Strømutveklsling - isåfall ELAVGIFT NED !!!

Slettet bruker
31.01.2019 kl 21:03 1536

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Kv56gG/angriper-sp-trygve-paa-hoeye-stroemregninger-ren-populisme?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

Det offentlige Norge drar inn mer penger på økte strømpriser, fordi det offentlige Norge eier minst 85 % av strømmen i Norge.
Da burde en logisk konsekvens i det minste være at ELAVGIFTEN settes ned. Om ikke fordyres norske husholdningers levekostnader,
som i sin tur legger press oppover på lønningene i Norge. Konsekvensen blir redusert konkurransekraft for næringslivet.
Dette er ikke bra. Vi skulle heller hatt billig innenlandsk strøm som et konkurranseforbedrings middel.
Dette er ikke bagateller heller. Og vi er lei av at utenledinger slippes til i Norge med opprigging av ny strømproduksjon.
Sånt bør norske foretak stå for.
Det må bli et folkekrav om redusert ELavgift. Statskassen har for mye penger og den brukes av fulle ansvarsløse politkere. Globalisttjenere.
Redigert 20.01.2021 kl 13:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.01.2019 kl 21:16 1519

Grei måte og få økt inflasjon og høyere rente og meintekter staten.Nå falt dog bensinprisen litt ned,men begge er skyhøye avgifter sammen med vinmonopolet som sikkert også kommer med høyere priser samt snus og tobakk.
Husk at sosialhjelp ikke er med i denne index,sammen med høyere kostnader innvandring og uhjelp.Bønder og flere lærere skal ha lønnen sin også med ekstreme utgifter i kultirbygg som om de aldri kan ta grep om avgiter først.La de enes politisk,men jeg ønsker mere svart arbeid og helere velkommen og smugling velkommen det bedrer manges gverdag om ikke annet selv om oljefond vokser og "olje og fisk vokser seg rikere for hver dag,vi f satse på johan sverdrup skal gi staten mere så de kan spe på med flere rødstrømper i nye dyre stillinger innen stat og kommune.La de holde på,kjøp hus og hytte og dra på ferie,livet har aldri vært bedre dere,sånn er det bare.
Slettet bruker
01.02.2019 kl 19:21 1441

Quul,
Du er helt useriøs og virkelighetsfjern.
Vi skal ha ned ELavgiften. Enkelt og greit.
Slettet bruker
02.02.2019 kl 01:59 1392

https://www.aftenposten.no/norge/i/vmRxJj/Ap-og-stromkrisen--Nei-til-utenlandskabler-og-ja-til-okt-bostotte

Strømkabel til Storbritania må holdes tilbake. Vi skal bruke den til å få det som vi vil ha det med Storbritania.
Storbritania må etterkomme alle våre legitime ønsker skal vi etterkomme strømkabel.

Og mht. bostøtte ; nei. Bedre å kutte i ELavgiften. Kutt i vinterhalvåret f.eks. i første omgang. Utvis litt kreativitet.
Og ny fornybar produksjon i Norge BØR VÆRE NORSK. Ikke sveitsisk, tysk, amerikansk el. lign. NORSK !
I Norge skal vi ha kontroll over energiproduksjonen. Og alt av sjømattilganger.
Redigert 02.02.2019 kl 02:00 Du må logge inn for å svare
oppturen
02.02.2019 kl 09:36 1328

I Sogn og Fjordane hvor strømmen blir produsert ( eksporterer ut av fylket mer enn 6 ganger eget forbruk) så har nettleien i lang tid ligget ca 30 øre over nettleien i Oslo.
Når strømprisen så stiger med bare 18øre så blir det unntakstilstand og NAV må gi ekstra bevilgninger til Oslo borgerne.
Samtidig som vi i Sogn og Fjordane betaler for å få transportert strøm til de subsidierte Tesla bilene i Oslo så må vi betale ekstra diesel avgift på både Diesel bilen vår og drivstoffet på grunn av forurensing som er et problem i Oslo men ikke i Sogn og Fjordane.
Bygdenorge har mye å lære av Franskmennene !
Slettet bruker
02.02.2019 kl 20:29 1267

Vi skal selvfølgelig ta på oss gule vester alle mann og kvinner. Og ut i gatene. Folkene i NVE er noen judasser som legger skjul på fakta, og lyver på resten.

Hva betaler man i Syd-Tyskland ? 2 kr. pr kwh ?
Å eksportere for 37 øre blir jo da tidenes julenissevirksomhet. (Forbehold )om riktig fremstilling). Noen har antagelig solgt strømmens grønnhet til utlandet. Og altfor billig.
Vi skal ha fordeler av egen strøm i Norge. Eksport til fulle mellomeuropeiske priser. Ellers får vi lage mer meningsfylt kraftkrevende industri i Norge. Norskeiet selvfølgelig.
Og hvem skal betale master og kabler ? Den regningen må lempes 100 % over på Europa.
kokkohill
02.02.2019 kl 20:45 1255

Du kan drømme du ? Energipolitikken i Norge blir i helhet bestemt av Stat kraft/ nett og statoil ,politikerene har ikke peiling.
PSI- Investor
02.02.2019 kl 20:54 1249

Dette er villet politikk og en ny måte å inndra kjøpekraft på.
Det skal bli mye værre.
Hvorfor politkerne ønsker dette er en gåte men som nevnt en rekke ganger, i Norge har vi ingen problemer av noe slag bortsett fra de som politikerne lager. Og de er jo store nok.
meocon
02.02.2019 kl 21:22 1230

Strømpris blir uansett dyrere i framtiden når det er forbudt med fossil energi. Det kan ikke være nok strøm med bare fornybar energi. Staten må rett og slett slutte å subsidiere strømskostnad for å få busjett i balanse. Jeg tror det ligger på kr 3.00 fra 2025
Slettet bruker
02.02.2019 kl 23:32 1198

Hvis prisen er 3 kr/kWh i 2025, har Norge et gigantisk potensial på flytende havvind.

Strømproduksjon i Norge må være på norske hender.

Norsk sjømat må være på norske hender.

Innen maritime næringer må Norge holde full steam.
Redigert 02.02.2019 kl 23:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2019 kl 00:07 1175

Hvis Europa vil betale ordentlig for strøm produsert ved REN METODE, så kan Norge bygge ut mye ny produksjon.
For eksempel ved vindkraft til havs.

Om kontinentet får tilgang på norsk strøm produsert ved REN METODE, så kan det tenkes de vil ha det. Selv om det
koster litt. Fordi da kan de få vekk skitten strømproduksjon fra kull. Og vindmøller på land som egentlig plager de egentlig litt, og
ikke minst produserer de dårlig langt inne på land i Tyskland. Fra 2025 og utover er vindmøllene veldig store og egner seg best til
havs. Man har ikke 180 - 250 meter høye greier midt nede i Tyskland.

Norge er stor energileverandør. Vi leverer gass og olje også. Vi har store vannmagasin. Det har ingen andre i Europa. Vi har ry som
stor og pålitelig energileverandør. Allerede i 2007 ropte Fornybar'n ut over hele offshore vindkraft verdenen : NORWAY ARE COMING !
Inntil da var Norge ganske lite synlige i dette.
Perfekt tid og sted. Ropet med den patosen det hadde, satt så det holdt ! Det var rett og slett en innertier. Masse viktige folk var det
kommunisert med i forveien i løpet av dagen. Og få uker senere fikk Norge 50 % av Doggerbank av britene. Verdens uten sammen-
ligning desidert største bunnfaste offshore vindkraft prosjekt. Det går gjetord om seansen enda ved Wind Europe hovedkvarteret i
Brussel.

Utrolig viktig at vi har fått innpasset oss i fremtiden på dette området. Det gjelder å stå på videre.
Redigert 03.02.2019 kl 00:14 Du må logge inn for å svare