The Real Tommy Robinson

polemiker
UK 13.02.2019 kl 12:07 301

Tommy Robinson skrev for mange år siden en bok om sitt liv; Enemy of the State (2015). Her er et lengere intervjue og dokumentar som tar opp tråden fra den boka og er oppdatert med de siste hendelsene. Tommy forteller her åpent om sin historie med bl.a. kriminalitet og hva som har gjort ham til den han er i dag.

Denne er blodfersk og en absolutt "must see" for alle som har noen meninger om Tommy Robinson.
Her er første del: https://www.youtube.com/watch?v=0_d04RB-P0U

Se denne dokumentaren og sjekk om det stemmer med det bildet media har skapt av denne mannen. Norske media er selvsagt ikke det spor bedre enn sine venner i britisk media. Engelske myndigheter har forsøkt å stoppe denne mannen fra å ytre seg i over 10 år nå. De har forsøkt å ta livet av ham ved hjelp av sine muslimske venner i fengslene.

Det siste eksemplet i fjor høst er kanskje det mest groteske og noe man ikke tidligere har sett i et sivilisert samfunn. Tommy Robinson ble arrestert og fengslet i ekspressfart i en proforma "rettsak" for å ha filmet seg selv på offentlig sted hvor han leste fra en BBC artikkel som lå online på nettet. Han ble dømt til 13 mnd. i fengsel og sendt til et høysikkerhetsfengsel som har den desidert største andelen av muslimer av alle fengsel i landet.
Redigert 13.02.2019 kl 14:47 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
13.02.2019 kl 14:15 286

Robinson er som mange andre briter et offer for å tilfeldigvis har blitt født og oppvokst i en del av landet som radikalt ble endret pga enorm muslimsk innvandring.

Robinson har hele tiden hevdet at det ikke er hans eller hans familie/naboers skyld at muslimene presset ut etniske briter, og ikke nok med det: at de fikk beskjed om at de var uønsket i deres egen bydel, for muslimene påpekte at dette må var et muslimsk område og at de må måtte aksepetere at det var muslimsk levemåte man måtte rette seg etter.

Lett for sosialistsossene å bo på et besteborgerlig sted, slå seg på brystet og skrike rasister til de stakkars britene som ble presset ut fra sitt eget hjem.