APCL – en nytt Noreco-case med stor skjult verdi? del 3.

RGTBJØRN
APCL 12.02.2019 kl 14:33 54455

DEL 3.

Har kopiert inn ett meget bra innlegg/analyse fra Xtrainvestor der Lars Brandeggen (som er grunnleggeren av XI) har tatt for seg ett område som mange har «neglisjert», nemlig det fremførbare underskuddet APCL har opparbeidet seg gjennom årene. Innlegget er grundig og langt men velger likevel på tross av lengden å lime inn teksten i sin helhet som en TS. Les mer på XI kanalen https://www.xtrainvestor.com/channel/apcl-ol
Her er innlegget.


For et par år siden var Noreco et konkursdømt selskap med en stor rettstvist som reell egenkapital. Etter å ha vunnet saken i første instans (kurs ti-doblet) og tapt saken i høyere instans (kurs falt men fortsatt fem-doblet) venter de på om saken tillates anket til dansk høyesterett. Uansett utfall synes markedets fokus og verdisetting å ha skiftet til selskapets fremførbare underskudd i Danmark/UK – verdier som for et par år siden var neglisjert av enhver analytiker og lite fremholdt av selskapet. Jeg ser en veldig Noreco-lignende situasjon i APCL nå; konkursdømt med større rettstvist(er) som mesteparten av egenkapitalen med et ukjent og aldri omtalt ganske voldsomt fremførbart underskudd.

APCL har nå en markedsverdi på av 20 MUSD. Dette har vært et katastrofalt selskap som man kan lese om i APCL-kanalen på Xtrainvestor – men som tilfelle Noreco viste kan selv et historisk katastrofalt selskap vise seg ha en riktig attraktiv aksje.
Etter å ha lest årsrapportene ble jeg ble overrasket over å oppdage i notene at det australske morselskapet – som man faktisk kjøper aksjer i - har over over en milliard USD i ‘accumulated losses’ og at de oppgir at konsernet har 600 millioner USD i ‘tax losses carried forward’. Fremførbare underskudd kan ha betydelige verdier (ref Noreco) og jeg hadde ikke sett dette nevnt noen gang hverken i de svært få analyser som er gjort (den siste for halvannet år siden) eller i kommentarer på sosiale media. Jeg har forsøkt å få ut ytterligere/grundigere informasjon fra selskapets ledelse om disse verdier, men telefonbeskjeder og mailer er ubesvarte. For et selskap som etter hvert er litt «eierløst» gjør slik mangel på respons meg litt mistenksom, ikke minst når selskapets ledere fikk betydelige lønnskrav utbetalt i form av aksjer rundt nyttår. Jeg har samarbeidet med nick Warom på Xtrainvestor for å finne ut mer om skatt og caset generelt, mange kjenner til han som skribent også på HO.

En milliard dollar i akkumulerte tap i Australia har potensielt en teknisk verdi på 300 millioner USD eller 15 ganger dagens børsverdi med australsk skattesats. Bruker man gruppens fremførbare underskudd så er teknisk verdi på 180 MUSD – eller 9 ganger dagens børsverdi. Merk: I enhver transaksjon med utenforstående vil teknisk verdi prises til betydelig rabatt.

En hel del av det fremførbare underskuddet i konsernet vil måtte være å henføre til datterselskap i ulike land; såkalte «tax pools» i lisenser/datterselskap i oljeproduserende land kan fort ha klart høyere verdi pga høye skattesatser og enklere benyttelse. Selskapet har i sin årsrapport ikke spesifisert underskudd til land foruten i morselskapet i Australia. Men på nettet finner jeg at APCL bl.a. har et datterselskap i England som i 2016 rapporterte «retained losses» på 334 millioner USD. Det kan være at visse underskudd i døtre hvis ubenyttet til slutt ikke kan benyttes som skattemessige fremførbare underskudd i mor. I selskapets konsernregnskap fremgås av notene at de bruker 30%-skattesats på underskuddet som basis for skatteverdi – dog kan denne (som normalt i slike tilfeller – ref igjen Noreco) ikke balanseføres så lenge det hersker tvil om utnyttelse.

I Australia har de i 2017 innført lettelser i bruk av fremførbare underskudd. Enten må det være viss kontinuitet på eiersiden (50%? – hva gjelder for børsnoterte?) eller «similar business» (tidligere «same» business). Og da er det klart interessant at toneangivende aktører i Senegal og Gambia som FAR og Woodside Petroleum begge er australske, sistnevnte har en mkt cap på 25 milliarder USD. Disse må åpenbart drive similar business. Men merk at som i Norge finnes det gjennomskjæringsregler som kan inntreffe hvis en transaksjon helt åpenbart kun er gjort av skattebesparingsmessige årsaker.
Hvordan bør APCL prises? APCL’s verdisetting innebærer en høyst subjektiv beregning da det er sannsynligheter som må vektes.
Markedsverdien er altså 20 MUSD, med net cash 7 MUSD gitt at man ikke regner inn forpliktelser på 7 MUSD knyttet til lisenser i andre land som er tilbakeleverte (selskapet hevder i rapporter at de kommer seg unna). Så Enterprise Value 13 MUSD evt 20 MUSD.
Verdi 1: Full seier eller forlik på en eller flere av de fire lisensene.

APCL inngikk en intensjonsavtale med en ikke navngitt aktør (ryktes Cairn Energy) om farm down på tre av lisensene (en i Senegal, begge i Gambia) ned til 30% der APCL skulle få viss kostnadsdekning samt bli carried på inntil tre letebrønner.
APCL hadde helt klart ikke fullgjort sin arbeidsplikt på lisensene og har blitt varslet av myndighetene om at utgått lisensperiode ikke er forlenget. Eller kanskje snarere ikke varslet, men først fått lest om det i media. En lisens – ROP i Senegal som ikke inngikk i farm out avtalen – er allerede gitt videre til Total som nylig inngikk farm down avtale med Petronas (det statlige malayiske oljeselskapet) til tross for pågående tvist. Interesse fra majors beviser at det må anses som en attraktiv lisens.

APCL hevder at terminering ikke har skjedd iht lisensavtalen og har dratt inn begge land til ICSID – en internasjonal voldgiftsdomstol - med krav om full tilbakelevering av lisensene.

Intensjonsavtalen virker ha priset de tre blokkene til 55-70 MUSD. Meglerhusene vurderte imidlertid APCL’s restandel på 30% betydelig høyere – Pareto anslo at den riskede verdien av APCL’s andeler i Senegal og Gambia etter farm down avtale representerte NOK 17 per aksje – ekslusive ROP-lisensen. Mirabaud lå enda høyere med nesten NOK 32 per aksje. Merk at begge disse aktørene var selskapets rådgiver i tidligere emisjon og da etter mitt syn blir mindre troverdige. Men det viser at meglerhus gjerne verdsetter et leteselskaps assets betydelig høyere enn farm down prisingen. Tilsvarende så man også ganske raskt i markedsprising og analyser etter transaksjon på Panoros Dussafu-felt; man verdsetter gjerne feltandelen høyere enn implisitt ut fra den strikte transaksjonsverdien – spesielt hvis avtalen innebærer at det raskt vil skje hendelser som leteboring, utbygging etc.

Det er verdt å notere seg at intensjonsavtalen ble inngått mens oljeprisen var på 53 USD/fat. FAR farmet i februar 2018 ned på de to naboblokkene i Gambia til fordel Petronas mens oljeprisen var på 64 USD/fat til en implisitt pris på til sammen 92 MUSD. APCLs blokker er anslått ha uriskede prospective ressurser på 3,1 milliarder fat, FARs ble anslått til over 1 milliard fat uten at man ut fra det bør si noe intelligent om verdiforholdet blokkene imellom.

Senegal/Gambia har blitt et hotspot med solid interesse fra større aktører etter større funn. BP, CNOOC, Woodside, Total og Petronas har nylig gått inn i området. I de to lisensene som APCL eide/eier i Senegal er det anslått net uriskede ressurser på 1,8 milliarder fat. I lisensene vil det foregå ren leteboring og riskede ressurser vil da normalt ligge 10-20% av uriskede – mao chance of success for enkeltbrønner på mellom 10-20%.

Tvisten? Det er vanskelig å vurdere hvor den står. Det er ingen tvil om at APCL ikke har fyllestgjort sin arbeidsplikt og for meg fremstår det klart at landene burde ha kommet seg greit ut av dette ved å følge lisensavtalen til punkt og prikke. APCL hevder derimot at dette ikke har skjedd. Når man ser interessen for området og de økte beløpene som aktører betaler for å komme seg inn på lisenser så forstår man at det kan være svært god økonomi og dermed fristende for Senegal/Gambia å ta tilbake lisensene og heller beholde pengene selv. Det kan muligens også være skattemessige årsaker til å sørge for at APCLs tax pool forsvinner fra lisensene. Nå har det vært en hel del «surr» i disse landenes energidepartementer tidligere for å si det mildt og spørsmålet blir egentlig om Gambia/Senegal kan ha rotet det til for seg selv i iveren etter å ta tilbake verdiene eller grunnet politikere/byråkrater på jakt etter en «envelope of happiness»… ? Så lenge behandlingen i ICSID pågår kan det bli vanskelig å få noen til å utvikle blokkene, det burde tilsi en viss forliksinteresse. Imens vil det foregå interessante leteboringer på naboblokker.

Verdi 2: To 100%-eide dypvannslisenser i Sierra Leone.
Jeg har ikke sett noen verdianslag fra noen på disse og farm downs har ikke skjedd. Sierra Leone holdt nylig på med en tildelingsrunde som er blitt utsatt. APCL skal etter plan komme med drill or drop beslutning innen utløp av oktober. Urisked prospektive ressurser er anslått til 2,5 milliarder fat, men dette er på over 3000m havdybde og så langt har selskapet altså ikke lykkes i farm down.
Verdi 3: Fremførbare underskudd – tax pools:
Som beskrevet i starten – oversett verdi-
Så hvordan regner man på noe slikt?

Verdi to 90% eide Senegal-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ Verdi to 100% eide Gambia-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ 180-300 MUSD i teknisk verdi fremførbare underskudd * rabatt = risket verdi
+ Verdi Sierra Leone –lisenser
Fratrukket nåverdi av fremtidige driftskostnader (vanskelig å anslå)
= mer eller mindre enn 20 MUSD ?
En ting er hva man selv tror om verdi/sannsynlighet – noe annet hvordan et marked vil vurdere dette. I mai 2017 hentet selskapet 30 MUSD til kurs NOK 7,75 etter at kursen var på NOK 12,2 før emisjon ble kunngjort. Den gang var oljeprisen på 52 USD, de hadde andel av lisens i Cote d’Ivory der leteboring var i gang, de hadde inngått LOI i Senegal/Gambia men ikke fått aksept fra myndighetene. Pareto anslo at lisensen i Cote d’Ivory utgjorde 25% av en risket NAV.

....fortsettes

Redigert 21.01.2021 kl 09:21 Du må logge inn for å svare
tuja
26.02.2019 kl 12:47 7366

Nydelig, warom. Nettet begynner å snøre seg sammen. :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Warom
26.02.2019 kl 12:55 7340

Jepp tuja, det er så påfallende timing, like etter at presidentvalget i Senegal er passert og med ny code i gang og 41(5) i Gambia avklart, så knytter Pace kontakt med disse to samtidig. Begge to *passer perfekt inn* til å representere selskapet sitt i forhandlinger på tvers av grensene, hvor det kanskje skal jobbes frem en løsning hvor begge våre saker avklares.

Vi skal da huske på at A1/A4 ligger nord for SOSP på samme linje, dermed vil det være sannsynligvis veldig interessant for en stor aktør å gå inn på alle tre lisensene.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
solid1
26.02.2019 kl 13:05 7310


Nå må dere ikke glemme Total.

Årets olje konferanse i London 26 – 28. februar dreier seg mye om Afrikas oljeutvikling. Her kan man finne både nye og gamle “venner“.

Spesielt Total ønsker seg skattefordeler i Afrika, noe APCL naturlig nok har dersom myndighetene legger til rette for det.
Funnverdier i Afrika holdes tydeligvis lavt for å unngå uvelkommen skatt
(antar dette er “forhånds-skatt“ basert på stipulerte verdier)

https://www.africaintelligence.com/aem/gas/2019/02/26/11b_12b-total-keeps-low-profile-to-avoid-unwelcome-taxes,108346454-gra

Konferansen i London går over tre dager avsluttes med en middag for om lag 1000 gjester.
Regner med at vann (og olje) gjøres om til vin den kvelden.

Network with the biggest names in the oil and gas industry at the IP Week dinner, one of the largest social gatherings in the oil and gas industry calendar. Every year this event attracts over 1,000 guests from all over the world.

https://www.ipweek.co.uk/agenda
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
thief
26.02.2019 kl 21:05 7013

veldig spennende artikkel og kontaktene som JP har hatt:) Kan ikke tro at dette bare er tilfeldig, her virker det som noe er på gang! Man må jo "jobbe" med den infoen som er tilgjengelig, og dette var MEGET interessant:)! Virker som markedet sov litt i dag, tror ting snører seg til nå. Håper raketten snart fyres, da kan kursen gå bananas! Blir det noe på tvers av landegrensene, da er det vel strake veien til 5kr +! Der den lå før problemene!
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
solid1
27.02.2019 kl 08:07 6763


Mye kan nok bli avtalt i kulissene i London denne uken.
Ser muligheten av at Shell (som Warom beskriver) kan være en outsider som stikker av med hele kaka.

Uansett vil så store verdier (lisenser) som "lille" APCL besitter være et samtaleemne blant enkelte.
Det kan bli trivelig å være APCL eier om 3 - 4 aktører går inn i en bud-kamp om selskapet og dermed lisensene.

Ser frem mot noen behagelig varme marsuker, og mener vi nå leder 2, mulig 3 - 0 dersom ikke Shellet blir anulert.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
klaesp
27.02.2019 kl 08:35 6696

Med flere parter innvolvert i prosessen, vil et forlik kunne ta tid. Uansett må tidslinjer hos ICSID følges. Spennende tider.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Funlight
27.02.2019 kl 09:57 6570

De kan få noen svært attraktive lisenser OG et mulig fremførbart underskudd på kjøpet. Det vil jo totalt sett bety at man besitter en del verdier om lisensene kommer i hende til APCL igjen. Da er vel 10 kroner et ganske lavt bud totalt sett vel (der kursen vaket en stund FØR lisensene endte i ICSID)?
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
solid1
27.02.2019 kl 11:12 6484

Antar de fleste vil være fornøyd med både 5 og 10.-, men man kan fort få mer, mye mer.
Ser det som godt mulig at både APCL og de respektive stater allerede ser på APCL som rettmessig lisensinnehaver.

Imidlertid vil APCL trolig ha langsiktige problemer med å være involvert i både Senegal og Gambia pga historikken.
Den "enkle" mulighet for alle parter er en samtale mellom de to statene og en eller flere av de store selskapene om at den som "løser problemene" også får en eller annen "gulrot" i form av skatteutsettelser / fradrag eller annet.

Dette gir de store en gylden mulighet til å kjøpe hele APCL og alle parter blir trolig fornøyd.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
klaesp
28.02.2019 kl 15:07 6114

Lenge siden det har vært så lav omsetning. Spennende periode vi er inne i
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
tuja
28.02.2019 kl 15:10 6112

Mange sammenfallende ting som snart kan gi den utløsende faktor. Og da tror jeg det blir av positiv karakter. Nå er det vent og hold som gjelder. Akkumulerte noen 10k ekstra i dag. Tror det smeller snart.

:)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Warom
28.02.2019 kl 15:13 6095

For å være helt ærlig tuja, så tror "faktisk også jeg" det samme ;)
Er helt overbevist om at vi nærmer oss noe nå(da tenker jeg i forhold til forlik). Vanskelig å sette ord på det, men noe er under emning slik jeg ser det :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
tuja
28.02.2019 kl 15:50 6019

He he, Warom. Ser ut som det nærmer seg "lift-off". :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.02.2019 kl 15:54 6003

Spændende tider, as usual ?
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Warom
28.02.2019 kl 15:55 6002

....noen andre enn meg som ser en ganske så perfekt OHS siste 30 dager+ ? :)

https://goi.nf/?vvdchaoezkuq
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Aldara
28.02.2019 kl 16:00 5983

Nå må noen følge opp her å kjøpe ellers synker vi påny ned i evighetssirupen!
GO!
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.02.2019 kl 16:01 5982

Er det investors fra iox som køber nu ???
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Aldara
28.02.2019 kl 16:04 5981

Hvis vi venter for lenge nå så faller vi ned i dritten igjen!!
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.02.2019 kl 16:05 5966

Eller Fafa sanyang og co.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
tuja
28.02.2019 kl 16:07 5961

Sperrepostene forsvinner raskt når noen bestemmer seg. Tenker vi slutter brukbart opp før helgafreden senker seg. Spennende tider nå. :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
SeddelPressa
28.02.2019 kl 17:46 5813

Se der ja, litt småaction på enden av dagen :)

Kanskje noen har startet og legge sammen 1+1+1 som du sa tidligere i uka warom ... :)

Mars blir spennende måned, uten tvil !

Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
HP17
28.02.2019 kl 18:17 5747

Mitt tips er at APCL blir kjøpt opp av en av de store innen sommeren. Det er småpenger det er snakk om og gevinsten er formidabel
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
tuja
28.02.2019 kl 18:25 5723

Warom. Ser den. OHS-en har vel potensial opp mot 1,5-1,60? Men kommer forlik går vi laaaaangt forbi. :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
thief
28.02.2019 kl 19:08 5659

Vært noen tilfeller i det siste,hvor det plutselig blir tatt 500-1000k i et jafs:) Spennende! Og er jo absolutt nå det er sannsynlig at noe kommer til å skje,hvis det forhandles om forlik:) Har selv tippet noe i løpet av feb/mars, er kommet halveis! Er det flere parter involvert.kanskje oxo på tvers av landegrenser, så er det jo en del som skal på plass,før ting blir meldt! Veldig god følelse på at apcl nå sitter godt i det, og vi kan vel nå oxo 100% sikkert konstatere at Senegal droppet 41(5):)!!
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
tuja
28.02.2019 kl 19:23 5627

thief

Ja, den(41/5) har gått under radaren min de siste dager. Senegal har nok droppet å prøve med bakgrunn i hva som ble utfallet i Gambia.
2 meget gode poeng til APCL. De leder 2-0. (41/5 avvist i saken mot Gambia, og Senegal droppet å prøve).
Kampen nærmer seg sluttsignalet.
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
FkL
01.03.2019 kl 08:43 5299

Det tar nok enda en stund før vi vet resultatet i Senegal og om det blir gjenvalg eller ikke. Uansett så peker vel alt på Sall.

Supporters of Senegal’s head of state Macky Sall were swiftly castigated for prematurely declaring victory in the aftermath of last Sunday’s presidential polls, with Prime Minister Mahammad Dionne insisting a clear majority of votes for the incumbent candidate rendered a run-off unnecessary, writes Barry Morgan.

However, main opposition leaders Idrissa Seck and the much younger Ousmane Sonko protested, pleading with the media and religious leaders to patiently await official results and each claiming a second round on 24 March was inevitable. By press time it seemed likely that even if Macky, as he is locally known, failed to score the whopping 57% of votes cast, as optimistically claimed by Dionne, he is still on course to achieving the overall majority required to catapult him into a second term, this time for a five-year tenure.

The Voting Commission may reveal provisional tallies by the end of the week but the Constitutional Court must then approve these before announcing official results, not later than 1 March.

https://www.upstreamonline.com/hardcopy/1713121/sall-supporters-in-senegal-quick-to-claim-poll-victory
Redigert 21.01.2021 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
01.03.2019 kl 11:09 5213

Fkl, Macky Sall har vundet valget....(58%)

BBC news. 28-2-2019.
Senegal's President Macky Sall has won a second term, of five years, following Sunday's election.

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/world-africa-47400711
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
thief
01.03.2019 kl 13:51 5066

Får vi se om det blir tatt et stort jafs med aksjer i dag oxo mellom 15-16:) Skjedde jo 2-3 dager på rad for en ukes tid siden! Da er vi vel fort nærmere 1.15-1.2 før helgen:)!Eller forblir det rolig resten av dagen,jævla spennende periode vi er inn i hvertfall.Burde jo komme en avgjørelse fra ICSID veldig snart angående apcl sin forespørsel om stopp av aktivitet på lisensene i Senegal!
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
Aldara
01.03.2019 kl 16:26 4925

Elendig oppfølging fra i går...
Kan vel strengt tatt ikke kalles oppfølging i det hele tatt!
Så har vi seeeeeeeeeget tilbake i den ytterst trege siiiiiirrrrrrruuuuuupppppeeeeennnnn igjen!
Sukk!!!!!!!!
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2019 kl 11:50 4565

Viktig at Sall vant. Da har Senegal en regjering som kjenner saken, og vi slipper kaoset. G er trolig i kontakt med storesøster Senegal og en felles løsning kan ikke utelukkes. Å nistirre på kursen nå er feil fokus, slik jeg ser det. Men klart det kan fort gå noen mnd før avklaring.

Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
SeddelPressa
03.03.2019 kl 12:42 4510

Med alle de signalene som har kommet frem , så kan nok de som er våkne og godt belest i saken her gjøre en vill investering for tiden!

-Gambia fikk Ikke medhold i 41-5
-Senegal sin frist for og prøve det samme har utgått
Jens pace sitt nettverk knyttes stadig nøkkelpersoner som er spesialisert på konflikter over landegrenser mm..

Kursen har liggi og vaka i 1.03 -1.08 den siste tiden.
Tror og håper såklart at kursen skal karre seg oppover mot 1,50-2kr snart.

Spennende uker fremover nå :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
klaesp
03.03.2019 kl 15:36 4378

Enig i din oppsummering , Spressa... Venter også på oppdatering hos ICSID, som kan komme innen kort tid, tror mest på avklaring hos ICSID ,fordi takstometre løper hver dag for alle parter.
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
thief
03.03.2019 kl 18:10 4265

Regner med det kommer en avgjørelse fra ICSID i senegal-saken nå til uka:)! Dette er en mye enklere prosess en 41(5) var! Det ser vi jo av svarene til partene i denne saken. De var mye kjappere! Og tribunalet har nok ikke så mye info å prosessere som ved 41(5)! De skal vel ikke ha noen høring her heller. Så nå til uka har det gått et par uker siden siste respons fra Senegal, da er vi nok nærme:) Ikke like viktig denne avgjørelsen,men kan jo sette siste spiker i kista for eventuell utvikling av rop/sosp! Det vil si at lisensene blir satt på hold i +-2år:) Noe Senegal og iallfall total med partner ikke vil like! Så ting snører seg sakte men sikkert til! Her tror jeg apcl står meget godt, og tålmodighet vil lønne seg BIGTIME!!Går det som vi tror,selv med bare løsning i ett av landene er vi flere kroner opp, kan bli GULL dette!
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
klaesp
04.03.2019 kl 08:55 3987

Merkelig stille i media fra både Gambia og Senegal. Kjenner duften av et forlik som kommer snikende:)
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
tervi
04.03.2019 kl 10:33 3863

Merkelig stille i omsetningen. Tilnærmet null. Stille før stormen. Ta plass!
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
04.03.2019 kl 10:45 3829

Etter litt ferie ser jeg idag at ikke mye nytt har skjedd. Vi er nå inne i mars måned som jeg håper at vil sette litt fart i aksjen. Til nå stillingskrig med lav omsetning, de fleste sitter bare å venter på forlik.
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
SeddelPressa
04.03.2019 kl 11:08 3779

ligger fortsatt 450K på 1,05 og lurer :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
04.03.2019 kl 16:01 3579

Sett det samme 450k 1,05. Vi får se, selge nå "tror jeg er lite lurt"
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
Aldara
04.03.2019 kl 16:21 3540

Mulig de smeller til og tar 450k rett oppover sålangt de kommer!
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
tuja
04.03.2019 kl 16:30 3526

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/17/38

African Petroleum Gambia Limited and APCL Gambia B.V. v. Republic of The Gambia (ICSID Case No. ARB/17/38)


Latest Development:February 28, 2019 - The Claimants file a memorial on admissibility, jurisdiction and the merits.
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
Aldara
04.03.2019 kl 16:50 3479

Er noe i gang her evt hva...??
På forhånd ThanX
Redigert 21.01.2021 kl 03:15 Du må logge inn for å svare