Prisvinnende svensk fotograf og journalist med bilder fra Malmø

polemiker
SWE 20.02.2019 kl 00:15 536

I motsetning til Sotahs reisebrev fra sin reise til Sverige bor denne karen i Malmø og ferdes mye rundt for å lage reportasjer som frilandsjournalist. Her er en liten bildekollasje fra noen av sine observasjoner og gir et litt annet bilde av situasjonen enn det Sotah kunne berette om.

Dette er naturligvis ikke fakta som MSM vil fortelle så mye om.

Freddie Mardell - Intervju om sprängningar i Malmö
https://www.youtube.com/watch?v=W4dyFPzockM
Slettet bruker
20.02.2019 kl 09:11 492

Ja det var noe ganske annet enn fake-reisebrevet til Sotah.
Slettet bruker
20.02.2019 kl 09:52 480

Jeg stoler på sven,han har den riktige historien,for han er "hel ved"......
;=)
Load
20.02.2019 kl 15:49 451

Her velger jeg og legge min tilit til Sothas reisebrev.
Denne bautaen av en nordmann, tok med seg sin multikulturelle familie, pakke kombicampen, hektet den på Volvo 745`en og la ut på en roadtrip av den fredagskoselige sorten.
Vel over Svinesund, så tanker han opp med billig 95-blyfri, Blå Prips og Gøteborgs Rapè, før han setter kursen mot det frekke freppere omtaler som "No Go Zones".
Bevæpnet med sin nyervervede iPhone4, triller han ekvipasjen inn på en rasteplass utenfor Rinkeby, slår opp teltet, jekker en Blå Prips og legger innpå en pryll (les snus).
Ingen blir drept, voldtatt eller knivstukket i Sothas følge denne natten, mao tok frepperene feil og alt er behørlig fotodokumentert og lastet opp i iCloud, i tilfelle han skulle være uheldig og miste telefonen.
1-0 til Sotha!
På veien videre mot Solentuna, er Sotha så uheldig å punktere, men etter bare to minutter i veikanten, så stopper en stor, sort BMW, med fire hyggelige arabere.
Disse går ut av bilen og tar en rask vurdering av kona og ekvipasjen til Sotha, rister oppgitt på hodet, kjefter litt på hverandre på arabisk, før de effektivt som et formel1-team skifter hjul på Volvoen og ber han komme seg av gårde, så han ikke okkuperer plassen unødvendig.
5-0 til Sotha!
Etter en uke på Bredäng Camping Stockholm, hvor det eneste skumle som skjedde var en runde med salamonella etter en shady kebab og at utedassen var tom for dasspapir, setter Sotha kursen hjemover til fedrelandet.
Glad og lykkelig etter en knallferie med familien, hvor alle har kost seg, kan han gjennom 800 bilder, konstatere at Sverige er et trygt land og at her er det ingen problemer og intet og frykte, it`s all good in Sweden.
6-0 Sotha, end of story!
Slettet bruker
20.02.2019 kl 16:12 447

Ha-ha-ha.

Årets innlegg.
polemiker
20.02.2019 kl 17:59 440

He he, ja it's all good in Sweden. Det er det bilde media prøver å banke inn i hodet på folk flest også. Lenge lot folk seg lure, men nå velter det ut dritt på alle kanter. Selv innvandrere synes ikke det er noe festlig lengere. De flyttet til Sverige og vennlige blåøyde svensker, bort fra den dritten som nå har innhentet dem.

Paradoksalt nok går det aller værst ut over de menneskene som har stemt på og latt seg lure av sosialistisk propaganda og løgner. Det er arbeidere med lave lønninger, pensjonister og i hovedsak kvinner multikulteren rammer aller mest. De har ikke råd til å flytte til et annet område, men blir sitende igjen som fanger i sitt eget nabolag og drømmer seg tilbake til forna tider.

De husker tilbake til tider hvor de fritt kunne ferdes ute, dag og natt. De husker tider hvor folk var høflige og vennlige mot hverandre. Som vist på filmen ovenfor så opplever heller folk å få kastet et dyrehode på seg og hvor 4-5 menn skriker på gebrokkent svenska, "vi skal døda era alla".
Slettet bruker
20.02.2019 kl 18:41 433

Ja, Sotah er ekstremt populær her inne. Folk er som besatt av sotah.
Load
21.02.2019 kl 10:13 403

Det er klart han er populær, det skulle da bare mangle.
Vi snakker om en ekte, multikulturell viking her, med øst-europeisk kone, adoptiv-kids fra Afrika, svenskproduserte bil, norskprodusert kombicamp, tresko på beina og Ali-kaffe i koppen.
Mannen som lærte oss at "happy hour" er en time I strekk på sofaen og at islam betyr fred.
Whats not to like?
ladaen7,30
21.02.2019 kl 10:49 392

Videoen er selvsagt fjernet:-)