Hvor er de som gnåler om global oppvarming nå?

KalleQ
07.02.2019 kl 19:58 152

Skjønner ikke at de gidder å holde på med dette vrøvlet. Det har ikke skjedd noe som helst med klimaet, de vet i hvert fall oppegående mennesker. Det var snøløse vintre på 50 tallet også. Nå er vi for andre vinteren på rad i ferd med å snø ned, så kanskje vi kan få fred fra disse tullingene. Er i hvert fall å håpe på
Redigert 08.02.2019 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
melissa
08.02.2019 kl 10:53 122

Nei, KalleQ, de vil nok holde på til krampa tar dem og enda lengre. Å innrømme at de har tatt feil kommer aldri til å skje.
Det dreier seg egentlig ikke om klima, men om å omfordele verdier mellom fungerende velferdsstater og dysfunksjonelle stater og folk.
Når ingen ting av katastrofene inntreffer etter som tiden går, vil de stolt påstå: Se vi har reddet klimaet.

Tucker beskriver her (første 4 minutter) EAT hypocracy
https://www.youtube.com/watch?v=31vpg_tqHZQ
TUCKER CARLSON TONIGHT |FEB 7, 2019
How would you make yourself feel better. Giving the money back is too obvious and costly and the private plane costs money to run.
Instead You may join a movement that accuses other people of destroying the planet by consuming to much.
Suddenly your own overconsumption might not seem so cynical, at least youre a deeply caring person and you tell yourself that.
as you fly to global warming conferences.
..
It all makes sense now
...it is a religion..that produces witch hunts


Det har jo blitt hevdet i mange år nå at temperaturen stiger, og at dette vil føre til at havnivået stiger, naturlig nok.

Men det skjer jo ikke, havet er på samme nivå nå som for 100 år siden, inhenting har skjedd.

De såkalte forskerne legger stadig fram «bevis» på hvor mye varmere det blir, disse bevisene er nok manipulert fram, for dersom dette hadde vært tilfelle hadde vi selvsagt sett resultatene direkte i at havet ville steget.

Isteden for å drive kvasiforskning på været bør vi heller konsentrere oss om å få u-landene til å slutte med å kaste alt søppelet sitt i elver, på havet etc.

Plast og annen forurensing i havet er et reelt problem.