Nye avgifter, bompenger etc. som en tidsinnstilt dødspille......


Nye avgifter, bompenger etc. fra kommuner, stat etc. som en tidsinnstilt dødspille...... man dør kanskje ikke med en gang, men har et uverdig liv, og risikere å dø tidligere som en konsekvens, eller mange eldre og syke kan ta livet av seg selv, i avmakt, over å leve et liv som ikke er verdig å leve. Mørketallene er store, og kan bli verre.....
Når man uten å tenke på konsekvensen før man skrur opp avgiftene, men enkeltmennesker, ofte de med minst ressurser får et mindre levelig og rikt liv, kan man kan kalle det et bra liv, når alle penger bortimot går til å betale for krav og avgifter fordi politikere og andre i det offentlige har totalt frakoblet seg fra virkeligheten andre må leve i. Konsekvensen er et liv der man ikke har et verdig liv.
Fører kanskje også til at man ikke har råd til sikrere og bedre bil, og kan dø i ulykke, da man er henvist til å kjøre til jobben i en eldre bil som er mindre sikker enn en ny, eller la barna sitte i et vrak av en bil som er en tikkende bombe på veiene, både for de inni og miljøet. Da pengene går til avgifter og bompenger.
Eller mennesker må velge mellom medisiner eller mat, og knapt har råd til skikkelig mat eller varme måltid, mens stortingspolitikere mesker seg med subsidierte måltid og kanapeer f.eks, mens andre gå canossagang mellom ulike kontor for så å få avslag eller totalt stillhet eller blir snudd ryggen til, som man ikke eksisterer for annet enn å tynes til siste krone. Hva slags land lever vi i!


https://www.dagsavisen.no/oslo/politikerne-viser-en-utrolig-arroganse-1.1282286

– Politikerne viser en utrolig arroganse
Datteren til Odd har bodd i omsorgsbolig siden hun var tenåring. Nå øker kommunen husleien hennes med 90 prosent.
Av Tom Vestreng
Oslo
Idag 07:59 Sist oppdatert: 12:48, 22. feb 2019
Anbefalte saker

I november 2017 mottar Odd Andersen et skriv fra Boligbygg.

– Husleien skulle øke fra 7.101 til 13.104 kroner fra 1. januar 2018, det vil si en økning på kr 6.000, eller nesten 90 prosents økning i husleie, forteller Andersen til Dagsavisen.


Ber byrådet rydde opp
Frps helsepolitiske talsperson i bystyret, Aina Stenersen er rystet over husleieøkningen til funksjonshemmede Kristoffer Væhle Rodriquez.
Av Tom Vestreng
Oslo
Publisert: 9. februar 2019 Sist oppdatert: 13:38, 9. feb 2019
Anbefalte saker

Nå ber hun byrådet om å rydde opp.

Tidligere i uka kunne Dagsavisen fortelle historien om funksjonshemmede Kristoffer, som nå må betale gjengs leie på sin toroms omsorgsbolig, og fikk skrudd opp husleia fra 5.500 kroner til 11.900.

Les saken: Kristoffer ble offer for «gjengs leie»

– Her må byråden raskt på banen og rydde opp, sier hun til Dagsavisen.

Aina Stenersen har stilt flere konkrete spørsmål til byråd for helse, eldre og sosiale tjenester Tone Tellevik Dahl (Ap):

https://www.nrk.no/norge/tobarnsmor-alexandra-lind-_25__-_-kommer-til-a-bruke-39.600-i-bompenger-arlig-1.14188601
Tobarnsmor Alexandra Lind (25): – Kommer til å bruke 39.600 i bompenger årlig
– For oss som er småbarnsfamilie river det på en måte ned det vi prøver å bygge opp rundt familien vår, sier Lind.
Redigert 22.02.2019 kl 19:46 Du må logge inn for å svare

Verden må reddes og miljøgud må få sitt. Prøv å si noe annet
OZZY
22.02.2019 kl 19:44 665

Helt udugelige politikere. Få inn profesjonelle folk som kan jobben sin!

Vi trenger en ny valglov som er folkegodkjent, og som muliggjør ekte demokrati for første gang. Jo før jo bedre.

Eldreran av staten?, og det bli enda verre i fremtiden........................
https://www.adressa.no/meninger/ordetfritt/2019/02/15/%C3%85-gifte-oss-i-h%C3%B8g-alder-er-det-beste-vi-har-gjort-etter-mange-%C3%A5r-%C3%A5leine-men-det-straffa-seg-18479568.ece
Debatt
Å gifte oss i høg alder, er det beste vi har gjort etter mange år åleine, men det straffa seg
«Etter kort tid fekk eg brev om at min ektefellepensjon var inndratt» skriv Einy Rendal Elgsæther i dette debatinnlegget.

https://www.dagsavisen.no/innenriks/spiser-middag-en-dag-i-uka-1.1012547

Spiser middag én dag i uka
Nærmere 70.000 uføretrygdede lever på minstesats. Ragnhild Elisabeth Stensholt vurderer å flytte i campingvogn for å overleve.
– Folk er uføre av en grunn. Hvorfor jobbes det ikke mer med forebygging? Man blir ikke friskere av å få mindre penger. Jeg tror ikke politikerne vet hvor ille det er for dem som har havnet helt nederst.

– Men du må ha trygghet i livet før du greier å bidra med noe ute i samfunnet. I dag kjenner jeg bare på en økende uro for at dette slitsomme livet aldri skal ta slutt. Hva skal den siste delen av livet inneholde?