MDG-effekten vises i handelsgatene i Oslo.


butikkene legger merke til "miljøtiltaket".

pass på hva dere stemmer ved neste valg!


https://www.nettavisen.no/na24/11-millioner-faerre-pa-karl-johan-i-2018/3423587961.html
Odi.1
02.02.2019 kl 15:31 1049

Det vil bli bedre når de som kvitter seg med bilen får gratis buss og trikk.
Sykkel tuneller kommer også.

Spørsmålet vil vel bli hvem som skal betale dette ?

Mener Regjeringen må inn å tvangsstyre denne Galskapen før total kollapsen kommer for fullt.
Overføringen av penger til dette tulle styret må ta slutt. Kun det nødvendige til Skole og sykehjem + 6 % til administrasjon.

..
Redigert 02.02.2019 kl 17:20 Du må logge inn for å svare

Det er sikkert fint med bilfrie områder i sentrum om sommeren. Men f eks nå om dagen er det vel ikke mange som gidder gå over store avstander for å handle?
Og med konkurranse fra netthandel er det nok ikke mange som har råd til å drive butikk med omsetning bare når det er fint vær, for store marginer er det jo ikke lenger

Det er ikke MDG som er skyld i butikkenes nedgang. Den er global. Mennesker handler på nett. Butikkene må omstille seg eller gå tapt. Slik er det overalt. Fremtiden er uten butikker.
Redigert 03.02.2019 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Hektar
03.02.2019 kl 13:14 739

Bør heller satses på andre steder. Ikke bare er Oslo en latterlig stygg by, men det finnes ingenting der av hva Norge har å by på. Det er dyrt, det er lite, det er dårlig utvalg av omtrent alt. Storbyferie til Oslo er det bare tullinger som tar.

nei,folk er ikke satt til å sitte i sofakroken eller fikle med smartklokken sin for å trykke på "kjøp"-knappen hver gang de trenger å handle mat eller klær.

MDG gjør det uklokt å forhaste slike tiltak,deriblandt også å kutte helt ut oljenæringen.

heldigvis viser det norske folk god IQ å holde stemmene på dette partiet nede.

Det fins også enkelte fra Tesla-leiren som mener vi nå snart kommer alle til å kjøre elbil og handle mat som nøtter og annet organisk gress via smartklokker med Bitcoin...

De har misforstått.
Hektar
03.02.2019 kl 13:25 721

Glemte å nevne at det er stygt, møkkete og utrivelig. Og stygt.

Sa jeg stygt?

Du virker så balansert......,.
Hektar
03.02.2019 kl 13:47 694

Synes bare det er på tide at vi slutter med idiotien og heller bruker ressurser der det gir mening. Dette Kristiania-prosjektet burde vært avsluttet for lenge siden og befolkningen tvangsflyttet ut i distriktene. Når du får så mye skit så konsentrert er det ikke rart at det ender opp som det gjør.

Når det gjelder handelsproblematikken så er vel dette bare et sympton på hele systemet som er i ferd med å knekke fullstendig sammen. Denne festen AP satte i gang kunne ikke vare evig. Å dra på en norsk butikk, særlig i møkkhølet Oslo betyr å dra seg gjennom et bedritent og ekkelt kollektivtilbud, vasse gjennom den søla som er gatene for å gå innom en butikk med dårlig kundeservice bare for å finne ut at de ikke har det du er ute etter uansett. Og om du ved et mirakel finner det du er på jakt etter er det bare å bla opp blodpris for noe du får billigere på nettet. Og folk sitter og klør seg i hodet og lurer på hvorfor ikke handler på butikk? Gud bedre...

Møkkhølet Oslo sier du..,,.,

Har du egentlig vært i Oslo? Hva med de store skogsområder og et yrende badeliv og båtliv.

Det virker som du er enda en med komplekser.
Odi.1
03.02.2019 kl 15:58 612


Det mest skremmende, og mest vesentlige med hele problemstillingen er at Arbeiderpartiet holder hånd over disse to Ekstremist partiene MDG og SV, og gjemmer seg bort fra dette ansvaret, direkte uansvarlig politikk fra Arbeiderpartiet , som lar Fasister sitte i makt posisjon i Norges Hovedstad.

Her ser åpenbart resten av landet hvor Farlig Arbeiderpartiet er blitt. Pengestrømmen til denne byen må opphøres noe enormt.

Oslos største problem er alle de provinsielle som besøker byen hver dag fordi den tilbyr dem jobb, trygghet, et liv. Det er mange av disse som skaper Oslos største problemer, nemlig køer og forurensning. De burde ha bodd i byen. Det var feil høyrepolitkk og grådighet som fikk prisene på bolig til å stige mye så folket ikke hadde råd til å bo i byen. Den sosiale boligbyggingen med de store sosiale blokkene opphørte med det kapitalistiske åket byen var under i flere tiår da høyrebyrådet styrte. Før ble hele Groruddalen bygget ut med motivet å skaffe mennesker tak over hodet. Senere ble boligbyggingen holdet igjen med motivet å tømme lommene tomme fra de som allerede bodde der.

Odi 1

«Pengestrømmen til denne byen må opphøres noe enormt»

Morsom formulering. Det skal ikke bare reduseres, men altså opphøre enormt. ?