IOX: Brutal nedside - hold på hatten


https://www.marketscreener.com/INTEROIL-EXPLORATION-AND-1413181/charts/

2,63 før vi vet ordet av det. Å sitte i denne er ren gambling og selvmord for egenkapitalen.
Ransen
02.03.2019 kl 08:05 2341

Lykke til med salget.
Du kan se frem til et fint fradrag.
Redigert 02.03.2019 kl 08:06 Du må logge inn for å svare
Tændis
02.03.2019 kl 08:08 2334

Tull og tøys. Cash beholdningen økte faktisk i Q4 til 8,6 MUSD hvorav 4,9 MUSD er restricted kg 3,7 MUSD er non restrickted. De har ingen renteforpliktelser før til sommeren da de skal betale renter på bond lånet. En fordel å vite hva du snakker om før du kommer med uttalelser om ting du ikke har greie på. Ikke kommer du med noen grunn for å understøtte påstanden din heller!

Er d dette du har å komme med? Tolker du dette som om at 2.63 er kursen de mener IOX skal til? OK gtatulerr8så mye med dagen. Se opp for menn i hvite frakker

GPACTOR

Hvordan går det med SBX? Du som vet så mye...

Gratulerer med ditt første innlegg i IOX tickeren GPACTOR.
Det virker som du kjenner selskapet til fingerspissene så jeg legger inn en solid kjøpsordre på 2,64.

Lykke til, meg selv.
utkant
02.03.2019 kl 11:40 2052

Blir morsomt når neste melding om løsning med SLS og boring vil starte ASAP.

Da blir det jo veldig trangt inn døra!

Også brutal oppside for de som sitter ute.

Men seriøst: Teknisk analyse kan brukes i robothandel og sånt noe for å time nøyaktig tidspunkt for kjøp og salg, men er helt verdiløst som eneste grunnlag for en investering. Her må man se på det fundamentale i selskapet: Selskapet sitter på store rettigheter og har lagt ned et grundig forarbeid med kommende borekampanje, ikke bare gjennom flere år med analyse osv., men også nå de aller siste ukene der de plutselig fikk på plass avtale om rørtransport og annet. For kort tid tiden var vi avhengige av disse duyaene, nå har vi vi plutselig flere transportveier og dimensjonert for langt større produksjon.

Spørsmålet er altså bare når borekampanjen starter. Plutselig kommer de med en melding om at borekampanjen allerede er i gang, og da er det for sent å kjøpe billett til toget.

SLS er et sånt serviceselskap som spesialiserer seg på "specialized services for the drilling" osv. som de sier selv. At IOX fortsatt forhandler med dem om vilkårene for borekampanjen kan godt være positivt for IOX – det er nærliggende å tro at IOX ønsker/prøver å få en annen inntektsfordeling enn den de forhandlet frem da oljeprisen var mye lavere, med mer penger til IOX. De prosentandelene de forhandlet frem sist ville dekke SLS' kostnader og gi dem et overskudd som stod i forhold til investeringen, men IOX-ledelsen føler kanskje at SLS får for mye nå med høyere oljepris og bedre utsikter for oljeprisen. At SLS ikke er så lystne på å gå med på å få mindre penger når de allerede hadde en avtale er også forståelig. Før eller siden må vel en av partene gi seg, eller de finner et kompromiss. Uansett finnes det, som noen påpekte, en god del andre selskaper i samme bransje som SLS og med ledig kapasitet, så å finne en boringspartner er ikke spørsmål om HVIS, men NÅR.

Med det som har skjedd i selskapet siden de boret sist og det som skal komme i kommende borekampanje snakker vi om andre forhold og helt andre høyder enn forrige gang IOX boret rundt 2016-2017. Vips så er kursen på PEN-nivå, en mangedobling fra nå.
Redigert 02.03.2019 kl 20:26 Du må logge inn for å svare
Tændis
02.03.2019 kl 20:34 1824

Enten det eller så er SLS pengelense og vil ut av avtalen fordi de rett og slett ikke har penger til å drille. Er det noen som vet hvem som har drillet for de andre LLA lisensene ?
Tændis
02.03.2019 kl 20:49 1797

Interoil Exploration and Production ASA (Interoil) is pleased to confirm that the company has paid interest related to the bond issued on January 2015. The amount paid was USD 1,123,062.48.
The next interest payment is due in July 2019. The bond matures in January 2020. Like mye som de betalte ved forrige forfall regner jeg med.Ransen
02.03.2019 kl 20:55 1787

Helt riktig det som OddHarker skriver her.

SLS har økonomien i orden, så forhandlingene kan dreie seg om en større avtale med alle brønnene i kampanjene.

SLS benytter kontraktør til selve boringen, og Petroland SAS var hyret til borekampanje 1.
I denne sammenhengen kan det sies at ratene på borerigger har steget grunnet økt etterspørsel fra bla. USA og Canada.

Jeg er ikke bekymret når det gjelder tidsbruken i forhandlingene. Hver eneste detalj skal være juridisk ivaretatt, og slikt tar som kjent tid i Colombia.
Tændis
02.03.2019 kl 23:16 1674

Hvordan vet du at SLS har økonomien i orden ? Iogmed at det er SLS som skal finansiere boringen så er jeg litt skeptisk til at de faktisk har økonomien i orden iogmed at avtalen plutselig falt i fisk. Petroland skal sikkert bore, men de skal ha betalt og IOX har ikke cash.

Det er ingenting som har falt i fisk.
Det er bare ikke ferdigforhandlet enda.
Antall prosent som borrselskapet skal ha av produksjonen i ettertid er sikkert ikke en enkel nøtt da begge parter vil tjene mest mulig.
03.03.2019 kl 00:32 1594

På mandag er det tre dager siden kursfallet startet. Vær obs. Skjer ofte endring tredje (/fjerde) dagen etter markert kursfall. Men ikke alltid, selvsagt.

(TS: Kanskje lurt med en litt mer begrunnet trådtittel når du først starter en tråd. Vi har nok tråder. )
Redigert 03.03.2019 kl 00:35 Du må logge inn for å svare

Det er seff IOX som eier oljefeltene som sitter med de beste korta. SLS er ikke de eneste som borer brønner i Colombia. Om de ikke vil så spør du et annet firma.
Ransen
03.03.2019 kl 09:36 1327

Iox ser fortsatt på Argentina for å sikre fremtidige reserver. Et videre samarbeid med SLS ala borekampanje 1 krever solid juridisk behandling. Det skal tross alt sikre SLS payback via produsert og solgt olje.
Når eller hvis en avtale signeres på alle brønner så er dette meget positivt for aksjekursen.
Andes så minimum 17 kroner
Pareto gjettet 16,8 kroner.
Men det skjer ikke i mårra eller på tirsdag. Men det kan skje innenfor ett års tid.
Opprinnelig boreplan på 4 brønner før en rekke viktige avklaringer, som vi har avklart i dag, var 2 mnd.
Først Turaco, så Vikingo, Frison og Jaca.

flott at de også ser lenger frem og ar planer. Det vitner om et firma som vil satse og drive i maaaaange år fremover. Men nå bør de konsentrere seg om å få begynt boring i Colombia og det gjerne så snart som mulig. Jeg har skikkelig trua på å sitte lenge i IOX og har sagt at de vil bli et utbytte selskap. I morgen må jeg se om jeg kan bunnfiske litt. Så om det er noen gavmilde der ute eller nyttige idioter som kan presse kursen ytterligere ned så takker jeg for det.
Ransen
03.03.2019 kl 11:25 1189

Med infrastruktur i orden og rørledning for oljetransport tatt i bruk, så ligger det i kortene en kraftig produksjonsøkning fra LLA-47.
At folk får boreoppstart til å bli i det uendelige, får vi utnytte til fulle.
Avklaring og oppstart kan like gjerne bli i morgen.
blygen
06.03.2019 kl 13:48 771

Kun et spørsmål om tid før iox er i pluss... Det spruter godt i Vikingobrønnen nå :) last opp!!!!