DNB - og overskuddet


Min mor har innestående et betydelig beløp i DNB. Noe er på brukskonto, og noe på kapitalkonto. Mye av disse pengene var tidligere på honnørkonto i Postbanken.
Det er ikke mye honnør i å avspise en slik kunde med mindre en 1/2% rente. Damen er svært gammel og derfor ikke i stand til å ivareta sine interesser. Dette utnytter banken. Likeledes leser vi hver gang renten stiger, at en skal ta kontakt med banken for å forhandle om redusert rente. Hva med de som ikke kan forhandle?? Jeg opplever at det er blitt "godt bankhåndverk" å utnytte personer og situasjoner der folk ikke kan ivareta egne interesser. Vi ser det bl.a. i veksten i forbrukslån. Jeg mener at overskuddet og utbyttet til banken har en bismak som jeg kunne vært foruten.

Da burde faktisk sønnen hjelpe moren å forhandle...

Ikke noe uventet svar. Det er noen andre sin feil.

Leser i dag at DNB skal satse mer på forbrukslån i 2019. Ran på innlån, ran på utlån med andre ord.

Hun burde ha kjøpt aksjene i DNB slik som min mor gjorde for mange år siden. I dag er hun mangemillionær. Nå er din mor kanskje for gammel og det er kanskje lite igjen av hennes fantastiske liv. Hun bør ha pengene der de er da. I hvert fall mye av dem.

DNB er fortsatt moderat priset på 163. Jeg mener aksjen er verdt 180++. Så her kunne jo din mor kjøpt noen få DNB aksjer 100-200 stk?