IOX, oppretter en tråd til bruk for morgendagen onsdag 6 februar


Jeg liker spesielt dette:

This new export route improves Interoil's operating netback and the conditions for a continous dilivery of Vikingo's production mitigating an adverse effect of possible third party disruptions.

Leandro Carbone, CEO, commented: "We are very enthusiastic both with the progress made by having the "Northern Route" operational faster than expected and with the synergies found after combining field export facilities with Perenco.
Redigert 05.02.2019 kl 23:38 Du må logge inn for å svare

Morsomt at du nevner BÆÆÆÆÆÆRNT. Hvor er han forresten? Håper han ikke fikk hjerteinfarkt da kursen stakk fra han i går. Det er fortsatt ikke for sent å få handlet på kr 5 og om du ønsker en raskt dobling så kjøper du bare på 5 og selger på kr 10 om du ikke tror kursen skal over kr 15!

Tror ikke du skal bekymre deg for Bæærnt. Han kommer til å klare seg fint:)

Er overhodet ikke bekymret for Bæææærnt, men han er ikke med på togreisen til himmels i IOX og det er jo trist for han vil jeg si. Ikke at jeg bryr meg om han er med eller ikke. Han er i alle fall ærlig og sier at han sitter på gjerdet i motsetning til flere andre er inne som seff handlet på bunn og solgte på topp helt i det stille. De er verste sort og patetiske folk.

...forresten er du YNW...en av halleluja rytterne jeg ikke bryr meg spesielt om, selv om vi eier aksjer i samme selskap....

Litt gevinstsikring/korreksjon etter to dagers solid oppgang var bare å forvente. Dessuten fortsatte IOX oppgangen i dag på en ellers rød børs, så det var jo ikke dårlig. Med sluttkurs i dag er vi opp nesten to kroner denne uken. Kursen lå rundt 3 kroner da uken startet og ligger nå rundt 5. Og det er før borekampanjen starter. Vi fortsetter oppgangen i morgen. Når melding om boring kommer i nærmeste fremtid vil vi nok se en tosifret kurs med en gang, og jeg blir ikke overrasket om vi ser 20-tallet i 2019. Bare se på PEN.
Redigert 06.02.2019 kl 19:10 Du må logge inn for å svare

hehehehe, akkurat som om du bryr deg om noen som helst her inne:-) :-) :-)