IOX - Morsomt case, men dårlig risk reward


Må innrømme at jeg solgte det meste av IOX idag. Vanskelig å si hvordan denne utvikler seg på kort sikt, men i mine øyne ligger risikoen i at det ikke blir boret før i Q2 (ref. Q3 rapport kommentar om SLS forhandlinger). Det vil medføre salgspress i aksjen. Hvis melding om bore planer kommer tipper jeg vi ser en oppgang opp mot 8-9 kr, men tror nok kanskje man vil se litt sell on news stemning da også som gjør at man kan plukke aksjer ned mot 6. Så i realiteten er ikke salg på disse kursene det jeg vil kategorisere som billigsalg, men heller en nyansert risikovurdering. Blir spennende å se om den holder seg videre eller om man får en dipp tilbake på manglende nyheter. Vil tro 3 uker uten nyheter kan smelle endel kortsiktige ut av aksjen.
Kursmål: 4

Triggere
- Drilling update altså plan om å bore (De kommer aldri til å melde at de plutselig har boret uten om å melde fra om planen på forhånd slik som det har blitt spekulert i her på forumet.)
- Bjellesau på eiersiden eller annen form for aksjonærmasse som kan ta styring.

Risikomomenter
-Shutdown VIKINGO eks pga lavere produksjon enn forventet.
-Emisjon(vil tro dette ikke kommer før man har en konkret plan, men finansiering er nødvendig innen 1 år)
- Største risikoen kursmessig er i mine øyne rett og slett at uke etter uke går uten noe nyheter. Det vil medføre salgspress heller enn kjøpspress.
Redigert 20.02.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
Cat349e
23.02.2019 kl 16:57 1252

Se på idex, kursen lå mellom 3.1 og 3.2 i et par uker. Bang emisjon på kr 4! Mao de betalte 30% mer enn sluttkurs!

PEN kjørte sist en emisjon omtrent med null i rabatt
JosefK
24.02.2019 kl 07:00 975


Hvorfor skulle de legge boring til regntiden? Interoil er eksepsjonell sånn. Man kan på forhånd si når både produksjon og aktivitet trappes ned.


Der gikk 4 kr inn. Spørsmålet man må stille seg er om dette er en god kurs å kjøpe på. Det er har jeg mine tvil rundt. Er redd problemene med SLS kan legge seg over kursen som en mare i nærmeste fremtid. Det blir i hvert fall ikke boring med det første!