Saudi-Arabia fratar terrorister statsborgerskap - hva med Norge?

Lurulf
01.03.2019 kl 15:49 232

Saudi-Arabia har besluttet å frata Osama Bin Ladens sønn Hamza statsborgerskapet fordi han er en terrorist.

Hvorfor kan ikke Norge gjøre det samme med norske borgere som har begått terror i Syria? Hvorfor kan ikke Norge for en gangs skyld prioritere egne borgeres sikkerhet foran terrorister?? Hvorfor skal Norge alltid være terroristenes trygge havn?
Redigert 01.03.2019 kl 15:51 Du må logge inn for å svare
kokkohill
01.03.2019 kl 16:57 217

Krf vil sørge for at han får opphold i Norge, femiknut er på saken
Slettet bruker
01.03.2019 kl 17:49 209

I Norge er det for mange sosialister til at dette er mulig. Sosialistene eller ny-rasistene kaver hodeløst med å sy puter om forståelse under terroristenes armer, gi dem trygd, og synes synd på dem for at de ER terrorister. De omfavnes av snillisme, naivisme og - ny rasisme.

Ideologien i ny-rasismen er at alle mennesker er uansett like mye verdt og i denne sammenhengen stiller de seg bak terroristenes, IS-brudenes de innvandrerfattiges og gjengkriminelle med innvandrerbakgrunn sin side og rettigheter ved å anklage de som vil ha dem straffet, stille krav, ha dem integrert (les FrP) som rasister, kaldt samfunn, en inhuman asyl og integreringspolitikk, populister osv. Ny-rasismen snur fornuft, rettferdighet og hensynet til konsekvenser på hodet.

Sosialistene blir støttespillere for bermen ved å sørge for at deres sikkerhet, velferd og forståelse med mer er viktigere enn folkets sikkerhet. Hvem, hvor mange og hvordan terroristene har slaktet andre mennesker blir underordnet en tanke om sosialdemokratiets barmhjertighet. Slik importerer sosialistene nye knivstikkere, voldtekter, Syriakrigere og lar dem gå løs i gatene på folk flest. Nyrasistenes logikk førte til Justisministerens avgang. Det kunne Sylvi Listhaug imidlertid gjøre med hevet hode.

Sosialister er like gale som terroristene de beskytter selv. AP kan takke seg selv for 22/7-11.
Redigert 01.03.2019 kl 19:24 Du må logge inn for å svare