***ERNA*** HOIRE VIL HENTE IS TERRORISTENE "HJEM" TIL NORGE

*JBJB`
16.02.2019 kl 14:54 1156

Hei folkens:))


Og...der kom katta ut av sekken med tanke på Ernas unnfallenhet og oppførsel da Listhaug ville sette nasjonenes interesser foran rettighetene til terrorister - Erna vil hente Is terroristene med familie hjem til Norge på bekostning av Norske borgeres sikkerhet - Is terroristene har kjempet for fienden mot Norske og allierte spesialsoldater i Syria noe som går under landsforræderi, men Erna og Hoire vil belønne terroristene med ny identitet og et liv i sus og dus på skattebetalernes regning - Norges sikkerhet blir ofret i naivitetens navn - hei hvor det går...ZnageZz.....


– Vi kan ikke sende inn norske diplomater og hente noen ut nå. Men om det blir en annen type løsning så må vi også ta ansvar for våre borgere på et tidspunkt, sier Solberg til VG
https://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=5c680f6a5152f71f20a7e35a

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.02.2019 kl 14:55 Du må logge inn for å svare

Grotesk at hun uttaler seg slik.

Men om det blir en annen type løsning så må vi også ta ansvar for våre borgere på et tidspunkt, sier Solberg til VG

Hun burde heller ta ansvar for "våre borgere" som bor i landet og oppfører seg lovlydig. Disse IS krigern, deres koner og barn burde blitt belønnet med inndragelse av statsborgerskap og utvisning fra riket på livstid. Heldigvis er det andre som tar ansvar i Syria og sparer oss for mye problemer på permanent basis.

Disse landsforræderne trygler norske myndighet om å hente de hjem til Norge og de vil gladelig sone noen år i norske luksusfengsel. Etter endt soning venter et langt liv på NAV hvor den norske staten vil gi dem leiligheter, førerkort og trygd livet ut. De kan da bruke all sin energi på å fremme sin idelogi, oppdra nye islamkrigere og bedrive Jihad mot oss infidels.
Redigert 16.02.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare
16.02.2019 kl 19:22 1025

Jeg håper hun mener kun barna.Men nå har visstnok disse barna fått opplæring i å drepe fra de er 3 år. Så risikoen er stor.

Ikke bare avkommet ,men selveste islamNazien som er forelder nr1 kommer til Norge..

Erna vil straffeforfølge disse i Norge ! ???

Vi har ikke lover som dekker denne ondskapen og våre lover vil i dette tilfelle være en hån mot ofrene av IS

La disse bli pådømt på de stedene de har utført denne Nazi ideologien sin , disse er uønsket i Norge og de ønsker heller ikke Norge.
Okulus
16.02.2019 kl 20:29 999

Uttalelsen må få hennes partikolleger til å reagere. Hun har også tidligere demonstrert vegring mot kunnskapstilegnelse, og uttalelser som at da må vi innføre sharia og "det er likegyldig om det Kari og Ola eller Ahmed og Hadia som bebor Norge" har for alle tider plassert hennes kunnskapsnivå år det gjelder fremmede ideologier og trosunderkastelser. Hun synes å være blind for annet enn det som kan styrke hennes karriereklatring. Det Norske Folk har ingen forpliktelser til "å nære slanger ved vårt bryst". Det imøteses nå skarpe motforestillinger fra hennes mer intelligente og opplyste partikolleger. Partiet vil ellers oppleve frafall.

Det enkleste er ofte det beste. Et rep i ISlamistan kan hjelpe taperne til paradiset. Det er nok det beste for dem og norske borgeres sikkerhet
*JBJB`
17.02.2019 kl 10:19 949

Hei folkens:))

Og...godt sagt, velkommen etter og amen:))...ZnageZz....

Selv om Sylvi Listhaugs avgang som justisminister for et snaut år siden var et resultat av en hysterisk hekseprosess som ble fyrt opp i en bunnløs falskhet, kan den avgåtte statsråden vanskelig unngå å føle en viss lettelse i dag.
Arbeiderpartiet er mer opptatt av rettssikkerheten til terrorister enn av rikets sikkerhet, lød den treffsikre kritikken som skulle komme til å koste Listhaug ministerjobben.
Nå kunne hun med like stor rett kritisere Erna Solberg for det samme, sjefen for regjeringen som også utgår fra hennes eget parti. «IS-krigerne» med norsk statsborgerskap kan få komme tilbake, sier Erna. Hva i all verden skulle Sylvi ha sagt fra en statsrådsstol nå?
https://www.document.no/2019/02/16/erna-solberg-na-ogsa-terroristenes-statsminister/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
17.02.2019 kl 10:30 943

Hun hadde ikke sagt et pip. Grunnloven dette, veit du. Selv Lysende Sol må gi tapt. Og hun veit det. Dessuten hadde hun logra lett for Donald.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/02/17/195552654/trump-ber-europa-hente-hjem-800-is-krigere

Det er Høyre og det er Venstre og begge slikkes opp etter ryggen av Frp. Hva var siste målingen i Oslo, 5,7 prosent?
*JBJB`
17.02.2019 kl 10:48 934

Hei Zoten/toern/folkens:))

Og...hehehe - første planlagte aksjon fra de "hjemvendte" som hater Norge og vestlige verdier vil prompte føre til et folkelig opprør uten sidestykke i landets historie - og det får vi jo...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 17.02.2019 kl 11:10 Du må logge inn for å svare

Oslo bestemmer ikke over grensen så den målingen betyr mindre.
Redigert 17.02.2019 kl 10:51 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
17.02.2019 kl 12:43 960

Hei folkens:))

Og...hva skal vi med innvandrerlobbyen når selv statsministeren er den fremste aktivisten for "IS welcome Norway with love"- i bakvendt land kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann...ZnageZz...

https://www.document.no/2019/02/16/erna-solberg-na-ogsa-terroristenes-statsminister/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla


Vår statsminister er opptatt av «IS-borgernes» interesser, deres rettigheter. Hun sender et fryktelig dårlig signal: «Våre terrorister» vender «hjem» etter en tapt krig.

Nå skal du og jeg integrere dem.

Hvordan står det forresten til med vår terrorist ABB? Det er lenge siden vi har hørt noe om han. Ifølge Erna er alle terrorister «våre».

ABB slipper nok ikke ut fordi hans agenda var politisk attentat. Hvem han drepte blir da viktigst. Hvem IS-araberne drepte vet man ikke, i alle fall var det alle vanlige folk. Etter en mye kortere fengselsstraff enn ABB, blir de sluppet løs i gata med de erfaringer kunnskaper de har om halshugging, tortur, våpenbruk, aggresjon og vold. Kniven er aldri langt unna.

Galskap

Redigert 17.02.2019 kl 17:25 Du må logge inn for å svare


Trump skriver på Twitter:

....The U.S. does not want to watch as these ISIS fighters permeate Europe, which is where they are expected to go. We do so much, and spend so much - Time for others to step up and do the job that they are so capable of doing. We are pulling back after 100% Caliphate victory!
convert
17.02.2019 kl 15:49 913

Det er jo en del kvinner, gjerne de spesielt "kraftige", som har ekstra sans for negre og muslimer. "Once you go black, you never go back". Erna er en slik kvinne, kfr hennes forkjærlighet for gambiere. Dette er biologi og psykologi, og den underliggende dragningen mot negre og muslimer, rettferdiggjøres med "menneskerettighet", grunnlov og slikt. Hun vet at hun har støtte fra islam-sosialistene.

Det smarteste de gjør nå er å utveksle de 800 IS krigerene med de sivile som er igjen i IS enklaven.
*JBJB`
18.02.2019 kl 19:02 836

Hei folkens:))

Og...som kjent er kebab Hoire overopptatt av internasjonale avtaler og FN konvensjoner (sist da Erna forpliktet Norge til å overholde den omstridte Marrakech pakten) - mange mente at de som dro til kalifatet for å bedrive krigsforbrytelser burde fått klar beskjed om at de ikke kunne returnere til Norge - folkemordet på Yezidiene og andre groteske handlinger faller helt klart under folkemord og forbrytelser mot menneskeheten - en internasjonal domstol på lik linje med Nürnbergprosessen bør etableres for å avgjøre IS jidhadistenes skjebne - forslaget er gratis Hoire....ZnageZz.....


Krigsforbrytelser er et viktig punkt i internasjonal humanitær lovgivning. I flere tilfeller har internasjonale tribunaler blitt sammenkalt for å straffeforfølge krigsforbrytere, som for eksempel i Nürnbergprosessen, Det internasjonale krigsforbrytertribunalet for det tidligere Jugoslavia og Det internasjonale krigsforbrytertribunalet for Rwanda.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
børst
18.02.2019 kl 20:39 816

Erna Solberg oppfører seg som om hun ikke har et hode på skulderen lenger. IS-krigerne fra Norge har sagt ifra seg sitt norske statsborgerskap og bør tas livet av før de kommer til Norge. Dette er en jobb for den militære etterretningen i Norge, det er de som skal sørge for å beskytte grensene mot fiender fra andre stater og sende spesialsoldater ut på topphemmelige oppdrag.
Redigert 18.02.2019 kl 20:40 Du må logge inn for å svare

Ingen sex-bomber i våre gater!
*JBJB`
19.02.2019 kl 20:07 768

Hei folkens:))

Og...da har stortingsgruppa til Frepp med den tidligere Justisministeren som ville sette landets interesser foran terroristenes rettigheter og Gjedda avholdt gruppemøte - konklusjonen er klinkende klar, men veikryggene og lullerne i kebab Hoire og Araberpartiet ser en annen vei, seff - som kjent står Listhaug og Gjedda i front for nasjonenes interesser, amen...ZnageZz....


Fremskrittspartiet på Stortinget ønsker imidlertid ikke gi fremmedkrigere rett til å reise tilbake. De ønsker at Norge i likhet med Danmark skal si nei til å hente fremmedkrigere tilbake til landet og mener de bør dømmes og straffes i Syria.
"– Når norske statsborgere enten verver seg til terrorgrupper eller «fremmede makter», har man sviktet landet sitt fundamentalt. De er forrædere, og da mener jeg heller ikke at staten har noe som helst ansvar for deres ve og vel, sier Frps utenrikspolitiske talsmann Christian Tybring-Gjedde til NTB."

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 19.02.2019 kl 20:08 Du må logge inn for å svare
Sotah
19.02.2019 kl 20:12 767

Spill for galleriet. Og Lilletull biter på...sjekk hvem som har justisministeren for tida.
*JBJB`
19.02.2019 kl 20:24 763

Hei Zoten/folkens:))

Og...seff, Zoten - ingen terrorister i våre gater, vetu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
børst
19.02.2019 kl 23:30 733

Ja, der har du en grei oppsummering av moralen til venstrebermen. Personer som har begått de groveste krigsforbrytelser, voldtekter og strupekuttinger, skal få gå fritt i gatene i Norge, mens personer som ikke vil ha strupekuttere og deres sympatisører i gatene skal kjeppjages bort.
Sotah
20.02.2019 kl 05:50 712

Da er det bedre med et parti som er imot det samme som de er for. Det trengs en debatt mellom justisministeren og de hylende pudlene i eget parti. Det hadde vært noe for Dax18 på en fredag, tenker jeg.

Edit: Diskusjonen burde selvfølgelig ha rast i egnede fora internt i partiet. Men sånt blir det jo ikke mat til stemmekveget av. Derfor mediautspill istedet. Hvor lenge lar folk seg lure?
Redigert 20.02.2019 kl 06:41 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
20.02.2019 kl 08:43 692

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - folk har blitt lurt trill rundt i over 35 år, Zoten - det skulle bli fargerikt og flott sa Araberpartiet og medløperne - det skulle bli berikende og et varmere samfunn skrev media - det største folkebedrag ever ble satt i gang - men varslerne ble stigmatisert, razzifiset og nazzifiset big time - vil du ha fakta på bordet er vi klar:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

-TaKK-

Redigert 20.02.2019 kl 08:44 Du må logge inn for å svare
Sotah
20.02.2019 kl 09:56 670

Javel. Hvem har rett, Wara eller de andre frepperne? Hvis vi skal holde oss til fakta.
*JBJB`
20.02.2019 kl 11:08 661

Hei Zoten/folkens:))

Og...de som varslet hadde rett, Zoten - de som razzifiserte og nazzifiserte løy, bagatelliserte og står ribbet tilbake uten troverdighet - zånn er det med den saken...ZnageZz....

NB! Storbritannia har fratatt 100 IS terrorister statsborgerskapet de siste dagene - Norge kommer etter skal du se, vi vil jo ikke ha araberterrorister i våre gater:))

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Sotah
20.02.2019 kl 11:46 653

Ullent svar basert på synsing. Som realist må jeg bare fastslå at loven trumfer følelsesregistret ditt, Lilletull. Seier på knock-out til meg denne gangen.
*JBJB`
20.02.2019 kl 12:08 647

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - dere radizzer ligger ned med brukket nakke uten troverdighet, Zoten - alt gamle gode Carl I og Arne M spådde i glazzkula og ble razzifisert for er gått i oppfyllelse +++ - ikke en gang Myrdal så Norske statsborgere med arabisk opprinnelse som islamister og terrorister for fremmede makter - hadde han gjort det ville gratis opphold på Dikemark vært gjennomført, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Load
20.02.2019 kl 15:13 633

Hvordan kan noen som er ved sine fulle fem, ønske å hente "hjem" de som har valgt å dra til midt-østen for og slutte seg til IS eller andre terrorgrupper?
Her er det bare en ting som er riktig å gjøre, inndra statsborgerskap omgående, og la de få sitt ønske om å dø for profeten oppfylt.
Noe annet er i mine øyne en direkte terrorhandling mot den europeiske befolkningen, utført av deres hjernedøde politikere.
Hva skal de med et hjørnekontor i Brussel, når det brenner i gatene under dem og borgerkrigen raser.
Folket ender opp med å hate deres respektive lands politikere og all dritten de påfører dem, det kan umulig være en bærekraftig måte å styre på i lengden.
Zorin
20.02.2019 kl 15:23 627

Spill for galleriet Deluxe. Er de norske så er de norske og har grunnloven på sin side til å komme tilbake til Norge.

Det man derimot må gjøre med fremmedkrigerne er å dømme dem som terrorister med livstid ala Breivik. Når det gjelder barna bør de overlates til barnevernet. Er man terrorist, eller gift med en terrorist har man ikke bare forrådt landet sitt men også barna, og de bør derfor overlates til noen som kan gi dem integrering og en fungerende hverdag.
Sotah
20.02.2019 kl 16:42 619

Zorin har skjønt vesentlig mer enn Load. Det er en tapt juridisk sak å "ta fra dem statsborgerskapet". Rein advokatmat og straffespark for åpent mål for enhver som har fullført første året av jussen. Om Lysende Sol og Gjedda ikke skjønner det er det horribelt. Men selvfølgelig skjønner de det. De skal bare sleike sinnafrepperne oppetter ryggen. Hvis de mente alvor hadde de tatt det opp med Wara. Men forumet jubler...

Sotah er du innvandrerjurist ryst kverulant ekspert nå?
Du må vente på dommen.
For eksempel
He said the family will 'consider all legal avenues to challenge this decision' in response.

Lord Carlile QC believes that Britain does have a strong case to block her from Britain.

He said: 'The Home Office has had a good look at the law and the citizenship of Miss Begum. Under Bangladesh law if her mother is a Bangladesh national or a duel Bangladesh-British national then Miss Begum acquires Bangladesh nationality.
*JBJB`
20.02.2019 kl 17:26 611

Hei Zoten/folkens:))

Og...selvsagt kan vi gjøre det samme som det demokratiske landet Storbritannia har gjort med IS bruden og 100 andre islamister, Zoten - de arabiske IS terroristene må dømmes i en internasjonal domstol eller i Syria hvor de har drevet terror aksjoner, likvideringer, flåing av vantro, koking av jedisier etc. - ingen Islamister i våre gater, vettu...ZnageZz.....

In the past week she has made a series of inflammatory remarks, including that she does not regret joining Isis and that she had a “good time”. She also justified the bombing of Manchester Arena by an Isis-inspired jihadist in May 2017 as “retaliation” for the deaths of women and children in military attacks by coalition forces in Syria.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Sotah vanligvis slapp men plutselig ikke, er hadjitadjikraskt ute med rystende bombesikker juss ekstra tidlig forhåndsdømt som passer helt inn i AP islamslapp sofa refrenget.

#APstreng tråd løs
https://www.letssingit.com/trond-viggo-torgersen-lyrics-orker-ikke-gidder-ikke-4pqh9f7
Refr:
Trøkker'em på så si som så:
Orker ikke, gidder ikke passer mæ'kke, raker ræ'kke
vikke, hakke, måkke, skakke, fåkke, bøkke, takke, tøkke
Redigert 20.02.2019 kl 17:32 Du må logge inn for å svare
Sotah
20.02.2019 kl 18:11 603

Må Wara også gå, da? Og er han og Erna helt på bærtur når de fastslår at loven ikke er til å misforstå? Får vi se statsminister Lysende Sol og justisminister Gjedda hvert øyeblikk? Tar resten av landet rett og slett feil? Skal vi bruke engelsk lov her i landet når vi har lyst? To be continued...
*JBJB`
20.02.2019 kl 18:31 600

Hei Zoten/folkens:))

Og...du fremviser imponerende stayerevne når du kjemper for å få islamistene som kokte barn av jedisiene, flådde vantro og hogde hodet av tilfeldige ofre tilbake i Norske gater, Zoten - Storbritannia er vel underlagt de samme konvensjoner og forpliktelser som vi her oppe i steinrøysa, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Sotah du tror visst grunnloven vår er Qou´raaan som ingen har lov å tolke med sunt norskt nettvett. Og det er fsv rett for quran.
Grunnloven er laget for å beskytte norge i grunnvollene. Det er grunn nok!
ps: du må uansett prøve. Det er grunnlovstanken i bunn og grunn. Du er hadjitadjikrask å forhåndsdømme juridisk, er du ekspert eller bare notorisk forhånd slapp til islam og ikke engang klarer å vente?
Redigert 20.02.2019 kl 18:52 Du må logge inn for å svare