Trumps wall - Hvordan bor kritikerne?

Risk-reward1
23.02.2019 kl 11:31 4769

De er bastante forkjempere av åpne grenser, og sterke motstandere av Trump og hans wall.
Men hva gjør de selv for beskytte det de er glad i? Hvordan lever de selv?

https://www.youtube.com/watch?v=0vxN88hn-QU

Holdningen er tydeligvis, "drit i landet/landene for jeg har beskyttet meg".

Dobbeltmoralen er som vanlig kvalm. Minner meg om rasismen UiO nettopp ble avslørt for. Akademikere som utad er "så anti-rasister" altså, men viser sitt sanne sinnelag de elsker å stemple andre med. Tilsvarende har vi sett her inne også.
De følger blindt en destruktiv ideologi, stempler andre som advarer mot konsekvensene, men i sine "indre gemakker" viser de at de er det de stempler andre for.

RR
Slettet bruker
23.02.2019 kl 16:50 1079

Detr du beskriver kaller vi for hus på vestlandet.

Om det er hus du vil at Trump skal bygge kan vi sende over Jagland. Tror ikke han ble helt ferdig med det norske hus. Han og Trump vil nok passe bra sammen. Min første tanke var tegneserien "de to gode naboene"
Redigert 23.02.2019 kl 16:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.02.2019 kl 16:53 1077

Sotah kaller seg hjem i bunkers. Han er rollemodell for å ha lært seg å leve slapp med det. Ikke åpne linker, lukke øynene og diverse APlat triks i bunkers.
Vi har bare sett starten, folk kommer til å bli rundmurt i fremtiden.
Redigert 23.02.2019 kl 16:57 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
23.02.2019 kl 17:44 1065

At jeg blir "sossegutt" i dine øyne fordi jeg blir kvalm av dobbeltmoralen jeg startet tråden med, sier vel mest om deg :)

For saken handler om dobbeltmoral. Om folk som kaller wallen for rasisme med mer, men selv stenger seg og sitt inne bak høye murer.
Er de rasister da som trenger høye murer? Har de et behov for beskyttelse som folket ikke fortjener? De er bedre folket?

Og spar meg IQ-kortet, jabbings! Vi kan ta mensa testen sammen en dag, så ser vi hvem som blir medlem?
Sist jeg sjekket kravene deres var jeg over med grei margin

RR
Slettet bruker
23.02.2019 kl 17:45 1063

Ni måste øpna eran hjartar och dørrar och fønster, Jabba. Ikke mur deg inn i det dere kaller hus. Lukk opp og slipp verden inn.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 01:57 1039

"Og spar meg IQ-kortet, jabbings! Vi kan ta mensa testen sammen en dag, så ser vi hvem som blir medlem?"

Det er rart at du sliter med å forstå enkle, logiske argumenter som jeg kommer med over her. Det samme har jeg påpekt tidligere når du har kjørt på med diverse konspirasjoner. Det er ingenting som tyder på at du har over snittet evne til å tenke logisk når du tror på slikt, så derfor tviler jeg på at du scorer høyt på IQ tester. Forøvrig hører det med til sjeldenhetene at de som er veldig smarte (Trump er selvsagt et hederlig unntak) føler behov for å skryte av det (minner litt om fitteskrytet ditt).
Slettet bruker
24.02.2019 kl 10:25 1013

jabbadabbato I går kl 14:21 Tror du at jeg som narkotikasmugler med betalingsvillige kjøpere i USA gir opp? Har dere ingen erfaring fra foretningslivet?

Forretningslivet, Jabbe??? Eller er det KRIMINELL virksomhet du sikter til?

Forretningslivet driver ikke ulovlig virksomhet, vettu - men sånt vet kanskje ikke sånne som deg! Kriminelle må også gi opp stilt overfor umulige barrierer - eller hvorfor låser du døra di, og hvorfor bygger Demoncraps som blir superrike på kriminell virksomhet seg 3 m høye murer rundt sine egne eiendommer? Det blir lett for USA å overvåke muren og ha beredskapshelikoptre klare.

Selv i Europa er det bygget masse mur siden 2015, men MSM løgnmedia rapporterer det ikke (folk må lære seg å bruke andre kilder)!
Slettet bruker
24.02.2019 kl 10:49 1006

"Forretningslivet driver ikke ulovlig virksomhet, vettu"
At du ikke skjønte poenget tyder vel på at du ikke har fanaring om hva jeg snakket om.

Tror du virkelig Narkotikaflommen vil stoppes med en mur?

Angående illegale innvandrere og mur. Dette er et hykleri fra A til Å. Du sier at du har bodd i USA. Da er det rart at du ikke er klar over at arbeidsgivere stilletiende lar være å sjekke innvandrere fordi de trenger og ønsker billig arbeidskraft. Når norske restauranter ansetter svensker og norske bygnings firmaer ansetter polakker så er ikke løsningen for å få slutt på en slik politikk å bygge en mur mot Sverige. Man regulerer arbeidsgiverene.

Å bruke masse penger på en mur er bortkastede penger man istedet kunne brukt på bedre grensekontroll og på å etterforske, kontrollere og straffe arbeidsgivere som ikke sjekker arbeidernes status. Problemet er at "ingen" ønsker å kaste ut illegale innvandrere pga at de er slik en viktig del av amerikansk økonomi.

VG har hatt et par artikler i det siste som forklarer noen av realitetene.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Onx4e1/apolonio-har-jobbet-ulovlig-i-usa-i-12-aar

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/OnxMmA/mangemillionaer-og-bedriftseier-dette-er-usas-skitne-lille-hemmelighet?utm_content=recirculation-matrix&utm_source=Onx4e1

Det er pga dette at jeg kaller muren først og fremst symbolsk kampsak for begge sider. Ingen snakker om elefanten i rommet.
Redigert 24.02.2019 kl 10:49 Du må logge inn for å svare
balder72
24.02.2019 kl 10:50 1003

Motstandere av muren som Trump mener landet trenger, er egentlig for mur. De vet at en mur vil hjelpe mye mot den største massen av illegale innvandrere. Men siden det er Trump som vil gjennomføre dette, legger de vrangsiden til og snur 180 grader og blir isteden motstandere. Hatet mot Trump er drivkraften.
Redigert 24.02.2019 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 10:52 1001

straffe arbeidsgivere
mur er bortkastede penger
istedet
Å bruke masse penger
på å etterforske, kontrollere og straffe arbeidsgivere

Du gjør mer skade enn løsning jabba. Ikke rart du har forslag.
Redigert 24.02.2019 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:09 997

"Du gjør mer skade enn løsning jabba. Ikke rart du har forslag."

Nei. Jeg beskriver problemet som det er. Om ikke politikerne klarer å ta stilling til det virkelige problemet så vil de heller ikke finne et tilfredstillende løsning.

For å ta et eksempel. EØS sørger for mye arbeidsinnvandring til Norge. Løsningen på å redusere denne typen arbeidsinnvandring er selvsagt ikke å bygge mur mot Sverige. Vi regulerer/sier opp EØS avtalen.

Jeg er heller ikke spesielt imponert over demokratene som sier de vil legge ned ICE, som er den politi instansen som sporer opp og sender ut illegale innvandrere. Det alle er fullt klar over er at det er en stilletiende overenskomst om at illegale innvandrere skal få jobbe i amerikanske bedrifter.Har dere lagt merke til hvor få demokrater som angriper Trump etter avsløringene om at han har illegale innvandrere som jobber i klubbene?

Så lenge dette får fortsette vil det alltid være incentiv for folk å snike seg over grensen.

Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:18 954

"alle er fullt klar over er at det er en stilletiende overenskomst om at illegale innvandrere skal få jobbe i amerikanske bedrifter"
TAkket være deg fikk de sparken hos trump, og med harde straffer og superpolitistatkontroll av arbeidsgivere skal dere kjøre knallhardt disse fra nyttig arbeid og ut i gatene.

Du skal da øke straffene om noen blir tatt i å gjøre et godt stykke nyttig arbeid jeg ser du starter der, jeg regner med du trenger å sette inn en hittil rekordstor politistat og knallharde straffer mot arbeidsgivere, massivt mer overvåket enn ever before. Du har en start for din plan.
Og min billige au-pair, hun skal leve av hva? Narkosalg? Si meg jabba, jeg bare spør om du er blitt umennesklig og innvortes ond?
Redigert 24.02.2019 kl 11:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:19 954

«Regulere, kontrollere, etterforske, og straffe arbeidsgivere.»

Jada, der titta stalinisten frem, gett.

PS: skikkelig kos å være arbeidsgiver mao.

Masse skatt, avgifter, og bompenger som prikken over i’en regner jeg med, slik at alle skremmes tilbake til Nav.
Redigert 24.02.2019 kl 11:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:30 950

Du synes ikke det er bittelitt hyklerisk at arbeidsgivere om dagen ansetter illegale innvandrere og om kvelden kaller de samme folkene for mordere/voldtektsmenn og argumenterer for murer for å stenge grensene? Hvorfor tror du USA har slitt med lønninger som har stått i stampe siden Reagen?
Reagen var faktisk en som ville ta tak i det problemet jeg beskriver fordi han var en ekte konservativ, ikke falske løgnaktige korrupte svindlere som den gjengen som regjerer i dag.

As the nation's attention turns back to the fractured debate over immigration, it might be helpful to remember that in 1986, Ronald Reagan signed a sweeping immigration reform bill into law. It was sold as a crackdown: There would be tighter security at the Mexican border, and employers would face strict penalties for hiring undocumented workers.

But the bill also made any immigrant who'd entered the country before 1982 eligible for amnesty -- a word not usually associated with the father of modern conservatism.

https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=128303672&t=1550999988964
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:34 950

Demokratene har i høyeste grad forandret seg også:

When bipartisan immigration discussions pop up, Democrats often insist it's hard to find a solution because of the GOP's immigration evolution. The days of Ronald Reagan endorsing an amnesty program and denouncing walls are long gone, replaced by President Trump's talk of "rapists" and quest for a wall.

But the reality is that Democrats have moved, too, from when the party cited the flow of drugs and "criminal immigrants" two decades ago, the same arguments for border security that Republicans use now. The facts on the ground have changed since then, but so have political forces.

The makeup of the Democratic Party has changed, and its base has adopted a fundamentally more progressive attitude on immigration in a relatively short time span, which poses a challenge for party leaders.

https://www.npr.org/2019/02/19/694804917/democrats-used-to-talk-about-criminal-immigrants-so-what-changed-the-party
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:35 934

"ansetter illegale innvandrere og om kvelden kaller de samme folkene for mordere/voldtektsmenn"

Du undervurderer min eksemplariske au-pairs iq, hun oppfatter det slett ikke slik du triller det hele rundt til din plan som gjør større skade enn løsning.
Redigert 24.02.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 11:48 926

Det jeg synes, Jabba, er at du burde prøve deg som selvstendig og arbeidsgiver i ett par år, så du får føle på hvordan det er å sitte på andre siden av bordet.

Det siste nye her i Norge er at byråkratene skal vurdere «egnetheten» til oss arbeidsgivere, så nå må vi sende inn politiattester og CVer, slik at de kan vurdere om vi er egnet til å fortsatt kunne drive med det vi driver med.

Det kan nok for enkelte oppfattes som en smule provoserende å skulle bli vurdert av folk med null erfaring, for å kartlegge om de er egnet til å fortsette med det de har jobbet med i 20 år. Kanskje byråkraten i tillegg er innkvotert og mangler grunnleggende norskkunnskaper.

Og dette er bare siste sprell fra den kanten. At folk gir faen og flytter, eller begynner å nave isteden er kanskje ikke så rart?

Og hva tror du skjer når bomringene er på plass og enda 1-2 netto månedslønner forsvinner på vei til og fra jobb?

Som sagt er dette molbopolitikk, og Norge har blitt et molboland. På vei til å bli Venezuela ll.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:05 919

Tror du ska spare den tiraden til din personlige psykolog.
Jeg spør kort og godt om hvorfor man vil ha en mur på grensen for å stoppe illegale innvandrere når man samtidig lokker illegale inn i landet med relativt godt betalte jobber. Det blir jo som om du ansetter folk svart mens du samtidig utad argumenter som meg om at myndighetene må slå ned på svart arbeid.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:18 921

Jabba, det er lov å bruke hodet og ikke starte med å straffe og ødelegge for folk i arbeid først, å begynne med mur er mye skånsommere overgang men da får du ikke rammet arbeid først og fremst og nødvendig politistat rundt i våre gater slik din plan har som kjerne. bruken av slikt arbeid er i lang tid innarbeidet fra politiske signaler, du burde straffe de før du starter med ditt hat mot nyttig arbeid først og fremst
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:23 919

Tror nok du trenger å høre det, Jabba. Men mest av alt kunne du trengt litt erfaring, så ville det kanskje gått opp for deg at byråkratiet er plagsomt nok som det er, og sluttet å messe om enda mer faenskap som får folk til å resignere.

Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:29 916

Poenget er at tiraden din har ingenting med diskusjonen vår å gjøre. Du skal begrunne muren samtidig som du promoterer ansettelse av illegale innvandrere. Det er en alvorlig logisk brist her.

Forøvrig synes jeg det er synd om du ikke kan drive selskapet ditt med tilfredstillende lønnsomhet innenfor lovverket, men løsningen på det er ikke å bryte loven. Om alle skal bryte loven hver gang ting ikke går deres vei så blir det anarki.
Redigert 24.02.2019 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:34 913

Det har i aller høyeste grad noe å gjøre med «løsningen» din, som er å plage vettet av de som skaper mesteparten av arbeidsplassene og alle verdiene i landet.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:41 906

Jabb du begynner i feil ende for oss med eksemplisk nevnte au-pair eller fruktplukkere.

Vi skal bygge mur MOT anarki og politistat. Du vil starte med politistat hjemme og legge ned muren som allerede er bygget.
Redigert 24.02.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
24.02.2019 kl 12:41 906

Det er synd å se at du ikke skjønner at du skyter deg selv i foten igjen. Ved å dra IQ-kortet som du gjorde ved liksom å stemple meg med en IQ på 68, er det du gjør; "Forøvrig hører det med til sjeldenhetene at de som er veldig smarte (Trump er selvsagt et hederlig unntak) føler behov for å skryte av det"
Men det er jo slett ikke første gang du driver med selvskudd :)

"(minner litt om fitteskrytet ditt)." noe jeg aldri har gjort, men nok et eksempel på at du selv; " sliter med å forstå enkle, logiske argumenter som jeg kommer med"
Og selv om ting tidligere er skjært i papp til deg har du jo ikke klart å forstå de enkle, logiske argumentene. Men veldig symptomatisk for folk som deg og være/gjøre selv det dere beskylder andre for.

RR
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:43 905

Hvorfor klarer du ikke svare på det enkle spørsmålet i stedet for denne sutringen over egen bedrift. Forøvrig så er det ufint å si at jeg vil plage vettet av deg når alt jeg argumenterer for er rettferdige konkurranse vilkår.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:44 905

«Forøvrig synes jeg det er synd om du ikke kan drive selskapet ditt med tilfredstillende lønnsomhet innenfor lovverket, men løsningen på det er ikke å bryte loven. Om alle skal bryte loven hver gang ting ikke går deres vei så blir det anarki.»

Du snakker som en ekte offentlig ansatt byråkrat, fetet opp, og moralsk opphøyet på mine skattepenger.

Jeg skal fortelle deg hva en sånn gjøk sa til meg da jeg klaget på nye reguleringer som rammet bransjen hardt, og ha da i bakhodet at stillingen hans var oppfunnet få år i forveien. Han presterte å si: «for mange er det nok bedre å legge ned. Det er jo ingen vits i å drive med selvpining».

DER har du holdningen, og akkurat samme ignorante og blærete holdning har du Jabba. Du aner ikke hva du snakker om. Du har aldri skapt en arbeidsplass. Aldri startet et firma. Men ekspert det er du, og med den rette stalinistiske holdningen på plass om at alle de som skaper verdiene i samfunnet er kjeltringer som parasittene i offentlig sektor må regulere, kontrollere, etterforske, og straffe.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:49 903

Så liten tro har dere på enkeltindividet at antall EU direktiver har passert 11.000, forskriftsbunken har passert 12.000, og lovboka eser ut.

Mennesket er så ondt at staten må detaljregulere det fra vugge til grav. Men det som tydeligvis aldri slår dere er hva den «perfekte» statsmakten egentlig består av. Det tenker dere aldri over, at den består av maktkåte, griske, og egoistiske enkeltindivider den også.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:55 900

Drit i mine bedrifter. Jeg har penger nok, og flytter hvis det blir for ille her. Don’t think on that Jabba. Jeg bare prøver å fortelle deg hvordan hverdagen har blitt for småbedriftseierne i Norge.

Dere sager av greina dere sitter på, men er for oppblåste på andres skattepenger til å forstå det.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:56 899

"Du snakker som en ekte offentlig ansatt byråkrat, fetet opp, og moralsk opphøyet på mine skattepenger."

Slik du sutrer så er det jeg som har fetet opp deg med mine skattepenger.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 12:57 899

Innlegget er slettet
Ok. Da skygger jeg banen jeg da. Regner med at dere har mye å diskutere.

PS: si fra om jeg skal løfte yogatråden.
Risk-reward1
24.02.2019 kl 12:58 903

Hvorfor vil folk som din helt Soros ha høye murer rundt sine eiendommer, når de lokker, sponser, og ønsker illegale inn i alle land?
Hvorfor låser du bilen din. folk stjeler biler allikevel?
Hvorfor låse hus hytter, når folk bryter seg inn allikevel?
Hvorfor ha grensekontroller i det hele tatt, når det fortsatt er folk som klarer å komme seg over/gjennom illegalt og med smugling?

FORDI DET ER PREVENTIVT OG STOPPER MASSENE!

Argumentet om at wallen er bare tull fordi det fortsatt vil bli smuglet narkotika er ikke videre relevant eller smart

RR
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:09 895

Innlegget er slettet
Det jeg ikke skjønner er hva du skal med et hus. Føles ikke det veldig xenofobisk, ekskluderende, og egosentrisk når du sitter inni det?
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:15 894

jabbadabbato
Jeg har argumentert for mitt syn

-------------
Oppsummert har du kjempet ivrig mot mur, og lagt frem et oppsettende "forslag" der du seff starter med det som forutsetter drakoniske politistat og nidtidige kontroll overvåking og strafferegime mot arbeidsgivere, påfølgende massiv økonomiske katastrofer og økende krimbølge fra alle du sparker fra arbeid til ut i gatene med behov for enda mye mer politistat, intet arbeid vil slippe unna uten dine fingre på pengene, hensikten helliger midlene. Dette har du argumentert godt for men blitt gjennomskuet da ditt forslag er så urealistisk at det aldri blir gjennomført men det er altså muren du skal stoppe med alle slike retoriske avsporingsmidler mot mur.
Redigert 24.02.2019 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:22 891

«Barnehage»

Jeg kaller det dobbelttenkning.
Redigert 24.02.2019 kl 13:22 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
24.02.2019 kl 13:22 889

Du gjør det til det ja!

RR
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:24 887

Flott

Da var alle enige om at dette var en barnehage. Steng ned søpla.
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:26 886

Der kom del 2 sluttsatsen fra stalinisten jabbadoto.
Jeg går inn i arkivet og gjemmer meg for nedsmelting.
--------------------------------------------------------------thend


jabbadabbato
I dag kl 13:24 2
dette var en barnehage. Steng ned søpla.
Redigert 24.02.2019 kl 13:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.02.2019 kl 13:29 884

"stalinisten jabbadoto."

Jeg argumenterte med Reagens politikk men det falt for døve ører. Det er notert.