No news is bad news?


Optimismen svikter i PCIB.
Kursutviklingen er en bekreftelse.
fabian2
01.03.2019 kl 11:55 3295

Klart det. Det er jo derfor TOP 50 sitter i ro.
01.03.2019 kl 12:02 3276

Ja det er kjedelig å vente på noe som ikke ser ut til å komme. Har gjort det to ganger før i denne aksjen. Begge ganger var det verdt det.

Store investorer er generelt mer langsiktige og tålmodige enn små investorer. Har tredoblet beholdningen i PCIB, og har ingen planer om å gå ut igjen.
heilo888
01.03.2019 kl 12:13 3325

Ingen fare! Her kommer det nok meget gode nyheter etterhvert.
Men man bør ha de lange brillene på å se opp og frem.
Gode nyheter vil komme allerede i løpet av våren/sommeren i år, men satser man på å gjøre 30-50 ganger prisingen i dag bør man helst ha et perspektiv på ca. 5 år.
even25
01.03.2019 kl 13:02 3267

Det virker som om pessimismen råder over hele fjæla. At biotek-hypen er over for denne gang - i alle fall inntil et av selskapene virkelig lykkes. Registrerer at enkelte undrer seg på om det store norske biotek-eventyret, det vi blant annet skulle leve av når oljeutvinningen tar slutt, har vært et luftslott der lufta nå siver sakte ut uke for uke, måned for måned. Det er vel alt for tidlig å konkludere.
Men det kan være at investorene har blitt mer realistiske og krever noe mer håndfast enn luftige kursmål og lovende data.
Nano-euforien toppet ut i slutten av 2016. Godt og vel to år, mye forskning og atskillige emisjoner senere har biotek-indeksen blitt rundt regnet halvert.
I samme tidsrom har OSE steget sånn cirka 30 prosent. Man skal både ha ståltro og være superoptimist for å sitte så "feilplassert" over lang tid.
Selv har jeg lytteposter i flere av disse selskapene, også i PCIB. Men forstår godt at mange mister tålmodigheten, og at det er en sektor for spesielt interesserte..
Taylor
01.03.2019 kl 19:49 3130

Denne provoserte meg litt kjente jeg, men vi er jo vant med slikt fra den kanten. Linløkken og co, tenker kun økonomi og har null peiling på biotec. Burde heller kommentere selskapsmeldinger på ett faglig nivå. Det har investtech aldri hatt kompetanse til.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/03/Advarer-mot-syv-aksjer
Redigert 01.03.2019 kl 20:10 Du må logge inn for å svare
fabian2
01.03.2019 kl 20:50 3070

I tillegg går det i 50% av tilfellene stikk motsatt av hva Investtech "ser"......teknisk analyse er verdiløst innen biotec… alle vet jo at denne sektor er nyhetsdrevet.
fabian2
01.03.2019 kl 21:05 3049

biotec generelt er i startgropen i Norge...å kalle det "luftslott" er jo bare meningsløst...de som følger med f.ex. PCIB , skjønner jo at kursen kan dobles på to dager...slik det skjedde etter meldingen 20.12.17... skjer det innen en måned nå ?...…. Fullt mulig...….. For rene pengetenkere må det jo være spennende !
bravi
02.03.2019 kl 00:03 2936

Pcib skal få ny styreformann, det er Egberts, han er i dag er styreformann i Photocure. I tillegg er han styregrossist og opptatt med sitt eget selskap Veritas Investments som har som målsetting å investere (les kjøpe billig) nettopp slike selskaper som Pcib og Pho. Basert på erfaringene i Pho er det ingen grunn til å forvente at Egberts vil bidra til å få fart på kursen i Pcib, snarere tvert imot.

trist å høre. Synd de ikke maktet å finne en bedre enn Egberts, det sier i seg selv noe... Kan kursen falle under 20 igjen?
Panis
02.03.2019 kl 00:16 2913

Bravi, hvor har du det fra at PCIB skal få ny styreformann? Det er NANO som har Egberts på nominasjonslisten til ny styreformann:
Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) nomination committee proposes new Chairman

Oslo, Norway, 24 January 2019

In the nomination committee's recommendation to the Company's annual general meeting in 2018, it was informed that the chairman of the board, Ludvik Sandnes, wanted to withdraw from his position and that the nomination committee would start work on finding a new chairman of the board.

The nomination committee has identified an experienced and well-suited candidate and proposes that an extraordinary general meeting (“EGM”) should be held to elect Dr. Jan H. Egberts as a new board member and chairman of the board. The Company will summon an EGM for this purpose in due course.

Jan H. Egberts, M.D. has over 25 years of experience in the pharmaceutical and medical devices sector. He gained his medical qualifications from Erasmus University Medical School in the Netherlands and pursued the final year of his medical education at Harvard Medical School in the USA. Dr. Egberts also obtained an MBA from Stanford University in the USA. After Stanford, he joined McKinsey & Co. as a strategic consultant in New York, after which he held various business development and general management positions of increasing responsibility in the USA at Merck & Co. and Johnson & Johnson. Dr Egberts was also the CEO of Octoplus a publicly listed company acquired by Dr. Reddy’s Laboratories.

Dr. Egberts is currently the Managing Partner of Veritas Investments, a family investment firm focused on investments in healthcare companies in the US and Europe. Dr. Egberts also serves as the Chairman of Photocure ASA (Oslo, PHO) and on the board of Pharming (AEX; PHARM). He is on the board of a number of privately held companies and foundations. During his career, Dr. Egberts has held over 20 Supervisory Board positions both in the US and various European countries.
karlman
02.03.2019 kl 00:18 2907

Snakker du om NANO?

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) nomination committee proposes new Chairman

Oslo, Norway, 24 January 2019

In the nomination committee's recommendation to the Company's annual general
meeting in 2018, it was informed that the chairman of the board, Ludvik Sandnes,
wanted to withdraw from his position and that the nomination committee would
start work on finding a new chairman of the board.

The nomination committee has identified an experienced and well-suited candidate
and proposes that an extraordinary general meeting ("EGM") should be held to
elect Dr. Jan H. Egberts as a new board member and chairman of the board. The
Company will summon an EGM for this purpose in due course.

Missforståelse altså - ikke PCIB men NANO som må ta til takke med Egberts? Det tyder vel på at det ikke er lett å finne gode styreformenn?
Panis
02.03.2019 kl 00:26 2893

Ja, bravi må ha surret litt og blandet det med den meldingen som kom fra PCIB her om dagen der de meldte at en annen sjef skulle slutte:

Oslo (Norway), 28 February 2019 - PCI Biotech (OSE: PCIB), a cancer focused biopharmaceutical company today announced that its Chief Business Development Officer (CBDO), Gaël L’Hévéder has resigned and will leave PCI Biotech as per end of March 2019 to pursue other career opportunities.

Iphone7s
02.03.2019 kl 00:30 2882

Pcib skal få ny styreformann, det er Egberts, han er i dag er styreformann i Photocure.

HAHAHAHAHA

Akkurat ... det at Gaël L’Hévéder slutter er vel dog heller ikke så positivt, hadde det vært "store ting på gang" så hadde han vel neppe det..
Panis
02.03.2019 kl 00:40 2863

Tja det kan jo hende at han fått et tilbud han følte han ikke kunne si nei til, eller kanskje han følte at han hadde fullført jobben han var satt til å gjøre? Stillingen hans skal ihvertfall fordeles på resten av ledelsen skrev de, så da får vi se hvordan det går...
bravi
02.03.2019 kl 07:31 2748

Ja det var jeg som surret her, Egberts skal vel ta over i Nano og ikke i Pcib (foreløpig hvertfall, men det kan komme senere).
Med godt over 20 styreverv i tillegg til sitt eget investerings selskap lever han godt på styrehonorarer, det er helt klart. Han har iallefall ikke bidratt til positiv kursutvikling i Photocure.


"Akkurat ... det at Gaël L’Hévéder slutter er vel dog heller ikke så positivt, hadde det vært "store ting på gang" så hadde han vel neppe det.."

Slike meldinger er like uansett hva forhistorien er. Det kan like gjerne være PCIB som har gitt ham sjansen til å slutte "frivillig" slik man vanligvis gjør om man ønsker å bli kvitt noen. Han uttrykker likevel stor tro på selskapet, og vil følge det nøye også i fortsettelsen.

Pcib står foran store kommersielle avtaler og Gael er funnet for "lett" i den sammenhengen. De må ha inn en kremmer med tung erfaring. Et bra trekk av styret, tror jeg.
fabian2
02.03.2019 kl 11:15 2548

Aksjekursen til PCIB vil midlertidig være nyhetsdrevet………….….inntil det plutselig kommer et bud...…....De store følger nøye med hva som foregår...og er selvsagt interresert i kontroll over slike selskap som PCIB , hvem som er styreformann og slike ting er lite interessant egentlig....det vil utelukkende være vitenskapelige resultater som teller innen biotec…...og for PCIB ser det skremmende godt ut
Durable
02.03.2019 kl 12:36 2496

Jeg ser ingenting negativt med å bli kvitt Gaël L’Hévéder, kun positivt.
Mannen har jo vært komplett usynlig, bortsett fra når han dukker opp for å selge aksjer/opsjoner.

Good riddance!
kvekk14
02.03.2019 kl 12:52 2477

Dersom man skulle kvitte seg med alle "usynlige" i pcib hadde det jo ikke blitt noen igjen.:) Jeg tror ikke man kan bedømme de ansatte ut fra synligheten. Hans jobb var jo ikke å kommunisere med aksjonærene.
At det kommer lite nyheter fra selskapet er vel bare å venne seg til. Vi venter jo nå på fimaVacc men når den er sluppet så er det nye ventetid. Forhåpentligvis på litt høyere kurs da... Har tidligere kortet ventetiden på dette forumet men føler vel at de fleste interessante temaer er utdebatert nå.
fabian2
17.07.2019 kl 08:18 1888

No news is good news----------i denne bransjen
Lothian
17.07.2019 kl 08:31 1839

Det er det dummeste eg har hørt! Det er stort sett det motsatte som gjelder; nyheter om oppnådde milepæler er det vi alle venter på.

Kursutviklingen det siste halvåret viser at PCIB har sviktet radikalt på å levere nyheter som fenger markedet, med unntak av meldingen den 2. mai der både kurs og volum reagerte positivt. Men etter få dager var vi tilbake til ørkenvandringen på +/- 28.

Når det gjelder topp10 samarbeidet må jo gudene vite hva som foregår...det KAN jo være at forhandlinger pågår, men det kan også være at avtalen rett og slett gikk ut den 30. juni og at den ikke blir fornyet (og at Walday har mest lyst å nevne det i en bisetning på Q2 i august?)...

«det kan også være at avtalen rett og slett gikk ut den 30. juni og at den ikke blir fornyet (og at Walday har mest lyst å nevne det i en bisetning på Q2 i august?)...»

Tror du på det selv, Lothian ?
Nå virker du så deppa at jeg begynner å tro at du ønsker å kjøpe så billig som mulig.
Lothian
17.07.2019 kl 09:24 1751

Hehe, nei egentlig tror eg ikkje det, men en må holde alle alternativer åpne...

Det blir uansett bare spekulasjoner før Walday finner det for godt å informere om hva som skjer videre med topp10...og skal en dømme etter 4 års historikk er vi på overtid når det gjelder denne oppdateringen.

Verdiutviklingen siden emisjonen ble varslet kan jo gjøre den største optimismen deppa...
fabian2
17.07.2019 kl 09:49 1708

Bare se på mora (PHO ).............Det kan være like før......mange ordrer på 28.40 ble plutselig fjernet.....det er noe som foregår...dessverre bare trading....
Redigert 17.07.2019 kl 10:26 Du må logge inn for å svare
fabian2
18.07.2019 kl 06:34 1517

......No news is good news.....i morgen er det atter en dag......

Men det kan være gode grunner til at det tar lengre tid enn forventet. Vi «vet» at PCIB teknologien fungerer. Vi vet at samarbeidet har pågått over flere år. Akkurat det må nødvendigvis skyldes at PCIB sin teknologi har resultert i positive kliniske resultater.

At det dette året da tar unormalt lang tid, tyder på at noe positivt er på gang. Det er nærliggende å tro at samarbeidet er tatt opp til et nytt, høyere nivå. Det tyder også på at det nå er kommer pengesummer inn i forhandlingene. Da blir ting fort noe mer komplisert.

Joda, jeg tror at den som har tålmodighet vil bli rikelig belønnet. Og dette blir trolig bare begynnelsen.
fabian2
18.07.2019 kl 11:03 1347

Kloke belysninger LM. Jeg er faktisk rimelig sikker på at det er beløp , betingelser , rettigheter , eksklusivitet ,varighet etc. det forhandles om akkurar nå..... mens vi ikke får vite noe før det smeller....enten i fimaVacc ( opplysninger gis her til interssenter mot konfidensialitet ) eller i fimaNacc...kanskje det plutselig kommer "penger på bordet" akkurat her for videre samarbeid..intern .budkamp er fullt mulig , det kan foregå hver dag i det stille...hele måneden...hele høsten...::)))plutselig kommer det siter for fimaChem i Japan...plutselig kommer Takeda eller konkurrent med ønske om eksklusivitet........ikke forglemme fimaBacc.........heller......herregud for et spennende år vi står foran...:)
Redigert 18.07.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
18.07.2019 kl 11:36 1313

Kanskje de har ferie, og ikke vil bruke ett minutt til å oppdatere aksjonærene ;)
fabian2
18.07.2019 kl 11:40 1307

He-he , morsomme du , vi skal jo ikke oppdateres - og det virker som du skjønner det :)
18.07.2019 kl 12:00 1285

Vel, jeg syns det er altfor lettvint med opplysningsplikten generelt på OSE. Det er dessverre noen som vet litt for mye som ikke er allment kjent
fabian2
18.07.2019 kl 21:02 1170

Sånn er det i alle aksjeverdener .....over alt. De innerste vet hva som kommer , men ikke alltid akkurat når det kommer. Du som er flink nok til å tenke og forstå , skjønner hva som kommer i PCIB. Du kan kjøpe for 27 kr i dag , eller for det mangedobbelte til jul..... det er rett og slett opp til deg selv. Faktisk så enkelt som nettopp beskrevet av Fabian :) ( Pluss Scoop , LMannen...( flink på alle media ) , entusiastiske gepard ,stifinner .DURABLE....dr.Stockman...heilo......PANIS.....2A Brothers, Andor....pluss de tause på TOP 100 ) ........ Verre er det ikke , dette er jo rett og slett ENKELT
Redigert 18.07.2019 kl 21:38 Du må logge inn for å svare
fabian2
18.07.2019 kl 21:43 1127

Ikke glemme chilli.....Jacta est aieo....Panis , du kloke mann...har forstått
Durable
18.07.2019 kl 23:43 1037

Det er en ære å bli nevnt av deg, fabian2, i denne sammenhengen. :-D

Jeg har kjøpt både fra 20 og opp til 50 og nedover igjen. Har mange ganger trodd jeg er ferdiglastet, men akkumulerer stadig litt, senest for et par uker siden.
Jeg har vært med endel år nå og blir bare tryggere og tryggere på denne investeringen. FimaChem går sin gang, men jeg er samtidig også utålmodig etter nyheter fra FimaVacc og FimaNac.
Panis
18.07.2019 kl 23:58 1011

Nei vi må ikke glemme Chilli....
Fabian, hyggelig at du nevner meg :-)
Var det ikke Jacta alea esto du skrev? Som betyr terningen er kastet...
Redigert 19.07.2019 kl 00:50 Du må logge inn for å svare
19.07.2019 kl 09:20 853

Da er det 16,7 % sjanse for å lykkes. På Oddsen er det 33.3 % ;)