Partiet med det rare i rydder opp

Sotah
01.02.2019 kl 07:36 830

https://www.dagbladet.no/nyheter/frp-varslere-misfornoyd-med-oppfolgingen/70719324

Kanskje Keshvari blir satt til å korrigere partikursen fremover, friskmeldt og fin som han er nå. Han er sikkert imot innvandring fremdeles, og da blir man lett tilgitt alt det andre. Imens får vi vente på neste kjempebrøler fra denne underlige gjengen.

Sympatiske Keshvari hadde psykiske problemer (rammer til enhver tid 25% av befolkningen), og kjekke Njåstad hadde problemer i heimen (sånt skjer). Men visst rydder FRP opp! Jon Helgheim er utrolig dyktig og setter på uangripelig vis menneskehandlernes lobby på plass:

«I Europa er det blitt et fiendtlig politisk klima. Uansvarlige og skruppelløse politikere nører opp om frykt for flyktninger og migranter, for å manipulere velgere». Det sa FNs høykommissær for flyktninger, Filippo Grandi, til VG på tampen av et besøk til Norge denne uken. Jon Helgheim, innvandringspolitisk talsmann i Frp, liker ikke budskapet, og kontaktet VG fordi partiet følte seg truffet av kritikken fra Grandi.

– Han fremsto som en typisk FN-pamp uten bakkekontakt. Han henger ut europeiske og norske politikere som vil begrense innvandring. Han fremstiller vår politikk som umoralsk, på en måte som jeg er sjokkert over, sier Helgheim. Grandi nevnte ikke Frp i intervjuet med VG, men han snakket litt om den norske debatten rundt FNs migrasjonsplattform, som Frp var det eneste partiet som stemte nei til. Det er det som får Helgheim til å reagere så sterkt.

– Det er hårreisende å komme til Norge og gi instrukser for hvordan vi skal diskutere. Jeg vil ha meg frabedt å bli belært på en kunnskapsløs og spekulativ måte. Vi som er innvandringskritiske viser til langsiktige følger av innvandring og bruker fakta på en seriøs måte, sier Helgheim.

At generalsekretær i Flyktninghjelpen, Jan Egeland, tok til orde for å øke antallet kvoteflyktninger fra tre tusen til fem tusen, er Helgheim heller ingen tilhenger av.
– Både FNs høykommissær for flyktninger og Flyktninghjelpen er aktører som har en egeninteresse i flyktningsaken, og som spiller på overfladiske følelser, sier Helgheim.

– Egeland sier Norge bør «se til Canada», der flyktninger er en «vinnersak». Tar man befolkningen i betraktning, så har Norge tatt imot åtte ganger flere flyktninger enn Canada siden 2011. Så ja, jeg ser gjerne til Canada.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/frp-raser-mot-fn-topp-etter-flyktningkritikk/ar-BBT1GfA?ocid=spartanntp
Redigert 01.02.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare

Mens Krf-folkene ser på porno.

Mye rart? vi er alle mennesker.
SCK
01.02.2019 kl 12:27 776

Egeland bør i det minste bidra til å la FN betale feriereisene tilbake til landene de "rømmer" fra, og ikke belaste norske skattebetalere via NAV.
Zorin
01.02.2019 kl 12:31 769

I det minste så er ikke de reisene fiktive eller private.

Ehhh - jeg tror feriereiser til hjemlandet er private - og burde aldri vært betalt av den norske stat (les: våre skattepenger) via NAV!

Men nå har jo NAV spart så mye på å kaste 11.000+ nordmenn ut av arbeidsavklaringspenger - folk som ikke kan flykte til asyl - så da får NAV råd til å betale flere feriereiser til Somalia, Afghanistan og Syria!
Zorin
01.02.2019 kl 12:54 755

Alltid drømt om å feriere i Somalia.

Ser Sotah helt har glemt sex-trakkaseringskulturen som ble avdekket i AP, og alle varslerne som følte seg overkjørt der. Å dytte Giske frem "som den eneste" var tydeligvis god strategi ovenfor sauene :)
En viss Frp-manns sex med en 17 åring har jeg ikke tall på hvor mange ganger er "fordømt" av sauene her inne, men de har alle blitt stille etter at Roger Ingebrigtsen AP ble avslørt for sex med en 17 åring.......

RR
Sotah
01.02.2019 kl 13:23 733

Etter en nærmest endeløs rekke fiaskoer i eget reir bør du trylle frem mer enn -Jammen AP, RR. Det er bare dronninga igjen i det rare partiet, og hun har overlevd mistillit såvidt. Det har vært på musehåret flere ganger. Hvis du ikke ser at FrP er en dundrende fiasko i posisjon så lurer jeg på hva som skal til. Det er bare de løse kanonene ute på gangen dere klamrer dere til. Men de blir ikke hørt der det betyr noe.
Redigert 01.02.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
SCK
01.02.2019 kl 13:28 731

Det kan du trygt gjøre. Og i tilfelle du er asylsøker så er tipset blant somalierne å reise via Kenya, da risikerer de overhode ingen konsekvenser, det eneste de risikerer er å få innskrenket familiegjenforeningene sine med noen mnd....... Uansett risikerer de ingenting vedr. oppholdet i Norge.

Krigen i Syria er så godt som over, bortsett fra noen områder. Enda får tilreisende derfra asyl - omtrent alle får. Det er behageligere å havne under NAV's vinger enn å bidra til gjennoppbyggingen.

Store området - det meste av Somalia er trygt for Al-Shabaab - asylantene kommer fortsatt og får opphold. Og reiser tilbake, det er rene skytteltrafikken. I Afghanistan er det unge, friske menn som dominerer ankomsten, ikke kvinnene som har det kjipt der nede, av grunner vi kjenner så alt for godt til.
Det er flere enn partiet med de rare som må få stoppet hånen mot oss.

Men verden vil bedras. Og en av de største bedragerne er FN.
----------
Får lyst til å minne om hvordan det var her hjemme etter siste krig.
Finnmark var totalt rasert - og brent ned. Men befolkningen dro opp igjen. Bare grunnmurene sto igjen, de la plank og bølgeblikk over grunnmuren, under der bodde de - i vinterstid mens de sakte men sikkert bygde landsdelen opp igjen fra asken.

Det er virkelig forskjell på folk.
Redigert 01.02.2019 kl 13:37 Du må logge inn for å svare

Er nå greit at de får litt opptrening i skyteferdighetene sine.
Da treffer de i hvertfall det de sikter på!
;=)

Med Frp i regjering er
veier, jernbane og havner utbygd og vedlikeholdt langt mer enn noen gang før
Byråkrater er redusert, men lærere og helsepersonell har økt mer
Veibudsjettet er 16 mrd større enn når de overtok.
Kommuneøkonomien aldri vært bedre.
Snitt familien har fått 10.000 i reduserte skatter.

Dundrende fiasko??? Skal jammen være ideologisk sveiseblind for å påstå det du gjør.

https://www.dagsavisen.no/innenriks/tar-oppgjor-med-ukultur-i-ap-1.472844
https://www.nrk.no/norge/alle-partiene-melder-om-sextrakassering-_-unntatt-sp-1.13787416

Du må slutte å tro på sosialistenes løgner, Sotah
https://hoyre.no/aktuelt/nyheter/2019/venstresiden-sprer-usanne-paastander/?fbclid=IwAR0bfJUUa3QuBfTczBWImVN-ZV6ZKgHOwDzm_Ewz-8fUIQxbLhr7UWN2Jgo

RR

Zoyhasven,er ikke en del av løsningen,han er en del av problemet.
;=)
Sotah
01.02.2019 kl 15:20 693

Litt usikker på hvor du tar de tallene fra, RR. Skattelettene dine har jeg ikke merka noe til, byråkratiet har bare økt under de blå, NSB fungerer som før, hverken mer eller mindre. At en og annen veistrekning har blitt utbedret skulle bare mangle så mye bompenger som Siv har tatt inn. Men du får fortsette å applaudere, så fortsetter jeg å være en del av "problemet" til Havfruens haleheng. Jeg kan overbringe en hilsen til Krekar hvis jeg treffer han, forresten.

Jeppsann,du får hilse så mye.Han har vert her så lenge at han har samme dialekt som deg?
;=q

Det er opp til han selv,om han vil møte opp eller ei.
Og da er svaret gitt;det kommer han aldri til å gjøre.
SCK
01.02.2019 kl 20:33 629

Linken til Havfruens innlegg 13:40 får det nesten til å grøsse i en. Nå betaler altså norske skattebetalere medlemskap for asylanter i skytterklubber..
Det er ingen grense for vanviddet lenger. Det var vel også på 70 eller 80 tallet det ble kjent at NAV sendte innvandrerne på betalte ferier til Syden - med begrunnelse de også skulle ha ferie...
Hvor mange etnisk norske med dårlig råd, herunder enslige alenemødre, som aldri så seg råd til slike utskeielser ble aldri nevnt med et ord.
I dag reiser asylantene helt åpent på ferier hjem til landene de "rømmer" i fra. Stortingsflertallet forsvarer dette - uten å blunke.
Der er vi i dag.
Norske myndigheter skaper rasisme.

At politioverbetjent Olsen der nede sier man ikke trenger vandelsattest for medlemskap i skytterklubb er en sannhet med modifikasjoner. For å erverve enhåndsvåpen som i hovedsak brukes i skytterklubbene, er vandelsattest et krav. Det er en kjent sak at endel islamister søkte om jaktkort for erverv av geværer, det var noe enklere der.
Men dette er ikke poenget, det er den totale mangelen på grensesetting, ytelser og sløseri ovenfor våre nye landsmenn.
Hvilke summer som brukes bare på såkalt integrering på asylturistene - for de er jo turister i deres vekselsvise norsk og utenlandsferdsel - tror jeg at jeg avstår fra å nevne, det får være grenser for hva en skal komme med på en fredagskveld.Sotah
01.02.2019 kl 21:12 620

Dette vet vi som har brukt våpen tidligere, SCK. Skadeskyting bør man unngå. Derfor skytetrening. Jeg veit det, jeg har skutt litt her og der.

"Men dette er ikke poenget, det er den totale mangelen på grensesetting, ytelser og sløseri ovenfor våre nye landsmenn."

Om vi ser forbi akkurat denne spesifikke saken. Mener du det er sløseri å investere i integreringstiltak?

Så du vil helst "se forbi akkurat denne spesifikke saken"?
Det skjønner jeg godt.
Hva med hjemreisene til asylturistene,vil du gjerne se forbi det også?

Skattelettene har til og med faktisk.no måtte innrømme ;)
NEI, byråkratiet har ikke økt under de blå.
NEI, NSB har ikke de samme problemene som førte til pendleraksjoner under de rødgrønne.

"At en og annen veistrekning har blitt utbedret skulle bare mangle så mye bompenger som Siv har tatt inn. "
Makan til tullpreik kan kun en sosialist lire ut av seg!
For det første har det vært tidenes satsing på infrastruktur og veier her i landet, som var strengt nødvendig etter vanstyret i årevis, for det meste ledet av AP.
Deretter er det opposisjonen som har sørget for at Staten tar inn så mye på bompenger. De blå har blitt nedstemt på flere milliardkutt av bompenger.

Krekar-kortet viser jo bare hvor lite reelt det er å ta tak i for dere, når dere sutter på den samme kjærligheten hele tiden. Hvilke av Stoltenberg I flertallsregjeringens 88 løftebrudd synes du vi bør sutte på?

RR

Sotah ville ha mer enn "jammen AP", men når han fikk de ville han ikke diskutere det mer. Merkelig..........
Han får få de igjen
https://www.dagsavisen.no/innenriks/tar-oppgjor-med-ukultur-i-ap-1.472844
https://www.nrk.no/norge/alle-partiene-melder-om-sextrakassering-_-unntatt-sp-1.13787416

Oppgjøret som ble forsøkt tatt med sexpress kulturen i AP startet i 2012, men Støre og gjengen gjorde ikke noe før det hele ble så mye og tydelig at Støre MÅTTE begynne å gjøre noe. Men det tok altså noen år.........
Og AP er det partiet med flest slike saker. Den styggeste saken er i Rødt, men de har klart skli unna fordi hun som ble overgrepet til slutt tok sitt eget liv som følge av det. Selvmord styrer media unna, selv om familien BER om at det skal skrives. Selvsagt hjelper det jo for Rødt også at de store deler av redaksjonene rundt om med seg på laget.....

Er det bra i Frp? Overhodet ikke. Vært alt for mange saker der også. Men for sauene skal det fremstilles som det er kun i Frp, og glemmer helt hvor bedritent det er i eget reir.

RR

Jeg er av den oppfatning at de er en god investering å satse på integreringstiltak. Det betyr ikke at jeg er enig i akkurat dette tiltaket.

Det betyr ikke at du er uenig i tiltaket med skyting akkurat. Det du sier er vel at vi uansett må spa opp mer og mer penger og betale for tiltak ellers smeller det mer. Bare litt mer penger?
.777.
02.02.2019 kl 17:30 528

Ja bare litt til nå doktor’n. Bare bitte litt til.

Så blir det endelig sosialist-utopia og paradis på jord.
Sotah
04.02.2019 kl 12:23 456

Og da det skulle ryddes tro de til igjen. Det ser nokså bunnløst ut i det partiet.

Nå som frp stadig mister rikspolitikere foreslår jeg at de tar inn risken og havfruen. De kan fint fylle skoa til Kashveri, sandberg etc.

Hva galt har Kashveri gjort??

Han drakk seg litt full (godt integrert i frp kulturen mao) og sendte noen heftige gloser til eksen (kalte en spade for spade). Vi må glede oss over at han drikker, puler og spiser svin! Dette er et høyt integrert mann, vi har lykkes med integrering folkens!! lik og del