Nikola kontrakten er på flere milliarder kr,bekrefter Løkke


Til alle nye aksjonærer og skribenter her inne:
Jeg finner alltid kilden til sannheten:
- Nel skriver at dette er en kontrakt verdt flere milliarder koner, som sikrer distribusjon fra 2020.
- Vi er utrolig stolte over å kunngjøre denne elektrolyserekontrakten med Nikola, sier konsernsjef i Nel, Jon André Løkke.
- Kontrakten på flere milliarder kroner er med god margin den største kontrakten for elektrolysører og fyllestasjoner noensinne, slår Løkke fast.
Les mere her: https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/06/Milliardkontrakt-til-Nel
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Det er allerede mer enn diskontert inn i markedsverdien av NEL. Den minste skuffelse, utsettelse eller nedjustering av ordrestørrelsen kommer til å bety et ragnarokk for NEL. Når det går opp for markedet at NEL aldri kommer til å tjene penger over tid blir det uansett et krakk av størrelse her, og den dagen kommer.

Eric
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

"Lillegutt" her bommer du!!!
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
31.01.2019 kl 23:44 6939

Dette er gammel nytt og de fleste har vel fått med seg dette, men det er langt frem i tid og mye kan skje. Er mye tro og håp i begge selskapene der :) Men det er vel farlig å nevne, siden det er garantert at NEL og Nikola lykkes...
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Tomta
31.01.2019 kl 23:53 6870

HAHAHA!!! Du er jo helt hinsides.

Har du vært inne på tanken om at alt ditt svada kan ha en negativ effekt? Altså motsatt av det du forsøker å oppnå.

Jeg anbefaler deg å senke skuldrene litt, trekke pusten rolig mens du forsøker og fordype deg i Dunning-Kruger-effekten: http://www.friskogfunksjonell.no/inkompetent-uten-a-vite-det-dunning-kruger-effekten/

Bare et velment tips fra min side. Jeg skal ikke ha betalt for det så bare les og nyt.

Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
meocon
31.01.2019 kl 23:58 6835

En god grunn til at emisjonen gikk på en blunk ?
Har dise investorene så mye penger til overs slik at de bare kaster dem ut av vindu ?

Det som er sikkert er de ikke er dumme.

Regel 1: Folk investerer for å tjene rått mye.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Reserven
01.02.2019 kl 00:10 6741

Den artikkelen har du posta og haussa med minst 10 ganger tidligere.

Det er den ENESTE virkelig STORE kontrakten NEL har fått, og den alene forsvarer ikke at NEL etter emien prises til nærmere 7 milliarder. For å forsvare det, trengs det flere STORE kontrakter. NEL hadde sjansen til å få en 5 milliarder kontrakt med H2V, men den kuppet HydrogenPro:
http://vxz.eu/2019-01-25__FA_1,18-19__HydrogenPro_kuppet-5-milliard-kontrakt_med_H2V_fra_NEL
Får HydrogenPro flere milliard kontrakter, og NEL ingen, er det et solid tegn på at NEL ikke konkurransedyktig.

Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Ordrestørrelsen til NEL kommer aldri til å bli liten. Det er nettopp grunnen til en stor emisjon. NEL trenger penger til å kunne ta på seg flere store kontrakter i tillegg til kontrakten med Nikola. Kontrakten med Nikola er så stor at NEL ikke hadde mulighet til å ta på seg mellomstore kontrakter slik de kan gjøre nå. NEL beveger seg i et terreng der de kan velge og vrake kontrakter. NEL velger å samarbeide med store industriutviklere som vil har innvirkning på politikere. Eksempelvis tyske politikere.

Jeg tror du EricSimpsonjr er å se her på forumet i lang stund fremover. Det vi vet er at NEL alltid får en sunn utvikling oppover når han skriver på forumet. -kanskje dette er hans agenda.


Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Dette har vi vært igjennom før... Det forklarer seg selv. -NEL hadde ikke lyst på denne fordi den luktet råttent. Hadde tatt seg ut om H2V hadde foreslått overfor HydrogenPro å kjøpe seg inn med 40 millioner i deres prosjekt slik som Nikola gjorde med NEL. Sier seg selv at NEL lager gode avtaler og finner de beste kontraktene.

HydrogenPro's våte drøm tipper jeg er at NEL skal fatte interesse for dem å kjøpe dem opp. -har ikke skjedd ennå. 0 trussel?

Tenk litt på de kontraktene NEL har hatt kapasitet til å inngå nå når NEL har prioritert vekk H2V. Jeg tror ikke vi aksjonærer er så lei oss for at det forholdet tok slutt ;)
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Hammers
01.02.2019 kl 00:40 6595

Reseven:
Imponert over ditt "arkiv" om alt mulig i ulike type selskaper.
Ellers helt enig - HVOR mange ganger skal den samme kontrakten egentlig hausses? Som å presse en SITRON til siste dråpe!

Også JEG har vært inne på at det kanskje ikke er liv laga med den virksomheten NEL driver. At det er umulig å skaffe overskudd.
Derfor blir q4 spennende. Vil underskuddet også DENNE GANG øke i takt med økt omsetning?
I så fall er det mye som tyder på dette er en gesjeft som det ikke er mulig å oppnå inntjening i?

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Nikola&NEL-samarbeid viser til 40% kostnadsreduksjon. Dvs. gode marginer og klart god lønnsomhet ved storskala produksjon. De var ganske sikre på estimatene også. NEL tenker kun vekst og utvikling. Ville tatt det med ro Hammers. R&D og konsulenttjenester vil alltid koste i startfasen ved utvikling av en teknisk virksomhet. Dette materialiserer seg i patenter, løsninger og kunnskapsløft i bedriften.

Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Tazz
01.02.2019 kl 01:02 6507

Jeg er forundret over en sak, alle som ytrer seg negativt om NEL er noen idioter, de trues med utkastelse og rapportering til Admin. Er ikke det meningen med forumet at det skal være diskusjoner. Da må det være rom for aksept for meninger på begge sider. Jeg er en av dem som har tjent gode penger på NEL, jeg hoppet i midlertidig av for tidlig. Jeg investerte ikke penger for at jeg har stor tro på selskapet, kun for volatiliteten i aksjen. Risiko men mulighet for gevinst. Det er bare å innse at dette er et luftslott, Det tar mange år før hydrogen blir noe stort. Kontrakten med Nikola, hva er den verd? Ingen verdens ting foreløpig , bilene til Nikola er fortsatt på tegnebrettet og langt fra klar for markedet. I mellomtiden slippes det meldinger som kun er reprise på alt som er sagt før. Et godt råd, kom dere ut i tide mens dere fortsatt har gevinst. Med fare for utkastelse fra forumet tar jeg sjansen på en ytring.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Det er jo veldig bra at et forum som dette har en Admin som kan stoppe urimelige aktører som har til eneste hensikt å ødelegge vekst og utvikling i et selskap! Det er ikke riktig at kontrakten med Nikola ikke er verdt noen ting. Det skjønner jo du også. Det er ikke riktig at hydrogen tar mange år for å bli noe stort. Det er allerede stort og på folkets lepper. For to år siden var omsetningen i NEL 6 millioner på en aktiv børsdag, nå er den over 150 millioner. Hydrogen blir en trend fremover. Alle skal eie! Alle vil dele at de eier. Alle her på forumet kjenner noen som har investert i Bitcoin uten å ha peiling på hva,hvor og når. Alle her inne kjenner noen som investerer i bolig fordi de tror det er ensbetydende med vekst. Alle vet om noen som henger på spilleautomaten for å slukke et gambling rush. NEL og hydrogen er en ny trend. Det spesielle er at det ikke er et luftslott. Kombinasjonen av at folk kan delta i et påtrengt grønt skifte, si at de eier hydrogen aksjer og føle seg smart og fornuftig ligger det mye penger i. For 4 år siden satt jeg på universitet i forelesningstimen for fornybare ingeniører. De lærte om smart grid systems og hvordan dette kunne utvikles i Danmark. Den indiske professoren la på den ene sliden etter den andre i forelesningen. Til slutt la han på estimert vekst rate for hydrogen og deretter ulike marked hvor hydrogen kunne utnyttes. Transport er kun ett av mange mulige markedsområde. Han visste hva han snakket om, og jeg har fulgt grafen slavisk når det gjelder mine investeringer i NEL. Emisjonen NEL gjennomførte er et nytt gir i den eksponentielle kurven. Vi skal rett og slett stige fortere i 2019/2020.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
01.02.2019 kl 02:15 6421

Tazz skrev Innlegget er slettet
Nei, her må man kun heie på Nel. Alt annet går ikke, er jo klart at Nel blir voldsomt stort...eller? De lever jo ikke på emisjoner heller, de har kun emisjoner for videre vekst...eller? Har bare hatt x antall nå, og det eneste som vokser mye er underskuddet. De kjøpte jo også ett selskap som svir av masse penger, men det er vel slik når de også skal vokse...
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Inntjeningen vokser også. Det som vokser aller mest er kontraktene. Dette er det aller viktigste da volum har noe å si for fortjenesten og konkurransedyktige marginer. Det at investorer overtegnet seg for aksjer på 5.45 i rekordfart under emisjonen viser at det er trangt inn døra på 5.45. Hvem handler på 5.50-5.60 tror vi?

Det har ikke vært noe innsidesalg ennå. NEL har flinke solidariske ledere. Uten x antall emisjoner hadde NEL kun vært et lite firma med et par ansatte som skulle levere 2-3 Uno-X stasjoner. -lavt volum = ingen fortjeneste. Så kan du jo velge da. -alt har jo med timingen du gjør selv. Nå har NEL sikkert over 5-600 millioner på bok og skal levere på milliardkontrakter til Nikola like om hjørnet, ingen emisjoner i sikte og trolig en solid bunn på 5.45. -ser det lysere ut en for 2 år siden? akselererer det?

Det eneste riktige er å heie på NEL ja, helt klart!. Det blir voldsomt stort og er allerede voldsomt stort, helt klart!

Det er ingen som tar opp Tesla og batteridreven drift lengre. Var det ikke det som skulle ta over tungtransporten,maritimt,tog osv? Før siktet baiserne til at ren batteridrift skulle vinne frem fremfor hydrogen. Har baiserne gått fra konkurranse bestående av ren batteridrift til at NEL nå skal ha andre konkurrenter i hydrogenbransjen? -en erkjennelse om at hydrogen vil ta markedet altså.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Reserven
01.02.2019 kl 09:59 5845

 
Krustjevskij:  "Dette har vi vært igjennom før... Det forklarer seg selv. -NEL hadde ikke lyst på denne fordi den luktet råttent."

Ren ønsketenkning.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare

Husk at vi er ordentligt utvannet nå efter den fördömda emission. Vi må då subtrahera tex 9 % fra kurs. I tillägg till att kurs gått ned. Så det blir dubbel tap.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Framtia
01.02.2019 kl 10:43 5527

Dette må du forklare nærmere, før det er omtrent d dummeste jeg har lest! Verdien korrigeres med kursfall etter emisjon(7,x% utvidelse) det er greit nok, men å legge til kursfallet blir for dumt! Nel er verdt 200 mill mere etter emisjonen...
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
01.02.2019 kl 10:48 5479

InvestorXYZ tøyser bare med dere - noen ganger så har han King Kong humor!
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
ankon
01.02.2019 kl 10:49 5468

Utruelig hvor mye svada og tull som skrives her. La heller verden gå sin gang da vil tiden vise hva som kommer. Sitter trygt på alle mine aksjer og bare slapper av og nyter livet. Det verste er vel at noen skriver tull uten dekning for det.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
jolla
01.02.2019 kl 10:51 5453

Ikke veldig mye svingninger i dag ZzZzz
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Nikko
01.02.2019 kl 10:55 5417

Den holder seg overraskende godt. Venter at den siger ned mot emikurs...
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Belk
01.02.2019 kl 10:57 5390

Løkki har jo tradisjonelt vært glad i å levere kontrakter og nyheter på fredager..
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
OZZY
01.02.2019 kl 10:57 5386

det gjør den ikke. slik var det forrige gang det var emi også.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
01.02.2019 kl 11:01 5378

Feil. Den gikk tre øre under emi sist.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
OZZY
01.02.2019 kl 11:19 5251

Tigeren skrev Innlegget er slettet
Løkke måtte avsluttet dette pga at franskmennene ikke hadde penger. NEL og Løkke konsentrerte seg om andre viktigere kunder i stede. Det er sannheten.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Tigeren
01.02.2019 kl 11:41 5149

Ozzy. Du tar feil. Kontrakten med Nel og H2V er IKKE terminert. Men stoppet av Nel i påvente av finanser fra H2V. Slik at H2V kontrakten er aktiv. Dette har Løkke bekreftet. Budskapet med mitt innlegg er at Reserven sin agenda er å villede dere med forsett med en selvkomponert link/selvkomponert tekst med suppekok for å villede, som advokater sier. Det liker de fleste svært dårlig. Det er heldigvis markedet som priser Nel.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
MrPutter
01.02.2019 kl 11:41 5143

Reserven skrev Innlegget er slettet
Og poenget ditt er?

De aller fleste vet at Tigeren er en positiv nyhetsbærer i dette forum. Jeg mener vel at hver en av oss må tenke selv når vi leser det som står her og selv vurdere konteksten av det. Det jeg ikke skjønner er hvor du vil med dette korstoget? Om han av deg med flere stemples som en "hausser" så er det også et faktum at han bringer mye bra til dette forum. Og om han av og til da repeterer seg selv så gjør det vel ingen ting. For er man i aksjemarkedet så må man ta høyde for at sånne personer finnes. Det finnes også "baissere" som gjør sitt ytterste for å snakke sin sak. Om man ikke klarer å skille de ulike fra hverandre og gjøre egne konklusjoner så burde man kanskje ikke være her og ihvertfall ikke investere i aksjer.

Nå er det snart helg! Kos dere alle sammen!

MrPutter
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Reserven
01.02.2019 kl 11:45 5122

 
Tigeren:
"Hele poenget at det står ikke et eneste kvidder i FA artikkelen om at H2Pro har kuppet noe som helst fra Nel. Det står faktisk ikke et ord om dette. Eller NEL."

Hva står det i starten av teksten i den blå rammen i nedre venstre hjørne på side 18?
"Finansavisen skrev for første gang om H2V Industrys hydrogenplaner sommeren 2017. På dette tidspunktet var det imidlertid HydrogenPro-konkurrenten NEL som varslet om milliardkontrakten i det som ble omtalt som et fransk prestisjeprosjekt. I senere tid har NEL og H2V hatt forskjellige forklaringen på hvorfor fremdriften stanset, før det altså i oktober i fjor ble kjent at HydrogenPro kuppet oppdraget."

Markert med rosa i screenshot:
http://vxz.eu/2019-01-25__FA_1,18-19__HydrogenPro_kuppet-5-milliard-kontrakt_med_H2V_fra_NEL

Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
OZZY
01.02.2019 kl 11:50 5073

som sagt tidligere er det opplyst av Nel at dette franske firmaet ikke hadde penger. derfor ble det lakt på is. det gjenstår å se hvor seriøse de er men jeg er fornøyd med at Nel ikke gikk videre med dette og det gjenstår å se hvor vellykket dette blir. Ellers God bedring.
FERDIGSNAKKA
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
01.02.2019 kl 12:12 4952

DEt taes opp stadig vekk resultat i Q4. NEL sier selv i en presentasjon datert januar 2019. "" Q4 sales around same level as Q3. Q4 EBITDA (reported) is in the same order magnitude as Q3.""
I bank ca 800mill etter utvidelsen. Spennende. DEtte går veien. Tålmodighet. All Inn.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Tazz
01.02.2019 kl 12:14 4942

Så da forstår jeg deg da slik, alle som har en annen mening en deg er urimelige og bidrar til lavere vekst. Burde til og med kastes ut forstår jeg. Kanskje du burde starte en tråd der alle snakker pent om NEL, alle er positive, der det finnes kun et alternativ og det er oppgang, i din verden finnes ingen utfordringer som skal belyses. Tror du gjør deg selv en bjørnetjeneste der. Forumet bør inneholde saklige argumenter så hver og en kan gjøre seg opp en egen mening.
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Reserven
01.02.2019 kl 12:26 5104

Tigeren skrev Innlegget er slettet
 
https://forum.hegnar.no/thread/20386/view/341729
Tigeren:  "Ja Nel kan stå i kr 50 over denne sommeren"

Den påstanden kaller jeg villedende.
50 kroner aksjen vil prise NEL til over 60,5 milliarder. Nesten 20 milliarder mer enn Røkkes Aker som tjener penger så det suser og betaler ut fete utbytter.
https://www.netfonds.no/quotes/about.php?paper=AKER.OSE
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/02/Utbyttefest-i-Aker
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
spaggio
01.02.2019 kl 12:39 5040

Enig Reserven. Lurer på hvorfor "menigheten" ikke blokkerer denne Tigeren som teppebomber forumet med sprøyt med unntak av når han er ute av aksjen med jevne mellomrom. Det virker som forelskelsen er formidabel overfor ett selskap som muligens kommer i balanse om 5-10 år og at alle som ytrer seg imot blir blokkert fordi det passer seg ikke !
God helg !
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Reserven
01.02.2019 kl 12:47 4985

spaggio, å bli blokkert av Tigeren ser jeg som en honnør. Om Tigeren virkelig har blokkert meg vil tiden vise, ved at vedkommende slutter å kommentere det jeg skriver da Tigeren ikke lenger ser det.

Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare
Tigeren
01.02.2019 kl 13:10 4887

Takk spaggio da er du også blokkert. Da jeg ser at du ikke bidrar med noe konstruktivt hverken til debatten, eller med noen faglig H2 eller FuelCell nyheter til almennheten. No big deal. Men nå er det utrolig deilig å slippe å lese dine negative "innlegg"
Redigert 21.01.2021 kl 06:34 Du må logge inn for å svare