IOX, rekyl til 4,30?

SMR52
IOX 28.02.2019 kl 13:42 25075

Blir bra avslutning. Overreaksjon!!
rieg
04.03.2019 kl 04:20 2748

Veldig enig i det du skriver OddHarket..Alt er nå på plass .. kun justering av avtalen med SLS. Det går ikke lang tid før den er klar...Jeg tror vi får dette på plass denne uken. At den faller fra over 5 til 3.74 kr er jo en veldig overreaksjon, den vil nok krabbe godt opp på 4 tallet de nærmeste dagene.. i påvente av en juster boreavtale med SLS foreligger.

Når folk sier at borestarten kan komme «når som helst» bygger dette på konkret informasjon fra selskapet, som har meldt at planen er borestart i Q1 i år. I forkant av dette har selskapet forberedt borekampanjen i flere år, bl.a. med seismikkanalyse og annet. Nå i det siste har de også forhandlet frem avtaler om transport med rør som er dimensjonert for større produksjon. Alt som er meldt av selskapet tyder altså på at det meste er på plass og at målet er å starte opp så fort som mulig, og at det eneste som gjenstår er å komme til enighet med borepartneren SLS i det som antagelig er forhandlinger som går på inntektsfordelingen, eventuelt en utvidelse av borekampanjen.
Osnap
03.03.2019 kl 22:01 2988

Min versjon er den samme som selskapets. Nå gjør du deg vanskelig.

Det er ingen som har påstått at de ikke snakker sammen. Det står i rapporten at de gjør det, men ikke er enige, derfor er borring utsatt inntill videre, altså på ubestemt tid.

Jeg har forøvrig vært aksjonær siden desember 2016, og ventet siden april 2017 på at borreprogrammet skal sette igang, så å høre folk hause opp stemningen med at nå skjer det "når som helst" hele tiden er irriterende støy. Selskapet sier selv at de vet lite eller ingenting om dette, altså vet dere absolutt ingenting. "Når som helst" sies kun for å gi følelsen av at noe er nært forestående, som dere altså ikke vet.
Redigert 03.03.2019 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

Når noe er, som Jacob hevder, utsatt på ubestemt tid, betyr det i forretningssammenheng at man ikke snakker sammen. Du får oversette teksten til din versjon du da vet du ?
Osnap
03.03.2019 kl 21:08 3109

Håper du troller nå.

"Når som helst" er ubestemt. Alt som ikke er konkret er ubestemt. Q1 er bestemt. "Vet ikke" er ubestemt. At du krangler på dette blir for dumt.

De vet ikke når de kan borre. De har foreløpig forhandlet i 4 måneder. De kan bli enige denne måneden eller om et halvt år for alt vi vet. Det er per definisjon ikke en bestemt dato.
Redigert 03.03.2019 kl 21:10 Du må logge inn for å svare

Eg er som du, glad i Ransen sine mange gode innlegg som t.d. dette under ditt, og like overraska som dykk begge over IOX-nedtur etter Q4.
Det er 2 positive drivkrefter framover for IOX;

1. Oljeprisen: Tyskland trappar ned kol, venezuela-oljeprod. på veg ned, fracking i US med låg lønsend på 65 nivået, Iran-sanksjonar og SA som ynskjer prisar opp.
2. Styresmakter i C er positive og skjønar at IOX ikkje har fått valuta for sine fullt ut innbetalte konsesjonar, og har fått hindra framgong i sitt borreprogram på grunn av lokal motstand. Ein vil at C skal stå fram som eit trygt investeringsland.

Om det ligg melding i morgon om borreprogram, blir eg lite overraska!
2-3 brønnar vil bli "game changer" for IOX og vi vil sjå 2 sifra kursar i 2019!
Redigert 03.03.2019 kl 21:09 Du må logge inn for å svare

Når det kun er forhandlinger om vilkår før boreprogrammet fortsetter, så er det for meg utrolig at man dramatiserer dette slik det blir gjort. At man tørr sitte utenfor på disse kursene er enda mer forunderlig.

Det står at på tross av konstruktive tilnærmelser for å bli enige om vilkårene i boreprogrammet, så har det ikke har vært noen vesentlig fremdrift av betydning i forhandlingene, og at det ikke er avklart når boringen kan fortsette!

LÆR DERE ENGELSK!!

Det vil egentlig si at man kan bli enig når som helst om disse vilkårene. Kun et pengespørsmål, og da er det litt taktikk ute og går.

Jeg ble litt satt ut for en tid tilbake. Når det var sprik å lite hold i det som ble skrevet. Å bare negativt. Ser forøvrig at du har mer nyanserte innlegg. Det erbra, så fortsett med det. Det er forskjell på overdreven negativitet, hentet ut fra eget hode, å velment kritikk fordi faktiske beskrevne ting, event trekker it i tid. Mange ting jeg skulle ønsket var annerledes, spesiellt tidsbruk. Men det er oljeboring i et land full av utfordringer. Det må en ta hensyn til. Å dersom man ikke eier aksjer, å så skriver masse negativt hele tiden, blir de som har aksjer å troen, lei. Ting tar tid, men IOX står på terskelen til å bli større. Jeg har tillit til at ledelsen, utfører det de sier de skal. Min erfaring tilsier, at det skjer, de har navigert frem til nå, i meget vanskelig terreng. Men de driver fortsatt, å har meget gode muligheter til å finne gode oljereservoarer, i feltet Lla47. Det er en risikoaksje,da de er små, å de leter etter det sorte gull. Det står beskrevet i deres egne rapporter,å lese. Så derfor er det litt fortvilende, å lese de hoderystende negative innlegg. Enhver burde vite på gorhånd hvilken investering de gjør, Lykke til Carsten 1972, å alle andre med troa på egen investering,

Nå er det kun uker siden vei og pipeline var i orden.
At iox og SLS forhandler om betingelser betyr jo ikke boringen blir utsatt på ubestemt tid?

Meldingen om bore start kan like gjerne komme i morgen.
Tipper forhandlingene har tatt seg opp nå som alt er tilrettelagt.

Er lidt ked af hvis i skære alle over en kam.?.jeg indrømmer at jeg selv har skulle venne mig til den måde iox bliver behandlet på,men efter at have sat mig ind de ting der jo bare skal løses,og fulgt med her på forum,er jeg nu tryk ved de mange op og nedture.jeg har fundet lidt finanser,så er igang med at øge min beholdning.til ransen,jeg læser dine indlæg med stor appetit,og håber du forsat vil bidrage,med din store viden om iox. Go aften, carsten
Osnap
03.03.2019 kl 20:02 3254

Det står på første side i Q4-rapporten.
Du følger med skjønner jeg...

Jeg ble også litt fortvilt over disse svært negative innslagene fra bl.a Bokaj, å noen andre,også med dansk opprinnelse,for et par uker siden. Blokker heller han å fortsett å kom med dine gode innspill her på trådene. Ikke la deg sette ut av denne negativiteten. Vi trenger deg Ransen,fortsett å skriv her inne. Mvh Bergsmofs

Jakob på snart 50 år!

Vis oss nøyaktig hvor det står utsatt på ubestemt tid?
Redigert 03.03.2019 kl 18:27 Du må logge inn for å svare
sacco12
03.03.2019 kl 18:23 3444

Ikke slutt og skriv på HO er du snill. Er litt for mange stakkarslige mennesker som skriver på IOX tickeren til at du kan gi deg.
Trenger litt motvekt.
Redigert 03.03.2019 kl 18:23 Du må logge inn for å svare

Danskene er håpløse.
De burde heller konsentrere seg og røde pølser og klitter.

30-40% sjans for at Vikingo shutter ned igjen?
Basert på hva da??

Jeg tror det er 30-40% sjans for at dere setter en rød pølse i halsen når boreprogrammet blir presentert.
Ransen
03.03.2019 kl 18:07 3482

Du skal slippe å se mitt lave kunnskapsnivå igjen her på HO da jeg fra i morgen vil konsentrere meg om andre kilder...
bokaj70
03.03.2019 kl 17:55 3520

Jeg blander ikke noget sammen. Jeg ved hvad der er cash ,cashflow of Ek.

Jeg har såmænd aktier men har solgt ud på hver opgang og er lige nu tilbageholdende med at købe tilbage.

I modsætning til dig kunne jeg aldrig finde på at være total blind for realiteter og risici i de selskaber jeg har aktier i.

Du er stærkt medvirkende til at sætte det meget lave niveau i disse tråde.

Voksne aktionærer får også med sig at balancen i selskabet er katastrofal og at boreprogrammet er udsat på ubestemt tid.

I øvrigt glad for at Ynw.... er enig med mig. Har forlængst blokeret ham men kan se at jeg har en trofast følger. Jeg tænker at det nok er for at støtte og beundre mine skriverier.

Bokaj er et venneløst troll så jeg foreslår at alle bare kutter ut å svare på noe som helst av denne jenta skriver her inne
Ransen
03.03.2019 kl 15:17 3692

Jeg er aksjonær i flere selskaper, men det er EN ting jeg ikke bruker tiden min på. Å studere regnskap til selskaper som jeg over hodet ikke har interesse av, for så å spre eder og galle på et anonymt nettforum.
Til irritasjon for dere skeptikere, denne aksjen vil bli årets vinner på OB. Vil får se av topp 20 listen at det ikke er minket en aksje siste måned. Tvert om!

Her er tallene som voksne aksjonærer og eventuelle långivere er interessert i:
Interoil Exploration fikk et resultat etter skatt på minus 0,4 millioner dollar i fjerde kvartal 2018, mot minus 0,8 millioner dollar i tilsvarende periode året før.

Driftsresultatet (EBIT) ble minus 2,5 millioner dollar, mot 0,8 millioner dollar i 2017.

Justert EBITDA endte på 1,8 millioner dollar, sammenlignet med 3,2 millioner dollar året før

Bokaj, du må gjerne blande sammen cash og cashflow og danne dine egne tall i regnskapet. Det betyr lite hva du måtte mene.
Redigert 03.03.2019 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
bokaj70
03.03.2019 kl 14:12 3758

Jo. Og jeg kan endda læse. Ek faldt til minus 11 millioner USD. MINUS 11 millioner.
Det er imponerende.

Du tænker på cashflow.
Ransen
03.03.2019 kl 13:07 1259

Ikke annet enn info om at Vikingo er tilbake i produksjon.
Ser at siste to dagers omsetning tilsvarer ca 20% av omsetningen de to første dager etter at Vikingo ble oppstartet.
Så lykke til med salgene.
Kvasi
03.03.2019 kl 12:01 1341

Pleier det å komme noe guiding ved prod oppdatering? Husker ikke hva som kom ved siste tall.
Tændis
03.03.2019 kl 10:02 1458

Leser dere ikke kvartalsrapporten ? EK økte altså til 8,6 MUSD dette kvartalet hvorav 4,9 er restricted og 3,7 er non restricted, det skal ikke betales renter før i July da renter på bondet skal betales i størrelsesorden 1,2 MUSD. Produksjonen ved Vikingo var knapt økende i Q4 så det blir spennende og se på neste peodulsjonsrapport førstkommende Fredag om produksjonen fortsetter å øke eller om den minsker. Jeg har kjøpt til 3,86 snitt og fortsetter å kjøpe til uka hvis kursen ligger i ro og satser på at det blir produksjonsøkning så vil tiden vise hva som blir riktig.
bokaj70
03.03.2019 kl 09:57 1470

De sidste 60-70% må så fordeles på ny boringen eller nyheder vedr. den katastrofale finansielle situation.

Kan nogen huske hvornår vi sidst har haft positiv Ek? Eller bare opgang i Ek?
Redigert 03.03.2019 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
bokaj70
03.03.2019 kl 09:52 1476

Fordi den er i produktion. Historien viser at stærk decline eller produktionsstop er hyppigere i nyhedsflowet end produktionsøgning via vedligehold eller nye brønde.

Vikingo landede lynhurtigt må 1/3 af de første meldinger. Nu kæmper den med at finansiere drift og renter i stedet for at skabe muligheder.
Her kunne man også spørge hvorfor? Bæernt har en plausible teori om at de smadrede brønden pga. af inkompetente.
Vi ved jo alle at olieproduktion aldrig været IOX stærkeste side.

Men ret skal være ret. Jeg har kun givet den en 30-40% for produktionsstop og lad mig smide stærkt decline med i puljen for at gøde jorden
Tændis
03.03.2019 kl 09:15 1527

Hvorfor skulle Vikingo stoppe produksjonen igjen ? WO er fullført og oljen går nå via rørledning, altså er problemene med uttransportering av oljen løst. Burde forbedre flow på neste produksjonsrapport allerede på førstkommende Fredag!
bokaj70
03.03.2019 kl 09:11 1527

Hvad bliver næste nyhed fra IOX? Ny brønd eller at Vikingo er nede igen?
Jeg tænker en 30-40 % chance for produktionsstop på Vikingo.

Sund risikostyring fra dem det reducerede eller solgte ud på 5+ og de vil have rig mulighed for at købe sig ind på gode nyheder.

Q4-udmeldingen var alarmerende og fremover er intet nyt, dårligt nyt med sivende kurs til følge
utkant
02.03.2019 kl 21:06 1719

For vi som har lest og forstått hva som stod i Q4-rapporten så kommer det veldig klart frem.
stark
02.03.2019 kl 19:43 1781

Jeg tror mere, at det er 'info-tørke-frustrationer'. Det er set før.

Stark
Redigert 02.03.2019 kl 19:44 Du må logge inn for å svare

Er det VISTIN-frustrasjon som tas ut på IOX-aksjonærene?

Det er nok på dette grunnlaget du vurderer selskapet ja ;-)

Regnskap er bare noe gresk tull :-0
Jakal
02.03.2019 kl 18:25 1877

Vel, du mangler i hvert fall ikke selvtillit. Men kanskje litt rask til å trekke konklusjoner? Å time kjøp i farma-aksjer er nesten umulig, men fasiten i TRVX kan vi komme tilbake til om et års tid. IOX er, slik jeg ser det, også en risikoaksje hvor relativt små hendelser og rykter får kursen til å smelle i begge retninger. For den langsiktige koker det kanskje ned til om ledelsen har tillit eller ikke..
utkant
02.03.2019 kl 18:10 1894

Selskapet har sendt forslag til SLS. Det kan gå begge veier. En avtale og fortsettelse av boreprogram kan komme når som helst. Vi vil ikke få noe forvarsel. Når en avtale kommer på plass så vet alle hva vi snakker om. En helvetes kamp om å komme seg inn på lavest mulig kurs. Hvorfor ikke gi det en måned og sitte i ro. Selskapet går ikke konk i dag eller i morgen. Negativ egenkapital og diverse betyr ingenting så lenge det ikke er noen krav i obligasjonslånet. Når selskapet betaler sine renter og avdrag så har de tid til å få ting på plass. Disse tingene blir kun et problem hvis kassa blir tom. En emisjon er heller ikke å frykte for den vil være til å bore LLA47 og således fjerne absolutt all tvil og dermed prise inn det vannvittige potensialet. Enten blir dette bra eller veldig bra. Spørsmålet er ikke om dette går bra, men heller hvor bra det blir. Vi som sitter har priset inn sjansen for emisjon, og fortsatt funnet selskapet underpriset og med kraftig potensiale. Jeg er sikker på at denne blir gull på litt lengre sikt