APCL – en nytt Noreco-case med stor skjult verdi? del 3.

RGTBJØRN
APCL 12.02.2019 kl 14:33 54478

DEL 3.

Har kopiert inn ett meget bra innlegg/analyse fra Xtrainvestor der Lars Brandeggen (som er grunnleggeren av XI) har tatt for seg ett område som mange har «neglisjert», nemlig det fremførbare underskuddet APCL har opparbeidet seg gjennom årene. Innlegget er grundig og langt men velger likevel på tross av lengden å lime inn teksten i sin helhet som en TS. Les mer på XI kanalen https://www.xtrainvestor.com/channel/apcl-ol
Her er innlegget.


For et par år siden var Noreco et konkursdømt selskap med en stor rettstvist som reell egenkapital. Etter å ha vunnet saken i første instans (kurs ti-doblet) og tapt saken i høyere instans (kurs falt men fortsatt fem-doblet) venter de på om saken tillates anket til dansk høyesterett. Uansett utfall synes markedets fokus og verdisetting å ha skiftet til selskapets fremførbare underskudd i Danmark/UK – verdier som for et par år siden var neglisjert av enhver analytiker og lite fremholdt av selskapet. Jeg ser en veldig Noreco-lignende situasjon i APCL nå; konkursdømt med større rettstvist(er) som mesteparten av egenkapitalen med et ukjent og aldri omtalt ganske voldsomt fremførbart underskudd.

APCL har nå en markedsverdi på av 20 MUSD. Dette har vært et katastrofalt selskap som man kan lese om i APCL-kanalen på Xtrainvestor – men som tilfelle Noreco viste kan selv et historisk katastrofalt selskap vise seg ha en riktig attraktiv aksje.
Etter å ha lest årsrapportene ble jeg ble overrasket over å oppdage i notene at det australske morselskapet – som man faktisk kjøper aksjer i - har over over en milliard USD i ‘accumulated losses’ og at de oppgir at konsernet har 600 millioner USD i ‘tax losses carried forward’. Fremførbare underskudd kan ha betydelige verdier (ref Noreco) og jeg hadde ikke sett dette nevnt noen gang hverken i de svært få analyser som er gjort (den siste for halvannet år siden) eller i kommentarer på sosiale media. Jeg har forsøkt å få ut ytterligere/grundigere informasjon fra selskapets ledelse om disse verdier, men telefonbeskjeder og mailer er ubesvarte. For et selskap som etter hvert er litt «eierløst» gjør slik mangel på respons meg litt mistenksom, ikke minst når selskapets ledere fikk betydelige lønnskrav utbetalt i form av aksjer rundt nyttår. Jeg har samarbeidet med nick Warom på Xtrainvestor for å finne ut mer om skatt og caset generelt, mange kjenner til han som skribent også på HO.

En milliard dollar i akkumulerte tap i Australia har potensielt en teknisk verdi på 300 millioner USD eller 15 ganger dagens børsverdi med australsk skattesats. Bruker man gruppens fremførbare underskudd så er teknisk verdi på 180 MUSD – eller 9 ganger dagens børsverdi. Merk: I enhver transaksjon med utenforstående vil teknisk verdi prises til betydelig rabatt.

En hel del av det fremførbare underskuddet i konsernet vil måtte være å henføre til datterselskap i ulike land; såkalte «tax pools» i lisenser/datterselskap i oljeproduserende land kan fort ha klart høyere verdi pga høye skattesatser og enklere benyttelse. Selskapet har i sin årsrapport ikke spesifisert underskudd til land foruten i morselskapet i Australia. Men på nettet finner jeg at APCL bl.a. har et datterselskap i England som i 2016 rapporterte «retained losses» på 334 millioner USD. Det kan være at visse underskudd i døtre hvis ubenyttet til slutt ikke kan benyttes som skattemessige fremførbare underskudd i mor. I selskapets konsernregnskap fremgås av notene at de bruker 30%-skattesats på underskuddet som basis for skatteverdi – dog kan denne (som normalt i slike tilfeller – ref igjen Noreco) ikke balanseføres så lenge det hersker tvil om utnyttelse.

I Australia har de i 2017 innført lettelser i bruk av fremførbare underskudd. Enten må det være viss kontinuitet på eiersiden (50%? – hva gjelder for børsnoterte?) eller «similar business» (tidligere «same» business). Og da er det klart interessant at toneangivende aktører i Senegal og Gambia som FAR og Woodside Petroleum begge er australske, sistnevnte har en mkt cap på 25 milliarder USD. Disse må åpenbart drive similar business. Men merk at som i Norge finnes det gjennomskjæringsregler som kan inntreffe hvis en transaksjon helt åpenbart kun er gjort av skattebesparingsmessige årsaker.
Hvordan bør APCL prises? APCL’s verdisetting innebærer en høyst subjektiv beregning da det er sannsynligheter som må vektes.
Markedsverdien er altså 20 MUSD, med net cash 7 MUSD gitt at man ikke regner inn forpliktelser på 7 MUSD knyttet til lisenser i andre land som er tilbakeleverte (selskapet hevder i rapporter at de kommer seg unna). Så Enterprise Value 13 MUSD evt 20 MUSD.
Verdi 1: Full seier eller forlik på en eller flere av de fire lisensene.

APCL inngikk en intensjonsavtale med en ikke navngitt aktør (ryktes Cairn Energy) om farm down på tre av lisensene (en i Senegal, begge i Gambia) ned til 30% der APCL skulle få viss kostnadsdekning samt bli carried på inntil tre letebrønner.
APCL hadde helt klart ikke fullgjort sin arbeidsplikt på lisensene og har blitt varslet av myndighetene om at utgått lisensperiode ikke er forlenget. Eller kanskje snarere ikke varslet, men først fått lest om det i media. En lisens – ROP i Senegal som ikke inngikk i farm out avtalen – er allerede gitt videre til Total som nylig inngikk farm down avtale med Petronas (det statlige malayiske oljeselskapet) til tross for pågående tvist. Interesse fra majors beviser at det må anses som en attraktiv lisens.

APCL hevder at terminering ikke har skjedd iht lisensavtalen og har dratt inn begge land til ICSID – en internasjonal voldgiftsdomstol - med krav om full tilbakelevering av lisensene.

Intensjonsavtalen virker ha priset de tre blokkene til 55-70 MUSD. Meglerhusene vurderte imidlertid APCL’s restandel på 30% betydelig høyere – Pareto anslo at den riskede verdien av APCL’s andeler i Senegal og Gambia etter farm down avtale representerte NOK 17 per aksje – ekslusive ROP-lisensen. Mirabaud lå enda høyere med nesten NOK 32 per aksje. Merk at begge disse aktørene var selskapets rådgiver i tidligere emisjon og da etter mitt syn blir mindre troverdige. Men det viser at meglerhus gjerne verdsetter et leteselskaps assets betydelig høyere enn farm down prisingen. Tilsvarende så man også ganske raskt i markedsprising og analyser etter transaksjon på Panoros Dussafu-felt; man verdsetter gjerne feltandelen høyere enn implisitt ut fra den strikte transaksjonsverdien – spesielt hvis avtalen innebærer at det raskt vil skje hendelser som leteboring, utbygging etc.

Det er verdt å notere seg at intensjonsavtalen ble inngått mens oljeprisen var på 53 USD/fat. FAR farmet i februar 2018 ned på de to naboblokkene i Gambia til fordel Petronas mens oljeprisen var på 64 USD/fat til en implisitt pris på til sammen 92 MUSD. APCLs blokker er anslått ha uriskede prospective ressurser på 3,1 milliarder fat, FARs ble anslått til over 1 milliard fat uten at man ut fra det bør si noe intelligent om verdiforholdet blokkene imellom.

Senegal/Gambia har blitt et hotspot med solid interesse fra større aktører etter større funn. BP, CNOOC, Woodside, Total og Petronas har nylig gått inn i området. I de to lisensene som APCL eide/eier i Senegal er det anslått net uriskede ressurser på 1,8 milliarder fat. I lisensene vil det foregå ren leteboring og riskede ressurser vil da normalt ligge 10-20% av uriskede – mao chance of success for enkeltbrønner på mellom 10-20%.

Tvisten? Det er vanskelig å vurdere hvor den står. Det er ingen tvil om at APCL ikke har fyllestgjort sin arbeidsplikt og for meg fremstår det klart at landene burde ha kommet seg greit ut av dette ved å følge lisensavtalen til punkt og prikke. APCL hevder derimot at dette ikke har skjedd. Når man ser interessen for området og de økte beløpene som aktører betaler for å komme seg inn på lisenser så forstår man at det kan være svært god økonomi og dermed fristende for Senegal/Gambia å ta tilbake lisensene og heller beholde pengene selv. Det kan muligens også være skattemessige årsaker til å sørge for at APCLs tax pool forsvinner fra lisensene. Nå har det vært en hel del «surr» i disse landenes energidepartementer tidligere for å si det mildt og spørsmålet blir egentlig om Gambia/Senegal kan ha rotet det til for seg selv i iveren etter å ta tilbake verdiene eller grunnet politikere/byråkrater på jakt etter en «envelope of happiness»… ? Så lenge behandlingen i ICSID pågår kan det bli vanskelig å få noen til å utvikle blokkene, det burde tilsi en viss forliksinteresse. Imens vil det foregå interessante leteboringer på naboblokker.

Verdi 2: To 100%-eide dypvannslisenser i Sierra Leone.
Jeg har ikke sett noen verdianslag fra noen på disse og farm downs har ikke skjedd. Sierra Leone holdt nylig på med en tildelingsrunde som er blitt utsatt. APCL skal etter plan komme med drill or drop beslutning innen utløp av oktober. Urisked prospektive ressurser er anslått til 2,5 milliarder fat, men dette er på over 3000m havdybde og så langt har selskapet altså ikke lykkes i farm down.
Verdi 3: Fremførbare underskudd – tax pools:
Som beskrevet i starten – oversett verdi-
Så hvordan regner man på noe slikt?

Verdi to 90% eide Senegal-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ Verdi to 100% eide Gambia-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ 180-300 MUSD i teknisk verdi fremførbare underskudd * rabatt = risket verdi
+ Verdi Sierra Leone –lisenser
Fratrukket nåverdi av fremtidige driftskostnader (vanskelig å anslå)
= mer eller mindre enn 20 MUSD ?
En ting er hva man selv tror om verdi/sannsynlighet – noe annet hvordan et marked vil vurdere dette. I mai 2017 hentet selskapet 30 MUSD til kurs NOK 7,75 etter at kursen var på NOK 12,2 før emisjon ble kunngjort. Den gang var oljeprisen på 52 USD, de hadde andel av lisens i Cote d’Ivory der leteboring var i gang, de hadde inngått LOI i Senegal/Gambia men ikke fått aksept fra myndighetene. Pareto anslo at lisensen i Cote d’Ivory utgjorde 25% av en risket NAV.

....fortsettes

Redigert 21.01.2021 kl 09:21 Du må logge inn for å svare
Aldara
19.02.2019 kl 13:54 3839

Dobbel intradagbunn??
Bunn 1ish...
Da skal vi opp til ca 1,24-25ish....
Men tror ikke det!
Nedsalget fra 1,07ish til krona var et djevelsk verk....F.O!!
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
19.02.2019 kl 13:58 3821

Interesant dag dette, er vel ikke annet å si annet hold på aksjene deres, akrobatikk skjer idag. Går igjennom 1,05 sluttkurs med grei margin på høyere volum styrker aksjen
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
19.02.2019 kl 13:59 3823

Aldara, vi er på børs, tenk heller på dette som mulighet i stedet for frustrasjon
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
19.02.2019 kl 14:04 3813

1 post 271846 på 1,05 og 1 post på 210000 på kr.1.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Aldara
19.02.2019 kl 14:05 3815

Bjørn...
Hadde jeg hatt mer pæng hadde jeg SELVSAGT sett på dette som en nyydelig mulighet...
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
19.02.2019 kl 14:07 3796

I værste fall kan det komme en dump ned på 90 igjen slik det ser ut akkurat nå. Tror mest på posisjonering mot mars som jeg har snakket om før..
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
19.02.2019 kl 14:08 3791

En ting å lære seg er å alltid ha noe ledig kapital
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
FkL
19.02.2019 kl 18:12 3673

Oppdatering i Senegalsaken.
February 19, 2019
The Respondent files further observations on the request for provisional measures.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
FkL
19.02.2019 kl 18:15 3671

Spennende å se om vi «vinner» denne delsaken også.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 18:25 3676

jepp,denne saken tar jo ikke så lang tid,den burde bli avklart ganske raskt:) Apcl vil nok ikke ha noen aktivitet på lisensene,setter jo enda mer press på Senegal. Da vil lisensene være låst i minst 2 år til,hvis ikke forlik kommer! Er vel ikke akkurat det total/Senegal ønsker:)
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Funlight
19.02.2019 kl 18:48 3634

Det er berre lekkert. Da sitter både TOTAL og Senegal i saksa. Spesielt Senegal som har solgt lisensen videre til TOTAL og de ønsker å bore omgående.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Warom
19.02.2019 kl 19:05 3605

Ja, faktisk veldig spennende. En "midlertidig forføyning" er jo ikke å kimse av ;)
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
fremogtilbake
19.02.2019 kl 19:12 3589

Jeg tror også det er positivt for APCL om det kommer en midlertidig forføyning, men la oss også se litt realistisk på det. Det betyr ikke så veldig mye for Total om de borer i 2019 eller 2020, de har nok av andre ting å holde på med. Samme hva som skjer med saken, blir det neppe noen boring i 2019 i noe tilfelle.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Warom
19.02.2019 kl 19:14 3580

Kopierer noe jeg skrev på XI i APCL-kanalen også over hit.

Har ikke tenkt på det på denne måten før, men kan jo være flere gode grunner til at APCL kjører *request for provisional measures*. En ting er å *stoppe fremdrift* på SOSP/ROP og selvfølgelig provosere Total/Petronas, men noe annet er jo at de kanskje *tvinger Senegal* til å ta stilling til saken og forsvare seg i to skriv.
Altså, Senegal må komme med sine argumenter for hvorfor *ikke* APCL skal få gjennomslag, som igjen vil bety at de må spille *noen av sine kort*, trolig både i forhold til SOSP og ROP.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 19:18 3572

Er vel 3 dager igjen til Senegal må levere inn søknaden på rule 41(5), hvis de vil prøve seg på den:) Gambia feilet, og det er vel ikke akkurat i interesse til Senegal å få denne saken noe lengre:) Men mener de kontraktene ikke er gyldige,kan det jo hende de prøver seg. For skal Senegal vinne mot apcl i 2019, er det gjennom 41(5) den ENESTE løsningen.Da blir det kanskje avklart mot slutten av året, og total kan kanskje rekke og starte drilling i 2019! Prøver ikke de seg på 41(5)(de innser at de kanskje har en dårlig sak,ref 41(5) Gambia), kan jo det være et meget godt tegn. Får da er FORLIK eneste løsningen,hvis de skal komme til enighet, slik at total skal få drillet. Ellers vil vi nok holde på til slutten av 2020,før løsning! Vil si at total må sette alt på hold i et par år:) Hmm, burde jo være åpenbart hva Senegal må gjøre:)!
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
FkL
19.02.2019 kl 19:18 3572

Nja, jeg tror det kan bety mye. Vi vet ikke hva dette betyr i forhold til erstatning mot Senegal. Tenker at Petronas ikke er særlig fornøyd. Det er uten tvil et stort nederlag å gå ut offisielt med at de skal borre og så gå tilbake fordi Senegal ikke har orden i sysakene. Mitt bet er at dette betyr mye på flere hold.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Warom
19.02.2019 kl 19:29 3547

Der må jeg vel støtte ditt "bet" Fkl. Kan ikke forstå at det er tilfredstillende verken for Total eller Petronas å gå tilbake på boretid(uansett hvor store de er og hvor mye de har å gjøre andre plasser i verden.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
FkL
19.02.2019 kl 19:36 3528

Slik jeg ser det så er det jo litt av et dilemma for Senegal akkurat det der. Går de ikke for 41(5) så innrømmer de jo at vi har en sak og at de ikke tror at saken kan avvises, samt viser at de ikke ønsker å trenere saken i tid. Et godt tegn for oss. Går de for 41(5) så vil dette trolig ta ennå lengre tid og koste mer penger og da blidgjør de nok ikke Total/Petronas.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Funlight
19.02.2019 kl 19:50 3494

De har valget mellom kolera og pest. Det blir uansett ikke spesielt hyggelig for dem. Situasjonen har de selv havnet i, og snart må de ta ansvar for det. Samme gjelder nabolandet.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
klaesp
19.02.2019 kl 20:04 8423

Her helt overbevist om at ikke Total vil bli assosiert med rettsinstans i Vest Afrika . Total var heller ikke største busgiver på Rop lisensen. HER tvinges det fram en løsning.
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 20:06 8414

jepp fkl, spennende å se hva Senegal velger å gjøre:) Svaret på 41(5) får vi jo på fredag,da har det vel gått 30 dager siden tribunalet ble satt! Kjører de ikke 41(5), er det kanskje et tegn på at de er på defensiven:) Da går saken enten over 1.5-2år, eller Senegal må gå for forlik! Og hvis de er sikre i sin sak, angående kontraktene, burde de jo absolutt kjøre 41(5)! De så hvordan det gikk med Gambia, så får vi se hvilket syn på saken de har nå!
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
klaesp
19.02.2019 kl 20:15 8429

I tillegg har Total "sikret" seg forsikring/erstatning, skulle likt å se avtalen:)
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 20:24 8413

klaesp! Som du sier, total var ikke den største budgiveren, og det var vel noe muffins rundt dette kjøpet! Vet ikke hvor mye av det som eventuelt vil komme opp,hvis denne saken går hele veien. Men total er nok mer komfortabel med at ikke blir noen sak.

For meg er det helt utrolig, hvis dette ikke ender i forlik! All usikkerheten/kaoset som denne saken kan skape for både Senegal og total,hvis den går hele veien! Og dette løses lett med å gi sosp tilbake til apcl, og Senegal kan kanskje i tillegg ha en finger med i spillet på partner! Så går saken videre og apcl vinner,da er kaoset komplett og de må ha oss på to lisenser, samtidig med et dårlig rykte/havarert forhold til total og erstatningskrav. De har jo så MYE mer å tape på å gamble på vinst, enn å ta et forlik. Da kvitter de seg med apcl på rop, og kanskje vi vil sitte igjen med 25-30% på sosp,etter en partner kommer inn! Må jo være innlysende hva de burde gjøre:)
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
Funlight
19.02.2019 kl 20:31 8414

Vi får håpe de tenker som oss, men jeg tror nok de har en helt annen kultur og forståelse av alt dette. Det er vanskelig for oss å forstå hvordan de resonnerer seg frem til sine beslutninger. Skulle de ende opp med SOPS ville det vært en seier for alle parter egentlig. Det vil betyr mangedobling av kursen for oss også. For da vil APCL helt sikkert kjøre emisjon og få satt igang boring omgående med partner som APCL i samband med myndighetene har valgt til oppdraget. Kanskje TOTAL blir med i dansen eller Aker Energy? :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 20:55 8485

Det som jeg tror redder apcl,fra Senegal sin kanskje annerledes kultur, er TOTAL! De har helt klart en påvirkningskraft, og et litt mer fornuftig syn på saken:) De har jo ALT å tape på om saken går videre! Så de spiller jo på en måte på vårt lag! De driter jo i om vi blir sittende med 25-30% på sosp, så lenge ingen forstyrrer deres planer på rop. Så får vi se om Senegal tar til fornuften:)!
Funlight
19.02.2019 kl 21:56 8347

Vi får be til de høyere makter. :)
Funlight
19.02.2019 kl 22:38 8265

Vel markedet mener med grunnlag i kursen at mulighetene er svært små for vinst. Det er såvidt kursen er over egenkapitalen til APCL. Sånn sett er forlik noe markedet ikke forventer med grunnlag i kursen og kursutviklingen som er nedadgående med noe krumspring opp inniblant (etter oppturen fra 50-øre som er inder EK). Selv tenker jeg forlik er et mulig utfall, men markedet er ikke enig. Hadde så vært tilfellet hadde vi vel sett en høyere kurs?
Redigert 19.02.2019 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
thief
19.02.2019 kl 22:53 8234

Er vel derfor oppsiden er så enorm i apcl, fordi dagens kurs ikke reflekterer verdiene på lisensene:) Spretter lett flere kroner på forlik i Senegal el Gambia! Så får vi håpe det går den veien:)
klaesp
20.02.2019 kl 08:33 7985

Er litt spent på om kursen reagerer på gårsdagens oppdatering hos ICSID, i såfall så er det ett lite pluss i margen hos Apcl.
Aldara
20.02.2019 kl 08:37 7964

Mulig reaksjonen kom da kursen falt fra 1,07ish rett ned til krona igår..?
FkL
20.02.2019 kl 09:15 7855

Denne oppdateringen kom etter fallet og jeg tror ikke det er noen sammenheng. Tror vel heller ikke at akkurat denne oppdateringen vil bety mye kursmessig. Tror heller at det endelige utfallet på vår midlertidlige forføyning vil det.
Aldara
20.02.2019 kl 09:37 7807

Fkl...
Ikke sammenheng med fallet..?
Vel vel...
FkL
20.02.2019 kl 09:41 7808

Snakker vi om det samme her Aldara? Såvidt jeg vet så ble saken oppdatert etter børsslutt i går. Tenker du på at noen visste det før? Hvis denne oppdateringen skulle gitt noe som helst utslag så tenker jeg marginalt oppover.
RGTBJØRN
20.02.2019 kl 12:29 7646

Tror ikke den eller de som solgte i går med litt volum ønsket annet enn å ha kapital over i kansje NAS eller andre aksjer , APCL caset er fortsatt inntakt,ser heller muligheter her hvis dumping kommer.
Warom
20.02.2019 kl 12:35 7632

Jeg tenkte vel mer eller mindre det samme i går når det skjedde. Det var ett betydelig antall, og det var en fin mulighet for den som måtte ha "det behovet" over i evnt andre aksjer.
thief
20.02.2019 kl 14:52 7496

Blir jo litt spennende å se hva icsid lander på i saken mot Senegal nå.Svaret burde være like om hjørnet:) Begge har vel nå levert inn sine begrunnelser, og det neste nå er avgjørelse! Hadde jo satt Senegal/total i en VELDIG knipe om all aktivitet på disse lisensene ble stoppet opp. Da kan de være låst i et par år, tenker jeg Total setter skikkelig press på Senegal. Og de må vel kanskje oxo betale en slant til total, ref erstatningsklausulen! Så får apcl medhold, strammes skruen enda et hakk,hvis ikke den allerede er i bånn:)
RGTBJØRN
20.02.2019 kl 15:42 7444

Satser på at du får rett Thief
RGTBJØRN
21.02.2019 kl 10:32 7177

Det er noen som ønsker få tilgang på denne tråden, som jeg skrev så må det være noen som har noe konstruktivt å komme med, sjekker ut hver enkelt som ønsker tilgang. Konklusjon : Kan ikke se at dere trenger annet enn lesetilgang. mvh RGT Bjørn