Svenskene går lengere enn Støre og Erna, de ER på lag med ISIL

polemiker
SWE 19.02.2019 kl 12:56 225

En tobarnsfar som i åresvis har vær med i motstandsbevegelsen og kjempet mot IS i Irak er nå arrestert og dømt av svenske myndigheter til 1 år og tre måneders fengsel. Han er dømt på bakgrunn av at han har latt seg avbilde sammen med døde kropper av IS soldater og terrorister.

"”Personerna är att anse som skyddade personer eftersom de vid tidpunkten för gärningarna var försatta ur stridbart skick såsom sårade eller avlidna alternativt eftersom de var civila”, står i dokument från Örebro tingsrätt."
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/tvabarnspappa-poserade-med-doda-kroppar-i-irak/

Vi kan vel for ordens skyld nevne at det er kommet tilbake ca. 150 IS terrorister fra Syria og Irak til Sverige. Ingen av dem er blitt dømt eller fengslet. Tvert i mot har vi sett mange eksempler på at den feministiske sosialistregjeringen har gitt IS krigerne spesialbehandling hvor de har gått foran i boligkøene, fått spesialoppfølging fra sosialetaten med støtte til å få førerkort, opplæring og arbeid. Hvem har sagt at terror, voldtekt av kvinner og barn, halshugging osv. ikke er lønnsomt?

Greit nok at det for oss her oppe i nord kan se litt respektløst ut at man viser frem og poserer sammen med sine krigstrofeer, men straffen er jo helt spinnvill sett i forhold til andre forbrytelser. Den største feilen til denne familiefaren her er vel at han ikke er muslim?
Slettet bruker
19.02.2019 kl 13:35 216

Sverige råtner på rot fra innsiden.
Norge er på god vei hvis ikke det strammes inn noen enormt. SNAREST.
kokkohill
19.02.2019 kl 14:36 204

Tipper jonaerna vil slå Swenskan