De aller fattigste muslimer i Norge-skylder på de rikeste norske


De aller rikeste skal ha tatt og tatt fra de aller fattigste under siw.
Tenk å stjele fra de aller fattigste muslimene, at det går ann. Nå må de slutte å ta fra de fattigste muslimene sier SV AP RØDT. skatt a tata
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wEqKR1/frp-siv-om-aarsaken-til-oekt-barnefattigdom-og-ulikhet-innvandring

Hubi Osman Farah (17) (t.v) og Jawahir Abdirahman Yusuf (23) (t.h) mener samfunnet må gjøre mer for å tilby

Hva med å tilby gratis hjemreise til hølet de kom fra -- og litt lommepenger til våpenkjøp?
børst
01.03.2019 kl 09:44 639

Send de rett hjem på første fly med hver sin "startpakke for skitthøl" bestående av AK-47, 1000 skudd og 100 dollar.
Redigert 01.03.2019 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
atnorhe
01.03.2019 kl 10:28 618

Klasseskillet i tullelandene de kommer i fra er enormt, og de har dradd det med seg mentaliteten hit. Noen har fått tullejobber av staten, mens andre lever fett på "tilpasset ordninger", og kjører rundt i BMW og Tesla og snakker i mobilen. Hva de forskjellige kebab-sjappene bidrar med i inntekter til "spleiselaget" vet jeg ikke, men minus noen hundre tusen pr storfamilie er ikke å ta hardt i.

Det finnes selvsagt tusener som jobber hver dag som andre og bidrar,men det store regnskapet går aldri opp.
At Nordmenn finner seg i dette latterlige eksperimentet, sier alt om Ola og Kari. Det er naivitet på barnestadiet. Muslimene må le seg i søvn hver natt, og respekten for det Norske samfunnet er selvsagt ikke til stede, og hvem kan klandre dem.
Zorin
01.03.2019 kl 10:29 614

Listhaug halverer her antall timer norskopplæring
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/kkREQ/listhaug-kutter-mer-i-asylnorsk

Nye NAV regler gjør at flere mister boligen sin
https://www.dagbladet.no/nyheter/elin-marie-40-frykter-hun-ma-selge-hjemmet---hadde-aldri-trodd-at-jeg-skulle-havne-her/70792645

Slutt å legg all skyld på flyktningene. Spesieltl når vi ser at regjeringen har all råd til å gi enorme skatteletter til de som allerede har mest.
Lurulf
01.03.2019 kl 10:55 604

De bør heller få med seg murerskjeer i hånda for å gjenoppbygge ruinene de kommer fra.
Zorin
01.03.2019 kl 11:34 591

"SSB-forsker: Siv Jensen tar feil" (Bombe...)
https://www.nrk.no/norge/ssb-forsker_-_-siv-jensen-tar-feil-1.14452463

Det er bare å si 2-0 til Lysbakken, hvorav det ene målet er et klart selvmål fra Siv Jensen.
Redigert 01.03.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare

Forsker fra SSB, ja da må det rimeligvis stemme ja:-))
Zorin
01.03.2019 kl 11:49 587

Vel, det er jo tallene fra SSB Siv prøver å bruke, så hvis SSB-forskeren korrigerer henne, ja da tror jeg på forskeren.

– Skattereformen i 1992 var en viktig faktor for økte økonomiske ulikheter. Den gang ble kapitalinntekten endret til en mer sjenerøs beskatning enn tidligere for de rike, sier forskeren til NRK.Det er vel ikke fattige han snakker om men økonomiske forskjeller, og det er vel en helt annen diskusjon?
Lukter ren politikk av hele uttalelsen spør du meg.
Melvind
01.03.2019 kl 12:26 572

Hvis ikke innvandrerne hadde kommet, hadde det vært flere eller færre fattige i Norge? Klarer froskeforskeren å svare på det?

Ifølge statistikk SSB øker bnp uansett. Men du kan ikke misbruke statistikk slik du gjør, å ta all statistikk under samme kam. Du må dele den opp, men du vil ikke det.
Redigert 01.03.2019 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
atnorhe
01.03.2019 kl 17:45 532

Ja. men dette lukter Sv/Rødt lang vei, og SSB er ikke kjent for å ville vise kostnader for innvandring i fra tulleland. De sukrer alltid slik at resultatet blir "alle har litt rett".

Vi er en familie av bare ekte nordmenn som har en sønn som er født handicapet,INGEN ting av det som har blitt søkt på til han har vi fått gjennomslag på. Vi har hyllemeter med permer,fulle med legeerklæringer,søknader og AVSALG. Det er vi som mor og far som må stå for alt,selv om han er 25 år. Dette burde dem som vil ha flere "nye landsmenn" hit "(AP,SV,MGD,RØDT,KRF og andre "landssvikere") prøve på kroppen,et helvete med Nav. Disse "importerte" stemmene får stort sett det dem vil,og det ser jeg HVER dag,i tillegg driver mange av dem med faenskap. Hva det skal bli av sønnen vår når vi er borte plager oss dag og natt,hvem skal hjelpe han til et så bra liv som mulig da,for når den tid kommer er jeg redd for at sosialistene har bruk opp alt på "stemmeimport".2 + 2 er fortsatt 4.FÅ OPP ØYA FØR DET ER ALTFOR SENT!!!!
Redigert 01.03.2019 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
even25
01.03.2019 kl 21:31 493

Ladaen har rett. Diskusjonen om økte økonomiske forskjeller og økt barnefattigdom er to separate diskusjoner. Som SSB-forskeren sier har de rikeste i Norge stukket ytterligere fra resten de siste 30 årene. Men han sier også at innvandring bidrar til økte økonomiske forskjeller, fordi svært mange av de nyankomne har lave inntekter, i alle fall i en startfase, eller lever av offentlige ytelser. De havner dermed i tabellens nedre del.

Økt barnefattigdom kan neppe forklares med høyere avkastning og kutt i formuesskatten for de rike. Blant fattige barnefamilier er det en klar overvekt av familier med innvandrerbakgrunn. Og det er ikke spesielt merkelig når mange kommer til landet med to tomme hender, uten norskkunnskaper, uten relevant utdannelse og uten nettverk. Her har Siv Jensen sitt på det tørre.
Men NRK har i hele dag blandet de to diskusjonene sammen til en eneste stor lapskaus, der alle snakker forbi hverandre.

Men dette skal ikke rettferdigjøre all hatkriminaliteten som begås mot etnisk Norsk ungdom. Overfall ,bank og stjeling av phoner etc , denne hatkriminaliteten må politiet forfølge. Ikke straffedømme eldre damer på facebook etc.

Hadia Tajik: grunnleggende urettferdig
https://www.dn.no/politikk/politikk/skatt/formuesskatt/de-rike-betaler-like-mye-skatt-som-for-selv-etter-seks-ar-med-bla-regjering/2-1-554114
Ap-nestleder Hadia Tajik er kritisk til at de ikke bidrar mer.

At de rike ikke bidrar mer, er dessverre en naturlig konsekvens av at høyreregjeringen har et mindre rettferdig skattesystem, sier hun.
Tajik peker på at forskjellene øker drastisk
.777.
02.03.2019 kl 05:59 438

Med import av 20-30.000 nye navere i året er det vel ikke så rart at fattigdommen øker.

Antall fattige har økt så lenge jeg kan huske. Uansett regjering. Det er bare å Google så finner dere gamle og nye tall.

Det som er langt vanskeligere å finne svar på er hvor mange som faktisk lever på andres skattepenger i Norge, altså såkalte svakerestilte. Dette forsøkes mest sansynelig å holdes skjult for å ikke ødelegge glansbildet av verdens rikeste, beste, og mest vellykkede sosialistregime. Men jeg fant en artikkel fra noen år tilbake hvor det kom frem at 1,5 millioner gikk på trygd og tiltaksordninger, i tillegg kommer ca 900.000 offentlig ansatte (verdens desidert største offentlige sektor ift. innbyggerantall), og så kommer alle de som lever av statsstøtte, her er det veldig vanskelig å finne tall, men vi snakker nok om noen hundre tusen. Majoriteten av den norske befolkning kan altså defineres som svakerestilte.

Med så mange fugleunger å mette er det ikke rart at det blir mye skrik og skrål og krav om høyere skatt (for alle andre enn en selv).
.777.
02.03.2019 kl 06:27 435

Men hva med de som drar lasset, dem er det aldri noen som tenker på eller står opp for lenger. De må finne seg i å høre på alle debattene om hvor lite de bidrar og hvor mange som trenger skatten deres. Det blir derfor, naturlig nok, logisk sett, stadig færre og færre gjenværende verdiskapere i Norge. Og for de stadig færre gjenværende blir byrden stadig tyngre å bære. Og jo tyngre den blir, jo flere vil resignere, eller flagge ut. Sosialiseringsprosessen er en ond spiral på vei ned mot den uungåelige økonomiske kollapsen, der den til slutt går tom for andres penger. Oljeinntektene vil kun utsette det uungåelige, vi VIL ende opp som Venezuela til slutt. Det er kun et tidsspørsmål. Det er enkel logikk og matematikk.

Med en totalbeskatning som stadig øker og nå nærmer seg 100%, kombinert med stadig mer regler, overvåkning, kontroll, og byråkrati, for å sikre at ikke ett øre unndras beskatning. Sparekniv og effektivisering i årevis i privat sektor for å prøve å holde det ene neseboret over vann, og utsette det uungåelige. Kjepper i hjula hele veien, og nå også massive angrep på privatbilen med dertilhørende butikkdød i byene, har vi nå kommet dit at for oss som egentlig har lyst, og finner glede i å skape arbeidsplasser og verdier, ja det beste for oss er egentlig å si føkk it. La parasittene steke i sitt eget fett. La de statsansatte og trygdede slåss med seg selv om hverandres skattepenger. Walk away.
Redigert 02.03.2019 kl 06:31 Du må logge inn for å svare
.777.
02.03.2019 kl 06:34 431

“If you saw Atlas, the giant who holds the world on his shoulders, if you saw that he stood, blood running down his chest, his knees buckling, his arms trembling but still trying to hold the world aloft with the last of his strength, and the greater his effort the heavier the world bore down upon his shoulders - What would you tell him?"

I…don't know. What…could he do? What would you tell him?"

To shrug.