Iox- forventninger Q4


Q4 kommer på torsdag ???----??

Annual Statement of Reserves?
Boreplan?

Yaba daba do!!!
Ransen
26.02.2019 kl 09:16 7135

På spørsmål om boreplanen og resultatet av oppdatert 3D seismikk.
De er nok litt sparsomme nå rett før Q4, men det er helt riktig...

Takk for epost.

Interoils rapport for fjerde kvartal er like rundt hjørnet. Den vil inneholde informasjon om status og videre planer. For øvrig vises til tidligere rapporter og meldinger der dette temaet også har vært omtalt.Kind regards
Investor Relations
Interoil Exploration and Production ASA

Huff
Dau som ei sild idag au
Ingen lekkasjer fra ledelsen engang,solid gjeng altså.
Eller blir det lekkasjer fra baisserne å pampers som blir gjeldende snart? ?
Ransen
26.02.2019 kl 09:21 7047

Det er ønskelig at alle trekker sine kjøp over 3 kroner. De som selger nå skal ut uansett, så de kommer etter..
Mdg1
26.02.2019 kl 09:27 6975

Oljeprisen faller og IOX faller nok også som en stein fremover

Ned 4% på syltynt volum så det forteller vel hvem som selger … :)

… og oljeprisen stiger ...
Redigert 26.02.2019 kl 09:59 Du må logge inn for å svare

likevel litt merkelig at det ikke er positive rykter nå så nærme kvartalsrapporten. ER det Nye utsettelser på gang?
bæærnt
26.02.2019 kl 10:05 6656

Er det noen som tror at Q4 vil melde om at boring har startet, eller at boring vil starte før utløpet av Q1 ? Eller at ASR 2018 vil by på noen overraskelser ?
Redigert 26.02.2019 kl 10:19 Du må logge inn for å svare
Mdg1
26.02.2019 kl 10:07 6616

Tror q4 vil melde om utsettelse av boring. Ingen penger ingen boring. Og Iox har ingen penger
Redigert 26.02.2019 kl 10:21 Du må logge inn for å svare

Det er fordi du i utgangspunktet kun er negativ til IOX og aldri har noe positivt å skrive om på tross av hva IOX har levert de siste månedene.
sacco12
26.02.2019 kl 10:23 6498

Jeg vil tro at melding om allerede startet boring er såpass børssensitivt at det er ikke noe man kan vente å informere markedet om til en kvartalsrapport. Som IR skrev til meg i mail " Interoils rapport for fjerde kvartal er like rundt hjørnet. Den vil som vanlig inneholde informasjon om status og videre planer."

Med andre ord: Hvor er selskapet nå, og hvordan blir veien videre? Jeg tror svaret ligger i Q3: "Interoil and SLS are negotiating terms to include this new target ( Malevo-x1,) or replace one of the previous prospects in the existing Participation Agreement. As negotiations continue, drilling of the next well will likely not start until 2019."

Jeg tror desverre at de ennå ikke har kommet til enighet med SLS om neste boring, da hadde dette allerede blitt meldt.

Håper virkelig jeg tar feil.

Hvis ikke boringen har startet så er det heller ikke noe å melde.
Det de derimot kan legge frem i en Q4 rapport er når boringen skal starte og målsetningen/planene for 2019.

Planen videre har de jo skrevet at blir lagt frem.

At boringen ikke har startet enda ser jeg på som naturlig siden de akkurat fikk ordnet transpormulighetene ferdig for fremtidig produksjon.

ASR blir det oppjustert resurser er eg rimelig sikker på.
Vi trenger en eksakt bore dato, om boringen blir i Q1 eller Q2 betyr ikke noe.

Q4 vil gi oss mer kjøtt på beina forhåpentligvis rundt status SLS/IOX.
bæærnt
26.02.2019 kl 11:50 6065

Q1, Q2 eller Q3 spiller neppe noen rolle for sluttresultatet, men det er jo alfa og omega for sentimentet i markedet på kort sikt. Jeg tror at forholdet IOX/SLS kommer til syne i Q4 med økonomisk konsekvens av et eller annet slag etter pumpehavari/wo, og at "drilling campaign will most likely resume in Q2". ASR har jeg dog et lite håp om kan komme som en overraskelse, men det spørs om Malevo eller annen brønn må opp og stå før man kan konkludere med justering opp/ned på reserveanslagene. Det er også grunn til å anta at selskapet har gjort et eller annet med finansiering/låneopptak eller wc i Q4 og Q1/2019.
Redigert 26.02.2019 kl 11:51 Du må logge inn for å svare

Noen som vet om seismikk er for allmenheten eller forretnings hemmelighet?
Ikke at eg er noe ekspert på seismikk, men vi har vel aldri sett den endelige (3D)seismikk rapporten som ble tatt sist.

We are very excited with the Vikingo results because it untapped a new oil province in the Llanos basin where further geological and geophysical work would be undertaken to up-date and fully appraise the remaining potential identified in Lla-47.

"Oil province" et geografisk begrep, er et område hvor petroleum oppstår i kommersielle mengder.
Redigert 26.02.2019 kl 12:25 Du må logge inn for å svare

Tenker at sier noe vedr. Seismikk i forb. Med boring, funn eller ressursoppdatering. Men ta dette med ei klype salt. De har bare til nå, sagt at de har funnet ut av de geologiske forholdene i forbondelse med Vikingo. Så har de sagt at de ut fra disse funn/oppdagelser har de identifisert nye prospekt. Så en gang må de nå si mer konkret i forhold til ny seismikk. Forventninger til Q 4, er fra min side, at de kommer med litt kjøtt på beina, vedr. Boring fase 2, partner (e), altså noen avklaringer av hva vi kan forvente å se frem mot. At ting er i rute mot boring.
utkant
26.02.2019 kl 13:44 5662

Regner med at de ikke vil gå ut med funnstørrelse før de har boret Malevo-1x. Det er jo normalt med avgrensningsbrønner ved funn før de kan godskrives som reserver.

Blir ikke Vikingo å regne som en avgrensningsbrønn?men man må kanskje ha flere for å bekrefte størrelsen?

YNWA250505

Du fremprovoserer et svar på en PEN tråd hvor IOX ikke hører hjemme og nevner at jeg enkelt kan besvare rundt IOX ved den tid det du kaller fasit, dvs. Q4 foreligger.

Sitter man som investor med aksjer vil alltid risk være et sentralt tema. I IOX er det etter mitt syn så høy risk og fallhøyde at det egentlig er absurd.

Det har ingen hensikt å finne opp kruttet på nytt, ettersom IOX enkelt og greit sliter å holde det gående som going concern. Da har det liten eller ingen hensikt å snakke om et luftslott og gyldne tider, når obl. eierne banker på døren.

Mitt mantra er som sagt at med så liten tid tilbake av Q1 og mulig borestart, blir dette utsatt i beste fall.Enn videre at IOX ikke har finansielle muskler som er kjent til å drive med boring. Langt fjernere til å sette opp et boreprogram og innfri alle boreforpliktelsene som foreligger, vil kun hjelp fra andre være trolig løsning. Men benyttes carry-prinsippet så blir det tilsvarende lite av cash flow som tilfaller IOX.

Fri cash var på USD 2.4 mill ved Q3. Obl. lånet med renter forfaller januar 2020. Dvs. innen 11 mnd skal IOX ha gjort opp gjeld og renter med obl. eierne.

Det synes som om IOX aksjonærene lener seg til assets som IOX besitter og at disse skal gjøre vei i vellinga. Kanskje, men trolig ikke med den verdi som aksjonærene tror. Normalt vil alltid ressurser i bakken bli lavere vurdert i det virkelige markedet og verdi enn antatt. Denne tendensen har i den senere tid bare forsterket seg.

Det eneste jeg kan se for meg er at obl. eierne overtar rubbel og bit og lar aksjonærene seile sin egen sjø. Alternativet er at IOX fremdeles har lånemulighet i bank, men med hvilken garanti? Kanskje et brolån gitt av en/flere av investorene foreligger. Gudene vet hvordan IOX skal klare det kapitalmessige og videre drift.

Det er magefølelsen og fakta basert på elendige finanser og massiv gjeld som sier meg at mitt mantra vil gjelde fremdeles:

Selg dritten og kjøp noe annet i et O&G selskap, samme hvilket, bare det har assets og produksjon med opex ned mot $20-30 til å takle en oljepris som trolig vil ligge ca. $10 lavere enn i fjor.

Nå sier jeg deg YNWA250505. Det vil trolig være en fordel å stå utenfor på torsdag. Iallefall ha solgt seg litt ned. Dette er min helt personlige mening og jeg vil som sagt beklage eller slå meg på brystet for god innsikt, alt etter hva selskapet melder på torsdag.

Igjen, sitte med aksjer på torsdag er trolig lite smart. Klokere heller å kjøpe seg inn igjen. En slik reaksjon vil trolig spare aksjonærene for store ergrelser og tap.

Vi snakkes på torsdag!
Redigert 26.02.2019 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
utkant
26.02.2019 kl 16:21 5277

Gleder meg til Q4 tallene viser hvor feil du tar. Selskapet har positiv cashflow og de pengene blir brukt til å øke produksjonen fremover, noe som vil danne grunnlag for refinansiering av gjelden. Hvis de kommer opp i 3-15 000 fat per dag så vil ikke det være noe problem. At du står utenfor betviler jeg sterkt. Tipper du tar gevinsten i PEN for å kjøre inn i IOX. Derfor basher du for å kjøpe billigere

Gunnarius prøvde å skrive bestselgeren men han tar feil. Ren forsøk å lure de som er inne.

Du kan kun se en eneste ting for deg og så presenterer du minst 2 andre muligheter? H-U-B og helgardering. Tror du ikke vi vet at IOX trenger penger? Vi tror at d løser seg. Enten gjennom banklån, emisjon eller partner. PEN kjørte ganske nylig en emisjon omtrent uten rabatt og hvorfor skal ikke IOX kunne gjøre det samme? Du er også superhappy for at et hus har økt kursen på PEN fra 22 til 23 kroner. WOW for en vekst. IOX vil være en mye bedre investering for fremtidige aksjonærer når de kan kjøpe seg inn på ca kr 5. Evt lave kr 4 hva vet jeg? Det er ingen som vet dette. Vi bare tror og føler at IOX vil få betalt for jobben de har gjort. Q4 2018 betyr null for oss, der er Q4 2019 etc som betyr noe. Og du mener IOX bare er dritt er flott
Redigert 26.02.2019 kl 18:48 Du må logge inn for å svare

Status å veien videre er det eneste som teller her nå.?
Cph2500
26.02.2019 kl 18:28 4977

Ja snart ser vejen til kurs under 3 kr.

Ja, dette skrev du for 2 uker siden.
Hvordan synes du det gikk?

Cph2500
07.02.2019 kl 16:36
2695
Jeg tror desværre at vi kommer snart under kurs 4 kr.

Ser at Gunnarius har vært på sin vanlige visitt når det går nedover med PEN - mao, alt er som det skal … :)

Kun 1 hel børsdag igjen før q4 presentasjonen hvor det skal bli spennende og lese Outlook'en mellom linjene for vi er veldig nær aktiviteter nå etter at veiproblematikken ble løst som vil føre til både økt prod (C7) og oppstart av boreplan med boring på Malevo med partner (SLS) at det må inkluderes i outlook'en hvor vi forhåpentligvis vil kunne få klarere input på tidslinjen.
Redigert 26.02.2019 kl 23:11 Du må logge inn for å svare

Hehehe var nok jeg som var inne på PEN og irriterte jenta litt
rieg
27.02.2019 kl 07:32 4230

Skal vi stige i dag....på forventninger om ny info som vi vet kommer i morgen.. Olja godt opp i går ettermiddag!

Er mest spent på resurs oppdateringen og outlooken.
Resultatet blir jo ikke kanon, det vet alle.

Er rimelig sikker på at vi får noen drypp ang boringen ?
Bullox
27.02.2019 kl 08:53 3969

Finnes jo ikke aksjer til salgs oppover men det er jo alltids noen som tror de kan selge og kjøpe lengere ned. Er nok endel som sitter utenfor og håper på "dårlige" nyheter i morgen...vel ønsker lykke til med det. Håper vi får ett lite forventningsrally utover dagen så alle som sitter utenfor må løpe etter. IOX har steget på stigende volum og sunket på synkende og det gjør at rekylen kommer.... vi trenger bare 1 liten trigger folkens....
Ransen
27.02.2019 kl 09:08 3912

Vi kommer til å oppleve flere meldinger fremover som hver vil generere ca 80% stigning i aksjen. Omsetningen og stigningen fra sist opptur forteller i klartekst at det er enormt mange som sitter på gjerdet og at det kun er 65 mill aksjer totalt i selskapet. En meget fin kombinasjon...

og kursen går nedover desverre. Tilliten til selskapet er meget tynnslitt. Olje for millarder I bakken, men likevel klarer de ikke å komme igang med boring. Hvorfor?
Ransen
27.02.2019 kl 09:19 3855

Det er sikkert helt tilfeldig at de eller ett års arbeid har fått i orden tillatelsene for bruk av alternativ vei inn til feltet. Spesielt påtrykk ble det etter at resultatene fra 3D seismikken var tolket og klar.
Sikkert også en tilfeldighet at det nå er godkjent for bruk av Perenco rørledning fra feltet, også etter tolkningen av 3D seismikken.

For å si det slik, det er ikke lagt opp til at 12 tankbiler fortsatt skal skal kjøre de 330 km fra feltet til terminalen, her blir det snakk om større volum.

Er det din tillit til ledelsen som er tynnslitt eller er det tilliten fra de som betyr noe som er tynnslitt. Feks, Regjeringen i Colombia, banken, obl.eiere? hvem tenker du på. Ledelsen i IOX har faktisk loset selskapet igjennom en storm og nå begynner stormen å løye. Snart år vi meldinger om ståa og tror du som en del av oss andre at det er positive meldinger så selger du ikke en eneste aksje. Ser ut som om jeg kan få litt hjelp til å senke aksjen ned til under kr 4,50 og muligens lavere da en del spekulerer i kursras i morgen. Jeg starter kjøpsknappen så fort jeg har fått utbytte på konto så senk den laaaaangt ned for min del. 4,68 nå

Hehe det er så vidt du orker vente til imorra.
Du får sikkert svaret da.
Full skjerpings

Helt korrekt Ransen. Det er igjen proffene om prøver å lure ut oss smågutta på frykt for hva som kommer i morgen. Det kan da ikke være noen hemmelighet at tallene i morgen ikke er blå? Men for meg akkurat nå som venter på en del kroner så takker jeg for at det kan se ut som at jeg får muligheten til å hente en del K til på lave 4-tallet. Utrolig å tenke på:-)
Ransen
27.02.2019 kl 09:25 3812

Har ingenting med tillit til selskapet å gjøre. Det mangler erfaring og kunnskap om selskapet. Det er kyllinger som selger sine bitte små og eneste poster helt uten å vite hvorfor...
Ransen
27.02.2019 kl 09:33 3770

Både Q2 og Q3 ble dømt ned av "ekspertene" her inne. Q2 til vel pusten fra de fleste og noen forlot forumet i ren skam. Q3 ble langt bedre enn gjettet, da det plutselig gikk opp for ekspertene at det også er andre felt i drift.

Sluttkurs i morra: mellom kr 6,60 og 7,10
Redigert 27.02.2019 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Det er nok noen som klarer å riste bort noen aksjonærer som ikke har kunnskap om selskapet og heller ikke troa,sørlig når de leser om selskapets dommedag, snart. Litt nedsalg så får de kjøpt noen titalls aksjer billig. Akkurat dette mønsteret skjer stort sett hver gang. Så langt intet nytt under stjernehimmelen. Men imorra, da blir vi litt klokere. Selskapet står foran et større gjennombrudd,ved oppstart å event. Funn fremover. Å legge penger i veg,samarbeid om rørtransport ut av området, kostnader med å bestemme plassering av nye borehull, m.m gir vel ikke mening, dersom IOX ikke har en plan å økonomisk løsning for videre drilling. Ledelsen har jobbet godt frem til nå, med å løse flere utfordringer å komme i posisjon til å drille. Spennende er det fremover, å håper på litt godt nytt imorra.