger og forskere holder allmennheten borte fra lyset da de ikke tjener penger på å si sannheten. Ingen kan ta patent på det naturlige og dermed kan de heller ikke tjene seg grådig rike på å anbefale det. Men vi er også ufullkomne og degenererte som gjør oss mer mottagelig for sykdom og det er synden som gjør at vi må dø.
AksjeRik
31.01.2019 kl 07:52 1138


Israelittene, de bokstavelig jødene, er ikke Guds folk men de åndelige jødene.
Panis
31.01.2019 kl 08:27 1041

«- Svært usannsynlig
Neel får støtte fra norske leger, som også mener det er urealistisk at forskerteamet i Israel skal ha funnet en kreftkur som kan tas i bruk om et år.

- Det er svært usannsynlig at forskerne har funnet en kur mot alle krefttyper. Teknologien de bruker er forøvrig bredt anvendelig og brukes av mange forskningsmiljø, men utfra det jeg leser så virker det ikke som det er grunnlag for å kunne si at de har videreutviklet teknologien slik at den vil fungere så effektivt og på alle krefttyper, sier overlege Jon Amund Kyte, seksjonsleder ved utprøvende kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus, til Nettavisen, og legger til:

- Dette er et tydelig eksempel på at man er ute og lover at noe kommer til å bli veldig bra - lenge før man vet om det faktisk blir det. Mest sannsynlig vil ikke behandlingen gi det resultatet de lover.»

https://www.nettavisen.no/livsstil/forskere-lover-kreftkur-innen-ett-ar-men-norske-leger-advarer---svrt-usannsynlig/3423586960.html


Ta til deg kunnskap.