Stortingspolitiker arrestert !

atnorhe
04.02.2019 kl 10:26 1670

for grove trusler https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8w4jPW/stortingspolitiker-paagrepet-for-grove-trusler

Vi får nok vite det om noen timer, men i mellomtiden kan vi spekulere en stund. Alltid morsomt.
Er det Grande som har kommet med grove trusler til en som ikke ville være med på stortings-hybelen , eller er det Lysbakken som har truet med væpna revolusjon? Begge deler er grove trusler.

Følg med..

Noe som er sikkert som banken er at folk sitter klare til å fordømme vedkommende om han er fra ""andre siden" eventuelt støtte/bortforklare om han er fra "egen side".

Hvilken FrP`er dette, tro?

Hva med Helge Andre Njåstad? I likhet som Sandberg-avsløringen (Iran osv) virket det som det skjer noe i kjølvannet av et bittert samlivsbrudd, der kjerringa satser på den brente jords taktikk. Ikke rart at det blir frustrasjon av slikt. Dama sitter stille i båten og sier ikke nei til et hotellopphold eller tre, men når forholdet surner så er det deilig å ha en drittpakke på lur...
Redigert 04.02.2019 kl 11:03 Du må logge inn for å svare

Kan være Njåstad hvis Havfruens tips om ond og hatsk elskerinne gikk amok med anmeldelser.
Er lett å gå amok da
Daniel_K
04.02.2019 kl 11:22 1359

Jaja, da mister FRP enda en rikspolitikker. Trist som faen
dirken
04.02.2019 kl 11:23 1357

Bare jeg som synes det er rart at navnet ikke er ute med en eneste gang? Vedkommende er siktet. Selv om trusler ikke er direkte relevant for den lovgivende oppgaven til vedkommende, er det likevel av allmenn interesse hvem dette er. Han er selvsagt uskyldig til det motsatte er bevist. Men Stortingspolitikere er gitt en helt spesiell tillit av oss publikum.
Redigert 04.02.2019 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
kjalar
04.02.2019 kl 11:25 1345

En multikulturell i Venstre som behandler sin kone ikke så bra
Redigert 04.02.2019 kl 11:25 Du må logge inn for å svare
dirken
04.02.2019 kl 11:39 1297

Det kan være hvemsomhelst. Poenget er jo at media vet hvem det er samtidig som de vet to ting: Det kommer til å komme ut, og i mellomtiden kommer folk til å spekulere, rykter kommer til svirre rundt, feilaktige påstander osv, nettopp fordi dette er av allmenn interesse. Hvem leser saken på forsiden av VG eller NRK i dag og tenker ‘jaja’ uten å tenke hvem i alle dager dette kan være?

Håper resett skriver navnet først.
BtheB
04.02.2019 kl 11:48 1260

Mazyar Keshvari er det.

Keshvari har tidligere truet med å skyte program leder Ingunn Solheim.

https://www.dagbladet.no/nyheter/nrk-sjef-frp-er-sa-han-skulle-skyte-programleder/60905677

2 ganger trusler + reiseregnings svindel.
Mannen hører hjenmme i fengsel ikke stortinget.
convert
04.02.2019 kl 11:57 1260

Fatter ikke at FrP kan være så naive at de gir muslimer fremtredende roller i partiet. Det viser seg alltid; Muslimer kan aldri innordne seg et vestlig levesett og vestlige verdier. Det svikter hver gang..i alle partier som prøver dette.

Det at en Stortingspolitiker blir arrestert og satt på glattcelle sitter nok svært langt inne for politiet. Derfor heller jeg nok til at det er snakk om en FRP politiker.

Finner det fullstendig usannsynlig at det er snakk om en AP politiker eller noen fra sosialistfløyen. Ingen politiadvokat ville tørre å sette en AP politiker i varetekt selv om det foreslå sterke beviser. De vil rett og slett ikke risikere hele sin karriere ved å gjøre det. Det å fengsle en FRP politiker derimot, vil fremme karrieren. Hele toppledelsen i politi og direktorat er infisert av sosialister og kanskje spesielt AP folk.

Til sammenligning kan vi minne om Rune Øygard saken. Den pedofile ordførerer fra AP var ikke engang Stortingspolitiker, men selv han turte de ikke å sette i varetekt. På tross av grove anklager om voldtekt av en mindreårig med overveldende bevis og indisier. Han spaserte rundt og kunne fritt påvirke vitner, kontakte offeret eller ringe sin gode venn Statsminister Stoltenberg.

Likhet for loven i Norge? Tja, man må vel være sosialist for å kunne hevde noe slikt.

Vi får se hva dette ender ut i etterhvert, men vil vel ikke forundre meg om at saken blir henlagt eller vedkommende får en bot på 10.000 kr. Derfor er det nok like greit at skade og straff allerede er utmålt. Politiet har gjort sitt, sosialistpressen gjør resten.

Polemiker

Tipper han kom med truslene overfor nærmeste familie og at de puttet han i varetekt pga deres sikkerhet. Mulig han var full siden de slapp han ut igjen dagen derpå.
Redigert 04.02.2019 kl 12:06 Du må logge inn for å svare

Det var en Frp-politiker og selvsagt var det en beriker.

https://www.aftenposten.no/norge/i/QleEjR/Stortingsrepresentant-Keshvari-Frp-pagrepet-og-siktet-for-grove-trusler

Hva sier dere som ivrer så fælt etter integrering av berikere nå? Skjønner dere ikke at det går til helvete HVER JÆVLA GANG?
Redigert 04.02.2019 kl 12:08 Du må logge inn for å svare

Dette er en sak alle kan være fornøyd med.

Jabba,

Jeg tipper at vi ganske raskt vil få svar på det og at det vil komme massive lekkasjer og detaljerte beskrivelser. Avskrift fra avhør eller lydopptak vil nok også bli overlevert utvalge deler av pressen.

De mange som tippet at det ikke var en fra FRP fordi VG holdt identiteten skjult fikk forøvrig feil.

Jeg tippet ikke iraner.

googleearth11 skrev Hvilken FrP`er dette, tro?
Spot on. Keshvari, selvsagt.

Polemiker

Du insinuerer at et FRP ledet justisdepartement jobber mot FRP. Nesten like dumt som FBI sagaen din. Alle vet at de aller fleste politifolk i USA er republikanere. I både Norge og USA klarer nok de aller fleste å gjøre jobben i henhold til loven uten å ta partipolitiske hensyn.
Zorin
04.02.2019 kl 12:26 1161

Nei, det gjør det ikke. Jeg er gift med en andregenerasjons "flyktning", hvor foreldrene var fra pakistan. Selv er jeg 100 generasjons etnisk hvit nordmann. Vi ble gift mange år siden borgelig på rådhuset. Foreldrene våre murret riktignok. Foreldrene mine ønsket i kirken (tradisjon osv. ), mens foreldrene hennes ønsket i moskeen (ditto tradisjon). Vi står nå begge utenfor våre kirker og lever som nordmenn flest. Hun har dristet seg til å spise juleribbe hvert år (men lager pinnekjøttt til foreldrene hennes når de var på julemiddag.) Selv setter jeg stor pris på Nihari - om enn ikke til jul. Venner har vi begge, med beina plassert trygt og godt i hver leir. Det som er viktig er kjennskap til hverandre.
Redigert 04.02.2019 kl 12:27 Du må logge inn for å svare

Dagens gode innlegg. Gratulerer.
Selv er jeg gift med ei nordnorsk jente, og det er også spennende.
mj23
04.02.2019 kl 12:31 1145

Zorin,
Dårlig gjort av deg å skrive fornuftige og velformulerte innlegg her inne. Da blir det vanskelig for alle andre å gulpe opp klisjeer og konspirasjonsteorier.
Men de klarer det nok likevel. Livets harde skole har sine fordeler.

Zorin

Det er alltid et og annet unntak som bekrefter regelen.

Dette er veldig gledelig å lese! Det er håp for framtida, sier nå jeg. Toleranse kommer man langt med.

Er det andre som er litt skuffa for at det ikke var en vi aldri kunne trodd noe slikt om?
Daniel_K
04.02.2019 kl 12:39 1132

Kashveri er godt integrert mao. Han oppfører seg akkurat slik alle andre som har gått ut av FRP skolen gjør.


Måtte selvsagt være en muslim

Jeg er også enig vi skal være venner. Ikke kalt rasist og stygt fordi man har fått mer enn nok islam til norge, og jeg godtar Nihari uten klager bare de har kjøkkenvifte som virker. Bare forstå det.
Det gleder meg å høre om svineribben, hun er et godt forbilde som står for sin ribbe.
Redigert 04.02.2019 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
Zorin
04.02.2019 kl 12:43 1118

Tviler ikke! De er jo kjent for sitt rikholdige språk! Var en uke på Lofotsafari, og har lært flere gode gloser derfra enn hjørnet på ungdomsskolen da vi startet med språkundervisning.
Redigert 04.02.2019 kl 12:44 Du må logge inn for å svare
Daniel_K
04.02.2019 kl 12:44 1115

hehe, han er en frp-er.

Truslene var ikke verbale. De var med våpen. En slags russisk rullett.

Nevnte jeg noe om justisdepartementet?

For å si det ganske enkelt. Hadde Norges Storting vært valgt av toppledelsen i politiet (fra politidirektoratet og nedover), ville det ikke vært en eneste FRP politiker på tinget. Sosialistpartiene ville hatt minst 85% flertall!

- "Alle vet at de aller fleste politifolk i USA er republikanere."
Ja, når det gjelder politifolk kan det kanskje være riktig. Godt mulig at det sågar kan være riktig når det gjelder Norge også. Politifolk i operativ tjeneste ser jo problemene som sosialistene har stelt i stand daglig, så kanskje ikke så rart at de tar til fornuften etterhvert.

Det er altså ledelsen jeg snakker om. Der kan du ta for deg politidirektører og politimestere i Oslo de siste årene og analysere hvilket politisk ståsted du tror de har. Den homsen som var sjef i 2012 hadde vel sågar en tidligere karriere innen AP-partiet? Se hvilke uttalelser og politisk hat som fru Killengren legger for dagen ovenfor Listhaug og Frp i dag.

Tilsvarende hadde man i USA. Du og andre påstod at Comey var en livslang republikaner. Om det var riktig, hvordan kunne det ha seg at han noen uker etter at han gikk av som FBI sjef fremstod som en reinspikka propagandaminister for Demokratene? Hvorfor deltok han i demokratenes valgkampanje nå under midterm valget? Det samme gjaldt vel samtlige av de avgått lederne av etterretningsorganisasjoner i USA. Clapper, Brennan, McCabe, Ohr osv.


Dette er en sak for politi, familie og hjelpeapparat.
Du kan le din ape.
HP17
04.02.2019 kl 12:48 1096

Er det en fra høyresiden så blir fordømmelsen massiv. Er det en fra venstresiden så kommer alle bortfoklaringene.
Zorin
04.02.2019 kl 12:54 1084

Det er bestandig håp. For den som ønsker det. Problemet er alle som ikke ønsker det. Og det gjelder på begge sider. Vi kan likevel ikke tillate at det blir det bærende elementet i samfunnet vårt. Verken mellom folk i Norge, eller mellom nordmenn og utlenninger generelt. Det som er viktig er et brennende hjerte og et klokt hode. Da vil det trygge og det gode samfunnet seire til slutt.
Redigert 04.02.2019 kl 12:55 Du må logge inn for å svare