Fra null - seks til seks på kort tid?


Enkelte har mulig ikke fått med seg at 41-5 ble avvist til nyttår og at APCL allerede har vunnet 1. omgang og leder i dag 1 – 0.
Andre omgang kan vare noen måneder, men her gjelder at første mål vinner.
Kan gjerne komme denne uke, men en bør ha tålmodighet.

Selv med forlik vil APCL være vinneren.
Man kan gå fra null-seks til seks på et øyeblikk, og med god aktivitet kan det til og med ende opp med et behagelig klimaks.

Oppgang i APCL kommer i god tid før påske dersom det blir et forlik. Man må gi eventuelle forhandlere tid.
Trolig mot sommeren dersom en rettslig avgjørelse må tas.

Aksjen har å gjøre med juridiske krumspring. Her står APCL sterkt, og leder altså kampen.

Det gjenstår å se om styrken kan utnyttes "diplomatisk", men mye tyder på at APCL sitter med de beste kortene, ettersom så mange (både nasjonale og internasjonale) interessenter er avhengig av en forholdsvis rask avgjørelse.

http://www.enqueteplus.com/content/exploration-du-petrole-rufisque-offshore-profond-l’inquiétude-des-pêcheurs-artisanaux

Hei Fkl. jeg avsluttet mitt innlegg med: "God helg I rest my case in peace og håper dere ikke taper eller fører andre inn i ulykka." dvs jeg ønsker ikke fortsette diskusjon om APCL. i utgangspunktet,
Min personlige oppfatning er at for hver dag som går og intet forlik skjer, reduseres sannsynigheten for forlik ganske dramatisk når Gaqmbia ikke har noen god relasjon til APCL.
Du har en agenda, det er ganske åpenbart, alle dine innlegg handler om å manipulere folk til å tro at denne aksjen bør de kjøpe. Du er ikke selv på kjøpern - i så fall hadde du ikke skrevet positivt. Hva er min agenda? Egentlig ikke annet enn at jeg skriver når dere mobber andre, påpeker ting som er feil, eller noen henvender seg til meg.
Hvis du mener jeg driver med cherrypicking og ikke du gjør det, så får du stå for det. Jeg påpeker fakta om regnskap og tilbakeviser usannheter. Du har f. eks. unnlatt å nevne at det ikke er Gambia som har betalingsproblemer, men et halvstatlig selskap som har det. Det er en kjempeforskjell og argumentene for voldgift har jo lenge vært at "forlik kommer fordi Gambia er blakke - de har ikke en gang penger til å betale bøndene. " Det kaller jeg cherrypicking. Tar til etterretning at du mener det er balansert info å la være å nevne det.
Attogfram har vært gjennom voldgiftsprosessen i ICSID flere ganger enn APCL, derfor mener jeg han har mer kompetanse om dette enn de fleste andre.
Selvsagt kan ikke selskapet mene noe annet enn at de har penger, for det har de foreløpig, men enhver idiot vet utmerket at når noen ikke har inntekter og bare løpende utgifter, vil kassa før eller siden bli tom. Det store spørsmålet er hvor lang tid voldgiftsprosessen tar, - etter alt å dømme hvis ikke det er kommet en dom innen 2019 - så vil kassa bli tom før dommen har falt. Det man også må ta med i vurderingen nøkternt sett, er at faller dommen, er det 2 muligheter, enten får APCL medhold eller så får Gambia det. Selv om de får medhold er det ikke bankers at de får dekket sakomkostningene, (det skjer vel bare dersom dommen er soleklar for en av partene) . Og for den som får medhold kan det være flere alternativer, - det kan bli tilkjent erstatning begge veier, det kan være at APCL må betale lisenspenger som de ikke har betalt i perioden, og det kan være at APCL får en cure periode på max 3 måender til å oppfylle arbeidsomkostningene. Ut fra mitt kjennskap til saken, tror jeg det blir deling av saksomkostninger, og dersom APCL får medhold - at de får bare 3 måneders cure, uten mulighet til ytterligere utsettelse av kontrakten. Det er min nøkterne vurdering, og det betyr at sannsynligheten for emisjon før eller siden, er ganske stor. Vurderer du det annerledes, er det helt greit for meg.
Håper med dette å slippe å bli innblandet mer i diskusjoner om APCL. Lykke til.
FkL
11.02.2019 kl 15:12 1764

Trolig så er dine antakelser basert på at du følger mye med i trådene og etter hvert har erfaring fra hva folk skriver og hva de gjør. Slik som ris, baiser og hauser ut i fra om han skal selge eller kjøpe. Du treffer derimot ikke på meg. Jeg kjøper absolutt fremdeles, men baiser ikke for å få kursen ned. Når den var nede på 0,5 tallet så kjøpte jeg i flere runder, men har ikke solgt en eneste aksje. Jeg vil også presisere at jeg denne gangen gikk inn etter at problemene oppsto. Har vært inne i APCL før og solgte meg ut på 9 kroner blank, det gjorde jeg ikke fordi jeg hadde mister troen, men fordi min investering hadde økt med 252%. Da ble det for fristende å ikke ta utbytte.

Mitt ønske er absolutt ikke å være manipulerende og jeg presiserer gang på gang at jeg ikke anbefaler verken kjøp eller salg. Spiller med litt åpne kort da jeg ikke har noen annen agenda enn å vente på utfall og ikke selge noen ting før alt er avklart. Kjøper gjør jeg i tillegg hver gang jeg mener at kursen er gunstig. Som du påpeker så ville det jo ha vært "naturlig" av meg å forsøke å få kursen ned for å kjøpe ennå mer, men så lavt ønsker ikke jeg å legge meg. Noen er der, men det er ganske mange som ikke er det.

Ikke kom med disse nøttene igjen, for jeg har ikke oppgitt dette. I tillegg så kan man enkelt ta en tur på Google for å finne fasit. Gambia er og blir et fattig land der det er stor kritikk av styresmaktene for unødvendig pengebruk. Vi har også lest at våre 3 opprinnelige saker ble slått sammen til en for at Gambia ikke kunne betale for 3.

Hva som blir utfallet i APCL er jo for hver enkelt basert på det man vet og ikke minst oppfatning av hva som er rett. Ingen har fasit og dine vurderinger er like gode eller dårlige som mine. Derimot så reagerer jeg hver gang noen hoster opp med "stor sannsynlighet", for da har man med en gang påstått noe man absolutt ikke har dekning for. Verken du eller jeg har noe svar her. Så enkelt. Jeg derimot har tatt mitt bet og står med det uansett hvordan det måtte gå. Jeg tror at vi har det juridiske på plass og at dette blir avgjørende i saken. Om det blir forlik eller full sak vet jeg ikke, men det er stor risiko for alle parter å gå hele veien. Cure og erstatning? Hva som blir utfallet ved full sak har vært diskutert opp og ned og her er det mange meninger. Felles for alle er at de er teorier og kun det, men jeg har selvfølgelig tro på at utfallet vil gagne oss for hvis ikke så ville jeg ikke vært her.

Går kassa tom. Vel, alle spådommer om emisjon og tom kasse har vært feil så langt. Å komme med at den vil gå tom til slutt er jo bare tull når man ikke vet hvor lang tid det vil ta. Selskapet har derimot meldt om at de har penger til å kjøre sakene ut og det må bety at de har en plan og selv kan kjøre kostnadene på et minimum ved behov. SL kostnadene er nå også borte.

Og til slutt; Og dette er absolutt hva jeg tror. APCL er stor risiko, men mulig stor oppside. Jeg anbefaler ingen verken å kjøpe eller selge aksjer i APCL. Jeg anbefaler videre om å ikke ta investeringsråd fra noen her inne. Hvordan du finner det manipulerende for kjøp får du gjerne forklare.
Redigert 11.02.2019 kl 15:24 Du må logge inn for å svare

Dere slipper masse håpløs lesing ved å gjøre som jeg har gjort ved å blokkere Riskokeren, brumlemann og Juzzen ?
Juuzen
11.02.2019 kl 16:23 1651

Den mulige store oppsiden kommer sent i år. Mest sannsynlig i 2020. Anbefaler heller å investere i noe man kan tjene penger på. Denne skal sakte, men sikkert nedover. Det er uunngåelig når de ikke kan oppdatere sine investorer. Mange som er desperate her nå, som kjøpte over kronen. Bare nok en gjeng som lærte en dyr lekse.
Mrhifi
11.02.2019 kl 17:00 1593

Fkl har intet med jordnødd konspirationen at gøre Brumle.

Det er mig......og vil godt gøre det igen....

statsejet/delvis statsejet my arse.....
jeg refererer fra medierne !!!!!

The Gambian government had loaned money in the sum of $20 million dollars from the African Development Bank (ADB) to help settle farmers unpaid groundnuts. The loan facility was secured recently. But sources familiar with the loan arraignment said the ADB had insisted that before the funds would be released, The Gambian government must pay up $10 million dollars it owed to the bank.

(But sources familiar with the loan arraignment said the ADB had insisted that before the funds would be released, The Gambian government must pay up $10 million dollars it owed to the bank)

Lack of timely intervention by the government to clear the pending loan with the ADB had been blamed for the slow disbursement of the loan, sources said. Finance Minister Mamburay Njie had submitted the loan request to the ADB at the eleventh hour...

https://www.freedomnewspaper.com/2019/02/08/gambia-breaking-news-gambia-groundnut-corporation-owes-gambian-farmers-d200-million-dalasis/


The Gambian government lacks enough cash (funds) to buy farmers produce. A good number of farmers have been owed money by the government as a result of the massive cash shortage.https://www.freedomnewspaper.com/2019/01/02/gambia-breaking-news-there-is-no-cash-to-buy-gambian-farmers-groundnuts-as-govt-embarks-on-credit-buying/
Redigert 11.02.2019 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
11.02.2019 kl 17:13 1567

8 februar 2019 finder præsident Barrow så lidt guld i centralbanken....

President Adama Barrow wishes to inform Gambians especially our farming community, that his government attaches great significance to agriculture and that the purchase of groundnuts from our hard working farmers is a responsibility he cannot compromise .

Accordingly, President Barrow has given a directive for the immediate resumption of groundnut buying across the country and makes it categorically clear that the issuing of promissory notes and undue delays of purchasing farmers’ nuts can no longer be business as usual.

Therefore, following the President’s intervention to fix this matter, in the course of next week the National Food Security Corporation (formerly GGC) will be receiving some D396 million through the Central Bank of The Gambia.

(through the Central Bank of The Gambia)

(through the Central Bank of The Gambia)https://www.freedomnewspaper.com/2019/02/08/gambia-government-injects-additional-gmd396-million-to-groundnut-trade-season-govt-spokesman-sankareh-delcares/
Redigert 11.02.2019 kl 17:19 Du må logge inn for å svare

mr hifi
??
jeg vet jo veldig godt at noen av hausserne har pepret medier i Gambia med info om saken og da er det kanskje ikke så rart at et så seriøst media som freedom paper skriver avskrift. Men en god ting er kanskje at freedom paper i fremtiden ikke tar det dere skriver for god fisk...
solid1
12.02.2019 kl 08:15 1211

Her er det nok verken haussing eller baising, men kun harde fakta hvor usikkerheten besittes av begge parter.

https://allafrica.com/stories/201902010171.html
http://foroyaa.gm/important-questions-asked-by-nams-on-oil-exploration-in-the-gambia/
FkL
12.02.2019 kl 08:58 1136

Med så mange gravere og god informasjonsflyt som det er på både HO og XI så blir cherrypicking umulig. Alt kommer opp og frem uansett.
Juuzen
18.02.2019 kl 20:08 766

Kom det ikke noen snarlig løsning? Vi er snart ferdig med Februar.. Mange som håpet på dobling etter at de kjøpte på kronen? Skjer lite egt..
FkL
18.02.2019 kl 20:29 897

Og du da... som spådde kursen nedover. Flere idiotprofetier på lager? Tenker at vi skal holde dialogen i rgt’s tråd så slipper vi slike useriøse baisere som deg.
Redigert 18.02.2019 kl 20:30 Du må logge inn for å svare
Juuzen
18.02.2019 kl 22:58 830

Kursen har gått ned den... Så litt opp, så ned og så opp. Kursen har ett år på å synke til romjulsnivået. Jeg er vel den eneste som har hatt rett. Jeg så kursen nedover, jeg sa vi ikke fikk noe forlik innen Februar/Mars. Jeg var vel også den eneste som lastet opp i romjulen og solgte på over 100%
thief
18.02.2019 kl 23:46 789

kjøpte både på 0.54 og 0.52,så du var nok ikke den eneste:)KLOVN! Virker ikke som du er helt klar i toppen heller," jeg sa vi ikke fikk noe forlik innen Februar/Mars" Jeg kan ikke se vi er forbi feb/mars enda???:) Men ikke lett å lese kalenderen for alle. Ta deg en pause nå, ser ut som du trenger det!