Krekar


Hvis ikke Mullah Krekar blir arrestert nå, er det nærliggende å tro at han har politisk vern av Solbergs regjering. Norsk lov står ikke i veien og Frp vil applaudere og berømme handling!

Siv Jensen i omskrevet reprise.

Det pågår en debatt om KONSPIRASJONSTEORIER på venstresiden, russiarussia osv. Ditt bidrag fra AP venstresiden ekte SOFA kolberg er notert.
ArneB 5.0

ArneB 5.0
Krekar
nærliggende å tro at han har politisk vern av Solbergs regjering
Redigert 02.02.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare

Ha link fra Siv, nå sjokkerer du.
La meg gjette litt mer om deg dirken.
Du har lav utdannelse. Grillbukse. Kjellerrom. Svenskegrensetur i buss. Er ensligmor. Utvist fra Livets Skole. Likeglad islam

Eller er jeg for raskt ute i din populist evolusjon.
Redigert 02.02.2019 kl 21:31 Du må logge inn for å svare
dirken
02.02.2019 kl 21:53 692

For dum full du. Posten til Siv er bra da. Kan ikke gjentas for ofte. Lock him up, men dessverre beskyttes han av DeepSivState?
Redigert 02.02.2019 kl 21:53 Du må logge inn for å svare

Rekruttering til NAZI brun skjorte leir i sikte, poopolist dirk er på skli..
Men ta ett steg i gangen (hane steps). Ikke si "Posten til Siv er bra" da får du pes el gjesp fra alle sider, Siv er alene som hjÆrnen. Kokken er stor. Pass deg for slikt gammelpopulistisk søl. Go h/c slagsmål, ulv er ditt gulv. Sats tryggest på dausau, m utube bilder før du går for langt.
dirken
I dag kl 21:53 1
Posten til Siv er bra da.
Redigert 02.02.2019 kl 21:59 Du må logge inn for å svare

Selvsagt har Krekar poltisk vern av Erna og frøkna. Det er ren logikk. Hadde ikke frøken Jensen holdt sin hånd over Krekar ville han forlengst vært sendt ut av landet. I tillegg sender hun ham en fet månedlig sjekk slik at han kan gå rundt i Oslo med full mage. At man må være ravende gal for å forsvare slikt viser denne tråden med all tydelighet.
Redigert 03.02.2019 kl 20:56 Du må logge inn for å svare

Advokat Melling kjemper med nebb og klør for å holde på Krekar som salærmaskin. Melling som er AP-mann gjør hva han kan for at ikke FrP skal klare å kaste han ut

Mener du at advokaten skal motarbeide klienten?
Melvind
04.02.2019 kl 08:48 605

La nå denne AP- og hedersmannen Krekar få sin fortjente plass i AP's sentralstyre.

Jeg tror Arne B overvurderer både interesse for og betydningen av Krekar i 2019.
Det gjør at denne tråden ikke er så interessant som du tror.

Tomsingene flagger sitt syn på Krekar. Når idiotiske utsagn møter virkeligheten dabber selvsagt interessen av blant arresterte tomsinger. Sjefs-tomsingen går selvsagt ikke fri som følge av denne Jensenaktige demensen. Vi glemmer aldri grunnen til at denne løgnhals-gjengen kom til makta. Løgn og fanteri, heter teknikken.

Å kalle Kreket "Klient" passer dårlig på terrorister. Islamistpsykopat er vel riktigere

Er dert full pakke ADHD på deg, evner du ikke å konsentrere deg på én eneste tråd? Les trådstarten så ser du løgnen i denne saken. Hadde tenkt å bruke kvelden til noe annet enn å minne deg på de mange og grove løftebruddene fra frøken Jensen og hennes gelikere. Adjøss!
Lurulf
06.02.2019 kl 18:05 493

ArneB, din suppegjøk. Du vet utmerket godt at det er norsk lov som forbyr utlevering dersom krapylet risikerer dødsstraff.

Kreket peker på flere grunner til å ikke reise til Italia. På bildet lister han opp disse. Jeg liker ikke Spagetti/pasta å slikt, jeg forstår ikke italiensk, de har dårlige fengsler der, jeg har en overinvolvert advokat gratis, og hvorfor skulle jeg reise når jeg har det så bra her i Norge?

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/meling-–-krekar-kommer-aldri-til-å-reise-til-italia/ar-BBTfFuX?MSCC=1549474729&ocid=spartanntp

La krekar bli, han er ikke lenger største problemet. Glem hele saken, ok arneB?

Terrorister skal være fredløse og forfølges om nødvendig til evig tid

Men kjære ArneBondevik 0,5, kan du la denne saken ligge?

Ikke det at jeg liker krekar, men jeg bryr meg ikke lenger. Kan du forstå det arneB?
.777.
08.02.2019 kl 06:33 436

Jeg foreslår Krekar som Norges offisielle maskot fremover. INGEN passer vel bedre som symbol på det nye Norge.

Vekk med elgene og trollene, den tiden er forbi. Kineserne kan lage Krekardukker og bamser som vi kan selge til de nyrike japanske og kinesiske turistene.

Når den sosialistiske kollapsen kommer, så foreslår jeg portrett av Krekar på 100.000.- kroner seddelen. Egeland på 1 million kroner seddelen. Og Jagland på 100 millioner kroner seddelen.
Nuka
08.02.2019 kl 09:38 419

Får ikke Erna og Siv være med ?

Hvorfor vil du ha Erna som maskot?
Underlig forslag.

Det vet jeg utmerket godt. Men hva med demente Jensen? Hva visste hun om dette forholdet?

Demente skal du ikke plage arne B AP.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/m6mE6p/ut-mot-foererkort-test-for-eldre-naa-maa-vi-slutte-aa-plage-eldre-unoedvendig?

Nå må vi slutte å plage eldre unødvendig
Frps Sylvi Listhaug mener d

Fra FB: "Når skal Fremskrittspartiet-, Høyre-, Venstre- og Kristelig Folkeparti-regjeringen – og Sylvi Listhaug - «slutte å plage» uføre/ pensjonister med kraftige underreguleringer av trygdene – slik at disse gruppene taper tusenvis av kroner i kjøpekraft? Fattigdommen blant eldre eskaleres."

stakkars norge sine eldre med GRUSOMME SYLVI sa arneB 0.AP AP trillrundtoppned kampanjeAP leksa på rams. lol

AP o.5 arne da
Redigert 11.02.2019 kl 18:37 Du må logge inn for å svare

Da setter jeg strek for krekar-------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er ikke ment som sensur. Bare en anbefaling om at krekar tilhører venstreside og resten er i grunnen ferdig med akkurat han.
Jei er lei krekar, kan ikke ap bare godta det?