aborum
20.02.2019 kl 16:42 1179

Har akkumulert yderligere på 7,75. Det er tydeligt, der er et salgspres og vi får vel snart mulighed for at se på aktionærlisten, hvem der sælger.

How low?
De forsiktige kjøperne sender aksjen ned,har personal low på 6,90,kan det bli ny rekord?
Ingen som er fysen på støttekjøp lengre,har danskene solgt seg ut?

Neppe årsaken til dagens fall under 8 kr.
Targovax har to kombinasjonsstudier med Keytruda - med Oncos-102 på føflekkreft, og med TG-02 på tykktarmskreft.

Jeg tror dagens fall skyldes kompiskjøring mellom Nordnet og Nordea.
Kursen var farlig nært å utløse kjøpssignal da WM 50 nesten krysset WM 100.
Så da måtte vel algoritmene inn å "pynte" på tallene...?

Jeg benyttet anledningen til å akkumulere litt.
forum100
20.02.2019 kl 12:58 1437

I dag. Merck Shares Fall As Keytruda Fails Late Stage Study In Liver Cancer Patients.
kaunis
20.02.2019 kl 12:30 1483

Quatro, Enig med deg der, Tror ikke de helt har forstått mulighetene som ligger i kortene.Vi kan vel nesten se helt bort fra FFN i buksp.kjert.kreft da det er bare de som ikke er så syk som kan helberedes. Da burde TG01 også brukt like friske pasienter som det FFN kan bruke i en nytt forsøk. Her ser det ut til at det trenges noen som tar tak og setter tingene på sin rette plass/godkjenning. I morgen vil jeg vente og se hvor mange som faller fra og senker kursen før jeg fisker opp noen av de som kastes.
Redigert 20.02.2019 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
bæærnt
20.02.2019 kl 12:28 1489

Sier samme hus som spådde TRVX som rakett i november. Men, det var selvfølgelig like før delisting fra hovedindeksen......

Det er kanskje Nordea som forstetter å selge seg ned som siste topp20/50 viste tegn til.
Redigert 20.02.2019 kl 12:33 Du må logge inn for å svare

Trippelbunn rundt kr. 7 ,hmm
quattro
20.02.2019 kl 09:19 1694

slik går det når hypen i 2017 har lagt seg helt og de sa kr 32.-
nå har Oncos meldt gode resultater på melanom og TG er egentlig best in class på resultater (da FFN er så lite brukbar for de fleste pancras pasientene)
i tillegg har det gått nesten 2 år og selskapet går videre enn om det er små steg - men det vet vi jo - TTT i biotek
nå sier de 13kr …. er det noen som stoler på disse folkene mer ?

jeg stoler mest på meg selv - tror på caset - tror de får avtale - tror de får hentet penger - tror de har reelle sjanser for et produkt eller flere
Redigert 20.02.2019 kl 09:46 Du må logge inn for å svare

DNB sier:

"We reiterate our BUY but have cut our target price to NOK13 (NOK18) on a more conservative assessment of the pipeline."

Targovax sin mcap er 432mill, og de har 151mill på bok.

Under 300 mill prises da både TG og Oncos til.

Det er latterlig lavt! Noen fine utlesninger fremover nå, så er det kanskje være muligheter for og passere emi kurs på 20 kr igjen.

Flere meglerhus har kursmål langt oppå 20-tallet pr nå.

Nå er vel kanskje den beste og "tryggeste" tiden å handle trvx...

3 ting iforhold til data.

Tg01 skal meldes H1 2019 der akademika sponser (en stor?) studie.. denne vil garantert gi kursoppgang da TG plattformen "vekkes til live" igjen..

Peritoneal studie som også sponses av CRI i samarbeid med AZ... Denne blir kanskje tidenes viktigste datautlesning for ONCOS da det dreier seg om 78 pasienter.. guidet 2019, trvx har ikke myndighet til å melde noe her... ved knall data her, kan man forvente deal i form av salg (minst 4mrd pga viralytics) eller samarbeid..

Melanoma.. vi får data H1 2019 fra siste 3 pasienter i kohort 1. Kohort 2 er allerede igang med "riktig" dosering.
Får de enda en CR til (som aldri har skjedd i refractory), så har de en sensjasjon på gang med ONCOS. Data kan komme fortløpende...


Alt annet som penger, partnerskap, trump må tas i betrakting.. håper det hjalp deg litt. :)
NA
19.02.2019 kl 19:09 2068

Kan noen oppdatere meg litt på hva vi har i vente fremover rundt denne aksjen? Er relativt ny her, men vurderer å handle litt i Targovax. Hvilke oppturer eller nedturer kan vi forvente fremover? Har lest litt, men ingenting er bedre enn info fra seriøse investorer.
Seriøse svar helst.
My69Toy
15.02.2019 kl 20:08 2514


Redeye research note

Targovax: Rundade av ett händelserikt år
Feb 15 2019

Gårdagens rapport innehöll inga nya besked. Det fortsätter vara starkt fokus på pågående studier samt att hitta en kostnadseffektiv lösning för vidareutveckling av TG01. På pappret ser nyhetsflödet relativt tunt ut under 2019, där de viktigaste är resultat för ONCOS-102 inom melanom (grupp 1) och TG02 inom kolonrektalcancer.
Targovax visade stigande rörelsekostnader under Q4’18, drivet av ökade investeringar i forskning och utveckling, som sannolikt är kopplat till expansionen av pågående melanom-studie. Kassaflödet var betydligt bättre än resultatet för perioden, vilket fick hjälp av positiva rörelsekapitalförändringar. Sannolikt pekar rörelsekapitalet i motsatt riktning under innevarande kvartal.

Finansiell är läget fortsatt stabilt med likvida medel per sista december om 151 MNOK (262). Det finns dock behov av att stärkta finanser under 2019 för att kunna slutföra pågående studier. Efter rapporten har vi uppdaterat våra estimat för verksamheten, se nedan.Relativt lite nytt har rapporterats från projekten senaste månaderna och rapporten gav inte heller några nya besked. Den främsta nyheten i år är att ONCOS-102 avancerat in i andra delen av pågående kombinationsstudie inom melanom. I den andra delen testas en mer omfattande dosering av ONCOS-102, som förhoppningsvis ska leda till än bättre respons med bibehållen god säkerhet. Ytterligare resultat från den första delen av studien ska presenteras under H1 2019, vilket har potential att bli en av årets viktigaste händelser. Vi bedömer att denna studie är central för att driva partnerintresse, men vi tror att det behövs resultat från fler än sex patienter för att det ska bli verklighet.

TG01 tog vi ur modellen i fjol efter beskedet att Targovax inte på egen hand går vidare inom pankreascancer. Ambitionen är tydlig att man vill hitta en kostnadseffektiv lösning för att driva utvecklingen vidare av projektet, men det verkar vara ett samarbete med akademin som är mest troligt. Ett sådant samarbete skulle väcka liv i projektet, men det finns tydliga utmaningar med den sortens samarbeten. Man kan tappa kontrollen och ofta blir det förseningar.

Viktigare blir resultaten från fler patienter som deltagit i studien med TG02, vilket förväntas under H1 2019. Fortsatt positiva signaler på relevant immunaktivering skulle stärka caset. Vi kan dock konstatera att patientinklusionstakten var väldigt långsam.

Vi har uppdaterat våra estimat och värdering efter rapporten och vi justerar ned base case till 15 NOK (17). Behovet av förstärkta finanser riskerar ligga som en blöt filt över aktien.


Klas Palin
Equity Analyst
klas.palin@redeye.se
frs2904
14.02.2019 kl 22:33 2816

Om første pasient skal rekruteres i løpet av året, så er vel meldingen om partneravtale rett rundt hjørnet :-) Tipper vi har nærmer oss 25 kr. før påske.

SomZa hva er AstraZenica?


Legg merke til at AstraZenica driver også med RAS forskning og er i fase 1.

Targovax´s begge plattformer er attraktiv oppkjøpskandidat for AstraZenica.


AstraZeneca is a global, science-led biopharmaceutical business and our innovative medicines are used by millions of patients worldwide.

Nettopp.. man trekker ikke pistolen om man ikke har noen kuler å fyre med! Kule 1 blir akademika samarbeid...
aborum
14.02.2019 kl 11:07 3473

Hvor er iøvrigt dine spørgsmål til ledelsen under disse præsentationer?

Jeg har tidligere gjort det klart, at der er kommunikeret direkte til Øystein Soug i forbindelse med FFN vs. TG-01 og at flere ønsker selskabet berører dette emne på præsentationerne. Det er min opfattelse at der er flere ting på gang her, som ikke nødvendigvis er kommunikeret videre til aktionærerne (af forskellige hensyn, hvor samarbejde og "gå på listefødder" kan være en årsag).
Redigert 14.02.2019 kl 11:09 Du må logge inn for å svare
aborum
14.02.2019 kl 10:59 3533

Jeg synes faktisk Øystein Soug gjorde en bedre figur end tidligere. Her er en kopi af det jeg har noteret mig under præsentationen:

10 minutter inde i præsentationen har Øystein stort set udelukkende fokuseret på TG-01; som jeg læser hans kropssprog og positive formulering omkring denne platform, står det klart at selskabet er allerede er langt i forhandlingerne omkring et videre forløb. Bemærk at AstraZeneca ligger i fase 1 med en KRAS inhibitor og TRVX allerede er i kombinationsstudie med AstraZeneca.

Øystein understreger fortsat tro på at selskabet kan lukke aftale/r på begge sider af atlanten og behandle første patient inden for 12 måneder (hvilket understreger, at aftalen skal falde på plads snart, da det ofte tager betydelig lead time at rekruttere første patient). Stærk udmelding.

Torbjørn live on stage; mindre erfaren til at præsentere, men tydeligt at ledelsen ønsker at give ham taletid. Jeg undrer mig over, at man ikke vælger CMO frem for CFO til at præsentere det kliniske program (der heldigvis taler for sig selv og er velkendt materiale for de fleste aktionærer).

Efter det sædvanlige road show på TG og ONCOS fra Torbjørn (nothing new …), er vi videre til ONCOS-402, 602 og 902 med blandet status af in-vitro/in-vivo; flere informationer følger senere på året som tidligere udmeldt (tipper dette bliver fremlagt så snart patentering er på plads).

På den finansielle side understreger selskabet endnu engang, at man er finansieret langt ind i 2020 og jeg ser på den baggrund ingen grund til bekymring for emission for nærværende. Man vil tydeligvis som minimum afvente videre aftaler på TG-01, hvilket uden problemer vil løfte kursen betydeligt (tilbage mod tidligere emissionsniveau på 20,00).

H1, 2019 vil give to kendte triggere på ONCOS-102 melanoma og TG-01 mOS, men som set tidligere er der faldet patenter og andre gode sager i hatten på sidelinien.

Reflektion omkring spørgsmål til ledelsen:

På spørgsmålet omkring OS fra FFN taler Øystein muligvis over sig, men det er min opfattelse at han svarer på spørgsmålet i en kontekst, hvor selskabet allerede har etableret et videre klinisk samarbejde på TG-01 (spekulativt).

Spørgsmål til ledelsen fra aborum:

With the favourable safety profile and expected mOS for TG-01 - combined with the known toxicity of Folfirinox (FFN), is it an option to apply for CMA?

Øystein: “we are looking at approximately 100 patients prior to applying for CMA” (en klinisk aftale som indikeret tidligere vil med al sandsynlighed være et setup, der hjælper selskabet til at nå dette niveau)
quattro
14.02.2019 kl 10:57 3505

SomSa, forstår din frustrasjon - Ø.Soug vet jo dette godt selv men han har vel sine grunner for ikke å trekke FFN resultatene 'i tvil' slik du sier - hva grunnen er kan vi jo lure på ….. kanskje en mer 'ydmyk' posisjon er på sin plass - han skal jo nå knytte samarbeids bånd og ikke vet vi hvilke 'bindninger' som finnes mellom industri og akademia - kanskje derfor han trør varsomt SomSa - ikke vær så forbanna !!
SomSa
14.02.2019 kl 10:30 3566


Sung er blant mest ubrukelige, udugelige og inkompetente CEO innen norsk biotec. Fyren klarer ikke åpne sin jævla kjeft å sammenlikne TG01 med mFOLFIRINOX og fortelle at mFOLFIRINOX med sine fantastiske resultater kan behandle kun 10%-15% av pasientene siden det er svært giftig. Fyren sammenlikner ennå TG01 med Gemcap. Når fyren ikke sammenlikner TG01 med mFOLFIRINOX må begrunne dette, grunn til at Targovax har falt rett i dassen er på grunn av mFOLFIRINOX.
Sung må få spraken så fort som mulig, fyren har null peiling på biotec og har 0 peiling på kommunikasjon.
quattro
14.02.2019 kl 09:59 3632

teknisk er der ingen hindring - men godkjenning og prosedyrer rundt dette tar tid - men selskapet ønsker videre samarbeid og klarer ikke selv å tar TG til markedet alene - derfor jobbes det intenst i kulissene - dere har vel sett at utgiftene har økt siste kvartal ………..
focuss
14.02.2019 kl 09:35 3708

Hva er argumentet for å ikke gi TG01 til pancreas pasienter allerede i dag? Jeg ser ingen.

Kan fort få en ketchup-effekt i TRVX.
SomSa
14.02.2019 kl 09:28 3737


Side 12:
THE RAS DEVELOPMENT LANDSCAPE
TG is the most advanced RAS-targeting product in active development

- Targovax har kommet lengst i verden blant 12 konkurrenter innen RAS etter at GlobeImmune klarte ikke. Targovx har solide dokumentasjoner på at TG01 virker.
- Legg merke til at AstraZenica driver også med RAS forskning og er i fase 1.
- AstraZenica er enn av de som sponser 2 CPI + Oncos-102 kombinasjon studier.
- Targovax´s begge plattformer er attraktiv oppkjøpskandidat for AstraZenica.
aborum
14.02.2019 kl 08:55 3820

Der kan vel efterhånden ikke længere være tvivl om, at ledelsen tager situationen omkring TG alvorlig og arbejder aktivt på at etablere et videre samarbejde. Henvendelser om samarbejde fra det kliniske miljø er i min bog det samme, som at FFN er parkeret på sidelinien (intet nyt under solen, svært toksisk chemo til ganske få patienter).

Melding forventes inden for overskuelig horisont. ONCOS er allerede godt på vej.
Mdg1
14.02.2019 kl 08:24 3922

Det høres ut til at de snart melder om sponsing av TG1 forsøk. Når den meldingen kommer går nok kursen over 12 på et blunk :)
Panis
14.02.2019 kl 08:02 4018

Fra Q4 rapporten:
«Outlook
There is much excitement in the industry for the potential of oncolytic viruses and with our ONCOS platform we have the potential to become a key player in this market. We keep in frequent contact with a number of pharmaceutical and biotech companies regarding, inter alia, collaborations on trials and supply of combination products. We have four ongoing clinical trials for our ONCOS-102 program, which delivered encouraging data during the year and we expect several meaningful data read-outs over the next 12-18 months.

We remain confident in the potential of the TG neoantigen vaccine platform to treat mutant RAS cancers as shown by the encouraging results from the TG01 trial in resected pancreatic cancer. We are in active discussions with a number of collaborative groups who have expressed interest in sponsoring pancreatic cancer combination trials. We are also excited by the potential of TG02, our second-generation pipeline candidate from the TG platform, which is currently being tested in a phase Ib exploratory trial in colorectal cancer.

We enter 2019 with optimism and look forward to providing further updates on our clinical progress.»
Redigert 14.02.2019 kl 08:06 Du må logge inn for å svare
bæærnt
13.02.2019 kl 16:05 4295

IOX var en referanse til kaunis. Begge frekventerer den tråden. Drar ellers ingen sammenligner mellom disse to selskapene. Skulle bare mangle.
aborum
13.02.2019 kl 15:25 4369

bæærnt skrev IOX ?
Vigtigt at være opmærksom på, at biotek er enslydende med ventetid og tålmodighed; der synes at være en latent pessimisme blandt flere aktionærer omkring manglende fremdrift, trods al information tilsiger, at man skal vise tålmodighed .. tilgang til patienter og alle andre forhold i markedet er ikke noget ledelsen kontrollerer. Det her er ikke en olieaktie, og nu IOX bliver bragt på banen, så vil jeg personligt (som tidligere storaktionær i IOX) have det stramt med at sammenligne disse to selskaber; det er muligt IOX er en bedre tradingaktie, men ledelsen og potentialet i disse selskaber bør på ingen måde sammenlignes (og det er for lavt at trække dette kort).

Øystein Soug har tidligere informeret, at man arbejder målrettet på at kapitalisere på TG-01 og vi er alle (forhåbentligt) oplyste aktionærer omkring situationen til FFN og toksisitet, hvilket logisk tilsiger, at selskabet på et eller andet tidspunkt inden for den guidede periode vil melde til markedet om videre fremdrift.

Hvis ledelsen siger H1, 2019 og Øysten Soug siger "formentligt inden april", da vil jeg ikke være akkurat den aktionær, der stiller mig op med megafon omkring manglende melding medio februar. Det bliver decideret trættende at læse de konstant negative indlæg.
Redigert 13.02.2019 kl 15:27 Du må logge inn for å svare
13.02.2019 kl 15:23 4388

Har du noen gang truffet noen nord for Rørvik som kan noe om økonomi?

Noen som vet hvorfor Nordnet fortsetter å selge?
Meyerløkka øker litt, i hvert fall.
kaunis
13.02.2019 kl 13:12 4576

hjelpes av hva?????Mer pesimisme, har du ikke et eneste selskap du er posetiv til????
bæærnt
13.02.2019 kl 11:50 4695

Siden du spør. Nei. Ta en titt i dagens og siste dagers ordrebok. Selskapet kan ikke holde tilbake materiell info, så da blir det vel en gjentakelse av det markedet allerede vet fra før. Kanskje med en ny oppdatert tidslinje om milepæler i 2019-2022. Blir sjelden opptøyer av det. I positiv forstand. Muligens et overdrevent pessimistisk syn på ståa, men det kan ikke hjelpes........