Rieber-Shearwater ser ut til å bli jokeren.


Shearwater ser ut til å bli jokeren til GC Rieber Shipping.
Arbeidet renner inn.

21.2: GC Rieber Shippings 20 prosent eide Shearwater GeoServices er blitt tildelt et "stort" letestudie i Brasil av TGS, som vil bli gjennomført med "Amazon Warrior" med bruk av proprietær Q-teknologi, begynnende i første kvartal 2019, ifølge en børsmelding torsdag.

Studiet er på 11.200 kvadratkilometer, og ventes vare i åtte måneder, inkludert transitt.

I dag: Shearwater GeoServices, hvor GC Rieber Shipping eier 20 prosent, har inngått en avtale med Equinor om tre 4D-seismikkundersøkelser, opplyses det i en børsmelding.

De tre undersøkelsene skal gjennomføres i løpet av 2019 på Kvitebjørn & Valemon, Visund og Snøhvit, og de første undersøkelsene er planlagt å starte i 2. kvartal.

Den totale varigheten for de tre undersøkelsene er anslått til rundt tre måneder.

Shearwater vil benytte Amazon Conqueror og SW Amundsen til arbeidet.


Tar vi med denne fra 6.2 så ser vi at februar har vært en god mnd for SW. Så gjenstår det å se om det etterhvert gir utslag i Rish kursen, da dette ikke enda har sunket inn.GC Riebers datterselskap, Shearwater GeoServices, er blitt tildelt kontrakter for fire havbunnseismikkstudier (OBS) i Nordsjøen av Aker BP og Equinor, ifølge en børsmelding onsdag.

Kontraktene vil gjennomføres av fartøyene WG Tasman og WG Cook i løpet av sommeren 2019, opplyses det.

Aker BP har tildelt selskapet en OBS-kontrakt som varer over flere år, der de første tre studiene vil bli gjennomført i 2019 ved Frosk, Ivar Aasen og Valhall. Det første studiet har planlagt oppstart i andre kvartal, og total varighet for de tre prosjektene estimeres til rundt fire måneder.

Equinor har tildelt selskapet en OBS-kontrakt for Gullfaks-feltet, med oppstart i tredje kvartal og ventet varighet på én måned.
macland
19.03.2019 kl 08:57 4526

Shearwater Geoservices sikrer kontrakt i Tyrkia
14 minutter siden · André Haugen
Seismikkselskapet Shearwater Geoservices har blitt tildelt en kontrakt for innhenting og prosessering i Tyrkia.
Det skriver GC Rieber Shipping, som eier 20 prosent av Shearwater Geoservices, i en børsmelding.
Kontrakten gjelder for et område på 2.220 kvadratkilometer.
Arbeidet starter opp i andre kvartal i år, og blir utført av Polar Empress.
macland
19.03.2019 kl 11:15 4527

Er nå på grensa til at en ohs går inn. Potensiale ,minst 10 kr. Men lite omsetning i denne,så vet ikke helt.
macland
19.03.2019 kl 11:33 4539

Sorry,ohs potensiale ,bør gå til minst 11 kr...

Så fort tallene i Q1 og ordrebok som da fremkommer bekrefter at det endelig har snudd, så er ikke dagens MCAP på 774 mill noe i det hele tatt. 11kr er ett fint utgangspunkt, men med den ordre inngangen SW har hatt siden nyttår (7 kontrakter, ink 1 stort letestudie med TGS i Brasil) så vil også trolig 11 kr bli en rimelig inngang. Dette fordi kontraktene vil fortsette og renne inn, og etter hvert kaste av seg i form av fortjeneste. Skipsverdiene tror jeg ikke vil skrives ned noe mer, og Rish er fullfinansiert ut 2021. Da er det bare å vente på at tallene blir sorte og at reprising kommer. Er svært spent på backlog i SW ved utgangen av Q1 nå.

It’s keep coming: https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/03/Sikrer-seg-avtale-med-Equinor
Når vil markedet prise dette inn? 4D jobber bringer gode gode penger, og SW blir en player i markedet som er verd og merke seg. Omsettningsveksten vil i år bli relativt massiv, kontra 18.
macland
10.04.2019 kl 14:40 4649

Fra i går.Nok en kontrakt.
Bergen, 9 April 2019

Shearwater GeoServices awarded Barents Sea acquisition and processing contract by the NPD.

Shearwater GeoServices Holding AS (“Shearwater”) is pleased to announce the award of a contract for a Barents Sea seismic acquisition survey with full data processing by the Norwegian Petroleum Directorate (“NPD”).

Shearwater’s Reveal software, which the NPD uses in-house, will be used for full onboard and onshore processing enabling close collaboration. Shearwater has previously processed 2D surveys for the NPD in the area and the experience gained will be used to support execution of this new project.

The 1-month survey starts in the third quarter of 2019 and will be carried out by the Amazon Conqueror equipped with Isometrix technology.

“We are very pleased to see our combined acquisition and processing services selected by the NPD for their 2019 Barents Sea project.” said Irene Waage Basili, the CEO of Shearwater GeoServices. “It confirms our position as a leading full-service geophysical company.”
macland
11.04.2019 kl 08:37 4619

Og en til.
Shearwater sikrer ny seismikk-kontrakt med Shell
5 minutter siden · Ine Brunborg
Shearwater GeoServices, der GC Rieber Shipping eier 20 prosent, har sikret en ny seismikk-kontrakt med Shell International Exploration & Production, ifølge en børsmelding.
Kontrakten gjelder fire separate undersøkelser. Tre er i Nordsjøen, og en er utenfor vestkysten av Australia.
Undersøkelsene er ventet å gi totalt fem måneder med fartøyutnyttelse i 2019, ifølge meldingen.
leif77
11.04.2019 kl 12:06 4587

Når skal dette vises igjen i kursen? har jo blitt ein del kontrakter no
macland
22.05.2019 kl 10:05 4376

Tja. Kontraktene strømmer på for Shearwater,senest i går. Rieber har og fått inn 140 mill for skipsalg som kommer med i q2.

Fra Hegnar i dag:
GC Rieber Shipping klatrer hele 8,33 prosent til 9,10 kroner på Oslo Børs. Sherwater Geoservices meldte tirsdag at de setter et tiende fartøy i drift for sommeren på bakgrunn av økt etterspørsel fra lete- og produksjonsselskapet (E&P).

Berenberg mener nå ifølge TDN Direkt at markedet undervurderer den for tiden sterke kontantstrømmen til E&P-selskapene, og mener det er betydelig oppside i sektoren ved nåværende oljepris.

Fantastisk artikkel, og børsnotering har ligget i kortenene.GC Rieber sin fortjeneste blir jo her også fantastisk, og det er bare å glede seg tror jeg. Markedsverdien i Rieber burde nesten dobles bare av en børsnotering av SW.
Tok desverre litt tid før jeg fikk sett artikkelen da jeg har vært i utlandet og jobbet. Da har jeg hatt liten tid til nettsurfing og forumet. Artikkelen gir meg bare en bekreftelse på at Rish er underpriset og at vi får ett race, om Rish deler ut SW aksjer til sine aksjonærer, i stedet for utbytte.
Og jeg tenker: Hvorfor ikke. Rish driver skipsutleie og lever av rater på skip. De er ikke holdingselskapet.
leif77
31.05.2019 kl 16:52 4197

Dette var god lesing. Håper det er flere som får det med seg
macland
03.06.2019 kl 15:49 4133

Om dere ser på Rasmussegruppens verdisetting av sin andel av shearwater, så er Rish sin andel verdt ca 1.1 mrd. Rish er priset til over det halve nå, ca 650-700 mill.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/05/Rasmussen-tjente-344-mill.-kroner-foer-skatt
Redigert 03.06.2019 kl 15:51 Du må logge inn for å svare
macland
04.06.2019 kl 08:42 4111

Der kom en til ...
Shearwater får TGS-kontrakt i Nordsjøen
40 minutter siden · Sindre Hopland
TGS har hyret inn Shearwater for å gjennomføre en 3D-seismikkampanje i Norskehavet med Polar Duchess.
Undersøkelsene i Nordsjøen skal utføres av skipet Polar Duchess, og vil starte i sommer og vare rundt 3,5 måneder.
Undersøkelsene som er en såkalt «multiklient 3D-seismikkundersøkelse» vil dekke et område på 8.000 kvadratkilometer havbunn. Områdene som skal dekkes er tilgjengelige i årets TFO-runder.
Det kommer ikke frem en verdi av kontrakten i meldingen. (E24)
macland
04.06.2019 kl 09:07 4106

Og en til. Dette begynner å bli stort. Håper vi unngår vokstsmerter.
Shearwater øker flåten gjennom fransk partnerskap
en time siden · André Haugen
Shearwater, hvor GC Rieber eier 20 prosent, har inngått en bindende intensjonsavtale med franske CGG for et strategisk partnerskap for marine seismikkinnhentingstjenester og etableringen av et nytt streamer-teknologiselskap, ifølge en melding.
Såkalte streamere er kabler som slepes etter seismikkskipene og fanger opp signalene fra trykkbølgene som blir reflektert fra havbunnen.
Avtalen innebærer at Shearwater skal kjøpe fem seismikkskip som i fellesskap er eid av CGG marine Resources Norge AS og Eidesvik Offshore ASA. I tillegg følger to eldre skip med.
Avtalen som er inngått omfatter også et strategisk partnerskap innen teknologi under Sercel-merkevaren, der CGG blir hovedeier og skal drive utvikling, produksjon, kommersialisering, og støtte av marine seismikkinnhentingssystemer.
Avtalen inkluderer fem års utnyttelsesforpliktelse for minst to fartøysår hvert år. En avtale om skipskapasitet sikrer også CGG tilgang til strategisk kapasitet for selskapets fremtidig multiklient-prosjekter gjennom Shearwaters flåte på 16 3D-skip.
Etter transaksjonen vil Shearwater ha en flåte på 23 skip, opplyses det. Selskapet overtar netto gjeld knyttet til skipene ved gjennomføring.
Partene håper på en endelig avtale i løpet av juni og at avtalen gjennomføres i år.

Dette kan bli stort! Har tenkt litt i de baner jeg også, at de biter over for mye. Men jeg tror de vil fremstå som en ener! De har vært flinke til å treffe bunn, og verdiskapingen til Rieber og Rasmussen er enorm! Når Shearwater børsnoteres, tror jeg vi kan høste fruktene av den enorme innsatsen SW har lagt ned for eierene, og Rieber kan etterhvert prises riktig.
Forundrer meg mangel på innside handler, men det skjer mye, og fort, så kan være vanskelig å finne riktig tidspunkt og handle på, for å unngå å komme i konflikt med reglene for innside handel og info.

grøss og gru, nå spiser de over altfor mye. Burde kanskje være litt mer edruelige, kan fort gå samme vei som Borr det her. Vil tro det er PGS som sitter igjen som vinneren. Sitte på 23 seismikkskip er skumle greier.
macland
04.06.2019 kl 13:24 4048

Ja,man vet aldri drekkapilsen. Men er nesten ingen handler i denne for tiden.Har for å teste lagt inn ordre over den høyeste,og da spretter den opp og legger seg over meg. Så en eller annen driver autohandel i det små her,event robot. Du skal og huske at Rasmussengruppen kom med resultat sist uke. Om rish verdsetter sin andel av shearwater som rasmussen,så er bare den andelen ca 1,1 mrd nå.

Redigert 04.06.2019 kl 13:27 Du må logge inn for å svare
macland
04.06.2019 kl 14:45 4028

Ingen kommer inn eller ut uten å måtte bevege kursen mye. Det er en som plukker i det små,han har gode dager som nesten eneste kjøper. Har litt som Importøren, tro på at Shearwater vil dra dette for Rieberaksjonærene om vi har tolmod til å vente.
macland
04.06.2019 kl 19:14 3992

Kanskje jeg hausser,men fra 3 skip i virksomhet i mai i fjor til at de nå disponerer 22 skip er en skremmende vekst. Når man ser hva de skriver i mai i år,ja da er dette noe man kanskje bør vurdere å ha noen lodd i. Les,men les sakte.

21st May 2019

Shearwater GeoServices brings 10th vessel into active operation as marine seismic acquisition market gains traction

Shearwater is pleased to announce that the company will have a total of 10 vessels in operation for the 2019 northern hemisphere summer season. This extensive fleet is brought into operation on the back of solid backlog and provides marine seismic acquisition services spanning towed and seabed activities in response to rising demand for geophysical services from E&P- and multiclient companies.

High customer activity and successful integration of the marine seismic acquisition assets and operations of Schlumberger over the past six months provides Shearwater a 33-month vessel backlog as of late May with projects for customers such as Equinor, Shell, Aker BP and TGS. At the same time last year, the company had three vessels in operations and a backlog of 14 months. Measured by revenue, the backlog has increased four-fold year-on-year without compromising on project margins.

“It has been a very busy six-months. We have already activated six vessels from cold-stack and have one more underway in response to growing demand for our high-end assets, operational capabilities and leading solutions,” said Irene Waage Basili, the CEO of Shearwater GeoServices. “This transformation of Shearwater has been possible due to an outstanding effort made by the whole Shearwater organisation and strong support from our customers.”

Contracts awarded to date in 2019, include 3D and 4D projects for Shell and Equinor ranging from offshore Australia to the Barents Sea, Ocean Bottom Seismic (OBS) projects for Aker BP and Equinor in the North Sea, as well as a major exploration survey in Brazil by TGS. Backlog for processing and imaging services has also grown significantly due to the strengthened market position which has also led to new customers for the Reveal software business. Shearwater’s commitment to innovation in collaboration with the industry is further confirmed by the sanction of client-supported technology projects.

“These awards are a direct recognition that our customers have confidence in our strong operational and technological offering and that they like our solid financial and strategic platform,” said Irene Waage Basili. “It is a strategic priority for Shearwater to have critical mass and scalability to ensure efficient and competitive operations. It also allows us to attract and retain the best people in the industry, to continue to invest in technology development and to be a long-term partner to all our customers.”

Jeg er av samme oppfatning som deg macland.
27 skip, kan høres mye ut. Men i det tempoet de har dratt inn kontrakter, så tror jeg faktisk det er nødvendig.Sw er jo i egen klasse hva gjelder å skaffe jobber. Med både node og 3D så blir de en foretrukket komplett leverandør av alle tjenester.
Om de bare klarer å gjøre butikk av alle jobbene og tjene penger nå, ja da er det bare å gleder seg til ratene stiger.... Med disse investeringen på bunnen av syklusen så mener jeg SW har skutt gullfuglen. Mulig jeg tar feil, men mener caset er for bra til å la være å investere i.
Når det gjelder børsverdi i RISH, kontra verdsettelse av RISH sine andeler i SW, så må man bare riste på hue og takke. Er jo helt komisk ???
I tillegg så har de solgt isbryteren med 120mill i fortjeneste?
Skal absolutt ikke forstå alt på børsen?
Redigert 05.06.2019 kl 07:34 Du må logge inn for å svare
macland
06.06.2019 kl 07:52 3833

Fra Tradewinds. Får ikke opp resten (betalingstjeneste).
"Rasmussen Group set to profit from Shearwater seismic ships
Norway's diversified Rasmussen Group appears to have hit the jackpot on its investment in seismic company Shearwater GeoServices. At the end of 2018, Rasmussen’s 63.9% stake in Shearwater had a book value of nearly NOK 3.36bn ($380m). But, since then," . (https://www.tradewindsnews.com/offshore/1793883/rasmussen-group-set-to-profit-from-shearwater-seismic-ships)

Om man sier 1 $ var ca 8,5 kr var hver % shearwater verdt 32,3 mill kr. ved årskiftet. Rish sine 20 % ca 650 mill kr. Så hva står etter " But,since then" tro :)
macland
06.06.2019 kl 12:34 3820

https://www.energyvoice.com/oilandgas/200648/a-seismic-shift-at-sea/

A seismic shift at sea

Klaas Verwer, VP of exploration technologies research at Equinor, said: “This new collaboration offers a great opportunity to develop an efficient source with less sound impact on the environment.”

Shearwater will hold exclusive rights to market the system while Equinor will have preferential access to the technology.

Det sikrer det meste av arbeid,uten skade på livet i havet. Og Shearwater innehar rettighetene og Equinor førstepri til å benytte det..
leif77
06.06.2019 kl 22:03 3789

mykje gode nyheiter no, hadde vert kjekt om det hadde blitt litt meir omsetning i aksjen
macland
07.06.2019 kl 13:17 3750

Lite frie aksjer. Dette er et selskap man kan velge å investere i , ikke trade. Ingen kommer ut eller inn med noe særlig uten å flytte kursen mye.Er man først inne så er det bare å vente på utbytte eller andre goder (importøren var inne på muligheten for utdeling av aksjer i shearwater).
leif77
07.06.2019 kl 13:31 3750

har til no tatt litt over 27 000 aksjer, usikker på om eg skal øke meir
macland
07.06.2019 kl 13:46 3744

Tør ikke anbefale deg noe som helst. Vet ting kan skje og at ingenting er sikkert på børsen. Det gjelder å finne et case man har tro på og det har jeg her. Shearwater er som Importøren skriver "jokeren" .
macland
13.06.2019 kl 16:29 3561

GC Rieber fortsetter satsingen på en del av oljebransjen hvor få andre tør satse

Til tross for at pengene fortsatt renner ut av shipping, er GC Rieber med på å bygge opp ett av verdens største seismikkselskap i Bergen.

av Lars Kvamme / lars.kvamme@bt.no
Publisert 13.06.2019 15:01 / Oppdatert 13.06.2019 15:52
Annonse

Familien Rieber har drevet butikk i Bergen siden 1800-tallet.

Historien om hvordan familien forliste ved Herdla er blitt teaterstykke på DNS, og i år er det 140 år siden Gottlieb Christian Rieber startet et handels- og industriselskap som i aller høyeste grad fortsetter å prege bybildet.

Tunge år

De siste årene har vært svært tunge for konsernet – spesielt nedturen i oljeindustrien har preget den kapitaltunge shippingdelen av konsernet.

I 2018 var det likevel bedring totalt sett. Hovedeier og daglig leder i eierselskapet, Paul Christian Rieber, er glad for at selskapet er involvert i svært forskjellige bransjer.

– Det er dette som er litt av tenkningen vår, vi skal ha flere ben å stå på, og ikke putte alle eggene i én kurv, sier han.

Positiv drift på eiendom

For å begynne med det positive først: Eiendomsselskapet GC Rieber Eiendom har vært med på forvandlingen av Solheimsviken og Marineholmen fra verftsindustri til finans og teknologi.


I tillegg er selskapet involvert i en rekke prosjekter også andre steder i byen.

Eiendomsselskapet omsatte i 2018 for 250 millioner kroner og hadde et resultat før skatt på 36 millioner kroner.

– Vi synes det er spesielt kjekt med satsingen på oppstartsselskaper gjennom blant annet Startuplab som åpnet i DNB-bygget i vår, sier Rieber.

Tjener og taper på olje

Også satsingen på omega-3 olje har hatt et godt år i 2018, med et resultat før skatt på 40 millioner av en omsetning på 300 millioner.

Gjennom selskapet GC Rieber Oils fremstilles den sunne oljen i konsentrert form på en fabrikk i Kristiansund, og selges på fat til produsenter av kapsler over hele verden.

Annonse

Men all olje har ikke vært ensbetydende med overskudd for GC Rieber i det siste.

De siste årene har vært preget av store tap innen den oljeavhengige shippingvirksomheten deres.

Kjøpte stor flåte

Det børsnoterte shippingselskapet, GC Rieber Shipping, var i mange år motoren i konsernet, men har siden oljeprisfallet i 2014 slitt med resultatene.

Selskapet hadde en stor flåte med seismikkskip som brukes ved oljeleting. Dette er en av de delene av oljeservicenæringen som rammest først når oljeprisen kollapser.

Siden bunnen for et par år siden, har GC Rieber gått sammen med familierederiet Rasmussen i Kristiansand og opprettet et felles seismikkselskap: Shearwater.

Shearwater kjøpte i fjor Schlumbergers seismikkskip, og er nå ett av verdens største rendyrkede seismikkselskap, ifølge Rieber.

Gleder seg over seismikk i Bergen

– Dette synes vi er veldig spennende. Vi har nå hovedkontoret til verdens ledende seismikkselskap her i Bergen, sier han.

GC Riebers eierandel i Shearwater er i dag 20 prosent, og selskapet har 16 seismikkskip i flåten.

Schlumberger valgte å selge skipene sine på grunn av de tøffe tidene i bransjen. Mange andre sliter også, men Paul Christian Rieber tar det med fatning.

– Det handler vel generelt sett ofte om forskjellige markedssyn, endret strategi eller at alt vurderes opp mot andre muligheter.

Fortsatte tap fra shipping

Resten av flåten ligger igjen i GC Rieber Shipping og består av offshorefartøy som i dag også gjør oppdrag for andre enn oljebransjen.

Men Rieber legger ikke skjul på at shippingvirksomheten til konsernet fortsatt er inne i tøffe tider og bidrar med betydelige tap inn i totalen.

– På shipping skulle vi ha omsatt for mange ganger det vi gjør i dag, medgir Rieber.

Det går ikke lange tiden mellom hver kontrakt. Dette er i egen klasse innenfor sitt segment. Denne kom i dag:

Shearwater GeoServices, hvor GC Rieber Shipping eier 20 prosent, har mottatt en kontrakt av Total i Danmark for en 4D-seismikkundersøkelse av Tyra og Roar området, ifølge en melding tirsdag.

Arbeidet vil bli begynne denne sommeren, opplyses det.
macland
25.06.2019 kl 09:51 3402

ja,men 0 interesse fra både kjøpere og selgere,så det er bare å smøre seg med tolmodighet om man har tro på dette. Shearwater ser ut til å ha plenty og gjøre,så tror som du at de vil dra Rieber opp.
macland
25.06.2019 kl 23:36 3371

Så på telefonen i dag at det var selger ned på 9 kr. Har penger til å kunne løfta denne litt,men ligger midt i et båtkjøp. Leste at siden de startet Shearvater hadde Rieber en bokført verdistigning på over 300 mill rundt nyttår om jeg ikke husker feil. Skal tro hva den er i dag...Går ikke den båthandelen inn før ferien,så vet jeg hva en del av pengene skal brukes på.
Redigert 25.06.2019 kl 23:38 Du må logge inn for å svare
leif77
08.07.2019 kl 20:25 3238

ny kontrakt:

GC Rieber Shipping: 5-month charter for Polar Queen

GC Rieber Shipping has entered into a time charter agreement with a European
offshore client for the CSV vessel Polar Queen for a period of about 5 months
with options to extend by up to one month. The project is the same as Polar
Queen was engaged on during the summer of 2018 and 2019. The vessel will be used
in British sector to perform accommodation services and walk-to-work duties, and
commencement will be in April 2020.

"We are pleased with securing backlog in a continuous challenging market. Polar
Queen has proven her success in the walk-to-work market, and we are proud to see
that the vessel and her capabilities are recognized by our clients", says Einar
Ytredal, CEO of GC Rieber Shipping.
macland
24.07.2019 kl 01:14 3006

Vet ikke hva som skjer ,annet enn at dette er et familieselskap med ca 80 % av aksjene, Uansett så er det utbytte som gjelder for både familie og få småaksjonærer. Etter emisjon som nå ble det satt en emisjon på 8.5 kr ver shearwaterdelen bokført med 300 mill i+. Den virkrer å gå som det suser,selv om resten sliter litt-Er spent på hvor mye dette oppjusteres neste q,
macland
01.08.2019 kl 01:11 2874

https://newsweb.oslobors.no/message/482038 ,men som vanlig ingen reaksjon. Håper etterhvert på en eksplosjon,men markedet er kanskje trangt ennå?

Mye står og faller på 22 aug vil jeg tro. Ledelsen har vært nøktern og tildels negative i «outlook». Om de blir mer positive i fremtidssynet for Rieber, vil jeg tro de får en kursreaksjon. Inntektene må nødvendigvis øke, og kan ikke se noen grunn for å påta seg ett operatør ansvar uten at de sitter igjen med noe på bunnlinjen.
leif77
09.08.2019 kl 19:48 2695

Får håpe dei kommer med litt info hvordan det går med Shearwater. Meiner eg har lest at ratene er opp 50% frå nivet på denne tiden i fjor så det må jo være positivt. Så har dei jo inngått forlengelse på noen av subsea båtane. Tror det må en børsnotering av Shearwater til å få frem verdiene her. Det er håpløst lite omsetning og i det siste, kjedelig at den går ned på så lavt volum
macland
16.08.2019 kl 14:49 2584

Ikke godt å si,men de hadde vel en økning i skearwaterverdien med 300 mill i q1. Vet ikke,men tror noen plukker gode smuler for tia.

GC Rieber Shipping melder om et resultat etter skatt på 93,9 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot minus 9,0 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Driftsresultatet kom inn på 91,9 millioner kroner, opp fra 60,7 millioner kroner i 2. kvartal 2018.

Regnskapet er godskrevet med en verdiendring på 101,6 millioner kroner for Ernest Shackleton.

Rederiet hadde en flåteutnyttelse på 100 prosent i kvartalet.