Oncos 102 - utvidet studie


TRVX:FØRSTE PASIENT FÅTT INJEKSJON I ONCOS 102-STUDIEN

Oslo (TDN Direkt): Targovax har utvidet Oncos 102-studien med en ny pasientgruppe, og den første pasienten har fått injeksjon.

Det skriver selskapet i en pressemelding mandag.

Den nye gruppen med pasienter får en høyere dosering av Oncos 102, i kombinasjon med sjekkpunkthemmeren Keytruda, skriver selskapet. Pasientene som deltar er svært syke, og responderer ikke på behandling med sjekkpunkthemmere alene.

Den første pasienten som mottar den utvidete doseringen av Oncos 102 har fått sin første injeksjon, og vil få videre behandling i kombinasjon med Keytruda. Dette betyr også at innrullering av pasienter i den første gruppen nå er avsluttet, med totalt ni deltakende pasienter, skriver selskapet.

- Vi er svært fornøyd med at vi har fått godkjent den utvidete doseringen, og at vi er kommet raskt i gang. Resultatene vi fikk med bare tre doseringer av Oncos 102 var lovende, og vi er trygge på at den utvidete doseringen vil vise det fulle potensialet viruset har til å reaktivere pasientene til å respondere på behandling med Keytruda, sier Magnus Jäderberg, medisinsk direktør i Targovax.

BNS, finans@tdn.no
Redigert 11.02.2019 kl 07:58 Du må logge inn for å svare

Sterk og overbevisende påstand på slutten her:

«Vi er trygge på at den utvidede doseringen vil vise det fulle potensialet...»!!

De som kjenner mer til lengde på studier, når kan man forvente første tallene fra dette? H2 2020?
kaunis
11.02.2019 kl 09:10 1546

Jeg vil si det slik; Det vil være meget underlig visst denne forhøyede doseringen ikke skulle gi et bedre/forventet resultat. Meget sannsynlig får vi en bekreftelse på at her kan det være den behandlingen alle har ventet på i kreftbehandlingen, en gang i 2019/2020-2022.Glad for at jeg har lagt opp et aksjekjøps-program i denne aksjen.No må jeg bare utvide dette.
aborum
11.02.2019 kl 09:36 1448

Dosering i 2. cohort matcher den dosering som Viralytics reelt blev solgt på. Forskellen på Targovax og Viralytics er bare, at resultaterne fra 1. cohort (TRVX) allerede er langt bedre, end det Viralytics kan fremvise. Ergo kan man med tilnærmelse og rimelighed forvente svært stærke resultater fra 2. cohort.

Jeg tipper selskabet melder så tidligt som muligt, når patienterne begynder at fremvise CR.
quattro
11.02.2019 kl 10:05 1361

nettopp aborum,
dette blir svært spennende - 'open label study' - vil de 'tørre' å gi markedet fortløpende beskjed om utfall etter hver fullførte behandling m.a.o 12 meldinger - da vil det bli en eksplosjon i slow motion og kommende emisjon er sikret på høye kurser - så har vi annet som foregår parallelt ;)

Første pasient er ferdig med behandlingen i oktober, men det kan komme positive resultater lenge før det.
Allerede etter to uker har pasienten fått flere injeksjoner med Oncos-102 enn pasientene i første gruppe fikk gjennom hele sin behandling.
Med forbehold om at doseringen pr injeksjon kan være forskjellig.
14.02.2019 kl 09:56 616

Det er vel Melanoma mannen til Erna Solberg er operert for nylig