Hva vil 2019 bringe for wr-----

lofric
WRE-ME 31.01.2019 kl 10:20 738

Hei venner
Ingen nyheter enda. Vi satt på jobben i går og diskuterte aksjer. Vi diskuterte WR, som har et stort potensiale hvis filmen blir en realitet. Med en kurs på 0.07 er dette en pengebinge og vi ble enige om å kjøpe opp aksjer. Det får bare bære eller briste ...ingen ting å tape. Jeg har flere 100 k nå og skal mulig kjøpe flere.
Anbefaler også at andre kommer inn i styre og kan jobber med dette konseptet. 11 år har gått uten at noe er blitt gjort. Kjos har satset mange mill og han fortjener valuta for pengen. Han er en flink og klok mann. Vi så også dokumentaren på VG.. og fikk sympati for både Løken og Christiansen.. Håper dere får igjen for det de har lagt ut av penger og tid.
Dere hører fra meg senere.
Slettet bruker
31.01.2019 kl 10:34 718

Greit å huske på at "flere millioner" er som rusk i lommen på de gutta. Bør ikke være noen trygghetsfaktor akkurat.

Potensiale er da flott det, men man kan ikke leve av potensiale heller. Unntatt i Norge da hvor man kan kjøre ubegrenset med emisjoner basert på potensiale så klart. Den logiske antagelsen om dette er at det er ingenting og det blir ingenting. De har penger til å leve i Hollywood en stakket stund til og da er det slutt og de må finne på noe annet å drive med. Reisen er viktigere enn målet vet du.
PipedPiper
31.01.2019 kl 12:36 684

Ligg unna denne aksjen. Et under at wr ikke alt har konka men det er bare et spørsmål om tid....