Bulkejens får skattefri, lukrativ sluttpakke av NATO.


I forhold til alt han har sagt tidligere i livet forventer vi at han frivillig på eget initiativ betaler minst 50% av beløpet i skatt når den tid kommer.

https://www.nettavisen.no/nyheter/stoltenberg-kan-se-fram-til-en-lukrativ-skattefri-nato-sluttpakke/3423588842.html

Det utgjør per i dag en skattefri årslønn på 2,7 millioner kroner. Dermed får Stoltenberg en skattefri etterlønn på ett år på 2,7 millioner kroner - basert på hans nåværende grunnlønn - når toppvervet er avsluttet.


Og det er bare grunnlønna....
Og dette tjener rasshøla skattefritt etter å ha nærmest tvunget folk til å betale halve lønna i skatt med glede :-((
Tyr
10.02.2019 kl 23:41 780

Fy faen, reis til helvete.

Endelig får'n Jens råd til å pusse opp den falleferdige rønna si på Nordberg! Den med oljefyr i kjelleren.

Men hvorfor skattefri? Jeg har i mange omganger hatt ansettelse og lønn i utlandet, og da er skatteregelen at du betaler skatt til det landet du oppholder deg i - dag for dag. Har globalisteliten egne regler for lønnsbeskatning?
Sotah
11.02.2019 kl 09:14 713

Pussig reaksjon på et pengeforum for de rike og vellykkede dette. Hva er problemet?

Sotah. Vi vet at du har tungt for det meste, men når du nå spør hva som er problemet så beviser du til gangs at du har tungt for det.

Her snakker vi om en mann (les møkkamann) som i hele sitt liv har stått på talerstoler og ikke gnålet om annet enn at folk skal betale sin skatt med glede, og gjerne enda mer enn det du må også hvis du føler for det, men den dagen han selv skal betale skatt er det så lite som mulig som gjelder. (forstå det den som kan)

Ærlig talt. Du er vel ikke så dum at du ikke forstår dette?
Sotah
11.02.2019 kl 09:32 700

Da er det vel andre enn han du bør rette skytset mot. Nato eller andre internasjonale institusjoner. Folk har en tendens til å ta det de får innenfor lover og regler. Noen utenfor også, for den del.

Problemet er vel at de har egne regler for seg selv mens vi andre har helt andre regler.

Det er jo litt klamt da Sota at særlig de som har oppfordret alle andre til å betale skatten med glede for å hjelpe fellesskapet plutselig står frem og forsvarer mangemillioners lønn skattefritt.

Det bør bli et godt synlig resultat hva han innbetaler når den tid kommer ;)
https://www.skatteetaten.no/kontakt/frivillig-innbetaling/

Men vi vet jo hvordan dette fungerer. Sosialistene hyler om mer skatt, og "vi skal ta de rike", og lærer aldri. De rike betaler ikke skatt, generelt sett.
De "konglomirerer" seg ut av det ved hjelp av skatteadvokater eller de "flagger til utlandet". Resultatet er at skattebyrden generelt sett kun øker for vanlige folk.
Hollandes "grep" i Frankrike er et godt og ferskt eksempel på dette. Macron følger opp, men møter nå motstand. Sterk motstand!

At Sotah ikke ser problemet viser bare hvor ideologisk sveiseblind han er. Var ikke måte på hvor alvorlig hytta til siv var, med "gaver", "vennetjenester" og "fordeler for Andresen", men når hans kjære kammerat Jens henter ut skattefri lønn er det altså ikke noe problem........
Dette er sosialismen i praksis forum-venner. Dette er slik den fungerer, alltid har fungert og alltid kommer til å fungere. Det er en ideologi som gir makt og penger til noen få, og de som de ønsker, og regningen tar folket. De som jobber og oppfører seg skikkelig
At de kaller seg "sosialdemokrater" er bare et flott ord for pakke det penere inn.
Men folk vil la seg bedra, og som jeg har sagt mange ganger, det er alltid rød fargede i forskjellige nyanser som står først i køen for å bli bedratt.

RR
Redigert 11.02.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare

Den mannen har brukt mangfoldige MILLIARDER av nordmenns sure skattekroner (F-35 jagerflyflåten, Libyakrigen, og ehhh… skal vi si... 22/7) på bare 4 år for å få sin egen CV skikket til å kunne bli utnevnt til NATOs generalsekretær.

Når vi nå ser hvorfor det er så viktig, særlig for internasjonalsosialistene, å få slike jobber, så forstår vi bedre hvorfor de er villig til å rasere egen nasjon og andres nasjoner uten folkeviljen bak seg! Den uforståelige politikken handler KUN om privat gevinst!

Jeg vil sitere et par venner av meg:
THESE PEOPLE ARE STUPID! Q
THERE WILL COME A TIME THEY WILL NOT BE SAFE WALKING DOWN THE STREET. Q+
Redigert 11.02.2019 kl 11:00 Du må logge inn for å svare
Nuka
11.02.2019 kl 19:16 618

Mener du med det ,at uten Jens, så hadde vi ikke valgt å kjøpe F-35, og ikke bomba i Libya ?
Oskar2
11.02.2019 kl 21:39 605

Vi fikk høre en mengde ganger at Alle må bidra til felleskapet, kanskje det var Allah han mente?

Nå er det like før tomsingene hevder at Stoltenberg har ansatt seg selv.

Arne B

Du er nok ikke så langt unna sannheten.
Jeg er 100% sikker på at dersom jeg hadde dyttet 1 mill inn på din konto hver dag hadde du ansatt meg dersom du hadde lyst ut en stilling med årslønn på 500.000,-

Dersom du mener han har kjøpt seg til stillingen, er Erna Solberg dummere enn hva jeg noen gang har tenkt. Tenk på den, du.

Hadde du ansatt meg på bakgrunn av ovenstående eller ikke?
HP17
12.02.2019 kl 21:11 540

Hvorfor skrev ikke media om saken om bulkejens?
Jens la vel en tom lapp i ruta og håpet å slippe unna`?

Han slapp unna fordi han var O den store Jens.
Hadde det vært en fra høyresiden hadde ikke pressen gitt seg før vedkommende hadde begått selvmord.

De skrev om det. Men uhellet som ble fulgt opp med elendig holdning og moral av Stoltenberg, fikk lite oppmerksomhet sammenlignet med andres uhell.
Alle har hørt om Elis tur ned slottstrappa, de færreste om bulkingen til Jens

RR

Sotah
11.02.2019 kl 09:14
206
Pussig reaksjon på et pengeforum for de rike og vellykkede dette. Hva er problemet?

ArneB 5.0
11.02.2019 kl 21:46
99
Nå er det like før tomsingene hevder at Stoltenberg har ansatt seg selv.
Tydelig at dobbeltmoralen er godt innprentet i sosialisthuene, det reageres knapt på noenting som helst på den siden av politikken:-))

Neida Arne, Jens har ikke ansatt seg selv, heller ikke Jaggis og heller ikke andre som jobber i "korrupsjonsblokka", og de er slettes ikke headhuntet som mange hevder, men det er bare å Google det så får du vite halvparten av sannheten/kostnaden.
Som det het i artikkelen, det var noen millioner over forsvarsbudsjettet, men den hele og fulle sannhet får man aldri da resten er bakt inn i mange budsjetter.
Det ringte ikke plutselig på døra en kveld for å si det slik, det var mye arbeid/pengebruk som ligger bak slike jobber.

Rett og slett, å ha alle disse folkene springende rundt i EU eller FN-systemet koster Norge enorme summer men hva gjør de der, de har jo ikke noe å si:-((

.777.
13.02.2019 kl 08:13 484

«men hva gjør de der, de har jo ikke noe å si:-((«

De er sysselsatte og hever fet skattefri lønn, og skattefrie frynsegoder ++++

Her hjemme i molbolandet virker det som det har gått hyperinflasjon i å plage vettet av den siste rest av befolkningen som fortsatt jobber i private bedrifter. Den såkalte høyreregjeringen har bla. innført minstelønn i flere bransjer, skatt på driks og ansatt-rabatt, skrudd opp strømregningene, økt byråkratiet betraktlig, bare for å nevne noe, og snart må vi betale bompenger for hver kilometer vi kjører på traktorstiene nazistene bygde under krigen.

De er sysselsatte og hever fet skattefri lønn, og skattefrie frynsegoder ++++
Det var vel derfor jeg hevdet at dette kostet landet enorme summer:-))
Og Norge har en gedigen organisasjon som valfarter eller bor i Brussel for å påvirke, visstnok den største etter folketallet.

Hvorfor det kan man spørre for vi smører jo bare alt som kommer fra EU direkte inn i den norske lovboka uansett, best i klassen faktisk.https://www.aftenposten.no/norge/i/LnJLp/Hundrevis-av-norske-byrakrater-i-Brussel


Og mer makt skal de få.https://www.dagsavisen.no/innenriks/rapport-norge-kan-matte-gi-mer-makt-til-eu-1.1208676

Jo takk, hadde et bittelite håp for denne regjeringa men den står jo frem som enda mer avgiftskåt enn noen annen regjering vi har hatt besøk av, det er jo snart ikke noe som ikke skal avgiftsbelegges for å skaffe nok penger til sløsekassen, eller partykassen for politikere som jeg liker å kalle det.

Fy f..., det finnes ikke håp for politikken, politikere er så egoeksentriske at de ikke engang ser det selv, står frem og fremhever en politikk som ligger milevis unna det de selv mener uten å blunke og avgiftsbelegger den minste utskeielse for vanlige folk
Drit og dra alt som heter politikere, ærlig jabba.
Det holder ikke med gule vester engang i dette lekelandet.

Med så få stemmer som går til frp, og så mange som 83% til resten så har velgerne bedt om det, men heldigvis får frp styrt bruken litt mer i nyttig retning.
Når 83% ikke stemmer frp kan du ikke påstå vi fortjener bedre.
Takk deg selv.

Takk alle som er i 83% community av ikke frp stemmer inkl 777
takk for ekstraavgiftene 777 i 83% community mot frp
Redigert 13.02.2019 kl 23:51 Du må logge inn for å svare

Med så få stemmer som går til frp, og så mange som 83% til resten så har velgerne bedt om det, men heldigvis får frp styrt bruken litt mer i nyttig retning.
Jøss, hvor lenge kan de flyte rundt med dårlig valgresultat, de sitter jo tross alt med finansministeren som kan sette ned foten om hun ønsker det.....
Galskapen må dekkes inn og hvor ellers er det penger å hente enn å hente det hos vanlige folk? Rikingene er jo ikke interessert i å bidra og det skjønner jeg godt og da er det bare vanlige lønnsposer som gjenstår og de blir jo snart robbet for alt innholdet.
Man betaler jo snart 80% av lønnen i skatter og avgifter.

Hva er denne "nyttige retningen" egentlig?
Redigert 14.02.2019 kl 00:09 Du må logge inn for å svare