Betraktninger om PHO, Hansson og NAT

Slettet bruker
PHO 27.02.2019 kl 22:48 24876

Mye aktivitet på forum i dag tilknyttet dagens presentasjon. Kort oppsummert kan man konkludere med at det ikke kom noen store overraskelser, god vekst i USA som naturligvis krever at selskapet brenner litt cash, noe skuffende at guidingen ikke ble oppdatert, men det kommer vel når q1 legges frem til våren. Alt i alt vil jeg påstå at markedet overreagerer kraftig, og jeg tror vi får se en pen rekyl i morgen. Må også le litt av hylekoret som alltid rakker ned på hovedaksjonær Hansson, som nylig har kjøpt NAT-aksjer for 3 mill. Det bør fjerne enhver tvil rundt Hanssons finansielle situasjon, og utelukker totalt at pho-aksjene er til salgs
Redigert 21.01.2021 kl 06:47 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2019 kl 21:23 4155

Her på forumet får man servert de underligste teorier. Ett av de aller verste er at urologene ikke ønsker å gi god behandling. Er det noe jeg er bombesikker på er at legene ønsker å gi pasientene best mulig behandling, men selv det føler noen det er behov for å diskutere. Det ligger i legenes DNA at de ønsker å hjelpe sine pasienter på best mulig måte.

Ett annet håpløst argument er dette med at legene synes utstyret er for dyrt. Bare tull det også. At de har en del byråkratiske prosesser de må gjennom betyr ikke at de synes det er for dyrt, men de må nesten som alle andre sørge for at det finnes budsjett midler.

Men det dummeste av alle dumme argumenter er at BLCC ikke blir suksess i USA fordi det har vært lenge på markedet og fortsatt ikke dekker en større del av markedet. Dette argumentet kommer fra folk som mangler vilje eller evne til å forstå virkeligheten. Helt ufattelig at noen ikke har forstått mer etter å ha vært fokusert på PHO i lange tider.

Logikken er på siden til de som tror dette skal bli veldig bra. Selv synes jeg det også er veldig flott at selskapet selv er enige i det. Hadde de ikke vært det så hadde det vært grunn til bekymring.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
bravi
10.10.2019 kl 21:45 4139

Canonboy,
Vedr. dette som investering forklarte focuss dette fint lenger oppe. Du sier det er en upfront kostnad men i dette tilfellet blir den permanent driftsutgift. Skjønner hva du mener men dette kan ikke sammenlignes med en som tar utdannelse. Jeg mener Pho skal tilpasse utgiftene til inntektene. Såvidt jeg vet er ikke salgsorganisasjonen i Us noen ny greie, det har de drevet med i flere år allerede men har oppskalert med DS.

Egentlig tror jeg mange av skopene som selges hadde blitt solgt uansett om salgskorpset er stort eller lite, de fleste kundene vil i fremtiden komme av seg selv. Tror urologer flest er klar over BLC og er rimelig oppdatert. Det kan aldri bli noe stort salg av skop hvis det er så vanskelig at selgerne må presse på en kunde i opptil 20 mnd. før han kjøper, det sier seg selv.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2019 kl 22:10 4112

Bravi
Det blir ikke riktig å se på organisasjon som PHO bygger i USA kun som en gjeng med selgere. De skal bli SoC i USA og ingen blir det uten å ha en sterk faglig organisasjon å vise til. Skal de bli oppfattet som seriøse ovenfor myndigheter og kunder så holder det ikke med ei pølsebu. Gjennom året så er det naturlig at de får mange tenkelige og utenkelige spørsmål og forespørsler fra kunder og myndigheter som skal håndteres. Dette vet alle som har erfaring fra arbeidslivet på dette nivået. Så er de helt klare på at den plattformen de bygger i USA har verdi utenfor Cysview og kan også sees på som en investering i grunnet dette. Som Schneider sier: " The Bladder Cancer Company" skal fylle et rom som står åpent og ubrukt, en ledig plass uten konkurranse rett og slett.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2019 kl 22:12 4127

Kjenner det gjorde godt med en pause fra dette "rommet" idag, tror jaggu jeg bevilger meg selv noe flere fridager, kan umulig ta skade av det.
God helg!
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
rockpus
10.10.2019 kl 22:46 4080

"Du må ikke tro at noe av det som skrives her påvirker kursen, derfor ingen grunn til bekymring om det av og til kommer et innlegg som peker på noen av de svake sidene ved dette caset. "

Du ønsker vel at dine innlegg skal ha en betydning for dem som måtte være interessert i PHO? For hvorfor skulle du ellers bruke tid på å skrive her? Du er selvsagt da også fullstendig klar over at om noen legger vekt på dine og pafo sine innlegg, så vil de aldri vurdere å kjøpe aksjer i PHO? Samtidig vil andre som allerede har aksjer, og som legger vekt på dine og pafo sine innlegg da selge seg ut på fallende kurser.
I en aksje med så lav omsetning som dette, så kan ofte slike handler med bakgrunn som jeg viser til, være eneste handler enkelte dager i aksjen.
Det er dermed ingen tvil om at både du og pafo evner å presse kursen ned.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
CanonBoy
10.10.2019 kl 23:29 4029

Bravi,
Hadde ikke tenkt å starte en diskusjon om dette. Ser hva du skriver, men er meget, meget uenig!!

DS er ansatt i Pho for å konvertere den gamle R&D salgsorganisasjonen til en Kommersiell salgsorganisasjon. Å tro at mange av «skopene som selges hadde blitt solgt uansett» er en illusjon. Pho må «investere» i egen salgsorganisasjon for å bygge opp momentum og eskalerende vekst basert på det fundamentet som andre har gjort en fantastisk jobb med å etablere for Pho i US. Dette tar tid og DS ser ut til å ha gjort de riktige grepene så langt med endringer i organisasjonen, samt fått inn Mr. Coy som har en fremover lent profil basert på tidligere stillinger. Pho går fra en litt mer laidback salgsorganisasjon til en kommersiell organisasjon, med fokus på resultater, som skal eskalere salget for å skape den suksessen vi alle håper på. I tillegg har DS fått på plass 4 ressurser som skal fokusere på Framing, øke bruksfrekvensen internt i eksisterende sykehus.

Pho kommer fra en lav markedsandel og skal bygge seg opp til SoC. Dette skjer ikke av seg selv, selv om du har verdens beste produkt. Jobben må fortsatt gjøres. Pho må bygge opp veksten i egen regi for å skape veksten. De må over en viss kritisk masse, vet ikke hvor denne ligger, før « de fleste kundene vil komme av seg selv». Dette kommer før eller siden, men akkurat nå er fokus på innsalg og pushing av nye scope i egen regi.
Litt tålmodighet. Q3 kan bli bra med tanke på flexi, men Q4 og fremover i 2020 vil vise at Pho er riktig selskap å sitte i fremover.

Er selv tungt investert i Pho, og således litt subjektiv, men ser kun på Pho ut fra de fundamentale forholdene. Så langt ser jeg ingen negative signaler.

Fin Helg.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
bravi
10.10.2019 kl 23:44 4011

rockpus, tror du overdriver kraftig den betydningen innlegg på dette forumet har på kursen. Hvis du har rett i dette skulle kursen gått kraftig opp da de positive innleggene er i flertall, minst 80-90% av alt som skrives her er positive innlegg. I tillegg skrived det på TI og facebook 100% positive innlegg. Kursen har i lengre tid ligget flatt/ gått litt nedover, det viser at forum skriving ikke betyr noe i dette caset.

Dette problemet har vært diskutert tidligere og såvidt jeg kan huske har majoriteten ment at innlegg på forum ikke påvirker kursen unntatt i aksjer med ekstremt liten omsetning
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2019 kl 04:08 3958

Ja det er godt att se att den ene efter den andre legger ut om saker de ikke har peiling på. I USA har Karl Storz en stor
organisasjon med egne treningssenter og alt som behøvs. De vet og kan allt om sine scope og hvordan de fungerer
og kan svare på alt om behandlingen. De har solgt mange tusentals scope i USA. Cysview fungerer bare på ett sett
og er meget enkel att førklare og bruke.

Så de hær fantastiske kunnskaperne til Focuss og Canon Boy om hvor det fungerer i USA er som vanligt NULL.
Organisasjonen før BLC vel og merke som er en kombibehandling finnes der. Men BLC scope går ikke att selge
på ett normalt vis av scopeprodusenten i USA som det gjordes i Europa.

Det betyr bare en sak att interessen er nesten obefintlig hos amerikanske urologer. Ikke ens alle 17 AUA eksperterne
har gidda skaffa BLC flexiscope fast de la ut om hvor fantastiske de var.

Nei det mangler ikke selgere eller organisasjon eller informasjon om BLC. Det ende som mangler er kjøpere/brukere..
Og pengebruken til PHO kan ikke førsvares med de elendige resultater de har.
Og tru att urologer skall lyssne på noen veiledere fra PHO nær de skall bruke BLC, det er ikke bare naivt det er
direkte dumt. Nær de ikke klarer att få dem til att begynne med det engang.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
11.10.2019 kl 08:00 3889

Ikke ofte jeg er enig med deg Bravi, men i dette synet har du min fulle støtte. Det er helt andre krefter enn våre skriblerier på HO/TI som styrer kursutviklingen.

Vi kan diskutere oppad stolper og nedad vegger, men det er svært, svært få innlegg som påvirker kursen til en aksje. Men at det er mange her på HO som tror de har slik makt, det tviler jeg ikke på.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 08:02 3878

Pafo
KS selger mange typer scope og scope til blærekreft er bare ett. Så vidt jeg vet er det bare BLCC som er drug/device? Hvorfor selger ikke KO aktivt selv. Er de egentlig ikke interessert i å få opp salget dersom det er så enkelt for dem?
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 08:04 3873

LM
Er det noen som kjøper PHO basert på hva de leser på PHO?
Er det noen som selger PHO basert på det de leser på PHO?
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Fevang
11.10.2019 kl 08:05 3864

Med et slikt syn på tingenes tilstand kan jeg ikke begripe annet enn at du er short PHO.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Scoopfinder
11.10.2019 kl 08:22 3828

Pafo: «den ene efter den andre legger ut om saker de ikke har peiling på. I USA har Karl Storz en stor
organisasjon med egne treningssenter og alt som behøvs. De vet og kan allt om sine scope og hvordan de fungerer
og kan svare på alt om behandlingen»

Du har heller ikke peiling. (Mulig du bare ønsker å villede)
Det er IKKE scopene det er tidkrevende å selge inn. Det er ikke 1 million for scop som er kostnaden heller.
Kostnaden er prosessendringene i klinikkene og urologenes tapte arbeidsinntekt når de må kurses.
Det koster mye mer enn millionen for et scop. Det er derfor «salgene» tar tid.
Selgerne i Pho bistår med prosessendringene. Å slå et scop av/på kan de fra før.
Jeg er 100% sikker på at ingenting av dette vil nå inn i din hjerne (du vil fortsette å skrive samme våset), men kanskje i andres.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2019 kl 08:30 3964

KS sender nok ut informasjon til urologer om alle deres produkter som berør deres fagfelt. Men de driver ikke med oppsøkende
salg, da det blir før dyrt. Men om noen melder sitt interesse får de nok besøk. Og de har sikkert solgt noen av scopen som
er registrert. Kanskje fler en vi aner.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 08:36 3953

Det er jo bare en grunn til at dette stadig diskuteres. Grunnen er at Pafo mener PHO lyver om dette. Først Hestdahl så Schneider og Dahl. En fin bukett lystløgnere. Og ikke minst styret. Og Pafo mener det er for dyrt å gjøre BLCC til SoC i USA. Javel, vi har vel fått med oss det nå. Erfaringen fra Europa er altså at ingenting selger seg selv. Heller ikke Cysview.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
11.10.2019 kl 08:39 3936

Mulig det. Jeg fikk interesse for PHO basert på hva du skrev, men jeg leste meg opp på andre kilder, selskapets børsmeldinger og kvartalsrapporter.
Å kjøpe aksjer basert kun på de subjektive innleggene på HO er ikke noe jeg vil råde folk til å gjøre. Her er i sum alt for mye svada og fake news til at det kan ansees å være smart, eller sunt for ens egen økonomi.

Hadde vi kunnet påvirke kursen med våre innlegg så burde jo du alene kunne fått kursen til å stå i kr 500,- allerede. Men faktum er at den fortsatt surrer rundt på 50-tallet.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2019 kl 08:41 3927

Ja antar att det er prosedyrer du prrøver snakke om, som er i det nærmeste er identiske med WLC. Foruten att
de må injisere cysview først. Og urologer har uttalt att de kan ta scopen i bruk fra dag en. Men dette vet du
mye bedre som vanligt. Og eg trur du skall bekymre deg mer om din egen hjerne en min.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
oivindl
11.10.2019 kl 08:43 3925

"Det er helt andre krefter enn våre skriblerier på HO/TI som styrer kursutviklingen."

At noen lar seg påvirke til kjøp eller salg, er det vel liten tvil om, men om det er nok til å påvirke kursen er et annet spørsmål.
I aksjer med lav omsetning og høy aktivitet på HO, kan nok også det forekomme.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Scoopfinder
11.10.2019 kl 08:54 3894

Nei, det kommer ikke fra min hjerne, men fra Schneiders. Men du mener jo at han bare juger, så.....
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 08:57 3889

I selskap som Equinor betyr hva vi skriver null. I små selskap kan det nok bety noe. PoLight kan være et slikt selskap.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2019 kl 09:07 3870

Ja en sak er sikker vad vi skriver påvirker ikke kvartalsresultaten. Og ikke har vi sett noe til den veksten som blitt
lovt de siste 2 år av visse. (focuss)
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
11.10.2019 kl 09:15 3864

I så tilfelle så burde vi kaste oss over poLight og skriver kursen opp med noen tiere. Men personlig satser jeg på positive nyheter i en ikke så alt for fjern fremtid. ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 09:36 3838

Pafo
Det er faktisk veldig irriterende med alle løgnene dine Har jeg lovet noe sterkere vekst?? Jeg mener selv at jeg er av de som er minst opptatt av gjetting på resultater og vekst. Vi har ligget med flott vekst i USA på 50-60% i lang tid og jeg antar at den veksten vil stige kraftig etterhvert. Dette grunnet både TURBT og Surveillance. Videre har jeg vist størrelsen på markedet noe som kun er å referere til PHO sine egne tall. Og jeg har vist hva potensialet i aksjen er og at det er formidabelt mye større enn hva de aller fleste var klar over for en tid tilbake. Så ser jeg ikke bort fra at det finnes noen sleivete kommentarer fra meg som jeg kunne vært for uten.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
rockpus
11.10.2019 kl 09:41 3833

I små selskaper med liten likviditet har jeg sett mange eksempler på at kursbevegelser utvilsomt har vært styrt av innlegg på HO og/eller andre forum. Dette gjelder daglige kursbevegelser. Når det gjelder den langsiktige kursutvikling vil selvsagt kun reelle resultater bety noe.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Computum
11.10.2019 kl 09:53 3806

"Hadde vi kunnet påvirke kursen med våre innlegg så burde jo du alene kunne fått kursen til å stå i kr 500,- allerede. Men faktum er at den fortsatt surrer rundt på 50-tallet."

Med litt mer edruelig tilnærming og kursmål ville kanskje både focuss og andre hatt større gjennomslagskraft? Mange har nok erfart at når noe "ser for godt ut til å være sant, så er det gjerne det".


Både bravi og undertegnede husker f.eks. godt tiden da enkelte med stor selvsikkerhet spådde kurser på både 200 og mer i Biotec Pharmacon, og det ble etablert en gruppering av aksjonærer som skulle forhindre at selskapet ble oppkjøpt for "spottpris" under 50 kroner aksjen. Idag, flere år senere sliter kursen med å holde seg over kr 4.

Obs. Ser nå at Biotec er på vinnerlisten og er over kr 5.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 10:02 3779

Computum
Mener du at 20% markedsandel er lite edruelig, eller mener du regneksempel på hva 20% markedsandel betyr for kurspotensiale ikke er realistisk? Hvis du skulle definere hva potensialet til PHO i USA er, hvilken markedsandel mener du det ville være realistisk å legge til grunn, og hvorfor. Du bør være klar over at regneeksemplet ble gjort i en tid HO skribentene mente Nano skulle til 1500-2000 og at PHO var bare søppel. Den tiden ble det skrevet 100 innlegg om Nano mens det kanskje kom ett innlegg om PHO. Nå har ikke Nano utviklet seg slik mange mente den ville gjøre og har nå rømt fra forumet. Det er lett å forstå.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 10:09 3765

Computum
Jeg håper du er enig i at å sammenlikne PHO med Biotech er meningsløst. At investorer kan gjøre dårlige vurderinger er imidlertid ikke noe nytt. Jeg er helt fornøyd med hvordan PHO har utviklet seg mens jeg har vært aksjonær fra fase 3 studiet. Siden har det utviklet seg som ønsket, fra Priority Review til Permanent refusjon i surveillance og inkludering i US guidlines.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Computum
11.10.2019 kl 10:13 3748

Ja, jeg mener 20% er for godt til å være sant. Før PHO evt. skulle nå en slik markedsandel i USA med det tempoet vi ser, er det nok kommet andre og bedre produkter.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Scoopfinder
11.10.2019 kl 10:20 3745

Jeg tror ikke det tar så mange år å nå 20%. Men det tar mange år å få godkjent nye produkter
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 10:38 3704

Computum
Jeg synes det er vesentlig mer realistisk at veksten vil øke dramatisk enn at den skal fortsette på dagens 50-60% nivå. Nå blir det riktignok 50-60% av stadig større tall men likevel. Jeg har liten tro på at helsevesenet i USA fortsetter å sende 1 av 4 pasienter hjem med uoppdaget og ubehandlet blærekreft når også Guidlines anbefaler annerledes.Ingen steder i verden har det blitt satt slik trykk på satsingen som i USA, men i Tyskland har vi 30% markedsandel og i Danmark 70%. I mange land i Europa er det tilnærmet null % da Ipsen ikke satser. Synes ikke 20% markedsandel i USA virker urealistisk i det hele tatt. Virker heller for lavt enn for høyt. Derfor forventer jeg at veksten i USA vil øke dramatisk. Schneider sier vi fortsatt er i lanseringsfasen og det argumentet har jeg ikke noe problem med å akseptere.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 10:50 3688

LM
Unødvendig. PoLight ordner opp selv. Det skal også PHO klare:-)
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
risksøker
11.10.2019 kl 11:12 3658

Det skal svært lite til å løfte kursen, har lagt inn kjøp på 500 stykker omgangen. Håper Hansson og dere andre er med på å løfte kursen. Hadde vært fint å få igang oppgangen mot Q3
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Springer
11.10.2019 kl 11:37 3626

Ser ut som at du lykkes godt med dette :-)
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
risksøker
11.10.2019 kl 13:35 3521

Det er opplagt at en del av pengene som nå er tjent på tank kommer over i PHO, siden det er så nære relasjoner mellom tank og PHO i dette tilfelle.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
11.10.2019 kl 14:37 3448

Da er PHO i ferd med å legge bunnen av sin stigende trendkanal bak seg. Toppen av kanalen ligger rundt 70
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
11.10.2019 kl 14:46 3426

Vi lener oss tilbake og nyter oppturen, som kan bli laaang ! ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
bravi
11.10.2019 kl 22:23 3235

Ja det er større sannsynlighet for en lang og flat opptur enn for en bratt opptur, det må man kunne si.
Mange som kan få vondt i ryggen hvis de lener seg tilbake i sofaen så lenge.
God helg
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
11.10.2019 kl 22:39 3218

At USA og Kina fikk på plass en form for avtale i kveld vil gi oss et positivt børsklima på mandag. Oppturen fortsetter. Hva angår stigningskurven så tror jeg det er grunn til å forvente at vinkelen på den vil bli betydelig brattere etter at Q3 er presentert. Da lever jeg godt med en noe flatere stigning frem til Q3 rapporten. Det er tross alt ikke i år den virkelige store stigningen kommer, den må vi nok vente på til 2020. Men er det noe vi farmasiaksjonærer er gode til, så er det å vente, å vente å vente. ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2019 kl 23:53 3155

Har hele tiden sagt at q1 rapport 2020 vil være viktig. Hva Pafo/Bravi (som trolig er samme person) mener er likegyldig for meg. Diskusjonen på HO tørker inn pga slike. Hva skal de tilføre? Investorer har gjort seg opp en mening før de kjøper og da betyr slike skribenter nada. Man vil ha info som kan brukes og den finnes i stadig mindre grad på HO, dessverre. Blokkering er et sterkt signal, flere har advart meg om at det er mange psykopater på HO :)) Hva vet jeg :) bruker rett og slett ikke dette forumet så mye lenger pga slike som Bravi/Pafo. Nå skal selvsagt jeg få svar fra de hvor dumt det er å blokkere, for meg, de bringer null kunnskap til fenomenet PHOTOCURE!! Hold øynene deres på målet og overse alt bravi/pafo skriver. Slike skribenter må ignoreres. Lykke til, flere investorer har økt beholdningen idag og USA/Kina konflikten er nær en løsning :))
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare
focuss
12.10.2019 kl 01:27 3102

At BlCC vil bli Soc i Usa skjønner de fleste av de som er opplest på PHO. At noen tviler lever vi godt med. Skjønner man ikke at pho vil bli en børsvinner fremover så er viking lottto ett bra alternativ.
Redigert 21.01.2021 kl 04:03 Du må logge inn for å svare