--- Gutt 12år ranet i Oslo

Slettet bruker
AP 09.02.2019 kl 16:42 308

Gutt (12) ranet i Oslo Dagbladet


Lørdag ettermiddag ble politiet varslet om at en 12 år gammel gutt var blitt ranet utenfor Storo-senteret. Politiet mistenker fire personer i 14-årsalderen, men har foreløpig bare anholdt to.

- Takk og lov for at fornærmede er fysisk uskadd. Han ble naturligvis skremt av hendelsen, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Skått, til Dagbladet.

Fornærmede blir nå ivaretatt av far og vektere på stedet.

Politiet mener hendelsen fant sted mellom 15.30 og 16.00, og forteller at gutten skal ha blitt ranet like ved senterets inngangsdør.

Gutten har selv forklart at en liten kniv ble brukt i forbindelse med ranet, men politiet kan ikke fastslå disse opplysningene.

- Vi ser veldig alvorlig på dette, og bruker alle tilgjengelig ressurser i arbeidet med å oppsøke gjerningspersonene, sier Skått.

Gjerningspersonene skal ha fått med seg en lue og noen kontanter. Det er foreløpig ingenting som tyder på at det finnes en relasjon mellom gjerningspersonene og fornærmede.

- Vi har sikret beskrivelser av gjerningspersonene fra vektere på stedet, og jobber med å få en forklaring fra fornærmede, sier Skått.

De pågrepne personene stemmer også overens med bilder fra overvåkingskameraer på stedet.
kokkohill
09.02.2019 kl 16:55 304

Såpass må en 12 åring tåle i det nye Noreg , ran ..........Omfordeling av midler, sier globalistene
Lurulf
09.02.2019 kl 16:56 304

Den nye oljen sørger for at berikelsen starter i ung alder. På den måten blir det lettere å integrere folk i det nye Norge.