Philly tankers rider igjen?


Røkke's AMSC vil investere fremfor å betale ned gjeld: https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/02/Roekke-rederi-vil-heller-investere-enn-aa-betale-avdrag

Kan tenkes at da philly tankers skal bestille skip for så å selge videre til amsc. Så fremt det er snakk om nybygg da. Ratene tar seg godt opp i jones act markedet og alle tilgjengelige båter er i arbeid ifølge amsc. Passelig tidspunkt å skaffe nye båter til å ta over markedsandel fra skip som nærmer seg skraping. Hadde passet ypperlig med to tankere samtidig som de drar i land kontrakt på skoleskip. Forsiktig optimistisk nå etter lang tid med skepsis og mistro.
kentove
21.02.2019 kl 22:53 430

håper på det, men ifølge ordlyden i q4 så virket det som offentlig sektor var så og si garantert, privat sektor ganske flatt marked.. blir spennende fremover, selskapet er mer verdt enn dagens kurs, iallefall en stund til, før cashburn tar for mye av kaken.. håper utbyttet fra tankers og nye kontrakter snart er i boks

Ja ser du har rett i det. Philly tankers ble visst fjernet fra OTC idag. Hvis de skal investere så blir det spennende å se om de igjen har OSG som motpart. Hadde kanskje vært sunt med noen andre for å spre risikio litt.

Phily tankers skal være slaktet nå. Penger er nok blitt hentet ut her til utbetaling til phly og amsc.

Men vil tro amsc bestiller skip selv siden dem varsler investering i jones act markedet. Ikke mye annet amsc kan investere i.