Trumps wall - Hvordan bor kritikerne?

Risk-reward1
23.02.2019 kl 11:31 4779

De er bastante forkjempere av åpne grenser, og sterke motstandere av Trump og hans wall.
Men hva gjør de selv for beskytte det de er glad i? Hvordan lever de selv?

https://www.youtube.com/watch?v=0vxN88hn-QU

Holdningen er tydeligvis, "drit i landet/landene for jeg har beskyttet meg".

Dobbeltmoralen er som vanlig kvalm. Minner meg om rasismen UiO nettopp ble avslørt for. Akademikere som utad er "så anti-rasister" altså, men viser sitt sanne sinnelag de elsker å stemple andre med. Tilsvarende har vi sett her inne også.
De følger blindt en destruktiv ideologi, stempler andre som advarer mot konsekvensene, men i sine "indre gemakker" viser de at de er det de stempler andre for.

RR
Blåveisen
08.03.2019 kl 14:38 1078

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6778273/Kirstjen-Nielsen-says-recycling-rings-let-illegals-reuse-children-jump-border-repeatedly.html

Hver jente over 10 som blir stoppet for å ulovlig krysse grensen til USA blir testet for graviditet.Hver 3. jente og kvinne blir voldtatt på ferden nordover.

Muren vil virke preventivt og gjøre at folk ikke satser liv og helse for å krysse grensen til USA ulovlig.
Biggy
08.03.2019 kl 16:52 1074

Selv noe så opplagt som at migranter som har gått og blitt fraktet gjennom gloheit ørken i dagevis ikke greier å forsere en 8-10 meter høy mur later Trump-haterne som er usant.De greier ikke å akseptere st grenser mellom land skal respekteres og at de som vil besøke eller bosette seg i USA må søke om visum og gå gjennom grensekontrollen.
Derfor har norsk media lagt lokk over det meste av fakta mht. hva som skjer langs grensen og hvilke overgrep migrantene utsettes for av kyniske karteller som styrer det hele.
Media har sin agenda og den er viktigere en at fakta kommer frem.
Strek
16.03.2019 kl 20:31 1060

https://m.youtube.com/watch?v=BobxK6yerJE

Mark Morgan var leder for grensepolitiet under Obama,men fikk sparken da Trump overtok og innsatte en annen kar som leder.
Likevel ser vi at Morgan deler sin av sin erfaring og støtter Trumps planer om å bygge en barriere på grensen.
CNNs partiske reporter blir belært av den erfarne Morgan......
Kanskje ikke så rart at Morgan støtter mur/gjerde,for det gjorde jo Obama og Dems også inntil Trump ønsket en barriere på grensen......

Pussig at ikke Nrk eller TV2 viser slike intervjuer med fagmannen til Obama.....Noe for Fredrik Græsvik?
Slettet bruker
16.03.2019 kl 20:38 1056

Nå er ikke alle like sykelig opptatt av muren som Trump supportere. Det er feks mye mer interessant at Trump banket gjennom et veto for å opprettholde den upopulære krisen sin. Om han skulle vinne frem i retten også har maktfordelingsprinsippet fått seg en alvorlig ripe i lakken og vi vil se fremtidige presidenter benytte seg av slike triks når de ikke er istand til å få flertall for politikken sin.
Slettet bruker
16.03.2019 kl 20:44 1054

Nå har jabba gått rundt i kjelleren med nøkkelknippet sitt og gitt trump ripe i lakken hver eneste dag, og bulker i tillegg. Totalvrak da.
Bare tull selvfølgelig, Trump maskinen skinner og kjører på med å holde ord fra valgkampen noe som er sjokkerende for dere som frykter det kan skape presedens at en president gjør som han sa i valgkamp.
Strek
16.03.2019 kl 20:47 1051

Selvsagt er det av interesse at fagfolk som Morgan,som attpåtil ble sparket av Trump,støtter fortsatt bygging av muren/gjerdet!
Sakens kjerne er jo nettopp tilstanden langs grensen og fakta som CNNs programleder og andre Trump-hatere åpenbart ikke vil
erkjenne blir altså bekreftet av tidl. leder for Border Patrol.
Også tittelen på denne tråden handler om Trumps wall....,så.....
Redigert 16.03.2019 kl 20:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.03.2019 kl 21:15 1045

"Også tittelen på denne tråden handler om Trumps wall....,så....."


Ja men du synes det er pussig at NRK eller TV2 ikke intervjuer en fyr som heter Morgan og har hatt en viktig jobb i grensetjenesten.
Det er ikke så pussig. Mediaoppmerksomheten går naturligvis ned nå når argumenteringen i kongressen er ferdig og saken skal snegle seg gjennom rettsvesenet. Jeg tror absolutt alle politikere, til og med Trump ønsker at rettsvesenet skal si nei. Republikanske senatorer fordi de har dårlig samvittighet for å kanskje ødelagt maktfordelingsprinsippet og Trump fordi han da kan ta offerrollen i neste valg og bruke saken videre samt det blir veldig dårlig reklame for han at han ødelegger 250 års historisk maktbalanse. I tilegg vet alle med over 50 i IQ at i praksis vil det aldri bli bygget en mur langs hele grensen og at det er ikke nødvendig. Det er kun en symbolsk sak , en slags proxy politisk slagmark
Redigert 16.03.2019 kl 21:16 Du må logge inn for å svare
Bare
17.03.2019 kl 12:18 1029

Her redegjør Trump for situasjonen på grensen og begrunner sitt veto.
Alt mens han har sterk støtte fra representanter for lovens lange arm dom
står rundt ham.
https://www.youtube.com/watch?v=BJMidhHT47o

Muren kommer,men vil også bli bygget med stål som et gjerde.Viktig fir grensepolitiet å kunne se hvem og hva som nærmer seg.
Flere steder er topografien så ugjennomtrengelig at det selvsagt ikke er behov for et gjerde eller en mur som jo vil virke
preventivt for det store flertall og gjøre at de få som vil og kan forsere barrieren vil bli lettere å oppdage og stoppe for grensepolitiet.

Hva er så uhørt med å sikre et lands grenser fra illegale migranter?
USA trenger mye importert arbeidskraft i jobber amerikanere ikke vil ha.De som vil ha disse jobbene må komme lovlig og bli registrert.
Redigert 17.03.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.03.2019 kl 12:29 1026

"USA trenger mye importert arbeidskraft i jobber amerikanere ikke vil ha.De som vil ha disse jobbene må komme lovlig og bli registrert."

Det er jo slik jeg og har argumentert men man angriper problematikken feil. Man må ta de som ansetter de illegale og ikke nødvendigvis de illegale selv. Det er fryktelig rart at dere ikke forstår dette da dere i Europeisk sammenheng argumenterer for at gullkua som NAV lokker med må fjernes, noe jeg er enig i.

Jeg mistenker at mange kun ønsker muren for murens skyld, for å gi Trump og seg selv en seier.
Redigert 17.03.2019 kl 12:31 Du må logge inn for å svare