--- Oslo trenger gruppeterapi straks,


Etter mer enn tre år med skrekkveldet til det rødgrønne byrådet i Oslo, som har påvirket livet til folk langt utenfor bygrensen, er det på tide å sende inn terapeutene i sirkusmanesjen.

At byrådets fasade har begynt å krakelere er ikke noe nytt, men i den siste tiden er tegnene på at desperasjonen brer seg blant toppolitikerne i hovedstaden blitt tydeligere og tydeligere.

Raymond Johansen medgir åpent i media at han raser mot bilister og syklister i trafikken. Inga Marte Thorkildsen griner og skriker i møter. Hanna Marcussen og Lan Marie Berg tryller frem lystløgner på løpende bånd og pynter på undersøkelser så de tror det selv. De lytter ikke til annet enn sitt eget partiprogram og lukker øynene for realitetene i byen de er satt til å styre.

Grunnen er selvsagt at de skjønner at de er på gyngende grunn. Strategien de velger er å gyve på for å gjennomføre mest mulig av sin destruktive politikk før valget i september.

Det mest alvorlige er likevel at den rødgrønne propagandaen har klart å skape en splittelse i befolkningen som vi ikke kjente til før.

Grunnen til at Fabian Stang var en populær ordfører var ikke fordi han var fra Høyre, men fordi de fleste følte at han skapte et felleskap og samhold i Oslo, til tross for uenigheter partipolitisk.

Dette samholdet er på få år totalt smuldret bort.

Byrådet har blant annet bidratt til å forsterke et skille mellom bilister og syklister gjennom sin propaganda som er helt ødeleggende.

Faktum er at de fleste av oss er både bilister, syklister, fotgjengere og kollektivreisende om hverandre, og vi ønsker oss bare en by der vi kan fungere best mulig sammen.

Splittelsen går nå tvers gjennom familiene, der ungdom og voksne snart ikke kan snakke sammen om politikk.

Når skal de unge gjennomskue propaganden og komme på banen?

Når skal de stikke sine friske fingre inn i sideflesket på Raymond og banden hans og stille dem de vanskelige spørsmålene?

Det må ta en slutt. Oslo må ha terapi.Pål H. Christiansen

Talsmann for Syklistaksjon 2019 og tidligere medlem av Syklistenes Landsforening.

https://www.dagsavisen.no/nyemeninger/oslo-trenger-gruppeterapi-straks-1.1272242?fbclid=IwAR0CC3XWvo0h__T5sbGT_AvGF5qgKfDmnrRwuCgbK6C-veZC1IfNCuEV4Hs
Zorin
04.02.2019 kl 09:54 266

Skrekkvelde? Terapi? Har den nye rene lufta som har kommet til Oslo gått deg til hodet? Forskere som metreologer i Oslo slår fast at byen har blitt bedre å bo i de siste årene. Jeg forstår at økt opptak av ren oksygen er uvant for deg og kan gå deg i fletta, men skrekkvelde? Men du har et poeng med terapi. Det trenger du.
Redigert 04.02.2019 kl 09:56 Du må logge inn for å svare