otello


Synes denne aksjen er veldig undervurdert.
Har fulgt aksjelisten hver uke siden jeg kjøpte meg inn i November og er flere av de på topp 20 som øker ukentlig. Sand Grove er nå over 20%

De har hatt 2 harde år der Adcolony har fått gjennomgå, men den har nå stabilisert seg på inntekter/utgifter og i q3 presentasjonen var de veldig optimistiske

-Bemobi øker inntektene for hvert kvartal og ser fortsatt stort potensial (Gikk ca. 20 mill dollar i pluss 2018). De har vært uheldig med valutaen det siste året da de har ca. 30-40% i det brasilianske markedet. Men i Q4 bedret dette seg mye og Brasiliansk real har holdt seg godt mot dollar i Q1 2019.

-Det er minst 1,7% shortede aksjer som må kjøpes tilbake på et tidspunkt. De har allerede god gevinst, Så det kan skje snart.

-De har ingen gjeld

-I Q3 rapporten skriver de at de jobber med IPO/dismerger av Bemobi. (Som vil gi en høyere aksjekurs)

-De har en sak der de solgte Opera tv, som de venter på restutbetaling. (De har fått medhold sålangt). Fikk etterbetalt saksomkostninger. Dette dreier seg om ca. 40 mill dollar+.
-Etter Q3 hadde de ca. 30 mill dollar i cash.

-De eier 1 900 000 egne aksjer.

-Otello har en markedsverdi på ca. 1,9 milliarder.

-Ser DnB har kjøp og kursmål 40, selvom jeg ikke tar det så seriøst. (kurs nå:13,96)

-Ordrebildet de siste ukene er at noen kjøper alt under 14 kroner og at det går store poster i ny og ne.

-Q4 rapporten 28. Februar blir veldig spennende.
Kenny
24.02.2020 kl 16:05 187

Hva gjør folk i lockdown? de spiller mobilspill fra Bemobi og ser på reklame fra Adcolony:-) . Otello er en av aksjene som kan tjene en slant hvis mange må sitte isolert.Ja stemmer det, jeg tror på en kraftig korreksjon opp for denne aksjen etter 4kv resultatet på torsdag. Norske kronen ha falt mye mot dollar. Dette vil gi positivt bidrag. Men på annen side så er Brasiliansk Real sunket mot dollar. Hvert å merke seg at aksjen stiger når Hele OBX faller -4%.