American shipping - doblingskandidaten som ikke ville ta av


FOr en måned siden kom Arctic Securities med en analyse som omtalte AMSC som doblingskandidat med enormt utbyttepotensiale i tillegg. Aksjen reagerte med å hoppe fra 22 til 24, men siden har den ligget dønn i ro. Hver gang den har steget noen tiåringer, har det utløst regelrette takras av selgere som har lempet ut i store mengder. Sånn har deet fortsatt deg ut og dag inn.
Nå er aksjen så til de grader oversolgt at det ene og alene av den grunn burde være tid for litt mer klatring. Det er langt opp til 40 kroner, og ingenting har endret seg som skulle tilsi at analysen til Arctic ikke er like aktuell som i desember.

For mange som såver i timen...

Gg.

Ratene steg på våren 2013 også, da steg AMSC. 13 gangen, fra 3,- - 40,-.
Sommeren 2015 falt ratene og kursen til ca. dagens nivå, fordi oljepris og produksjon ble redusert betydelig. Flere nybygg var levert og på vei inn i markedet.
Det er ratene i US tankmarkedet som styrer kursen og utbytte i AMSC. I dag er oljeprisen stabil over 60USD. Skraping av flere gamle skip er på gang. 4 skip er skrapet i 2017. US oljeproduksjon er på gamle høyder. Ratene stiger nå igjen. Tror på en dobling av AMSC kursen innen et år. (Mars 2019 47,- ?). AMSC er fortsatt på tilbud, hold og kjøp. (X. Qgutten)

Jeg tror du kan få rett her Eigel Thom. Jeg tror dessuten det er en fair sjanse for at sship også står i det dobbelte om et år. Nå har jeg lest mest om sship,så har mer troa på den,hva tror du? Hvor mange år er det til amsc sine båter pensjoneres/skrapes sånn ca?

Levetiden på J.A Ship er i dag over 30 år.
Alle AMSC ship er levert fra 2007-2011 = 2037-2041++ :)).
Om ikke OSG kjøper selskapet så blir det mange god utbytteår her.
Arivle
29.08.2018 kl 10:50 1596

Kjøpersiden er i ferd med å bygges.....bryter 30 grensen i sept. STERK KJØP!!!!!