AVM Nyheter om åpning av Tri-K gullgruven


En gang mellom slutten av februar og i løpet av april legger Avocet Mining sin partner i gullgruven fram sin rapport og presentasjon.

Avocet Mining diskusjonsforum:
https://www.NoNamed.Network
Redigert 12.10.2019 kl 03:15 Du må logge inn for å svare

Vi nærmer oss måned etter måned åpningen av Tri-K og penger inn for første gang på aldri så lenge. Det som er garantert og 100% sikkert er at den dagen gullgruven åpner, vil aksjekursen i hvert fall ikke gå ned, men derimot voldsomt opp. Dette har ikke noe med optimisme eller opp-prating av en aksje å gjøre, men med en av verdens mest soleklare selvfølgeligheter. Kostprisen i forbindelse med utvinningen av gullet fra gruven er lavere enn noen gang tidligere ved andre gruver selskapet tidligere har hatt. Det betyr i praksis at overskudd oppnås selv ved lav gullpris, eller sagt med andre ord: Man er ikke så avhengig av veldig høy gullpris for å tjene gode penger som det man har vært tidligere.

Når det gjelder gullprisen, har mange alt for mange ganger spådd den opp i skyene, og bommet. Saken for vårt vedkommende er at vi ikke trenger en høyere gullpris enn den vi har i dag for at selskapet skal gå med god fortjeneste. Altså kan vi ha grunn til å være fornøyde selv med dagens gullpris. Men jeg har tro på oppsving i gullprisen en eller annen gang. Sitter du i Avocet Mining som aksjonær fram mot 2005, er jeg ganske sikker på at du skal få oppleve det - et hopp opp på minst $100-$200, og om vi er heldige enda mer. Og å sitte i selskapet over et slikt tidsperspektiv etter at Tri-K har åpnet vil være fornuftig uansett så lenge man ikke har tro på at gullprisen da skal stupe.
Redigert 02.05.2019 kl 19:11 Du må logge inn for å svare

Ja nå skjedde det samme som på samme tid i fjor, aksjen suspendert, sist gikk det over 2 måneder før handelen ble satt igang igjen.(juli 18) For meg er det ok da tenkt AVM som en opsjon på lengre sikt. Pluto det er spådd at gullprisen kan nå 1500 til høsten, kansje brikkene faller på plass en for en, høyere gullpris og Tri-K åpningen. Kan bli bra dette.Ha en fin sommer

Det hadde vært moro (og inntektsgivende) om de to brikkene hadde falt på plass samtidig, ja!

Ha en riktig fin sommer du også!

Gode nyheter/bekreftelser i dag; det er bare å se fremover og glede seg.


_____________________________________________________________
Medlem på AVM-forumet på https://www.NoNamed.Network
_____________________________________________________________
Redigert 11.10.2019 kl 17:44 Du må logge inn for å svare

AVM forventes å åpne for handel om en måneds tid. Kan være like greit å sitte i denne i suspensjonen med børsuro akkurat nå.

1305.201.30% , er bare et tidsspørsmål før gullet kommer.

1333.90 morsom utvikling,

Hva ser du nå Pluto ? Gullprisen er i fint driv mot 1400 ?
blygen
14.06.2019 kl 16:11 1193

Dersom GP closer over 1350 ser trenden meget bra ut videre....

Vanskelig å si, vil antagelig bli volativ, utelukker ingenting. https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/06/Neste-ukes-beslutning-kan-skape-furore-i-markedet
Trump vil gjøre alt for at pilen skal peke nordover,det kan presse gullet ned før ny sats kommer

Den amerikanske rentekurven er fortsatt kraftig invertert. De lave inflasjon- og vekstforventningene gjør at investorene i realiteten priser inn en resesjon innen de neste par årene. Rentekurven er en av svært få indikatorer som har evnet å predikere resesjoner over tid.
Vi ser alt nå at investorer går mere over i metall.