Strongpoint nr. 2-19 Klar for vekst

STRONG 15.02.2019 kl 16:00 52736

* Ny partneravtale med Harting Systems.
* Ny salgskanal/konsept med Road Runners i Spania.
* Pricer med knalltall og rapporterer at mesteparten av ordrereserven er i blant annet Norge.
* Produktene og produktkvaliteten til Strong er ledende. Blant annet var det kun Strong som ble kvalifisert til å levere sikkerhetskofferter til SBERBANK. Alimerka i Spania gikk først til konkurrent, men snudde da kvaliteten ikke var god nok og Strong landet en flott ordre.
* Flere små og mellomstore kontrakter i det siste med Pricer til Baltikum med stort potensiale.
* Butikkene MÅ få mer effektiv logistikk og her har Strong flere løsninger. Netthandel med utkjøring er ikke lønnsomt. Det er vel kun en aktør som går med overskudd i Sveits og de leverer ut med posten?
* C&C har mottatt stor heder og ære og har da landet flotte ordrer i Sverige allerede samt en gigantisk rammeavtale i Russland som det kun har blitt levert småtterier på enda.
monopol
28.02.2019 kl 23:09 3276

Jeg håper de ikke kjøper egne aksjer for å bruke de i eventuelle oppkjøp. En selger vil trolig mye heller ha kontanter enn aksjer i strongpoint, og strongpoint vil derfor ende med å betale mer hvis de tilbyr oppgjør i aksjer, enn de ville gjort med kontanter.
100%OSE
01.03.2019 kl 08:01 3181

Denne er verdt en titt.
Fikk et veldig godt inntrykk av både Jacob og Hilde her. Jacob virker veldig sulten på oppkjøp/vekst. Virker som Hilde Horn er litt presset på tiden dette skal ta. Håper de treffer godt her videre, her har strongpoint truffet blink på tidligere oppkjøp. Veien videre blir spennende.
Håper også Jacob klarer å grave litt i lommeboka å vise at dette har han tro på.

Jeg håper virkelig de kjøper egne aksjer for å bruke de i eventuelle oppkjøp.
Veldig ofte ser man at selger / grunder o.l. får del-betalt i aksjer.
Det har flere hensikter å gjøre det slik.
Det kan være at selger ikke har nødvendig styrke og kapital for å drive sitt selskap fremover på ønsket måte. Når han da overlater selskapet til noen med større finansielle og operasjonelle muskler så er betaling i aksjer en måte å ivareta selger på slik at han kan fortsatt være med i selskapet og ta del i fremtidig verdiskapning og utvikling samt evt utbytter.
Kjøper på sin side sikrer seg ofte med at de får med seg nøkkelpersonell , og at menneskene bak kunnskapen er med på å drive selskapet videre fremover.
Om StrongPoint kjøper egne aksjer nå for å bruke disse som del-betaling i fremtiden så vil det derfor være positivt i flere henseende.
For det første de som er nevnt over.
For det andre så har de i dagens situasjon mulighet til å få fatt i en bra mengde aksjer til svært lav pris ( Iallefall om "han vi vet" fortsatt skal drive å kaste ut aksjer på billigsalg )
Det er også en fordel for selskapet om de kan kjøpe rimelige aksjer nå , og når kursen er feks 30% høyere og de vil betale med aksjer så kan man jo si at "kostnaden" av oppkjøpet ble noe rimeligere enn ved bruk av ren cash.
Vii får også økt omsetning i en illikvid aksje ( uten å legge press på kursen da det ikke er lov ved tilbakekjøp )
Vi får vekk en del frie aksjer som legger press på kursen og aksjene som kjøpes av selskapet vil nok ikke være i fritt omløp på lange tider.
Vi vil også med stor sannsynlighet se at den nye eieren av disse aksjene vil arbeide for at selskapet skal lykkes med mål om at hans / hennes aksjebeholdning vil øke i verdi til den dagen gevinsten skal realiseres.

Så fra min side, ja takk til del-betaling av oppkjøp med aksjer.

100%OSE
01.03.2019 kl 08:13 3154

Spot-on Vikingen.
Jeg har personlig alltid ment at det er viktig at ledelse har eierskap. Og med oppkjøp og nøkkelpersonell så kan dette være enda viktigere at de sitter på begge sider.
01.03.2019 kl 08:23 3141

Det er litt morsomt at Gilen nå er med å gir styret dyrere aksjer. Styret har forøvrig ikke rabatt.
Rykker vi i dag mon tro?

Hvorfor er det ikke en "likes" knapp her ? :)
Nøtten
01.03.2019 kl 09:18 3083

Med referanse til videoen,flott video og bra de legger ut slike.
Han som intervjuer, virker som han teknologi fyren som TV2 pleier å intervjue ang. it og teknologi. Jobber han for Strongpoint, eller leier de han muligens bare inn?
01.03.2019 kl 09:20 3083

Ja, veldig bra at de utvider presentasjonen med en ettervideo. Han leies inn for å holde presentasjonene. Skikkelig nerd, og det liker vi.
Redigert 01.03.2019 kl 09:30 Du må logge inn for å svare

Jeg håper også at de kjøper egne aksjer med delbetaling av oppkjøp som formål. Jeg er enig i alle argumentene til Vikingen og gjentar dem ikke.
MEN: Det ble i går nevnt å trykke opp nye aksjer som delbetaling ved oppkjøp.
Det er jeg like negativ til som jeg er positiv at de kjøper aksjene til dette formålet.
Dersom de trykker opp nye når kursen er så lav så er det direkte negativt for oss eierne mener jeg. Skal dette være aktuelt må det kun være dersom de ikke har noen penger til å kjøpe egne aksjer og de samtidig har et helt rått tilbud på selskapet som skal kjøpes. Hvis ikke håper jeg rett og slett at de aldri finner på å gjøre dette på et slikt kursnivå som vi er på nå. Hadde aksjene vært drøyt overpriset er det noe annet.
Redigert 01.03.2019 kl 09:35 Du må logge inn for å svare

Interne og eksterne mål, altså du tenker at de kanskje har målsetting internt men ikke vil gå ut med det?
Det er jo greit nok at det er helt forskjellige meninger om dette.
Men jeg synes at dersom de har interne mål så blir det mye mer forpliktende om de går ut med dem, og de bør ha såpass tro på seg selv og at de får det til at de tør å gå ut med målene. Men jeg er jo også opptatt av veien til målet, spørsmålet mitt inneholdt 'hvordan skal dere komme dit'. Det er dette som er viktig.
Det nytter ikke å bare si at vi tror vi skal klare 2 milliarder.
Vi har jo diskutert dette tidligere og få var enige med meg, men jeg tror likevel at slik informasjon er riktig å gå ut med til et aksjemarked som i dag ikke er noe særlig interessert i selskapet i det hele tatt. I mine øyne er det en god måte å få opp interessen på.

Meget bra innlegg, og synes det belyser grunnlag for kjøp av egne aksjer på en veldig bra måte. Har gjennom flere år undret meg over hvorfor de ikke gjør det, og muligheten er gitt/vedtatt hvert år på generalforsamlingen.

Takk for link!
Dette var en mye bedre filmsnutt enn presentasjonen i går synes jeg!
Nå som vi har begynt å lage filmer selv her på PQX Media AS så er jeg selvsagt kritisk til en del filmteknisk og vi kunne gjort det bedre, men intervjueren var flink og ivrig, innholdet var bra.
HitIT
01.03.2019 kl 12:29 2879

Takk for super jobb med spørsmål Norviking:)

9,70 tømt, skal vi komme oss videre oppover eller?

edit: nei, var ikke lenge det var tomt..:/
Redigert 01.03.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare

Takk for alle fine tilbakemeldinger.
Blir nesten litt satt ut her nå
Men det er jo moro å få positiv omtale når man har gjort en liten innsats.
Takk igjen :)

Norviking
01.03.2019 kl 13:23 2852

Når 9.70 er tømt ligger veien åpen. Kan umulig være mye igjen? Kanskje få en komplett aksjonærliste og ta en titt?
100%OSE
01.03.2019 kl 13:28 2852

Fyll på litt Collin... Fikk 3k, men skralt her nå..
01.03.2019 kl 13:53 2852

Kronerulling? Haha.

«Selv hadde han satt prisen 9,5 millioner lavere basert på at eiendommen skulle gi 3 prosent forrentning. Nå snakker vi under 2,5 prosent.
Man kan si at det gir dårlig avkastning, men for en kar som får 0,8 prosent i banken, er det ikke så dårlig, .. «

Men altså en del dårligere enn å investere i Strong, - med 6% utbytte hvert år.
- Og med mulighet for verdiøkning større enn en bygård i Oslo antagelig, i årene framover.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Eiendom/2019/03/Bygaard-ga-lottogevinst
Redigert 01.03.2019 kl 15:26 Du må logge inn for å svare
frempå
01.03.2019 kl 15:52 2747

Tusen takk til alle lojale og aktive bidragsytere for at dere fikk meg til å gå inn i Strongpoint. I utgangspunktet var jeg ute etter en billig aksje som ga en direkte avkastning > 5%. Men, som alle mannfolk så begynner jeg først å sjekke ut detaljene dvs følge dere først etter at jeg har kjøpt. Dere har gitt meg nok informasjon til at jeg har invistert ytterligere og jeg kan røpe at avtale med Harting Systems også fikk meg til å kjøpe mer enn planlagt. Dere vil riktignok aldri se meg på topp 20 da jeg har flere kontoer. Jeg hørte på Q4 presentasjonen og Jacob nevnte at Harting System tok kontakt med Strong for å se på felles mulighter i det tyske markedet primært men også andre markeder som Polen, Jeg kjenner Harting System som et super seriøst selskap og de vil utvilsomt åpne dører for Strongpoint de ALDRI ville ha kommet gjennom. Harting System skaper tryggheten som tyske virksomheter er avhenging av og greier Strongpoint å levere løsniger som er gode nok (må ikke være best, så lenge de har tillit til leverandøren) vil større deler av det tyske dagligvare markedet være potensielle kunder. Vi snakker om 10x av det skandinaviske. Ikke meg i mot å invistere i en aksje med et betydelig vekstpotensiale, direkte avkastning på > 6% med 55øre i utbytte og som svært få andre vet om (takk IR ansvarlig). Stor takk også til den dårlige likviditeten i aksjen som gjorde at jeg kom inn til en hyggelig pris.
LeifH
01.03.2019 kl 15:53 2749

Men tenker man på at man kunne hatt pengene i andre aksjer. Folk skal også alltid ut og de selger billig, for de får ikke mer når de prøver å selge.

Det ligger en selger med en post på 19 500 aksjer til 9,70 ute nå. Man skal ikke se bort i fra at dette er siste rest av «privatpotten» til Pinnås junior. Skal bli interessant å se hva som skjer når den er vekk. Skal salgspresset da endelig avta, eller kommer det nye kandidater på banen?
Redigert 01.03.2019 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
Nøtten
01.03.2019 kl 16:34 2727

Lykke til med en god investering Frempå ;) blir spennende å se partnerskapet med Harting System og andre fremover.
01.03.2019 kl 16:36 2728

frempå: velkommen med i klubben, og det er i 2019 det skal skje.
Enten lykkes Strong til de grader, eller så er ikke dette liv laga. Jeg tror selvsagt på førstnevnte. Amazon gjør sin inntreden i hele Europa og de kommer hit også. De kommer også med nye konsepter. Dagligvaren kan ikke sitte å vente lengre nå. Hvorfor skal de ha alle disse megasvære butikkene hvor vi skal tråle opp og ned butikkhyller og lete etter alt vi skal ha? Nei! Mindre butikker med kun ferskvare og alt det andre kjøpt i ro og mak på PCen dagen før takk. Og så har vi bensinstasjonene, spesielt i Norge, hvor det allerede har blitt vesentlig mindre salg av drivstoff på grunn av at alle skal ha elbil (forstå det den som kan). Bensinstasjonene har plassen til C&C og den første kjeden som kommer med dette vil kunne kuppe markedet. Hva venter de på? Jeg har stilt spørsmålet til en i bransjen og han er enig, men rister bare på hodet av tafatthet.

Jeg er rimelig sikker på at det er Harting sitt system for lukket tobakksalg ala Vensafe jeg så hos Rewe? Integrert i kassa. Problemet er at de må ha en slik per kasse og den hadde ikke andre kapitalvarer som barberblader.
Igjen velkommen og flott med nytt blod på tråden.
Redigert 01.03.2019 kl 16:46 Du må logge inn for å svare
JosMag
01.03.2019 kl 20:06 2616

Alltid hyggelig med nye aksjonærer. Tror du har fått en flott inngang. Artig at selskapet i 4. Kvartal tangerte tidligere omsetningsrekorder. Hentestasjoner i Sverige meldes å være en stor suksess. Nye er bestilt og blir levert i år. Blir ikke vanskelig å matche 1. Kvartal 2018 ved neste presentasjon i april. Forhåpentligvis kommer flere positive nyheter lenge før april.

StrongPoint ASA: Meldepliktig handel

Jacob Tveraabak, CEO i StrongPoint ASA, har i dag kjøpt 4 000 aksjer til
gjennomsnittlig kurs NOK 9,70 gjennom sitt heleide selskap Juce Holding AS. Ny
beholdning er 24.500 aksjer, tilsvarende 0,1 % av totalt utestående aksjer.

Aksjekjøpet inngår i aksjeprogrammet for konsernledergruppen, hvor den ansatte
får 20 % skattepliktig rabatt ved kjøp av aksjer i selskapet. Aksjene er handlet
over Oslo Børs.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hilde Horn Gilen
Finansdirektør StrongPoint ASA
Tlf +47 920 60 158
Redigert 01.03.2019 kl 21:29 Du må logge inn for å svare

Alle innsidekjøp er velkomne
Vi takker :)

frempå
I dag kl 15:52
313
Velkommen. Tror du har skjønt noe som mange her tror, men selvfølgelig ikke vet. Ingen kan sis sikkert fremtiden.

JT, jkøpte kajser! Ikke mange, men et varsel om at han tror på selskapet og hører på, vel Vikningen og noen i fankluben eller.... bare tror det er en god investering. Jeg spekulerer ikke i det.

Det er mange baller i luften nå og er ikke enig i Colling som sier at skjer det ikke i 2019 så er det bare å selge. Dette er bare starten på fullstendig reetterellerannet i retail og SP er i førersetet slik jeg ser det. Det er ikke gjort over natten!
SP jobber veldig bra, bare vet jeg. Det er en organsisasjon som er bygd opp over tid med kvalitet og kundtilfredshet som første mål. At de da også er først der på mange nye områder lover godt. Og 5 øre ekstra i utbyttet signaliserer noe!
Jeg tror det øker i 2019 og eksploderer 2020-21 med eksponesiell vekst i produktsalg. Og det blir en kombinasjon av ny teknollogi i vår verden og CG og de tingene i landene som ligger bak oss. Drømmen er at vi tar de store markedene..
E: Det har aldri vært flere folk på Q i STRONG, og Vikingen gjorde jobben for at det ble ganske så morsomt å være der! Rett fra levra!
Redigert 01.03.2019 kl 22:56 Du må logge inn for å svare
02.03.2019 kl 08:48 2331

Fun, du er en av de smarteste jeg noensinne har møtt. Hører på deg jeg og vi aner lysning i Strong nå.

Ikke riktig så galt som forrige uke, og snittet går i riktig retning. Sist ukes-snittet var høyere må vi faktisk tilbake til midten av august i fjor for å finne. Volumet, som fortsatt er lavt, går også i riktig retning. 5 uker siden vi så høyere volum

Ukes-statistikk, uke 09

Ukens sluttkurs: 9,70
Tot.omsatt volum: 96 828
Tot.verdi: 915 965
Ukes-snitt pr.aksje: 9,46
Tot.antall handler: 61
Ukens laveste: 9,20
Ukens høyeste 9,74
Redigert 02.03.2019 kl 11:35 Du må logge inn for å svare
LeifH
02.03.2019 kl 11:55 2229

Så er det ikke enormt gjennombrudd i 2019, så skal Collin og just fun selge. T skal selge om tallene ikke stemmer? :D nå skal vi ned. Jeg er fornøyd at Jacob ansetter folk med erfaring og kontakter, enn at vi skal ha så mange ansatte som mulig. Om de må ha litt høyere lønn så er det absolutt verdt pengene. Trur det er nøkkelen til suksess han driver med nå, ansattes de riktig folkene.. for produktene har vi.
02.03.2019 kl 13:34 2171

Leif: på mindre enn to kvartaler i 2019 skal APAC levere mer enn i hele 2018? Tyskland skal vise videre sterk vekst med ny leder? Spania hadde en skikkelig sluttspurt på 2018, hva 2019 vil vise der nede er usikkert, men vi satser på god omsetning gjør vi ikke G? Harting-samarbeidet er nøkkelen til større avtaler i Tyskland. Jeg har ikke sett en eneste self checkout i Tyskland noe som helst sted. Tenk hvilken mulighet! Bare en liten antakelse om at dette skal materialisere seg burde gi oss et ordentlig løft. I Strong er alt som det har vært, spørsmålet er hvor lenge aksjen får være i fred tenker jeg.
Piloter i flere land. Ja, i sum så skal vi se konturene av det Just nevner over her, om ikke så er jeg på vei ut ja.

Leifer'n. Kanskje jeg ikke leser rett eller jeg kan hatt skriveleifer. Jeg har vært aksjonær siden 2007. Og har aldri hatt større aksjepost enn nå. Så lenge selskapet leverer et godt utbytte er jeg fornøyd med plasseringen min. Bare så det er sagt. Forøvrig enig i at å ansette toppfolk, tross lønn, er lurt . Det kan det være om de leverer,, noe jeg tror de kommer å gjøre.
Redigert 03.03.2019 kl 00:33 Du må logge inn for å svare
LeifH
04.03.2019 kl 08:37 1826

Jeg trur strong har produktene nå og trenger bare folk som kan få de inn på markedet, og da trenger man de riktige folkene med kontakter. Disse folkene koster, og absolutt verdt det.. vi er nå her for og erobre verden. :D trur også strong vil komme med flere produkter når markedet forandre seg, selv om de var seine ute med self checkout, men som du sier Collin, du har ikke sett en eneste self checkout i Tyskland, så dette er et enormt marked og de har kanskje den beste self checkout på markedet. I såfall ifølge kundene i Baltikum, og det betyr mest.
04.03.2019 kl 09:43 1784

Shelf checkout i Tyskland må ha kontanter også tenker jeg. Flere steder jeg var nå nyligen, sto det "cash only". Helt utrolig for en nordmann.
HitIT
04.03.2019 kl 11:07 1749

Flere insidekjøp på gang? Plukkes iallefall litt...
04.03.2019 kl 11:28 1737

Det er jo i morgen kursen som styremedlemene får skal bestemmes som en vektet snitt av de tre siste virkedagene. Det ser så langt ut til at styret får en kurs nær 10-tallet. Husk: de får ikke rabatt som ledelsen gjør og ledelesen får kun rabatt inntil et visst antall.

Siste rest fra storselgeren vår?
Redigert 04.03.2019 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
HitIT
04.03.2019 kl 15:22 1634

Ligger kjøper på 9,82 nå, bedre kurstakter en på lenge iallefall.
04.03.2019 kl 15:31 1638

Som sagt, jeg tror 9-tallet går raskt. Må hjelpe hverandre å bare sitte bli sittende på aksjene nå. Det er fristende å ta ut det som ble kjøpt på lave 8-tall nå, men neida har ikke tenkt å gjøre det.
Redigert 04.03.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
LeifH
04.03.2019 kl 16:03 1605

Ja, du er en luring Collin. Her er det første man ut når man kommer høyere opp tenker jeg. :D