Hva er forskjellen på "Opplysning" og "Fobi"


Når vesten startet sin kritikk av kristendommen, var og blir det sett på som opplysning. Denne opplysningstiden resulterte i reformering av kirken og kristendommen.

Når vesten startet sin kritikk av islam, var og blir den sett på som islamofobi. Denne holdningen har resultert i at islam aldri er reformert.

Kan noen forklare meg hvorfor det er fobi å kritisere islam, men opplysning å kritisere kristendommen?

RR

PS!
Regner med at de som stempler all kritikk av islam som fobi, kommer til å bli totalt fraværende på denne tråden.......

Og heller ikke med denne kommentaren klarte Jabbalabbaido å svare på spørsmålet!!
Men forvente svar på egne spm, det gjør, lillegutten :D

RR

Prøver du å bortforklare Iranlederskapet nå? Kommer du med noe stygt om Trump som er vÆrre? jabbashiitedoto

"At det for deg er et enkelt valg gir mer beskrielse av deg enn av Iran (eller SA for den saks skyld)"

Hvilken retning innen Islam står bak brorparten av terror i Europa?

lol

hvordan går kjempingen, synes du? russiarussia daily beast mannen jabbasorosdoto trumphate shiite.
Nålestikk non-stop trump, snakk om propan maskin i skapet.
Redigert 03.02.2019 kl 20:40 Du må logge inn for å svare

Opplysningstiden var på 16-1700 tallet. Kirken hadde frem til denne tiden undertrykket vitenskapen men mistet i denne perioden gradvis sin makt.
Hver dag kjemper jeg mot folk her på forumet som fornekter vitenskap og etablerte sannheter.

Det er heldigvis noe på gang i SA som kan gjøre shit-landet bedre, men jeg er helt enig med HF, det er valget mellom pest eller kolera. At det for deg er et enkelt valg gir mer beskrielse av deg enn av Iran (eller SA for den saks skyld)

Since the Iranian Revolution in 1979, the government of Iran has been accused by several countries, including the United States, of funding, providing equipment, weapons, training and giving sanctuary to terrorists.[1] Iran has been accused of training, financing, and providing weapons and safe havens for non-state militant actors, such as Hezbollah in Lebanon, Hamas in Gaza, and other Palestinian groups (Islamic Jihad (PIJ) and the Popular Front for the Liberation of Palestine-General Command (PFLP-GC)). These groups are designated terrorist groups by a number of countries and international bodies; however, Iran considers such groups to be "national liberation movements" with a right to self-defense in the face of Israeli military occupation.[2] The United States State Department has also accused Iranian-backed Iraqi Shia militias of terrorism against US troops, and Iran of cyberterrorism, primarily through its Quds Force.[3]

Wikipedia

At de ser på terrorgruppene som nasjonale frigjøringsbevegelser, sier i grunnen ganske mye om at de overhodet ikke står for noe av det du hevder du står for.
Så kanskje du trenger å gå en runde med deg selv, for du fremstår med ditt "valget er enkelt" som en støttespiller av iransk nasjonalisme og Irans direkte støtte til bekjempelse av et annet land, Israel, menneskerettigheter og internasjonale avtaler og forpliktelser.

RR

Vel jeg har snakket med både iranere/persere,og arabere,og iranerne,er ganske klare på en ting;de er ikke arabere.De er persere.Stakkars jævler som må leve under et prestestyre som plager livskiten ut av dem!
Ideologien til begge variantene av islam,har jeg ingenting til overs for,den er designet for å ha kontroll over folk.
Redigert 03.02.2019 kl 20:28 Du må logge inn for å svare

Nei, men du kjeder meg. Eneste du klarer er å trolle eller svare med nytt spm., så hvorfor skal jeg svare deg?

RR

Fremsnakk av iranlederskapet med misbruk av ord som fornuft er shiite propan. Du takler bare ikke at shiitee Iran skal bli satt på plass som nødvendig. Det kan sunni SA hjelpe til med, og det skal man benytte seg av men du TAKLER bare ikke at shiite Iran får pes. Det må til, med de allianser det krever. Så får heller jabbashiite kverulere for sin sekteriske vippestang.

"Valget er pest (SA) eller kolera (Iran)."

Valget er veldig enkelt. Iranere er mye mer fornuftige enn Saudi Arabere, Iranere i Europa og USA har enkelt latt seg integrere og klarer seg meget bra. Saudis form for islamisme har gitt oss Al Quaida, ISIS og en masse med terror.

Meget godt spørsmål TS .

Opplysningsfobi : Når sannheten ikke passer inn i den smale meningskorridor ,kalles det gjerne fake news . Fake news møtes gjerne av en sannhetskomisjon, faktasjekk som prøver å få dette tilbake i de politiske korrekte spor.

Men det er nå alltid slik at stjeler du begrepene og msm er på lag i dette så vinner du nesten alt, slik det er blitt pratisert frem til nå.

Kaller du deg antifasist så er automatisk de som ikke er enig med deg, fasister og har tapt. Det er legalt med statstv til stedet og skambanke disse...

Valget er pest (SA) eller kolera (Iran).

Saudi Arabia er det mulig å samarbeide med på grunn av oljen og de holder Iran i sjakk i Midtøsten!

Trump er genial. Iran må tas ned etter at de fikk uran fra UranOne avtalen Hussein og Hillary gjorde med Russland. Det er de to som hadde Russia Connection. Snart kommer alt for en dag. Du vil bli sjokkert!
Redigert 03.02.2019 kl 19:12 Du må logge inn for å svare

Risk-reward1 skrev Zzzzzzzzz RR
Var det alt du hadde å si om Saudi Arabia?
Du går etter narkomane og lar kartellene gå fri.


https://resett.no/2019/02/03/pa-vei-mot-politistaten-det-er-alvor-na/

Og på veien støttes de kraftig av "godhetene" og angriperne av islamkritikk, ved stemple det som fobi, nazistisk, høyreekstremt, osv!
Sauer! Dere klarer ikke svare på TS`en engang. BURDE gitt dere noe å tenke på, men neida.......

RR

Hva mener du vi skal gjøre med Saudi da?

Det har jo ikke akkurat manglet på kritikk av SA fra islamkritikere her inne! SA som kilden til spredning, utdanning, bygging og finansiering. Jeg selv skrev det i tråden DU hevdet er konspirasjon. Nå "etterlyser" du kritikken! Erre mulig liksom.......
Hvor er din egen kritikk av SA?

Men som det trollet du er ble det ikke noe om topic fra deg denne gangen heller. DU er jo så avgjort en av de som stempler islamkritikk som fobi. Hvorfor er det fobi når kristensomskritikk er opplysning?

RR

Hvorfor er det så liten kritikk av Saudi Arabia blant de som er mest kritisk til Islam?

På samme måten som Vatikanet påvirker katolikker påvirker Saudi Arabia hvordan mange muslimer skal leve og oppføre seg rundt om i verden. Har man problem med at katolske prester voldtar unge gutter så ber man vatikanet rydde opp i egne rekker. Hvorfor skal vi ikke gå rett til kilden av problemet når det kommer til Islam?
Jeg var flau på verdens vegne ifjor da de lot Saudi overkjøre Canada når de var så freidige å protestere på menneskerettighetene i Saudi.
Redigert 03.02.2019 kl 14:07 Du må logge inn for å svare

Rasjonell frykt er ikke fobi; irrasjonell frykt er fobi. Psykiatrien befatter seg ikke med rasjonelle mennesker!

Fobier er jo en del av virkligheten for mange, så joda, dette er fobier.

På samme måte som at marxistene syns det var greit å myrde millioner av mennesker, basert på fobier om at man skulle skape det perfekte samfunn.

Å forsvare islam er jo en form for fobi, samme med å tro på «global oppvarming».

Rasjonelle tanker kommer i annen rekke når mennesker blir tiltrukket av ekstreme ideer.


Tja, hva skal man si? Virkeligheten består av mange skremmende aspekter! Noen fobi handler det ikke om!

Jeg mener islam er fritatt for kritikk,gjerne begrunnet av frykt kombinert med snev nysgjerrighet og naivitet fordi det fortsatt er tildels nytt her i landet. vi har feks sett plakater med ‘behead those who insult Islam’

Å brenne en bibel er intet nytt, men hvem tør brenne en viss annen bok offentlig?
Redigert 03.02.2019 kl 11:55 Du må logge inn for å svare

Det er iøynefallende at venstresidens engasjement mot kristent i sin tid når det var på vikende front, er nærmest bortgjemt i bisetninger når islam er i kraftig vekst.
Hadde de hatt en brøkdel av det samme engasjementet, og en flik av den retorikk de selv brukte.
Redigert 03.02.2019 kl 11:37 Du må logge inn for å svare