Tallene forteller: Photocure er på vei mot det helt store i USA

Hayen
PHO 18.02.2019 kl 20:51 11846

Photocure er på vei mot et eventyr i USA
Det er nå det virkelig starter – og vi har allerede tallene på vår side!

Det har vært mye snakk om guiding i det siste.
Flere har også over tid vært svært dyktige i å komme med tunge argumenter for at Photocure blir en eventyrlig suksess i USA.

Jeg har tatt et dypdykk i tilgjengelige tall for Photocure for å finne ut følgende:
Er det mulig å analysere seg frem til hvor Photocure er i 2020?

Og ut ifra mine beregninger er vi nå inne i en akselererende vekst, vi har bare ikke merket at toget har fått opp fart allerede

Følgende er sett på:
1) Kan vi predikere hvor mange scope som kommer fremover med bakgrunn i trenden de siste årene?
2) Hvordan er omsetningen per scope, og er trenden flat/synkende/stigende

Hvor mange scope fra nå av og til og med q4 2020?
1) Antall nye scope har (selvfølgelig) økt siden q1 2015. Veksttakten var høy yoy (year-on-year) per kvartal i starten og fallende helt til q2 2017. Da skjedde det åpenbart noe og veksttakten yoy har økt hvert kvartal i perioden siden da. Hvis vi legger gjennomsnittlig økende veksttakt for perioden q2 2017-q3 2018, så finner jeg at antall nye scope i perioden har gitt akselererende økning i nye scope med 3,9 % per kvartal. Dette er igjen brukt til å predikere fremtidige kvartal med bakgrunn i gamle yoy vekst per kvartal.
Hvis (med trykk på hvis) denne trenden fortsetter, dvs den som har pågått hvert kvartal siden q2 2017, så får vi følgende antall scope i kvartalene fremover:
q4 2018 154
q1 2019 174
q2 2019 209
q3 2019 229
q4 2019 268
q1 2020 315
q2 2020 391
q3 2020 446
q3 2020 543

Hva vil Photocure tjene per scope i 2020?
2) Omsetningen per scope har gått opp og ned per kvartal siden q1 2015, men trenden er helt klar ; den øker.
Jeg har regnet på gjennomsnittlig omsetning per scope siden q1 2015. I q1 2015 var den på ca 88462 USD ( 4,6 mill delt på 52 scope), mens den i q2 var på 120 438 USD ( 16,5 mill USD delt på 137 scope)
Hvis trenden fortsetter lineært, så er inntekten på ca 141 000 USD ved utgangen av 2020.

Hva vil Photocure få i omsetning i 2020?
Trenden fra 1) og 2) over er så brukt sammen med følgende faktorer:
• Av alle nye scope er 70 % flexiscope
• Av de ca 130 rigide scope som pt er utplassert, så kommer 50 % av de til å kjøpe flexiscope de kommende kvartalene
• Det er så regnet på følgende bruksmønster for flexiscope:
a) Samme bruksmønster som for rigide
b) 2,5x bruk sammenlignet med rigide
c) 5x bruk sammenlignet med rigide ( dette er ikke tilfeldig valgt. Tanken er at flexi kan brukes til både turbt og overvåking, dvs 1x+4x bruk ift totalmarkedet =5x)
• Historiske sesongmessige variasjoner i scope er hensyntatt
• Hvert kvartal er utregnet individuelt ift antall scope, inntekt per scope mm

Dette vil gi følgende tall for 2020
a) 268 mill NOK
b) 491 mill NOK
c) 862 mill NOK


Caset kan/bør bli enda bedre
• Full refusjon fra 1 januar 2019 er ikke hensyntatt i tallgrunnlaget. Det i seg selv bør indikere høyere veksttakt for nye scope enn hva jeg har lagt til grunn.
• Flexixcope er mindre kapitalkrevende av flere årsaker. Produktet er nytt og man bør kunne forvente økt veksttakt av den årsak alene. Dessuten er det sikkert en del som har ventet med å investere til flexiscope var tilgjengelig
• Bruken per scope kan øke over mitt lineære anslag, noe som vil kunne ha særdeles stor effekt på omsetning totalt
• Permanent refusjonskode meldt november 2018 kan medføre at mange nye sykehus ikke finner gode grunner til å ikke investere i scope
• Når Cysview/blått lys er definert som standard of care bør det medføre at sykehus opplever et press for å ta i bruk cysview/blått lys. Dette for å unngå søksmål. Tallgrunnlaget mitt klarer ikke fange opp denne faktoren.
• Andelen flexiscope kan bli høyere enn 70 %
• Flere enn 50 % av de som har rigid idag, går til anskaffelse av flexiscope.

Konklusjonen nå er derfor at Photocure, med bakgrunn i trender, er på full fart mot flere hundre mill i omsetning i USA i 2020.
Det er også mange faktorer som kan gjøre caset enda bedre.

Jeg legger ut samme innlegg i gruppen på facebook. Der vil dere også finne relevante grafer.
Kommenter gjerne direkte der eller her, evt send meg melding på fb hvis noe er uklart, eller dere har spørsmål


Redigert 18.02.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
thepower
28.02.2019 kl 07:40 1439

Good people of the forum. Sorry to focus on individuals but if you know anything of the history to Focuss you will know the following.

When the share price drops on a stock he has been haussing constantly and intensely for months he does a 180 degree u turn and begins an attack on the manegment of the company.

Then he starts the haussing again.

Obviously the guy is trading in and out of the stock and using the forum to try and influence price movement.

Switching from the best opportunity in a lifetime on a cant fail stick to "sack the new CEO after 4 months" in the space of a few days.

There are a few others in here who employ similar tactics. It's a dirty business and trust no one. Especially not on here.
Redigert 28.02.2019 kl 07:41 Du må logge inn for å svare
thepower
28.02.2019 kl 07:55 1402

Word indeed my friend.

fiskeren86
Svaret er utålmodighet.
Mange investorer, kanskje majoriteten, skal ha rask profitt på investert kapital. Langsiktighet og tålmodighet er en mangelvare hos de fleste. Men ettersom farmasi er en tidkrevende prosess før man kommer til et produkt som kan kommersialiseres, så er interessen for denne typen selskap lav. Den er ikke helt fraværende, men mange av dem som investerer i farmasi gjør det pga de svimlende summene som er i omløp, ved f.eks. oppkjøp. Det siste tilfellet i Norge var Algeta, der flere av dagens investorer i PHO og andre norske faramasiselskaper fikk seg en meget hyggelig himmelferd. Slikt blir som dopamin for investorer og de fleste av dem drømmer nok om å få oppleve flere slike himmelferder.

Men ser man på tilfellet Algeta så var heller ikke det noe løp som gikk med hurtigtogsfart. Algeta ble etablert i 1997, ble notert på OSE i 2007 og i 2009 inngikk selskapet avtale med Bayer, som så kjøpte Algeta i 2014.

I tilfellet PHO, så har selskapet valgt å erobre det lukrative amerikanske markedet selv ikke benytte seg av en ekstern aktør. Og det er en lang og dyr prosess.
Men nå har PHO fått på plass de fleste rammebetingelsene for at selskapet skal lykkes. Vi ser nå at omsetningen av Cysview vokser i et akselererende tempo. De har allerede etablert sin egen salgsorganisasjon i USA som jobber tett sammen med folkene i KS.

Nå ligger det et enormt marked foran deres føtter og PHO leverer et nøkkelprodukt til BLCC teknologien, som har kvalitet i seg til å kunne bli ny SoC innen amerikansk blærekreftdiagnostisering. Men det innebærer at PHO må være representert over hele USA, og da snakker vi om et enormt marked, både geografisk og antall innbyggere. Dersom BLCC skal bli SoC, så mener jeg man snakker om å måtte ta 50%+ av markedet i USA. Og vi snakker altså om USA's fjerde største kreftmarked! Men med de resultatene man oppnår med BLCC, den anerkjennelse teknologien får blant urologer, samt den oppmerksomhet BLCC nå har oppnådd blant pasientene, så er burde ikke dette være umulig. Men "Growth is the name of the game!". Og vekst koster!

Følgelig har ledelsen valgt å satse på å innta posisjonen som leverandør til SoC teknologien i USA. Jeg mener det er en riktig og klok beslutning og en beslutning som vi aksjonærer kommer til å tjene grovt på i årene som kommer. Men dette passer tydeligvis ikke utålmodige aksjonærer, som helst hadde sett at veksten i USA stanset opp for å sikre at selskapet kunne vise en blå bunnlinje ved neste kvartal. Joda, en slik strategi ville sikkert kunne hevet kursen noen tier og gjort utålmodige aksjonærer fornøyd. Men det ville ikke være en strategisk klok beslutning å sikre seg adgang til spekeknokene i stabburet, når man vet at PHO ligger an til å vinne "prinsessen og halve kongeriket!"

Vi går spennende år i møte. Mulig at målstreken ble flyttet noe lenger frem i tid, men premien når vi kommer dit ble ikke gjort akkurat mindre!
Redigert 28.02.2019 kl 08:58 Du må logge inn for å svare
ITinvest
28.02.2019 kl 08:28 1320

bra innlegg Lonndonmammen
focuss
28.02.2019 kl 08:35 1308

thepower
Som vanlig fullstendig på bærtur, men på seg selv kjenner du andre. Jeg kritiserer ledelse når jeg har grunn til det og da selvfølgelig dersom jeg er med å betaler lønna hans som aksjonær. Kurs 1900 lever i beste velgående og Schneider har nå som mål og lage BLCC til SoC. Bør gå bra når 99% av de som blir diagnostisert med blærekreft har kjennskap til Cysview og vil til sykehus som har teknologien. Det er ikke værre enn at jeg har fått inntrykk av at aksjonærene er utålmodige etter å få noe ut av sine investeringer og for de kunne noen måneder investerings pause medført det. I følge Dahl kunne vi fått positiv EBITDA i løpet av et par måneder , men han synes det ville være idiotisk. Så mener altså jeg at det ikke nødvendigvis er så idiotisk. Jeg mener selvfølgelig ikke Schneider skal kastes nå etter 4 måneder, men han bør minnes på at aksjonærene er utålmodige. Forøvrig mener jeg Bellete er en god mann, men har selvfølgelig for lite kunnskap om begge til å gi de noen karakter.
..
pusimiga
28.02.2019 kl 08:41 1296

Kjempe bra innleg av Londonmannen, I går faktisk PHO kommet med positvt informasjon om god vekst i USA,jeg er helt sikkert at snart kommer noen saftig bud.Ikke glem PHO har ferdigprodukt (gullverdt)...
JT
28.02.2019 kl 09:09 1253

Takk til alle dere som bidrar med konstruktive innlegg på forumet. Mange som tydeligvis er genuint interessert i PHO og utviklingen videre. Mange av dere har inngående kunnskap om selskapet og legger mye tid på å grave frem triggere og muligheter som påvirker selskapet i mine øyne, riktig retning. Ingen tvil om at PHO har hårete visjoner og de har alle muligheter til å komme dit. Q4 rapporten viser utviklingen som har vært, og Hayen har laget en god oversikt over hvor dette kan gå. Som Elvoquest oppsummerte : Selv om antall flex scop var skuffende så har de 76% høyere inntekter i USA fra q4 2017 til q4 2018 er fantastisk bra.
Såvidt jeg kan se er dette høyeste kvartals inntekter noengang med 49,9 mill
Det er utplassert totalt 20 skop i q4 2018, det høyeste antall noengang. Svak utplassering av flexi skop dog
Cashbeholdningen er 106 mill, opp fra ca. 91,5 mill
Caset i PHO er ikke endret seg fra i går selv om kursen svinger ned. For en uke siden gikk den nærmere 16% opp på 2 dager...
Og jeg opplever ikke hodeløs haussing og baissing her inne, hverken fra Elvoquest eller andre, selv om folk har ulike forventninger. Anbefaler å lese gjennom trådene i NEL og flere av "skribentene" der inne....Fint å få frem meningene til folk uavhengig hvilken side de sitter på.
Jeg fikk iallefall kjøpt litt og MW får ikke noen av mine aksjer, så får vi se hvordan det går med utplasseringene på de neste kvartalene.
NilsAB
28.02.2019 kl 09:37 1200

Har lagt inn salgsordre, og trekt den igjen... Føles ikke rett å selge denne nå, om ett par år så har vi dobblet toppen på noen og 60, så da får den heller stå. Klarer ikke å trade opp så mye likevel.
Aksjefast? Tja, kanskje, men ikke fortvilet, bare mistet leketøyet mitt... Får finne frem motorsagen å ordne med neste års ved.... Så vil denne og neste ukes kursutvikling vise retningen vi skal ha. Glad jeg er en smånisse i øyeblikket.

For "noen" dager siden, var det er ikke mange som så for seg Pho på 20-tallet igjen.
Det kommer dere til å oppleve nokså snart.

Det ble faktisk verre enn jeg var innstilt på. Men vi snakker tross alt om Photocure, og da er det ikke annet å forvente.
NilsAB
28.02.2019 kl 10:00 1116

20?hehehe, morsom du.
focuss
28.02.2019 kl 10:00 1114

DTT
De hadde nå mulighet til å snu trenden, men i deres verden ville det være idiotisk. Så da så. Men PHO på 20 tallet? Det skjer ikke.
Aqualia
28.02.2019 kl 10:04 1092

Det spørs. Om MW ikke har startet inndekningen så...
Computum
28.02.2019 kl 10:06 1082

De kunne levert positive resultater, men velger å kjøre mer penger inn i markedsføringen. Da burde også guidingen kunne heves fra det den var da Hestdal satt i stolen.
Forutsatt at den guidingen ikke var alt for optimistisk. Noe den kanskje var?
thepower
28.02.2019 kl 10:07 1081

Dette ordne seg til slutt vet du. Just put them in a box and forget about them. open the box in 24 months and it will have tripled in value.
JT
28.02.2019 kl 10:21 1041

Mulig vi ikke har sett bunnen enda, men 20 tallet har jeg ikke noen tro på. Om noen måneder mot Q1 er vi garantert oppe mot 50-60 tallet igjen også er det samme runden igjen ;) Men tror nok et den neste Q rapportene vil sende denne tilsvarende nordover.
Skal også huske på at det er kort tid til 2020 med tanke på guidingen, selv om jeg tror den strategisk er satt lavt. Jeg opplever også kvartalsrapporten som svært positiv og viser tydelig riktig utvikling.
focuss
28.02.2019 kl 10:56 962

Blir spennende å se om MW kjøper eller selger nå.
bravi
28.02.2019 kl 11:23 937

Jeg skrev antall utplasserte skop per selger. Dette var mye høyere tidligere. Nå er det 2 skop i året per selger, klart det ikke er mulig å tjene kr da.

Hvis bare Pho hadde fortsatt uten den store satsningen de driver med nå ville det ha vært jevnt overskudd og en stabilt høyere kurs. Klart at det sannsynligvis ville tatt lengre tid å få store markedsandeler noe vi ikke vet om komme med denne satsningen heller. Bedre med en jevnt høy og stigende kurs enn kanskje litt høyere kurs en gang langt inn i evigheten fremover. Hva aksjonærene maksimalt kan få igjen i dette caset er oppkjøpsprisen, den kunne faktisk blitt større med en mere moderat satsning med kontroll på utgiftene og en bedre kursutvikling. Alt det regulatoriske er akkurat det samme uansett.
m73102
28.02.2019 kl 11:26 934

Thepower - jeg synes du etterhvert begynner å nærme deg faretruende en hausser?
HP17
28.02.2019 kl 11:29 925

Å få kjøpt PHO nå nede på lavt 40 tallet kan være en av årets gavepakker på OSE. Kortsiktig dumpet alt for mye på 2 dager og rekylen tilbake mot 50 kan komme raskt. PHO er godt posisjonert for det gigantiske amerikanske markedet og fremtiden ser lys ut. Det skal nok snart også gjenspeiles i kursen men noen får lastet billig opp nå.
thepower
28.02.2019 kl 11:43 2411

A hausser I will never be ? A realist however I will try to be.

Obviously I wish I had sold as planned on the 26th and saved myself 12kr but that's life.

After listening to the podcast yesterday I am pretty convinced that within 2-3 years we will have a very different price for PHO

The current shares I bought at 33kr and I bought them with the profit from the first time I sold my shares. Thus I am relaxed about the situation.

I will have to wait longer than I had thought, but so what.
m73102
28.02.2019 kl 11:46 2453

Ok Bravi - da leste ikke jeg innlegget godt nok. Schneider nevner at det fort tar 6-12 måneder til selgerne har vært i kontakt med sykehusene til scopene blir kjøpt inn (i tillegg kommer jobben med opplæringen) - så det kan muligens være tidlig å uttale seg om effekten av økningen i salgsapparatet? Hvis det er riktig som Schneider sier at vi 2019 vil oppleve en kraftigere vekst enn i 2018 - kanskje antall utplasset scope pr selger likevel vil bli høyere? For øvrig -hvis jeg har oppfattet prosessen riktig - at det etter at scopene er kjøpt inn/ opplæringen er gjennomført ikke lenger er behov for selgerne - vil det ikke være fornuft at PHO uansett bruker ressurser og penger på å bygge opp markedsandeler, for å få en høyere inntjening i fremtiden (hvor kostnadene deretter vil bli lavere når kommersialiseringen/salgene/opplæring er gjennomført)?

Jeg oppfatter Schneider/PHO at de har kontroll på kostnadene- og at de mener det vil være fornuftig å bruke denne innsatsen på å få til en akselerende vekst. Samtidig har de pengene til å gjøre det - trenger ingen emisjon/lån. Har vi grunnlag - basert på Schneiders lange erfaring i tilsvarende kommersialiserings prosesser og kun 4 mnd som CEO - til å si at dette er feil grep å gjøre? Bortsett fra at det kan virke som at ting tar noe lenger tid enn flere her hadde forventet (særlig ift flexiscope) - viser ikke veksten i Q4 og antall utplassert scope i Q4 at PHO er på riktig vei?


Interessant å se hvordan skribenter her på HO tydeligvis kjenne det amerikanske farmasimarkedet bedre enn den sittende CEO. Det til tross for at vår CEO er amerikaner, har flere års erfaring fra dette markedet og som kan vise til resultater. Hvorfor søkte dere ikke stillingen med deres utmerkede kvalifikasjoner.
Sant og si så minner dere meg om oss som bekler tribunene på Brann stadion; hver eneste en av oss er langt bedre til å lede Brann i kamp enn den udugelige treneren som sitter på benken. Å hadde bare LAN gjort slik og slik......

He he ha en fortryllende dag! Gi Daniel en sjanse til å vise hva han er god for.
m73102
28.02.2019 kl 11:48 2440

He he. Jeg er enig med deg thepower - det virker å ta noe lenger tid enn flere av aksjonærene hadde forventet, men jeg er også trygg på at aksjonærene innen nevnte tidsperiode vil få en veldig god avkastning på sin investering.

the power tok nok en post på lav 40 i går som jeg og som han muligens lempet ut på duppen i dag eventuelt har benyttet muligheten og akkumulert som jeg - det vil innleggene fremover fortelle ...:)

Uansett så er volumet igjen lavt i forhold til den prosentvise nedgangen spesielt om vi legger intradag på 38 til grunn så igjen er det småsparerne som lemper ut uten mål og mening noe de ofte gjør.

Rent teknisk så er det positivt med lavere volum på nedganger og høyere på oppganger.

Det blir gjerne værre før det blir bedre og slik ble det noe jeg også prøvde å fortelle allerede i desember uten at jeg skal slå meg på brystet av den grunn ... :)

Som jeg var inne på i går etter å ha lest rapporten og ikke minst hørt på podcasten så vil jeg påstå at en inngang/akkumulering på dette nivået vil kunne gi en brukbar fortjeneste noe frem i tid for nå har man utplassert såpass mange scope og allerede tatt den regningen hvor grunnlaget for økte inntekter er gjort noe vi så konturene av allerede nå og noe vi vil se mer av de neste kvartalene.

My2Cent
Redigert 28.02.2019 kl 11:55 Du må logge inn for å svare
focuss
28.02.2019 kl 11:50 2424

Bravi
Potensialet ville ikke blitt påvirket om de tjente litt penger noen måneder før de fortsatte å bruk penger. De kan i stedet ha sent en lissepasning til MW. Rart om det er andre enn de som selger på dette nivået.
Redigert 28.02.2019 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
focuss
28.02.2019 kl 11:56 2399

Ett problem med PHO er jo at de har massevis av aksjonærer som ikke skjønner at eneste grunn til at de ikke går med overskudd er at de er i en periode hvor de investerer for å kunne bli et stort selskap. Hadde de ikke gjort det så hadde de hatt blå bunnlinje for lenge siden.

Kjempebra.Thenks a lått.
Computum
28.02.2019 kl 12:05 2359

Tror ikke du skal være redd for at veien tilbake til 50 kommer raskt. Dessverre. Dahl har allerede sørget for å legge forventningene lavt. Det er tre måneder til neste kvartalspresentasjon og da kan noen kanskje begynne å håpe igjen og kursen kryper oppover. Vi får i mellomtiden se hva Marshall gjør. Sålenge de fortsatt ser potensiale for shorten så er det liten grunn til å ha det travelt for eventuelle kjøpere. Selv sitter jeg i ro på tredje året. Det manglet ikke på haussere den gangen heller. Og topp20 eide 5 mill. eller 50% fler aksjer enn idag.
focuss
28.02.2019 kl 12:08 2354

Rischioso
Hadde hatt forståelse for argumentene dine hvis du hadde kjennskap til at investeringene skulle fortsette for fullt utover i 2019. Det var imidlertid ikke en kjent plan før Q4. Vi kjente heller ikke til at de hadde hatt noen problemer med KS sine scope, noe som nå skal være fikset. Så du har lite grunn til å slå deg på brystet. Men du har vært heldig og fått en mye bedre inngang enn om du hadde handlet før Q4
Computum
28.02.2019 kl 12:18 2308

Jeg føler behov for å koble ut Hegnar en tid nå. Jeg er vel ikke regnet som noen stor bidragsyter (hausser) på forumet. Så jeg blir neppe savnet.
Men å sitte her i tiden framover å lese opportunisten rischiosos haussing av PHO vil bare få kvalmen til å stå langt oppe i halsen, så det vil jeg ikke utsette meg for.
God helg.

Et lite tips....blokker han og focuss.
Du går garantert ikke glipp av noe. Ikke annet enn å slippe mye irritasjon.

Som vanlig leverer Londonmannen sine tanker på en fortreffelig måte.
Det er ikke D.S sin oppgave å bygge verdier i børskurs fra den ene måneden til den neste for å tilfredsstille tradere og kortsiktige aksjonærer. Hans oppgave er å skape størst mulig verdier for selskapet langt inn i fremtiden og dette sammenfaller ikke alltid med det de utålmodige ønsker
Som Warren Buffet en gang uttalte : Børshandel dreier seg om overføring av kapital fra de utålmodige til de tålmodige.
Dette ser vi ett utmerket eksempel på at utfolder seg i PHO nå om dagen.
pafo
28.02.2019 kl 12:50 2287

Det viser seg att motstanden til Flexiscope er mye større en eg trude. Da inntekten fra en turbt med rigid scope og narkose med
3 liggedøgn er 10 ganger høyere. Og eg kan ikke se noen annen grunn til att de ikke skaffer flexiscope. Ikke ens de som
har blåhvite rigide scope er spesielt intressert, fast de vet førdelerne med blåhvit lys. Det blev solgt 1 stk i mån 2018, og det
er vel ca 3000 sykehus som har WLC flexiscope for undersøkelser i dag..Så fortsetter de i samme takt så tar det 250 år før alle har.

Og er urologerne venner med narkoselegerne så har vel det og en viss betydelse, om 200.000 narkosebehandlinger forsvinner..
Så om ikke Medicare og forsikringsselskap tvinger sykehusen over på flexiscope behandling, så kommer det att ta tid.
Vi ser jo att viljen til att skaffe blåhvite rigide scope er større, fast det burde vart tvert om. Om man ser til pasienter og kostnaden
av behandlingen. Men eg er sikker på att siste ordet er ikke sagt fra forsikringsselskapen.
focuss
28.02.2019 kl 12:50 2285

Mental mania
Det gleder meg å observere at mange her faktisk ikke er så opptatt av kursutviklingen. Skjønner ikke hvor jeg tidligere har fått det motsatte inntrykket fra.
focuss
28.02.2019 kl 12:55 2264

Pafo
Dersom det har vært noe innkjøringsproblemer med scopene så er det ikke underlig at KS har holdt tilbake på leveranser.
pafo
28.02.2019 kl 12:59 2239

Har du noen link til de innkjøringsproblemerne har ikke sett noe .

Focus.
Hvis strategien med investeringen er å leve av fremtidige utbytter, samt å akkumulere underveis, så er det greit at prisingen heller er undervurdert en omvendt på veien før utbyttemaskineriet våkner til livs. Først når den tid kommer vil vi se en mer korrekt prising av selskapet.
Den ekstra satsningen som selskapet nå legger opp til, vil gjøre utbyttemaskineriet desto mer voldsomt når det først kjører igang.


Det er alikevel en ting som skremmer meg ved for lav kurs, og det er faren for oppkjøp.