Geveran kjøpt 1624430 aksjer i dag

AXA 19.02.2019 kl 16:27 4978

Etter børs stengt i dag kommer det melding at Geveran har kjøpt 1 624 430 aksjer i dag. 1 000 000 stk kl. 10:20. 624 430 stk kl. 13:39.

Godt mulig, men hva om det kommer melding om at Ferd har solgt litt?

Hehe, Storeulv har forstått hvilkengullgruve dette blir:-)

Ja, men som jeg har sagt, storeulv kjøper ikke på 32,50 eller 28 eller 23. 20,- og lavere er tingen der. Derfor går ikke axa videre heller.

SS

Ikke en kjeft av dere trodde på SS at axa skulle ned her.
Håper dere begynner å lytte nå!

SS

Storeulv låner ut aksjer til shorting, slik at han kan kjøpe mer på lave kurser. I tillegg har han 3 % rente på aksjene han låner ut. MEN, en vakker dag, i morgen eller om 1 år, skal Storeulv ha tilbake sine aksjer. Hva skjer da med aksjekursen? Må du ha det inn med teskje SS?
McDreamy
19.02.2019 kl 18:24 2918

Vi som har vært i gamet endel år, har jo forstått dette og sagt det siden 30 tallet. At det kommer nye besserwissere er jo ikke noe nytt i axa trådene;)
McDreamy
19.02.2019 kl 18:25 2915

Hvor er meldingen, tror heller endringene i Vps til Ferd kommer først;)

Captain:

For det første, jeg strekker meg langt i å respektere en Kaptein, og hans meninger. Men i dette tilfellet her, hvor jeg har grunn til å tro, er at du i beste fall besitter et båtførerbevis, og ingenting annet. En Capt er mer oppegående og oppdatert enn du fremstår, særlig mtp siste innlegg.

Punkt 1: Geveran holder kursen nede, noe jeg har hevdet LENGE, lenge før du var delaktig her på forum, i allefall med dette nick. Det er faen ikke sikkert Geveran har kjøpt i dag en gang, ingen melding enda. Hvem har da SOLGT?

Punkt 2: Geveran har lånt ut maks 2,5 mill aksjer, og det er i dag omsatt 2,2 mill aksjer. Tror du liksom at om dette trekkes tilbake, så blir dette en ny seadrill stigning på 30-40 prosenter????? Glem det, dessuten er det ytterst sjelden at Geveran kaller noe tilbake brått. Der er det ordnede dealer med frister og når det skal tilbake.

Dessuten skal Geveran kjøpe selskapet av børs, følgelig kaller han ikke dette tilbake med hard hånd og kjører kurs opp før han kjøper axa av børs. Lov å tenke litt Captn.

Dessuten så vil nok de som er ekte short dekke seg i emi, som kommer, og da blir det nada kursoppgang.

Slik blir det.

1. Geveran forsvarer lav kurs med utlån. DNB bistår, og senker kurs.
2. Shorterne har samme interesse, de forsvarer shorten sin, og dekker i emisjon.
3. Kursen kommer ned på 10-13 kr, der kjøper Fredriksen resten slik at han byr 20% over sluttkurs. Alle har tapt, utenom shorterne, og Fredriksen fikk axa billig.
4. Selskap tas av børs, pyntes og rigges, og selges med 4-8 mrd i forjeneste. Dette er nok Endre og noen i topp 20 med på, og allerede planlagt.

Så ikke tro på julenissen med short rally her. Så du noe til det i B2H nå som litt short ble dekket? NEI!

SS

Må si jeg er litt usikker på hvem du svarer?

Det gjør meg enda mer sikker.

SS
toffen4
19.02.2019 kl 18:50 2802

Helt vilt den kurs manipuleringen dem holder på med, her er det penga som rår... Ser jo hvor lite meglerhusa uttaler seg om Axa i media ingen tar opp dekning eller mener noe som helst.. Bortsett fra dnb men dem har jeg null troverdighet til når det gjelder axactor..
Rich
19.02.2019 kl 18:52 2793

Tviler på at du har rett SS, Fredriksen besitter ‘kun’ sirka 25% av aksjene i selskapet. Tror du de andre store eierene sitter rolig mens han undergraver verdiene i selskapet? Du må huske på at resultatene blir bedre for hvert kvartal og en stor del av nye oppkjøp er selvfinansiert.
Captain
19.02.2019 kl 18:54 2778

Du er ett trist menneske SS, sitter på HO 24/7 og skryter av millionen du har tjent. Norges største Backtrader. Hva med å gå ut å trekke litt frisk luft?
Du nekter å godta at her i Norge følger vi den Gregorianske kalender, snakker om deg selv i tredjeperson, krystallkule har du, ett klarere tilfelle av narsissisme skal en lete lenge etter.

https://www.nettavisen.no/ipad/8490728.html

Rich:

Herregud da, hakk i plata di ?
De store aksepterer det jo, de har vert med flere ganger opp til 30 og to ganger under 20, pluss i dag.

Det er jo dette som er så rart, det aksepteres, derfor må dette være avtalt på et vis. Med mindre det vi ser i dag er starten på noe STØRRE, at Topp20 nå er lut lei, og selger unna. Det kan nemlig ikke utelukkes. Noen store bevegelser var det i dag, og noen kjøpte, noen solgte - men hvem !

SS

Cæptn:

Jeg vet at jeg solgte rundt nyttår, og da var kursen samme som i dag!
Det vet du og meg, men du bløffer.

At du kjører heis her i AXA og er misunnelig på at noen tjener penger, det er din sak. Da tyr du til backtrader kortet. Temmelig ynkelig, men det lever jeg godt med.
Du bør heller ta en runde med deg selv, og spørre deg om hvem som har fått rett omkring axa siden nyttrå ? Du eller meg?
Det må være drit kjedlig å se 23 tallet, og så ned på 19 tallet i dag. Faen ikke rart du ikke tror på andre som kan traderfaget.

I dag har jeg ikke realisert en drit, men kjøpt SBANK!

SS

Du har i alle fall frekkhetens nådegave. Første gang jeg seilte som skipssjef i kystvakta gikk du i knebukse, klatret i tre og spiste japp. At du er skipssjef på KV Sortland er en like stor bløff som alt annet du presterer her på forumet.
Redigert 19.02.2019 kl 19:15 Du må logge inn for å svare
Captain
19.02.2019 kl 19:08 2759

Tror du blander flere Kapteiner her.
Problemet ditt er at du ikke skjønner forskjellen på en investor og en trader. Jeg går inn med 2-3 års perspektiv på mine handler.
Backtrader kortet, du er da den enste som holder på slik. Ser ingen andre her som poster om hvor mye dem har tjent. Ihvertfall ikke på random tråder. Hva er det som får deg til å tro at noen her på AXA-tråd er interessert i hvor mye du har tjent på AkerBP?
Tydelig du prøver å kompensere for mangler andre plasser... Eller får du ikke respons på Aker-trådene heller?

Aldri om du er eller har vert en seilende navigatør, det er jeg 100% sikker på.

Tror de fleste andre her har oppfattet poenget med å publisere tradene, men ikke du selvsagt.....

Finner frem t-skje:
Poenget ER at dere lo da jeg solgte AXA, og trodde denne skulle i 30 kr, og jeg sto på perrongen. Husker du dette, eller må jeg friske opp med klipp og lim ?
Jeg sa for lenge siden at 23 snur det, og da ned. Helt rett fikk jeg. I mellomtiden har jeg tjent godt i NAS (mest der), dernest Akerbp, og noen få andre.
Poenget er at jeg tjente mye mer på å selge axa og reinvestere kapitalen min i perioden du var med opp på 23 og ned igjen til 19 i dag.

Hadde jeg satt i ro i AXA, så hadde jeg hatt like lite i dag som rundt nyttår - hva faen er da poenget med å være på børs?
At du skal sitte i 2-3 år og tro at AXA blir gullgruve skremmer meg seriøst. Du bør virkelig tenke deg godt om. Spør Hanibal hvordan det er å sitte tre år i AXA heisen, stort sett i minus. Han kan nok fortelle deg litt om det.

Jeg er og forblir en Trader, og det tjener jeg mest på i lengden.

SS

Bear market is comming, og du skal sitte i AXA.
Hegnar Forum leverer, gang på gang. Ingenting overasker meg av naivitet.

SS

Hvor blir børsmeldingen fra Geveran av????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Her tyder mer og mer på at noen store forlot skipet. Snart ser man rottene legge på svøm også.

SS
Captain
19.02.2019 kl 19:27 2664

Nå blander du to brukere igjen.

Hvem er dere? Jeg er ny her på HO og skal ikke bli gammel heller. Sånne som deg ødelegger trådene. Holder meg heller til Shareville og aksjeprat.

Som jeg sa tidligere så er jeg langsiktig med investeringene mine, og da har jeg selvfølgelig mer en ett selskap i porteføljen min. Sammenligner du AXA for 2-3 år siden med AXA idag?

Du har da altså 100% treff på tradene dine, det må du ha siden du sier du publiserer dem. Gratulerer, du er verdens beste trader. Første gjennom historien som har klart dette, og garantert den siste.

Noen store forlot skipet, 2 poster på tilsammen 1,6 mill. Ingen store som forlot noe skip her "SKIPSSJEF"

Overhode ikke, kan bomme godt jeg og. Det vet flere jeg kommuniserer med utenom denne arena.
Men har ikke tatt NOEN tap i 2019 - det burde ikke du heller, for det har vert oppgang hele veien.

Sammenligne AXA nå vs 3 år siden? Det gikker jeg ikke engang å diskutere med en FØRSTERIES i axa! (Har deltatt tungt i axa siden starten, og sikkert skrevet 50.000 innlegg om axa siden den gang, inkl alt admin haugen har slettet i gamleforumet, det er ikke rent lite)

Har da vert på en del seminarer om aksjer, og DNB, NETFONDS, Alfred Berg med flere var enstemmig, tenk dere godt om nå å gå inn i aksjer siste fase av sykelen. Du skal sitte tre år, altså inne på toppen og skal sitte i tre år med bear marked.

Lykke til, du skal få merke hva som er i vente. Du kan umulig huske 2008
AXA er det siste du bør sitte i når det er stup ned.

Logger av for i kveld, dette er bare kverulering og piss med uerfarnde axa jenter.

PS: Registrerer at du tar lett på salt 1-2 aksjer i dag. Du husker sikkert ikke når man kunne se hvem som kjøper og selger (meglerandel) og da kunne man se en uke med f.eks DNB som største selger i axa. Det du så i dag kan være starten på en større og lengre pump and dump!
Selv kunne jeg trodd Fredriksen kjøpte i dag, men siden det ikke er kommet børsmelding, så antar jeg dette er et negativt salg som vil senke kursen.

SS
Redigert 19.02.2019 kl 19:40 Du må logge inn for å svare

Ja, jeg ser det nå, her blandes det to nick, Captain og Capitain01 !
Orker ikke gå over dette en gang til, så denne tråden ble det svart på litt forskjellige innlegg til feil mann. Beklager det.

Logger av for i dag, og ser i morgen når jeg tørner til om Geveran har sendt ut noe feita melding på NewsWeb, eller om det er Ferd som selger.
Tilbake 0500 på forum.

Over og ut for i dag.

SS

Tre jævla kapteiner i en og samme axa tråd, ikke rart det blir kluss her............Djiiiisiss!!
Det er Captitan01 jeg har MENT å svare her, for det er han jeg mener KUN besitter et båtførerbevis ervervet i valgfag på 90 tallet.
Redigert 19.02.2019 kl 19:53 Du må logge inn for å svare
Rich
19.02.2019 kl 20:16 2538

He.he, frekkhetens nådegave, SS har 50 innlegg i dag, jeg har 1, og jeg har ‘hakk i plata’!! Mitt problem med deg er at du er arrogant og selvfremhevende. En annen sak, grammatikken er så dårlig at jeg tviler på at du er mer enn 13 år gammel, har du gått på høyskole bør du forlange å få tilbake pengene.

Skipssjefen:-), dream on. "Kaptein skuteløs", eller "skipssjef uten portefølje" burde være nikket ditt.

Legger ikke energien i stavekontroll her på iphone edb maskinen.

Nesten portisløs. Har 7500 sbanken kjøpt i dag på 78,50 og 79. Det er det, så nesten portisløs.

Ny dag og nye muligheter i morra, 19 tallet??

SUSS

SS

Ingen børsmelding pr nu.

Ferd er i Ferd med tømme seg.

SS

Fremdeles ingen Fredriksen kjøp. Da selger en storfisk.
Close under 20 i dag?

SS
20.02.2019 kl 08:45 2015

Dette har vi sett før. "Noen" samler opp et større antall aksjer for Geveran, før det noen dager senere overleveres til Geveran. Melding kommer etterhvert. Følg med.
McDreamy
20.02.2019 kl 08:55 1983

hehe om noen samler/kjøper er det selvfølgelig noen som selger, gjerne til Gevernan, som låner ut/hegder seg med short. Spørsmålet er hvem er det som ikke gidder være med på emisjonen? Ferd? Spanjolene? Hønefoss aksjer? Ingen av disse vil nok være med nedover!
20.02.2019 kl 08:55 1976

Samstemmig

I samtlige tilfeller hvor det går slike poster som i gåe, har det kommet Geveran meldinger samme dag. Siste gangene 2 meldinger intradag fra Geveran.

Noe stinker lang vei her, og det er ikke McD eller SS ?
Det er Geveran eller Ferd Andresen.
McDreamy
20.02.2019 kl 09:10 1931

Får vel drive litt skolearbeid/opplæring i arbeidstiden min;) Men slik er det: Mange utenlandske, globale forvaltere har registrert en forvalterkonto i VPS hvor kun forvalteren selv er registrert på vegne av de underliggende investorene. Det norske aksjeselskapet har ikke automatisk tilgang til å se hvem disse aksjonærene er, noe som kan være en utfordring i forbindelse med forestående selskapshendelser og generell eierstyring. Dette skjer nå i Axa, vi vil aldri kunne vite hva konstruksjoner eller samtaler som er der ute, dette vet vi da vi er en av partene som gjør det samme. Nå må disse nye besserwissere ta tapet sitt før det blir blodrødt!
..EMIL..
20.02.2019 kl 09:14 1921

Där har du feil skippy. Mange ganger har det gått poster på 100000 - 600000 aksjer utan meddelande från geveran. Sedan har de överförts i klump. Fast 1000000 var mer än vanligt.
Som vanligt är det sikkert uppsamling till Geveran .
..EMIL..
20.02.2019 kl 09:14 1919

Där har du feil skippy. Mange ganger har det gått poster på 100000 - 600000 aksjer utan meddelande från geveran. Sedan har de överförts i klump. Fast 1000000 var mer än vanligt.
Som vanligt är det sikkert uppsamling till Geveran .

Glem det.
Dette har skjedd mange ganger tidligere. Bare sjekk logge e og meldinger. Voksenopplæring gidder jeg ikke i axa menighegen. Deg gikk to store poster som samlet ville utløst melding fra Geveran om det var hans. Hvorfor har geveran børsmeldt to ganger intradag to gange siste halvår????

1,6 mill post hadde blitt meldt.
Redigert 20.02.2019 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
hdrg
20.02.2019 kl 09:46 1855

Skipssjefen
I går kl 20:49
614
Legger ikke energien i stavekontroll her på iphone edb maskinen.

Nesten portisløs. Har 7500 sbanken kjøpt i dag på 78,50 og 79.ser ut som sbanken er på vei til å falle som en sten idag ??
Redigert 20.02.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

Det er digg.
Den pleier falle til 75 så i 82 igjen.

Ligger klar på 77 og 76 der i dag ??

❤️❤️SUSS❤️❤️

SS
20.02.2019 kl 09:53 1834

Bare og berømme aksjen er så tilgrader manipulert ,bare 7k på en time er jo helt fantastisk god å se at flere småsparere er litt mer disiplinert