PCIB - Et Norsk farma eventyr, 2018 blir utrolig spennende!

Slettet bruker
PCIB 18.01.2018 kl 13:36 19632

Published: 08:00 CET 18-01-2018 /GlobeNewswire /Source: PCI Biotech Holding / : PCIB /ISIN: N00010405640

PCI Biotech: Extension of preclinical research collaboration agreement with a top-10 large pharma company

Oslo (Norway), 18 January 2018 - PCI Biotech (OSE: PCIB), a cancer focused biopharmaceutical company today announced that they are extending the preclinical research collaboration with an undisclosed top-10 pharma company, initiated in September 2015. The extended evaluation period spans over 6 months, until the end of June 2018, and may be further extended.

The pharma company is one of the global leaders in nucleic acid therapeutics. The aim of the extension is to further evaluate the synergistic effects of both parties' technology platforms and to determine whether PCI Biotech's fimaNAc technology has the potential to enhance the therapeutic effect of the partner's nucleic acid therapeutic compounds. The companies will evaluate the data generated in this research collaboration and explore the potential for a further partnership based on this outcome.

Contact information:
Per Walday, CEO
pw@pcibiotech.no
Mobile: +47 917 93 429

Extended studien.
Mitt gjett er at extension studien er veldig imminent. De overinkluderet med antall pasienter da de ska ha 6 patienter inkluderet. Oppfølgning 3 uker etter siste behandling. Første pasient ble inkluderet 11 August og forløpet er opp til 8 cykler a 21 dager, 8 dager til 2 gange firmaporfin og 21 dager til safety avlesning. I alt opp til 197 dager. Første pasient startet 11 August, så denne vil vi nok ha read out på allerede. Hvis inklusjon av nødvendige antall pasienter ble gjort ila 3 mnd, så vil vi ha færdig DLT resultat mars/april. Alt det regulatoriske som ikke er avhengig av interim resultatene burde da også være på plass sånn at studien pf2 studien kan starte ila Q2.18
Jeg er helt sikker på at saferty (DLT) på gjentatte behandlinger ikke bliver noe issue.

Pf2 studien
PW sier at Pv2 er klart ”neste fase er en pivotal fase med accelerer review” sier PW. Et fase II og to fase III er vil være uetisk på denne indikasjon. (inoperabel gallegang)
Studiet bliver et standard of care mot Pcib behandling. Veldig fornuftig, en til en i randomiseringen, gir behov for færrest pasienter. Omkring 100 pasienter og med 30-50 centre vil inklusjonen gå raskt
Jeg tror vi får en interim avlesning med accelered mulighet (godkjenning til markedet), etter 3. mnd behandling eller ca 30% av pasienterne. Da safety ikke er noen issue lengere er det kun effekt som interim avlesningen avhenger av. Her vil det etiske komme til å stå i sentrum, flere behandling vil gir bedre effekt. Cohort 3 og cohort 4 gir best effekt og min påstand er at vi vil med flere behandlinger komme på en CR på over 50%. Og så bliver det meget vanskelig å oppretholde standard of care armen.
Jeg tror derfor at vi kan han markedsadgang ila. Q4.18 eller Q1.19. Det bliver interessant hva de kommer frem til. Han sier jo også at EMA er letter å diskutere med og at de er på et højere niveau, hvor FDA er mere detalje orienteret.
Få specialistcentre har flere fordeler, det er letter å kontrollere, studien bliver billigere, mindre utstyr er nødvendig og markedsføringen av fimaporfin bliver veldig lett. BP kan nærmest gå til dekket bord.
Han sier at det bliver 30-50 centre i hele verden, og det overrasker meg positivt. Det betyr at veldig mange av specialistcentrene i hele verden vil være med. Det er ennå et skulderklapp som viser at alle leger av betydning vil være med på denne succes.

Han sier at 3000 pasienter er tilgjengelig for fimachem for initiel target PW er jo en forsiktig mann, så jeg tolker det sånn at markedet er på ca. 3000 behandlinger plus gjenbehandling og han poienterer at dette er uten Asia. Jeg tror også det er det som Einarsson fisker etter i dette spørgsmål. Flere har jo regnet kursmål ut fra 1500 pasienter, men jeg tror rolig at vi kan regne med at det bliver min 3000 pasienter bare i Europa og USA.

Spørgsmålet om Asia er veldig interessant, her avslutter han litt nølende og vil ikke vil si hverken det ene eller det andre om det. Han sa på Q3 at de vurderte om Asiatiske siter kunne komme med i studiet. Jeg gjetter på at hans svar kommer av at de sitter i veldig ”imminente” partner diskusjoner.

JP. Morgan i San Francisco.
Legg merke til hva PW sier her. Man kan delta på konferencen, man kan arrangere møter selv utenfor, eller man kan få firmaer til å arrangere møter. Det går på opfølgningsmøter og nye møter.
PW sier ”vi snakker med investorer og potensielle partnere, og vi arrangerer selv vores møter”. Dette er en meget vigtig oplysning. Et lite firma som Pcib arrangerer ikke selv møter uten at man er veldig langt hen i processen eller man har stor interesse fra investorer og partnere. Han sier også at de bevidst jobber på å få internationale investorer inn for å få en mere internasjonal eier struktur.
Dette er super intessant kursmæssig. P.T har vi ingen fonde, ingen specialeinvestorer, ingen internasjonale investorer. Hva tror dere som skjer når resultaene viser seg via pf2 studiet og partneravtaler. Da bliver det kø i døra :- )

fimaVacc
De har hurtig respons, som gir behov for færre vaccinasjoner for å få respons. De måler i første omgang overall T celle respons (CD3 respons), deretter CD4 og CD8 som er veldig vigtig for terapautiske vacciner (i dette tilfelde kreft vaccinasjon). De har høye respons rater.
Ikke så mye nytt her, men jeg gjentar bare meg selv, fimavacc kan bli mega stort for Pcib. De resultater som kommer ila. de neste måneder bliver særdeles interessante.

"life-cycle-management"
Plattformen har masser av muligheter blærekreft, hode hals som vaccinasjon i tumor. Esophagus kreft, Pankreas kreft (samme kombinasjons behandling som I gallegang). Især ASIA med mange hulrums tumorer, CPI kombinasjons behandlinger, sammen med partnere.

“You name it We got it.”


Einarsson ”alle CEO i små selskaber som sier de ikke har samtaler med BP, de lyger” "det gjør de" P.W.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 13:57 5787

re Gunner

Jeg tipper du tar feil, men vi får jo fasit uansett snart om kurs ved årsslutt.

Podcasten har jeg hørt gjennom og var slett ikke imponert. Noen mente at jeg ville bli "frelst" straks jeg hadde sjekket den ut. I etterkant er det helt uforståelig hvorfor de trodde at den skulle gjøre meg til en del av menigheten (sagt i beste mening). Tror du gjør rett i å ha en egen mening om selskapet sitt "ønske" om å ha en "aksjonærvennlig fortrinnsrettemisjon". Normalt er dette sånt de sier fordi andre alternativ ikke var gjennomførbare. Mener ledelsen virkelig at en fortrinnsrettemisjon var mest aksjonærvennlig så frykter jeg for aksjonærenes beskyttelse i fremtiden.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Gunnersaurus
17.09.2018 kl 13:50 5815

takk for lykkeønskning HrDuck.

Hva selskapet måtte eller ikke måtte har vi vanskelig for å si noe sikkert om. Det kom frem i en podcast (Jonas Einarssons ord) at selskapet, altså PCIB, ønsket å ha en fortrinnsrettet emisjon. De ønsket kanskje dette siden dette er å anse som den mest aksjonærvennlige emisjonsformen? Å konkludere bombastisk på at de ikke kunne klare å gjennomføre en rettet emisjon er kanskje litt i overkant, selv om det kan være nærliggende å være enig med deg.

Jeg mener ellers at PCIB uten tvil kan forsvare en markedsverdi på over 2 milliarder kroner. Basert på LOA. Litt mer kjøtt på beinet fra extension studien og noe mer positiv info fra fimaVACC (de friske frivillige i England) kan definitivt gi de som handler på lavt 30 tall opp mot en 100 % økning relativt snart. Jeg har derimot full respekt for at du er skeptisk til dette (uavhengig av hvor mye du kjenner til selskapet). Noen ganger er det slik at når ting virker for godt til å være sant, så er det ikke sant. I dette tilfellet mener jeg at det å handle på lavt 30 tall er som å stjele godteri fra barn. Vi tar opp igjen tråden ved årets ende. Kursen er da i mine øyne garantert over 40 kroner aksjen. Jeg tipper også vi har mer enn 50 :O)
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.09.2018 kl 13:48 5823

Kalle klovn
Du hevder som de fleste andre på pcib -trådene at det bare finnes en -1- aksje på OSE
Skift bleier, jeg diskuterer ikke med babyer som bare kan telle til 1. Når du klarer å tele til 10 kan vi snakkes:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 13:40 5845

re Gunner,

jeg har ikke noe imot selskapet og min glede over bedre behandling av kreft og annen sykdom vil være stor. Likevel så har jeg et annet inntrykk av risk/ reward for pcib. Uansett så tror jeg det ikke haster å investere. Det at selskapet måtte dumpe kursen i emisjonen fra 53 til 30 forsterker mitt inntrykk av at det ikke haster. Mitt innlegg mot snøffelen var basert på påstanden om rask og stor kursoppgang. Jeg føler at mine argument om hvorfor det ikke vil skje står sterkt.

Lykke til med dine investeringer Gunner
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Gunnersaurus
17.09.2018 kl 13:36 5858

HrDuck, biotek er som du nevner høy risiko. PCIB har med glans bestått fase I. De har fått klarsignal for en Pivotal Fase II, med mulighet for interim avlesning. Å bruke ordet ekstrem risiko om dette anser jeg som desperat baissing. Prosentvis sannsynlighet for å lykkes er like i underkant av sannsynligheten for å få kron på et myntkast.

Desperate innlegg begge veier er en uting. Jeg mener jeg er ekstremt godt pålest på dette caset, selv om jeg er å anse som en novise i forhold til de som besitter enorm biotek kompetanse. Men jeg kan økonomi, risk-reward, etc. Fra mitt ståsted vil jeg sterkt anbefale å handle på dagens kurser. Og ingenting ville gledet meg mer HrDuck enn at du tok noen lodd og ble med på laget. Vi forsøker tross alt å hjelpe noen som får en ekstremt fæl prognose for å overleve.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
lengeleve
17.09.2018 kl 13:25 5890

Godt svart Gunnersaurus. Arrogansen fra HrDuck er jo helt utrolig. Har ikke mer å si rundt den saken.

Forøvrig artig å kalle Snøffelen amatør som anbefalte aksjen på fem kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 13:24 6588

re Gunner,

jeg mente ikke å være respektløs, men samtidig så følte jeg at ting måtte sies som jeg ser det. Problemet med snøffelen er at han er en amatør ifht til aksjemarkedet når han spår mange 100% oppgang kort etter emisjonen. Han forstår tydeligvis ikke paradokset med at ingen store ville kjøpe til 50 eller lavere når de kunne få kjøpt i en emisjon, men så likevel forvente at det skal kjøpes langt høyere opp rett etter emisjon. Som sagt blir jeg bekymret når så mange skal kjøpe så mye i forventning om kortsiktig oppgang uten å kunne gi et rasjonelt argument om hvor kjøpere skal komme fra.

Hva som skjer i 2022 eller noe vet jeg like lite om som snøffelen. Det er ekstremt høy risiko og de som sier at de nesten garantert har produkt som kommer til markedet mangler forståelse og ydmykhet.

Så er jeg enig i at jeg kunne spart meg uttrykket "nisse", men det er for meg vanskelig å tro at snøffelen kan være så naiv som han fremstår når han spår stor oppgang etter emisjon. Følelsen av at han prøver å lure andre for egen vinning gjorde meg litt irritert og "nisse" var såpass snilt at jeg tok sjansen. Men jeg burde nok heller sagt at han fremstod som en desperat hausser.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Gunnersaurus
17.09.2018 kl 13:16 6626

HrDuck, med all respekt å melde, så virker Snøffelen å besitte mer kompetanse innen biotek enn de langt fleste, inkludert meg og deg. At han påpeker muligheter til å tjene penger her er vel minst like greit som at dommedagsprofetene skriker om 30 kroner (som er emisjonskurs og da trengs det ikke så mye fantasi for å spå at noe skal ned mot en slik kurs). Å bruke ord som amatør og kunnskapsløs nisse om de bedre skribentene på et forum er ikke særlig lurt.

All honnør og ære til deg så langt HrDuck for bra treffprosent frem til i dag. Jeg håper og tror at veien fremover er nordover på grafen og at dette er det siste vi ser av selvskryt fra deg på denne tråden. Hilsen en amatør som er misfornøyd med kursutviklingen men som skal kjøpe det han kan av emisjonsaksjer.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 13:10 6650

hartvigsen1, om du prøver å gjøre narr av Snøffelen så driter du deg bare rett ut.

Du også kunne tjent deg gode penger ved å følge denne super skribentens råd.

Til lille Duck, har du tenkt tanken att denne fortrinnsrettede emisjonen er ett ønske fra de største aksjonærene?

Når en bruker hodet og tenker etter så er dette den beste løsningen.

Dem ser nok mye med PCIB som du ikke ser.

Dem kan enda feile, men oddsen blir bare mindre og mindre for hver dag som går.

Dere høres bare mer og mer desperate ut.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 13:08 6671

Det er en merkelig rase som hausser pcib på forumet her. Vi som har sagt at aksjen skulle falle på grunn av emisjonen blir kalt baissere, lykkejegere osv. Det å ha rett er tydeligvis noe negativt for dere aksjonærer, så kan man bare tenke seg hvordan en sånn holdning påvirker verdien av porteføljen på lang sikt.

Og så kommer snøffelen inn og breier seg med nærmest garantier om at "tidenes mulighet, dobling av kursen" osv. Jeg forstår effekten av en kurs som faller mye og behovet for å trøste seg og sine fans, men det låter jo litt hult når det kommer fra skribenter som var helt sikre på at det ikke ville bli behov for en emisjon. Men her er vi altså.

Det som bør bekymre mange av dere er alle som sier "at de tegner alt de klarer" samtidig som de spår kortsiktig oppgang. Når jeg ser en gjeng med kunnskapsløse nisser som kjøper alt de kan av en aksje og spår kortsiktig oppgang så blir jeg svært bekymret. Selskapet ville gjort en rettet emisjon mot større aktører om de hadde kunne gjort dette på en kurs nære markedskurs før meldingen (53 kroner). Amatører som snøffelen som spår tidenes oppgang etter emisjonen skjønner ikke de enkleste mekanismer når han spår som han gjør. Det mangler kjøpere og det endres ikke selv når emisjonsperioden er over.

Jeg har tidligere spådd at kursen vil falle til 32 under tegningsperioden. Når jeg nå ser hvor mange amatører som skal "kjøpe alt de kan" så tror jeg dette kan bli ille også etter at emisjonsperioden er over. Jeg blir ikke overrasket om kursen vil falle langt under 30.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 12:51 6719

Alltid hyggelig å lese Snøffelens innlegg, godt å se du stikker innom :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Snøffelen
17.09.2018 kl 12:47 6746

Hvor ofte kommer en slik trader-mulighet på OSE?? Ikke ofte, her kan folk doble pengene sin på "no time".
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.09.2018 kl 12:42 6779

Oi sann, når en snakker om sola så skinner den ;)
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Snøffelen
17.09.2018 kl 12:40 6791

Det som er helt sikkert er at tegningsrettene gir en fantastisk trader-mulighet. Kursen er grusa og man har muligheten til å gjøre mange 100% avkastning på under noen uker. Jeg er sikker på at flere tradere ser den muligheten.
Selv satser jeg på å klare å bruke så mange av tegningsrettene som mulig, til kjøp av aksjer på 30 kroner. Heldigvis min andre investering, Photocure, som jeg økte kraftig i i februar hatt en fin stigning siste tiden, og også andre måter å organisere dette på, så sånn sett kan tradere, baissere og andre lykkejegere absolutt bare få holde på så mye de vil. Egentlig er hele opplegget ganske interessant, og gøy, masse psykologi og spill !! Og kun fokus på det nå. Alle har muligheten til å være smartere enn alle andre.
Fundamentalene vil tidsnok komme til sin rett når røyken har lagt seg og kortene er delt ut på nytt, enn så lenge så er det "game time"!!
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.09.2018 kl 12:40 6800

Jeg tror nok at de såkalte seriøse skribentene påvirker en god del. Og jeg behøver vel ikke nevne navn her. Greit nok det, bare en har klart for seg at de skriver for egen vinning, og kan gjerne selge mens de hausser som verst.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 11:47 6993

Klart noe av det som skrives her har betydning den ene eller andre veien for noen er jeg overbevist om.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 11:42 6522

Dersom man tror at mine eller andre sine innlegg her på HO er grunnen til at aksjen faller så har man forstått svært lite.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 11:35 6556

Med trader butt buddies, yess, duck og risch tilbake så skal PCIB kursen tynes ned over igjen.

Da må vi andre bare ta frem tålmodigheten å stå imot :)
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Helten
17.09.2018 kl 11:33 6575

Utfordringen nå er vel at alle med tegningsretter kan selge halve beholdningen sin med 10% gevinst (ved salg på 33,-), og kjøpe på 30 med tegningsrettene selv. Må jo være et godt case for mange om de ikke ønsker å øke eksponeringen i antall kroner i denne aksjen.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 11:28 6603

Ser at innlegget med "ryktet" er blitt slettet. Setter det i hermetegn siden det heller bør kalles ønsketenkning. Hadde det vært et seriøst selskap som hadde vært villig til å ta en stor post aksjer til noe i nærheten av 50 kroner så hadde pcib gjort en rettet emisjon. Å tro noe annet er så naivt at det nesten ikke finnes ord.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.09.2018 kl 10:29 6801

Det er ingen grunn til å betale en overpris på børsen nå når det pågår en emisjon til kr 30. Her må kursen godt ned før et kjøp kan bli aktuelt
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 10:15 6867

Computum skrev Hvem var TS?
Langt unna 30 kroner enda, Kanskje du får handlet for konfirmasjonspengene dine på 30,- risch.

Mulig du kan få ett par hundre aksjer til 30,- om den blir å snuse på 30 tallet ;)
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
rischioso
17.09.2018 kl 09:54 7018

At aksjekursen skulle ned mot 30 blank for å krysse emisjonskursen burde ikke ha kommet som noen overraskelese på noen - jeg prøvde å fortelle dette for en tid tilbake når emisjonen ble meldt, men til store protester...

Noterer meg også at TS sitt nick er slettet...
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.09.2018 kl 08:29 7273

Det er å håpe at de som kjøper i dag har fått med seg at det er eksklusiv tegningsretter .
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Durable
17.09.2018 kl 00:24 7527

Hollenderne vil inn, det er det vel liten tvil om.

Dermed skal aksjekursen OPP i dagene og ukene fremover.

Dersom vi åpner ned og/eller går nedover i morgen/de neste par dagene, vil dette mest sannsynlig være veldig kortvarig.

IKKE la deg lure til å gi bort aksjene dine billig, til hverken Nyenburg eller noen andre.
I morgen, ha litt is i magen, for pokker!
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
gepard1
16.09.2018 kl 22:34 7695

Bateman

Tror klinisk avtale med upfront payment er paa plass allerede i aar, med vaar topp 10 BP partner. Den kan komme naar som helst faktisk. Ikke sikkert de venter til juletider med den.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
bateman
16.09.2018 kl 22:31 7723

For the record så kan vi notere oss at det oxion mener det går rykter om at hollenderene mener Pcib er verdt 70 kroner aksjen på nåværende tidspunkt.
Kursutviklingen de neste ukene vil fortelle oss om det var hold i rykene eller ikke.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
oxion
16.09.2018 kl 21:35 7857

Jeg forsvant ikke,men sitter ikke og følger med hele tiden.
Har slettet info i tidligere innlegg, så ikke legg noe i det..
Skjønner at alt ikke passer her...
Lykke til alle sammen.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.09.2018 kl 20:50 7973

Oxion forsvant i hvert fall etter å ha servert disse visdomsord:
-Hvor rykter kommer fra er ikke godt å vite, så personlig legger jeg ikke så mye i dette.
Men det er liten tvil om at de vil stort inn i pcib.

Jeg har hørt rykter om at de vil selge seg ut , men jeg vet ikke hvor jeg har hørt det. Det er slett ikke sikkert jeg har hørt det heller, men hva gjør vel det ;)
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Sjog
16.09.2018 kl 19:04 8154

Tror uansett ikke at kursnivå har vært tema bateman, men håper selvsagt at nyhetsstrømmen blir slik at de må slite for å få en bra bit av kaken.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
bateman
16.09.2018 kl 18:50 8214

Sjog, vi snakker ikke om at de har signalisert noe, men mest sannsynlig har det vel lekket informasjon etter forhandligene med garanti syndikatet.

Om det er hold i ryktene, så vil vel vi se en kraftig kursøkning utover høsten.
Vi har spennde triggere foran oss, data fra extension studiet, data fra fimaVacc, potensiellle siter i Asia i PF2, nye avtaler fra finaNacc osv.

Mulighetene i Asia er gigantiske, åpnes det opp for asiatiske siter i PF2 så går plutselig det potensielle pasientgrunnlaget fra 15 000 pasienter til
nærmere 300 000 pasienter. Og dette innenfor en indikasjon uten en godkjent førstelinje behandling.
Ingen av biotech selskapene har like stort potensial som Pcib fimaChem mot GGK, og det er heller ingen andre selskaper som har en like enkel vei til markdet og med like gunstig konkurranseforhold mtp på konkurrenter og fraværet av SoC innnefor GGK.

Jeg har flagget det høyt før, men Pcib er enten kjøpt opp eller har inngått en partneravtale innen 2019 er over.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.09.2018 kl 18:39 8271

Og eg er inne så vil helst opp
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.09.2018 kl 18:38 8304

Virker helt tullete.

Vi går ned mandag, spørsmål er bare hvor mye det blir ex retter .
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Sjog
16.09.2018 kl 18:30 8349

Etter min mening er det totalt urealistisk å tro at Nyenburgh har signalisert noe kursnivå de vil handle aksjer på til noen aktører i finansmarkedet.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
bateman
16.09.2018 kl 18:15 8397

Tja, hvis det er rykte som verserer i finansmiljøet eller andre steder er det vel ikke feil å nevne det her?
Såfremt det ikke bare eksisterer i hodet til Oxoin selvfølgelig.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.09.2018 kl 17:28 8518

Det meste som er skrevet og sagt om PciB er fantasi og eventyr, noe som endelig er tatt med i overskriften.
Og Oxion behøver ikke frykte Finanstilsynet. De er med på notene. Ved bl.a annet å la handelen foregå anonymt.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
Sjog
16.09.2018 kl 16:45 8622

Ville vært forsiktig med å spre slike rykter. Jeg ble selv kontaktet av Finanstilsynet for noen år siden med spørsmål om hjelp til å identifisere en skribent på et forum jeg deltok på etter at han hadde plantet rykter om børssensitive nyheter som fikk kursen til å gå. I dette tilfellet er vel du oxion den første til å skrive om det her iallefall.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare
bateman
16.09.2018 kl 16:37 8672

Du har jo hørt det et sted, så du vet jo hvor det kommer fra.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14 Du må logge inn for å svare