Liste over landssvikere

Slettet bruker
12.02.2019 kl 11:35 980

Ville Donald Trump kommet på en slik liste i Usa?
Som kjent har han inntil siste måneden hatt utallige illegale innvandrere jobbende på luselønn ved mange av sine golfklubber.
Fjordgubben
12.02.2019 kl 12:05 965

Trump følger de spillereglene som gjelder, skal man lykkes i business mø man selvsagt holde kostnadene nede.

En annen ting er å hindre for mye innvandring slik at det blir mer knapphet på arbeidskraft, og at lønningene derfor på en naturlig måte presses opp.

Det er her Trump gjør en bedre jobb enn noen av hans forgjengere.

Å vedta nivået på lønningen politisk har vært prøvd før, i Sovjet for eksempel, og det gikk utrolig dålig.

Så du får ta dine fascist-marxistiske ideer til et annet sted jabba.
Slettet bruker
12.02.2019 kl 12:22 951

"Så du får ta dine fascist-marxistiske ideer til et annet sted jabba."

Du mener det er er fair play for norske bedrifter å ansette uregistrerte utlendinger på luselønn? Du tror ikke at en slik praksis er ødeleggende for norske arbeidstakere og kan lokke til seg mer innvandrere enn hva man ellers hadde fått?

Forøvrig så fulgte ikke Trump de spillereglene som gjelder. Det er ulovlig å ansette illegale innvandrere. Trump har i løpet av kampanjen sagt at selskaper som gjør dette burde straffes med høye bøter. Han har også forsikret at hans bedrifter brukte et system til å verifisere om innvandrere er der legalt som heter E-Verify. Det var også en løgn, for mange av hans bedrifter.
I USA, hvor de ikke har det samme sosiale statshjelpen som i Norge, så er stort sett eneste motiverende faktor for å ta seg illegalt inn i landet vissheten om at arbeidsgivere som Trump villig vekk ansetter dem. Å slå ned på denne praksisen er selvsagt mye viktigere enn å bygge en tåpelig mur-.


Redigert 12.02.2019 kl 12:27 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
12.02.2019 kl 12:36 942

Selvsagt ikke fair play å ansette uregistrerte utlendinger, tviler også på om f.eks Trump har gjort dette og iallefall ikke bevisst.

Men at mange faktisk VIL ansette uregistrerte utlendinger er jo en selvfølge, man må bare sørge for å ha nærmest åpne grenser, så vil dette skje helt automatisk.
Slettet bruker
12.02.2019 kl 12:37 936

"Tviler også på om f.eks Trump har gjort dette og iallefall ikke bevisst."

Er du helt bedøvd? Har du ikke fått med deg artikkelserien til Washington post og andre.

Her er en video om saken fra WP.
https://www.youtube.com/watch?v=POZRXeG3B8M

Forøvrig har man denne. Trump administrasjonen har jo gjort litt:

Feds targeting more worksites crack down on undocumented workers – but not their employers
https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2018/12/11/donald-trump-targeted-more-worksites-undocumented-immigrants-immigration-and-customs-enforcement/2263656002/

De går etter de som røyker hasj og lar Cappelen slippe unna.

Grunnen er enkel. Trump og mange av hans rike venner og donorer fra blant annet bygnings, hotell og casinovirksomhet er, sammen med landbruksnæringen, verstinger når det gjelder bruk av ulovlige innvandrere.
Redigert 12.02.2019 kl 12:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.02.2019 kl 12:48 928

Fin liste ts.

Jeg hadde tenkt å hjelpe Slottet med et slottsmuseum. Men etter å ha lest listen blir ikke det noe av. Skal det bli noe av må
de først vise at de forstår seg på hva Norge og norsk DNA er for noe.
Slettet bruker
12.02.2019 kl 13:01 918

Hva er fake news?
Jeg vet jo hva du mener om svart arbeid så jeg skjønner godt at du er likegyldig til denne problematikken men da kan du ikke sutre over at det blir mer innvandring. Når Trump organization bevist har hatt en jevn strøm med ansatte fra samme by i Costa Rica (Se WP filmen i forrige innlegg) til klubben hans i Bedminster siden 2002 så er det organisert innvandringssvindel.

Redigert 12.02.2019 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
Lurulf
12.02.2019 kl 13:03 916

Savner Sotah og vennene hans på lista.
Slettet bruker
12.02.2019 kl 14:20 892

Devin Nunes, en av Trumps viktigste allierte i kongressen, ble også avslørt som arbeidsgiver for illegale immigranter. (I fjor høst)
Hans familie driver en stor gård i Iowa. Til tross for denne avsløringen ser jeg veldig lite konsekvenser. Han vant blant annet gjenvalget sitt enkelt. Hvorfor det? Skulle tro at med det fokuset det er på å hindre illegale immigranter å komme seg inn i landet så ville presset vært knallhardt og straffene strenge for de som faktisk bevist ansetter dem.

https://www.esquire.com/news-politics/a23471864/devin-nunes-family-farm-iowa-california/

En liten ironi. Gården ligger i kongressmann Steve Kings distrikt. En fyr som er så rasistisk at republikanerne i det siste har bestemt at han ikke får sitte i noen komiteer.
Prelle
12.02.2019 kl 15:31 863

Illegale innvandrere med falske legitimasjoner fikk jobb på Trumps golfklubber...,og de ble sparket da dette ble oppdaget.
Nå påstår de at de lokale sjefene visste at deres papirer var falske.Noen hadde jobbet der i over 10 år.

Dette skjer i denne typen jobber i USA.
Med falske eller lånte papirer er det ikke lett å avsløre om Juanita er den egentlige Juanita......

Trump Organization har ansvaret,men hvem tror at Trump personlig ansatte dem eller snte noe om dette!
Sikkert en her på HO.....

http://time.com/5514060/trump-golf-club-immigrants-fired/
Slettet bruker
12.02.2019 kl 15:47 856

"og de ble sparket da dette ble oppdaget."

Dette er en sannhet med modifikasjoner. De ble sparket når media oppdaget det.

Hva synes du om at Trump har brukt mange 1000 illegale arbeidere de siste 30 årene?
Tror du at han er så dum at han ikke skjønte det?
Når de betalte en lønn på 8 dollar timen for å føre anleggsmaskiner, noe som koster 50 usd i timen for en sertifisert amerikaner?
Slettet bruker
12.02.2019 kl 22:53 800

Noen burde fortsette listen over etniske Nordmenn som er drept av asylsøkere.

https://no.metapedia.org/wiki/Etniske_nordmenn_som_er_blitt_drept_av_innvandrere

Drap nr. 7 på Berit Backer: Asylsøkeren fikk avslag på oppholdstillatelse. Deretter begikk han drapet. Senere fikk han norsk statsborgerskap og oppholdstillatelse. Det var nok belønningen for å drept kvinnen. i 1993 var landsmorder Gro Harlem Brundtland Statsminister

Frem til i dag er det åpenbart langt flere drepte Nordmenn enn 22/7-11. Utøya skulle liksom være et "nasjonalt traume" men vil nok vokse frem som et symbol på hodeløs sosialisme. AP skapte selv tragedien

En rekke asylsøkere, enten de er i trikk, buss, på butikker, på gata bruker kniven hvis formål er å bli tatt hånd om og slik oppnå opphold i Norge.

Og Norge opptrer som naive idioter. Man undersøker dem prejudisielt, gir dem en foreløpig diagnose om "manglende tilregnelighet" overfører dem siden til Psykiatrien som så behandler dem som pasienter. Deretter er det ut i samfunnet på frivillig medisinering, de tar jo ikke tablettene siden de ikke er syke. Så får de saken gjennom rettsapparatet og får av "humanistiske" grunner opphold i Norge

Mission Completed - æren berget, de får bli og de kan starte å sende NAV-penger hjem til familiene og menneskesmuglerne....

At de kynisk har drept noen i Norge for å skaffe seg opphold bryr seg ikke om. Araberne har et annet menneskesyn. Det gir dessuten kredd å ha drept en vantro


Redigert 12.02.2019 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Sotah
14.02.2019 kl 18:35 727

Optimalt pinglete, feigt og svakrygget å legge frem en hatliste med navn og være anonym selv. Såpass skrøpelig er han som lagde denne lista at jeg lett tar plass på lista jeg også. Skal gjøre mitt ytterste for å oppnå plass blant såpass mye oppegående folk.
Fjordgubben
14.02.2019 kl 19:13 719

Er enig med deg i det sotah, en uting at slike lister dukker opp, feigt er det selvsagt også.

Men, det er forståelig, når den offentlige politikken i et land blir ekstrem tyr opposisjonen også til ekstreme metoder, så at dette skjer er faktisk helt som forventet.

Man ser ekstreme motreaksjoner på andre områder også, i Frankrike tar folk på seg gule vester, i Norge for noen år siden tok en ekstremist til våpen og drepte massevis av folk på noen korte timer, alt dette er akkurat som forventet, og det vil ikke stoppe så lenge myndighetene i Europa kjører denne ekstreme politikken.